PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Eπιλογη μεταχειρισμενου αυτοκινητου 1600cc μεχρι 5.500€
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LexQ (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Aκομα στην αναζητηση..

Ένταξη: 18 Φεβ 2010
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 19:53:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
Sinanai έγραψε:
Τρεις φαινομενικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, από Γερμανία, όπως μπορώ να καταλάβω. Όχι απαραίτητα για το παιδί που έχει γράψει το τόπικ, αλλά γενικά.

http://www.autotriti.gr/data/usedcars/aggelies/250911.asp
http://www.autotriti.gr/data/usedcars/aggelies/250907.asp
http://www.autotriti.gr/data/usedcars/aggelies/250903.asp

Δε θα έπαιρνα κανένα από τα 3, αλλά επειδή δε μου αρέσουν. Δείχνουν ευκαιρίες, αλλά προφανώς θέλουν ψάξιμο.

στο φιέστα είναι λάθος το τηλ ,στο 308 απαντάει μια πακιστανή που δέν έχει ιδέα και στο 3ο NoΜπόδι...

xaxa ωραίος! Laughing

Aπο την αρχη φαινοταν οτι ηταν "too good to be true" Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 20:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεός, Τάσο! Laughing Laughing Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 20:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τί να κάνω πρέπει να περάσει η ώρα στη δουλειά Off Topic Very happy απο τις 8 εδώ κάθε μέρα δέ παλεύεται..... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LexQ (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Aκομα στην αναζητηση..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 20:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν παιζει αλλο ψαξιμο, θα τρελαθω στο τελος. 2 μηνες προσπαθω να βρω κατι..

Προτεινετε μου αυτοκινητα τα οποια ειναι καλα και εχετε εμπειρια με αυτα 1600ρια κυριως αλλα ισως και κανα 1400ρι..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 21:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ σου είπα.. Laughing Βρές και οδήγα κανένα και δες το και από κοντά. Τα αξίζει τα λεφτά του.. Δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από ένα καινούργιο 1.4-1.6 (χωρίς τούρμπο) εκτός του οτι δεν είναι καινούργιο.. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
LexQ (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Aκομα στην αναζητηση..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 23:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Εγώ σου είπα.. Laughing Βρές και οδήγα κανένα και δες το και από κοντά. Τα αξίζει τα λεφτά του.. Δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από ένα καινούργιο 1.4-1.6 (χωρίς τούρμπο) εκτός του οτι δεν είναι καινούργιο.. Very happy

Τα φοβαμαι πολυ Iταλικα για τις γνωστες βλαβες στα ηλεκτρικα.
Επισης θελω να καταφυγω σε 1600 επειδη πραγματικα στην περιοχη που βρισκομαι(γεματη ανηφορες) ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τραβαει τοσο καλα με 4 ατομα μεσα. Σε ευθειες δεν λεω, συναγωνιζετε και με μεγαλυτερα κυβικα οπως ειπες.

Τωρα τελευταια εχει πεσει το ματι μου στο Suzuki Ignis Sport (1.5) εχει κανεις καμια εμπειρια με το συγκεκριμενο?

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2011, 00:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θυμάμαι το κοίταγα και εγώ το ignis, αλλά μέσα είναι σαν το cherry του 86 που είχα ρε σύ..Είναι λίγο άθλιο..
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2011, 01:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LexQ έγραψε:
Tα φοβαμαι πολυ Iταλικα για τις γνωστες βλαβες στα ηλεκτρικα.
Επισης θελω να καταφυγω σε 1600 επειδη πραγματικα στην περιοχη που βρισκομαι(γεματη ανηφορες) ειμαι σιγουρος οτι δεν θα τραβαει τοσο καλα με 4 ατομα μεσα. Σε ευθειες δεν λεω, συναγωνιζετε και με μεγαλυτερα κυβικα οπως ειπες.

To puntaki μια χαρα παει.Ειχε πεσει στα χερια μου ενα και στην περιμετρικη πατρων με 5 ατομα μεσα στα 160 αρχιζε και κρεμαγε με 6η! (Απο τει προς αθηνα ακα ανηφορα Twisted evil ) Και μετα πιτιτσα με τα 5 ατομα μεσα αναβαση με τριτη και ψιλοβεντουζα μια χαρα!!
δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονο!!Για 1400 αστερατα τραβαει!! Twisted evil

PS: το μονο που μου την εσπαγε ειναι το ESP!!Ποτε δεν εμαθα απο που βγανει Sad και με εκοβε μεν οχι τρελα δε στις στροφες!! Sad

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Φεβ 2011, 01:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε βγαίνει το esp. Μόνο το antispin βγαίνει. Το esp είναι μόνιμο. Πές τα ρε χρισόστομε όμως..! Very happy Μια χαράει τραβάει δε λές τίποτα. Και σε ανηφόρες και παντού. Είναι εντυπωσιακό για 1400άρι πάντως. Το clio με τα 98 άλογα μου φαίνεται ψιλό τάφος μπροστά στο punto..
Επιστροφή στην κορυφή
LexQ (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Aκομα στην αναζητηση..

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 22:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Θυμάμαι το κοίταγα και εγώ το ignis, αλλά μέσα είναι σαν το cherry του 86 που είχα ρε σύ..Είναι λίγο άθλιο..

Απο καπου επρεπε να κοψουν χρηματα αφου καταξοδευτηκαν με τα Recaro καθισματα Rotfl
ironman02 έγραψε:
Δε βγαίνει το esp. Μόνο το antispin βγαίνει. Το esp είναι μόνιμο. Πές τα ρε χρισόστομε όμως..! Very happy Μια χαράει τραβάει δε λές τίποτα. Και σε ανηφόρες και παντού. Είναι εντυπωσιακό για 1400άρι πάντως. Το clio με τα 98 άλογα μου φαίνεται ψιλό τάφος μπροστά στο punto..

Θα ψαξω να βρω ενα για να το δοκιμασω, απο καταναλωση πως παει? (Για πολυ νορμαλ οδηγηση μιλαμε παντα.)

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 19:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το ποστάρω για να το προτείνω στο δημιουργό του τόπικ, απλά ως πιθανή ευκαιρία, γι κάποιον που θέλει να το "ψάξει"... http://www.autotriti.gr/data/usedcars/aggelies/256538.asp

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 08:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρινωντας απο την μετωπη παντως,μαλλον δεν λεει και πολλα... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 08:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εννοείς Στέλιο;

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 08:50:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει φαει σεντρα μπροστα και μαλιστα ο ιδιοκτητης πρεπει να ειναι αρκετα "τσιπης" για να μην βαψει καν την μετωπη και να την αφησει ετσι. Confused
Στα 2-2+ χιλιαρικα εχω βρει αρκετα καλυτερα παραδειγματα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 09:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α, εννοείς που 'ναι μαύρη, ε; Ούτε καν το πρόσεξα... Σωστός... Ε, κοίτα, το πιο πιθανό ήταν να είναι μπουρδελάκι, απλά το πόσταρα έτσι, σαν σκέψη, γενικά... Όχι δλδ σαν πρόταση συκγεκριμένα. Γιου γκατ μι. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης