Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος

207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 15:58:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
600 ευρώ για τεντωτηρα καδένας
Εγώ περίπου 150 ευρώ είχα δώσει! Μήπως είπε τίποτα άλλο?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
papadakn (Νίκος) Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT (2007)
Ένταξη: 15 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 38
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 16:17:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τεντωτήρα καδένας μου είπε, τα ανταλλακτικά μόνα τους είναι 400 ευρώ (δικά του λόγια). Πρώτη φορά έκανα σε αυτόν service καθώς η North Attica Center έκλεισε και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Εξουσιοδοτημένος επισκευαστής είναι και αυτός ενώ κατα τα λοιπά η εξυπηρέτηση μου φάνηκε αρκετά καλή. Τι να πω...
Μετωρολογικός σταθμός Νέας Κηφισιάς
http://www.locus-delicti.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος

207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 16:31:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξαναρωτά τι ακριβώς θα σου αλλάξει γιατί ο τεντωτηρας έχει 50ευρω περίπου. Μήπως θα σου αλλάξει και σετ χρονισμού η και γω δε ξερω τι άλλο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
phantomas Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Οκτ 2015 Δημοσιεύσεις: 23
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2017, 21:19:01 Θέμα δημοσίευσης: Θορυβος |
|
|
Καλησπέρα και από εμένα....εχω μια ερώτηση μήπως μπορείτε να βοηθήσετε. Την Δευτέρα με -12°C και ενω το αυτοκίνητο ήταν ακίνητο 3 μέρες το έβαλα μπρος για να ζεσταθεί και να πάω στην δουλειά μου....Μετά απο 3 λεπτά που δούλευε ο κινητήρας ξεκίνησε ένας θόρυβος μπροστά δεξιά σαν τρακτέρ.Το αυτοκινητο είναι peugeot 207 rallye του 2009 με 110000χλμ..πρόσφατα έγινε χρονισμός και αλλαγή καπακιού μηχανής....καμιά ιδέα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Downhill (Θανάσης) Δραστήριο μέλος

308 Gt
Ένταξη: 09 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 257 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2017, 11:16:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πρώτον δεν πρεπει να το ζεσταίνεις δευτερον αν ο θόρυβος οπως ανοιγεις το καπό είναι αριστερά 99% ειναι η αντλία νερου εχει μαλακιστεί ο τεντωτήρας της.
Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|