Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ntarlas (Danny) Μόλις έγραψα

Peugeot 307
Ένταξη: 08 Απρ 2011 Δημοσιεύσεις: 7
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 13:35:00 Θέμα δημοσίευσης: DVD GPS 307 προβλημα |
|
|
καλησπερα . εχω ενα 307 του 2003 και του εβαλα ενα dvd gps xtrons td717g. το μηχανιμα ειναι φοβερο αλλα οταν βγαζω το κλειδι απο τη μηζα αυτο μενει αναμενο για 1-2 λεπτα(εχω βαλει πλεξουδα απο την πεζο)  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sonermgb (Αρης) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 350 Τόπος: αθηνα.χαλανδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 14:00:30 Θέμα δημοσίευσης: Re: DVD GPS 307 προβλημα |
|
|
ntarlas έγραψε: | καλησπερα . εχω ενα 307 του 2003 και του εβαλα ενα dvd gps xtrons td717g. το μηχανιμα ειναι φοβερο αλλα οταν βγαζω το κλειδι απο τη μηζα αυτο μενει αναμενο για 1-2 λεπτα(εχω βαλει πλεξουδα απο την πεζο)  |
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το πρόβλημά σου αυτό.Αυτό που θα σου πω είναι αν είναι αποσπόμενη η οθόνη του....έχε το νου σου στις λακούβες και στις υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι...διότι είχα xtrons multimedia και είχα πρόβλημα με την αποσπόμενη οθόνη του.
Αλλά αξίζει να στο πω. 

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 14:02:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: DVD GPS 307 προβλημα |
|
|
sonermgb έγραψε: | ntarlas έγραψε: | καλησπερα . εχω ενα 307 του 2003 και του εβαλα ενα dvd gps xtrons td717g. το μηχανιμα ειναι φοβερο αλλα οταν βγαζω το κλειδι απο τη μηζα αυτο μενει αναμενο για 1-2 λεπτα(εχω βαλει πλεξουδα απο την πεζο)  |
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το πρόβλημά σου αυτό.Αυτό που θα σου πω είναι αν είναι αποσπόμενη η οθόνη του....έχε το νου σου στις λακούβες και στις υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι...διότι είχα xtrons multimedia και είχα πρόβλημα με την αποσπόμενη οθόνη του.
Αλλά αξίζει να στο πω.  |
ναι με αποσπομενη ειναι αλλα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος εσυ τι προβλημα ειχεσ?? να εχω το νου μου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sonermgb (Αρης) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 350 Τόπος: αθηνα.χαλανδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 14:03:52 Θέμα δημοσίευσης: Re: DVD GPS 307 προβλημα |
|
|
ntarlas έγραψε: | sonermgb έγραψε: | ntarlas έγραψε: | καλησπερα . εχω ενα 307 του 2003 και του εβαλα ενα dvd gps xtrons td717g. το μηχανιμα ειναι φοβερο αλλα οταν βγαζω το κλειδι απο τη μηζα αυτο μενει αναμενο για 1-2 λεπτα(εχω βαλει πλεξουδα απο την πεζο)  |
ναι με αποσπομενη ειναι αλλα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος εσυ τι προβλημα ειχεσ?? να εχω το νου μου |
Από τις λακούβες μάλλον πέρυσι το καλοκαίρι έβγαινε η αποσπόμενη οθόνη μόνη της σε κάθε ''καλή'' λακούβα.

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 14:05:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: DVD GPS 307 προβλημα |
|
|
sonermgb έγραψε: | ntarlas έγραψε: | sonermgb έγραψε: | ntarlas έγραψε: | καλησπερα . εχω ενα 307 του 2003 και του εβαλα ενα dvd gps xtrons td717g. το μηχανιμα ειναι φοβερο αλλα οταν βγαζω το κλειδι απο τη μηζα αυτο μενει αναμενο για 1-2 λεπτα(εχω βαλει πλεξουδα απο την πεζο)  |
Από τις λακούβες μάλλον πέρυσι το καλοκαίρι έβγαινε η αποσπόμενη οθόνη μόνη της σε κάθε ''καλή'' λακούβα. |
ooo εγω παντος δυσκολεβωμαι να την βγαλω . thnxx παντοσ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|