PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Σφύριγμα στα φρένα σε 207 RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Μάρ 2009, 22:36:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ChrisR έγραψε:
παιδιά σταματάει το σφύριγμα, εμένα στα 4000κμ δεν έκανε κιχ!
πατίστε και κανα δυο δυνατά φρένα να σταματήσει πιο γρήγορα Laughing

Δεν ισχυει. Μετα απο 2 επισκεψεις σε πιστα με το club και συνεχιζει ο ιδιος ενοχλητικος θορυβος[/quote]

Μετα την δευτερη επισκεψη απεκτησα και χαρακτους δισκους. Γρηγορα για τακακια

Έχει επεξεργασθεί από τον/την smoki στις Κυρ 29 Μάρ 2009, 23:01:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Μάρ 2009, 22:42:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας το ελπίσουμε! Κάνω υπομονή! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ChrisR (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

Ένταξη: 11 Ιαν 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Μάρ 2009, 23:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smoki έγραψε:

Δεν ισχυει. Μετα απο 2 επισκεψεις σε πιστα με το club και συνεχιζει ο ιδιος ενοχλητικος θορυβος
Μετα την δευτερη επισκεψη απεκτησα και χαρακτους δισκους. Γρηγορα για τακακια

Αν όντως δεν σταματάει αλλάζεις τακάκια και ησυχάζεις απο το να ακούς αυτό το σπαστικό σφύριγμα Twisted evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ChrisR στις Κυρ 29 Μάρ 2009, 23:54:45, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Μάρ 2009, 23:35:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ μενα στο cc που εχω μου το κανει ειδικα στα απαλα φρεναρισματα. Με μεγαλη μου λειπη βλεπω πραγματα ιδια με το προιν μου αυτοκινητο που ηταν 10ετιας ενα vectra, δηλ σφυριγμα φρενων, κακο κιβωτιο, κ.τ.λ
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάρ 2009, 00:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα στα απαλά φρεναρίσματα το κάνει. Δοκίμασα να φρενάρω μερικές φορές δυνατά μπας και φύγει αλλά τίποτα...Εκεί αυτό..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάρ 2009, 21:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα το κανουν κυριως οταν ειναι βρωμικα, αλλα μαλλον τα τακακια ειναι το προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 06:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ τα άλλαξα σε Ferrodo και για να σφυρίξουν πρέπει να τους πιείς το αίμα. Αλλιώς δεν ακούγεται τίποτα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 08:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

???ποια εβαλες?
Επιστροφή στην κορυφή
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 23:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μέχρι και τα 25.000 χλμ δεν είχαν σφυρίξει ποτέ! Cool
Τώρα τελευταία και μετά απο τόσα πολλά χλμ και πολλά εκ των οποίων εντός πόλεος μπορώ να πώ οτι τα ακούω αρκετά συχνά (πολύ σπαστικό!!!)...
Αλλά το θέμα είναι οτι θέλουν άλλαγμα, γι αυτό και σφυρίζουν.Στην αρχή ποτέ δεν ειχαν αυτο το σφυριγμα..

Υ.Γ Στέλιο τα Feroddo είναι πολύ ακριβότερα απο τα εργοστασιακά τακάκια μας?
Απο που μπορούμε να τα προμηθευτούμε?

Επιστροφή στην κορυφή
pangio21 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16V) XT

Ένταξη: 17 Σεπ 2008
Τόπος: korinthos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 03:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να σφυριζουν τα φρενα οταν τα παταμε λογο ολων των παραπανων αιτιών που αναφερθηκαν μπορει να γινει αποδεκτό, ομως σε εμενα συμβαινει το εξης.οταν κινουμαι μεταχυτητες απο 10-50 χλμ σφυριζει η δισκοπλακα του πισω δεξιου τροχου, και αν εχω το χερι στο χειροφρενο νιωθω το τριξιμο απο την επαφη τις δισκοπλακας με το τακακι και αυτο γινεται χωρις να παταω φρενο.Να πω εδω οτι αν κινουμε σε ευθεια μπορει να ακουγεται λιγο,αν εχω στροφη αριστερη ακουγεται ποιο πολυ.
Αν εχει συμβει σε καποιον η αν γνωριζει καποιος να μου πει προς τα που πρεπει να ψαχτω... αλλαγη τακακια η οι δισκοι εχουν παρει δρομο? η το υδραυλικο συστημα δεν κανει σωστη επαναφορα και μενει μονιμα κολλημενο το τακακι επανω στον δισκο,δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 08:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχετικα με το σφυριγμα επειδη εχει αναφερθει και παλιοτερα και ειναι γνωστο συμπτωμα (και εγω το εχω σε cc) κατα βαση προερχεται απο τακακια αλλα παιζει να εχουν παρει και λιγο οι δισκοι (αποτι καποτε μου εξηγουσε αν ριξεις νερο στο καυτο δισκο παιζει να κρατησει την διαστολη)... αυτο με τα ferodo δεν το εχω δοκιμασει (και ουτε προκειται μιας και τα μαμοφρενα ειναι οτι πρεπει για μενα)

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 11:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές και παλιότερα με τα 206,
-Ισχύει αυτό περί οικολογίας και υλικών στα τακάκια.
-Στο 206 επίσης με ferodo (τα απλά) μετά την πρώτη αλλαγή δεν ξανάκουσα κιχ.
-Στο 207 τώρα δεν εχει ακουστει ακόμα κάτι (5000κμ +), αλλά σίγουρα σε αλλαγή θα προτιμήσω ferodo.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 12:02:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O Jim207GT εβαλε τα ferodo Thermo quiet καπου το εχει ποσταρη κιολας .
Οπως μου αναφερε απο κοντα πριν 2 ευδομαδες αν και δε του σφυριζαν τα εργοστασιακα ή διαφορα ακουγετε ακομα και στην κυλιση του αυτοκηνιτου .

Απλα ακους ... μπα δεν ακους τιποτα αντε τα λαστιχα :D

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 11:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalimera....sorry gia ta greeklish
(anotera via)
Eimai diakopes kai sta polu liga kmh (10-30) mou akougete kai emena enas ixos metalikos polu amidros(prepei na eisai se isixo dromo polis gia na to akouseis)apo ta frena...xoris na ta patao...stin kilisi...to piga stin topiki antiprosopoia kai mou eipe oti den einai tipota apla sta 5k xiliometra pou exo kanei evgalan auto ton thorivo kai as min patas freno.
Tin gnomi sas parakalo:/
kali evdomada kai sorry gia ta greeklish.

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Αύγ 2009, 11:28:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντα ακούγεται ένας αμιδρός θόρυβος απο τα μπροστινά φρένα, καθώς δίσκοι και τακάκια είναι μόνιμα σε επαφή, και με δεδομένη τη μεγάλη επιφάνεια τριβής, στις μικρές ταχύτητες γίνεται αντιληπτός. Το πιθανότερο είναι οτι ειναι φυσιολογικό.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
kprs (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Ιούλ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2011, 20:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η μανα μου εχει αυτο το ιδιο σπαστικο σφυριγμα ?

Απο οτι διαβασα μονο αν αλλαξω τακακια διορθωνεται αλλιως δεν ε?

Α 207 GT ειναι το αμαξι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φρένα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης