PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

κορωνοπηνιο σε 1.4 quiksilver

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mitsakos106 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 8v Quiksilver

Ένταξη: 18 Αύγ 2010
Τόπος: larisa...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 19:41:32    Θέμα δημοσίευσης: κορωνοπηνιο σε 1.4 quiksilver Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια..εχω ενα 1.4 quiksilver με τα 75 Crying or Very sad
και θελω να το ζωηρεψω λιγο..Μεχρι στιγμης φοραει σκουπα τελικο και σε λιγο θα γινει η πατεντα με το μαμα φιλτροκουτι και το κουφαρι της σκουπας...Στο θεμα μας Laughing ,απο κινητηρα δεν κανω κατι αλλο,αλλα σκεφτομαι να αλλαξω κορωνοπηνιο, διαβασα το παρακατω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11552 αλλα δεν εβγαλα ακρη τελικα..Αν μπει 16/65 η πεμπτη του θα κοντυνει αρκετα σε σημειο να μην μπορω να κανω πορεια στην εθνικη?
Επισης το τελευταιο μηνυμα του θεματος αναφερεται σε κορωνοπηνιο απο 1.6 8ν, αυτο ειναι το 16/65??? Embarassed
γενικα την προτεινεται την αλλαγη του κορωνοπηνιου σε αυτοκινητο που βγαινει συχνα σε εθνικη για mini ταξιδακια?

ευχαριστω εκ των προτερων και sorry που σας ζαλισα με τις ερωτησεις..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 19:52:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλος υπάρχει ολόκληρο θέμα... Το 16/65 είναι ok και για ταξιδάκια, πάντως.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mitsakos106 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Απρ 2011, 19:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Φίλος υπάρχει ολόκληρο θέμα... Το 16/65 είναι ok και για ταξιδάκια, πάντως.

Thumb Left ευχαριστω για την απαντηση...επειδη ειδα 206 στον τιτλο σκεφτηκα πως ειναι διαφορετικα Embarassed ..τεσπα..ευχαριστω...
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 07:32:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμαμαι καλα φορας ηδη 16/65....εχουμε το ιδιο αμαξι και εβαλα 14/60......θα δεις τρελη διαφορα.....οτι καλυτερο εχω κανει στο αμαξι μου Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 07:54:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106 έχει, Μπιλλ... Κι εγώ μετά το πρόσεξα, 1000 συγγνώμη.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 08:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι τροχο θα χρησιμοποιησεις,ποιο ειναι το ζητουμενο(κοντρες ή overall χρηση) και τι specs θα εχει το μοτερ εστω και μελλοντικα; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
mitsakos106 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 16:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα φορας ηδη 16/65....εχουμε το ιδιο αμαξι και εβαλα 14/60......θα δεις τρελη διαφορα.....οτι καλυτερο εχω κανει στο αμαξι μου Wink Wink Wink Wink

εχω 106 δεν ξερω αν ειναι ιδιο με το 206...το 14/60 απο ποιο μοντελο το πηρες..???
Επιστροφή στην κορυφή
mitsakos106 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 17:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τι τροχο θα χρησιμοποιησεις,ποιο ειναι το ζητουμενο(κοντρες ή overall χρηση) και τι specs θα εχει το μοτερ εστω και μελλοντικα; Question

τροχο αυτη την στιγμη εχω τον "μαμα" 165/65 14

μελλοντικα ισως να βαλω ζαντα απο 106 gti αλλα προς το παρων χλωμο το βλεπω..η χρηση ειναι overall..κανω κανα πατηματακι αλλα κυριως κινουμαι μεσα στη πολη και κανω και μικρα ταξιδακια..Τα ταξιδακια γινονται με μεση ταχυτητα 110-130...
Οσο για το μοτερ, αυτη τη στιγμη φοραω σκουπα και τελικο και δεν νομιζω να γινει κατι μελλοντικα..Ισως το μονο που μπορει να κανω,ειναι να μεταφερω τον καταλυτη απο κατω,τωρα τον εχει ακριβως μετα την πολλαπλη..

τι εχεις να προτεινεις???

υ.γ. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 18:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποτε λογικα θα πας σε 185/55/14... Confused

Οι επιλογες ειναι δυο,τουλαχιστον για το φασμα που δουλευει το τωρινο μοτερ σου.
Ειτε το 4,06(16/65) ειτε το 4,29(14/60).
Στην πρωτη περιπτωση το βαζεις πακετο με τις κλειστες ραλλοσχεσεις οποτε ψαχνεις για κομπλε σασμαν απο 1600 8v Rallye ενω στην δευτερη περιπτωση κανεις μια μικρη αλχημεια μιας και τα σασμαν που φορανε απο το εργοστασιο 14/60 εχουν μικρα πλανητικα και σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις(εξαιρειται το XSi) τις μακριες σχεσεις.
Αν πας δηλαδη σε 14/60,φροντισε τουλαχιστον να βαλεις την 5η απο το τωρινο σασμαν σου για να μπορεις να κανεις λιγο αξιοπρεπες ταξιδι γιατι με την 0,854 5η θα σου βγει πολυ κοντο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
mitsakos106 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 20:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην, σε ευχαριστω για τις κατατοπιστικοτατες απαντησεις..
Η επιλογη για σασμαν απο ραλλο 8βαλβιδο μου ακουγεται πιο προσιτη,μιας και οι μηχανικοι της λαρισας δεν φημιζονται ουτε για τις ικανοτητες ουτε για τα εργατικα που παιρνουν και για να πω και την αληθεια, δεν εχω και εγω τις καταλληλες γνωσεις σε θεματα μεταδοσης ωστε αν γινει καποια "στραβη" με το παντρεμα (της δευτερης περιπτωσης) να μπορεσω να συμαζεψω τα πραγματα..

να ρωτησω και κατι αλλο,το σασμαν απο το ραλλυ μπαινει κατευθειαν σε μενα? δηλαδη plug 'n' play ενα πραγμα? και κατι ακομα, μηπως ξερεις τον κωδικο του σασμαν ωστε να μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ειναι το σωστο αυτο που θα μου δωσουν?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2011, 21:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου εισαι Λαρισα,γιατι δεν ανεβαινεις μεχρι Θεσσαλονικη ρε οπου υπαρχει το "κυκλωμα" για να γινει με σιγουρια αυτο που θες; Wink

Υ.Γ. Με μαμα φιλτροκουτι και φιλτρο εισαι; Question
Επιστροφή στην κορυφή
mitsakos106 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 09:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτη την στιγμη φοραω σκουπα με ενα μουφα φιλτρο μεσα, αλλα μετα το πασχα θα γινει η πατεντα με το φιλτροκουτι. Δηλαδη φιλτροκουτι με ελευθερο φιλτρο μεσα ,συνδεμενο με το κουφαρι της σκουπας μπροστα.

Θεσσαλονικη ε?καλο ακουγεται αλλα πρεπει πρωτα να βρω το σασμαν..
Επιστροφή στην κορυφή
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 09:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ερωτηση:ειστε σιγουροι οτι φοραει το 1,4 quicksilver 16/65?

εγω στο servicebox βρηκα 17/64.

η λυση που εχω δοκιμασει εγω μεχρι τωρα ειναι 14/60 στο 1,4,και νομιζω ειναι η καλυτερη.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PANOSBR στις Τρι 03 Μάϊ 2011, 10:36:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάϊ 2011, 10:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταζωντας τον υπολογιστη χ.α.ω που εχει το κλαμπ,βλεπω το εξης:ο συνδυασμος 14/60 με ανοιχτες σχεσεις ειναι "μακρυτερος" απο οτιδηποτε κορωνοπηνιο και αν βαλεις αλλα με κλειστες σχεσεις.

πχ.14/60 με κλειστες σχεσεις βλεπω 10κμ κατω με τις ιδιες στροφες κινητηρα.κοινως για ταξιδια ειναι απαγορευτικο-υψηλη καταναλωση και θορυβος(για το 1,4 παντα)

τη μικροτερη διαφορα σε σχεση με το 14/60 και ανοιχτες σχεσεις τη βλεπω με το 1,6 8V κιβωτιο (16/65 και κλειστες),οπου ο υπολογιστης δειχνει 5κμ κατω στις στροφες στην 5η,ελαχιστα μεγαλυτερη 1η,και 2η,3η,4η σχεδον ολοιδιες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης