PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 και ξενερα...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 16:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
sorry se empleksa me to mitsos 80akati

ok, κανένα πρόβλημα... Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

Ένταξη: 09 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 22:43:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
η πιο απλη λυση
πουλα το...

Πάντως εγώ που κοιταξα για ναταλλαγη που σιγουρα ειναι η πιο σωστή λυση απο το να κάθεσαι και να παλευεις με κατι που δεν θα γινει πραγματικα γρηγορο, σε μαντρα.... ο τύπος μου απαγόρευσε να παω μια διαδρομη βυρωνα πειραια γιατι λεει δεν ειχε ΔΟΚ!!!!! ή μηπως δεν θα εφτανε μεχρι εκει το αμαξι?????? Ειναι δυσκολο να δωσεις ενα πολυ προσεγμενο αυτοκινητο για τα μπ@υρδελα που πουλανε οι μαντραδες!!
Γιαυτο και η ερωτηση για μια μικρη βελτιωση στο 1,6 16v... Question
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos84 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xt premium, edition TAFOS+106 1.1

Ένταξη: 18 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 18:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
οντως εγινε παρεξηγηση γιατι εχουν γραψει 10διαφορετικοι πονεμενοι ιδιοκτητες 307 που κανεις τους δεν εψαξε τι επαιρνε πριν το παρει....

αν το ειχες ψαξει καλυτερα δε θα ειχες 307 1.4 ΟΛΑ ΟΣΑ αναφερετε εχουν συζητηθει και καψει δεκαδες ιδιοκτητες 307 στο παρελθον εδω μεσα...

εγω αγορασα για την αδερφη μου το καλοκαιρι που ηταν πιο χαλαρα τα πραματα 2006 307 1.6 με 50000χλμ εγγυηση ενος ετους φειςλιφτ για λιγο κατω απο 7000...
το αμαξι ειναι γα**το για μεσο οδηγο και καιει τα ιδια που λετε παρολο που ειναι 1.6 γιατι απλα δε σερνεται.

το να αγοραζεις 75αλογα αμαξι σε 1300+κιλα και να περιμενεις να μη καιει...

τα δε 5200 που εγραψες καπου οτι περιμενεις να πουληθει ειναι διαστημικο νουμερο για σημερινη εποχη

αν διαβασεις τι εχω γραψει παραπανω (μιας και μαλλον αναφέρεσαι σε μενα σε αυτο το ποστ) το εψαξα και μαλιστα παρα πολυ πριν παρω αμαξι. για την ακριβεια το εψαχνα μηνες.

οκ ειναι 1280 κιλα. υπαρχουν και αλλα αμαξια με αναλογο βαρος και παρομοια αλογα και μαλιστα παλαιοτερης τεχνολογιας που δε καινε 10ρικα για πλακα...

πως μπορει μεσο του "ψαξιματος" κάποιος να το μάθει αυτο??

μονο αν το εχει καποιος φίλος/γνωστός σου και το οδηγησεις για να βγάλει συμπεράσματα!

οπως ξαναέγραψα δε με νοιάζει το οτι δε παει βημα. μετα απο πολλα και διάφορα 1000αρια μηχανάκια, δυστυχώς δύσκολα μπορεί ενα αμάξι να με συγκινήσει γιαυτο και το εχω ξεπερασει το θεμα!

επισης το καημενο παρα το βαρος αμα το πατας πανω απο 4000 συνέχεια, ψυλοαξιοπρεπος παει...αλλα αν το πατας πανω απο 4000 συνεχεία θα καιει ΠΟΛΥ για τα κυβικα του.

αυτο λοιπον ειναι προβλημα.

οσο για το 5200 που αναφέρεις οτι ειναι απιαστο, οντως μπορει να ειναι ακριβό, αλλα οτι πληρώνεις παίρνεις, και δεν εχω δει κανενα 1,4 σε ανάλογη κατασταση με το δικο μου...αντιθετως εχω δει λιγο χειρότερα ειτε απο κατασταση ειτε απο εξοπλισμο με 5500...

saxo 1.1 -> 106 rallye -> alfa 147 2.0 -> swift sport 1.6 -> 106 1.1 -> 307 1.4
Επιστροφή στην κορυφή
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 10:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 147 έχει κανείς εμπειρία?
Άνοιξα σήμερα με ένα αλλά δεν το περίμενα καθόλου και άργησα πολύ.
Είχε φύγει 2-3 αμάξια όταν πάτησα και η διαφορά έμεινε σταθερή μέχρι που αναγκαστήκαμε να κόψουμε. Ήμουν δικάβαλος με άμπαλο φίλο και με ζαλίζει ότι δεν την είχα με τίποτα… λογικό μεν αφού είχε φύγει ήδη 2-3 μπροστά όταν ξύπνησα εγώ αλλά εμένα μου φάνηκε καλό το αποτέλεσμα πάτησα μόνο και μόνο για να δω διαφορές και δεν περίμενα να την φτασω φυσικά…το αποτέλεσμα όμως το είδα αρκετά θετικό.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 10:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dash5 έγραψε:
Είχε φύγει 2-3 αμάξια όταν πάτησα και η διαφορά έμεινε σταθερή μέχρι που αναγκαστήκαμε να κόψουμε. Ήμουν δικάβαλος με άμπαλο φίλο και με ζαλίζει ότι δεν την είχα με τίποτα… λογικό μεν αφού είχε φύγει ήδη 2-3 μπροστά όταν ξύπνησα εγώ αλλά εμένα μου φάνηκε καλό το αποτέλεσμα πάτησα μόνο και μόνο για να δω διαφορές και δεν περίμενα να την φτασω φυσικά…το αποτέλεσμα όμως το είδα αρκετά θετικό.

υπαρχουν και 147 με 105 αλογα
γι αυτο μην χαιρεσαι Silly

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 11:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τα 120 αλογα παντως δυσκολα να ητανε Confused
Ειναι πολυ δυνατο για 16αρι το 147
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 12:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 και ξενερα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos84 έγραψε:
καλησπερα για ακομα μια φορα ρε ολους παιδες!

οπως εγραψα και στο θρεντ "γνωριμιας" εχω ενα 307 1,4 xt premium, και το παλιο μου καλο 106 1.1! (παλαιοτερα ειχα ραλι)

το προβλημα μου ειναι το εξης...

πριν μερικούς μηνες πείρα το 307 μου μτχ, έχοντας στο μυαλο μου την ανεση μιας και κανω πολλα χλμ καθε μερα για να παω στη δουλεια μου...

ηταν και η τουμπανο έκδοση, με ηλιοροφες φουλ ηλεκτρικο πακετο διπλο τεμπελη κλπ κλπ...

ολα καλα μεχρι εδω. το ηξερα καλα οτι το 75αρι ειναι ΤΑΦΟΣ...και δε με ένοιαζε αυτο...

το πρωτο σοκ ειναι, οτι οπως ανακάλυψα, πως ειναι ΠΙΟ ΤΑΦΟΣ και απο το 106 μου! που το καημένο ειναι 1.1...!!!(η τυχερή η γυναικα μου το χαίρετε τωρα πια...) δε περιμενα να ειναι πιο γρηγορο! αλλα εστω το ιδιο με λιγο περιθώριο για κρουζαρισμα με ελαφρώς μεγαλυτερες ταχυτητες!

πιστευω οτι αν τα στηναμε διπλα διπλα, το 106 θα ηταν μπροστα απο αρχη μέχρι τελικές χωρίς υπερβολή!

το καταπίνω ομως αυτο μιας και οπως ειπα δε ηθελα γκαζι, αλλα ανεση..δουλεια σπιτι, αλλα και στο κρουζαρισμα στην εθνικη!

τομεας στον οποιο ειμαι κατι παραπάνω απο ικανοποιημένος μιας και το αμαξι πραγματικά προσφέρει ανεση λιμουζινας!

αυτο που δε μπορω να καταπιώ με τπτ ομως! ειναι το σοκ νούμερο δυο!!

που λεγετε ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ!

εχω δοκιμάσει ολους τους τρόπους οδήγησης!!! και κατω απο 9,5 λιτρα τα 100 χλμ δε παει για κανένα λογο!!

εχω δοκιμάσει αλλαγές στις 2500σαλ

αλλαγές στις 3000σαλ

εχω δοκιμάσει να γεμίζω 1η 2α και μετά να αλλάζω πιο χαλαρα...

(παντα με απαλο πάτημα του γκαζιου...δεν ειμαι σε καμια περίπτωση βαρυποδαρος, μαλλον το ακρος αντιθετο)

ΤΙΠΟΤΑ

9,5 με 10 σταθερα...

πραγματικά εχω βαρεθεί, μερα παρα μερα να θελω 20ρικο βενζίνη.

ειμαι στα ορια της αγγελιας στη χρυση ευκαιρια, για αυτο λοιπον, γράφτηκα στο φορουμ, για μια χειρα βοηθείας απο εμπειρότερους παλαιότερους και πιο ψαγμενους κατόχους (και μη)

υπάρχει περίπτωση να οφείλετε σε βλάβη η τοσο μεγαλη κατανάλωση?

φταιει κατι στον τροπο που το οδηγω??

ειναι φυσιολογικό να καίει ετσι???

σας αυχαριστω προκαταβολικα για το χρονο και τη βοηθεια σας!

Δημητρης Very happy

Η κατανάλωση είναι απόλυτα λογική όταν σε ένα σχετικά βαρύ αμάξι όπως το 307 επιλέγεις να έχεις αυτόν τον κινητήρα, ο οποίος όπως και να έχει κάνει ''κόπο'' για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα μιας πόλης όπως είναι η Αθήνα.Με ένα δύο χιλιάρικα παραπάνω σίγουρα θα ήσουν καλύτερα με τον 1.6 16v (110) εφόσον κοίταγες για μεταχειρισμένο, με την ίδια ακριβώς κατανάλωση και την ίδια άνεση ,όπως και την άνεση μιας ασφαλούς προσπέρασης ας πούμε.
Το θέμα όμως δεν είναι εκεί τώρα.Το θέμα είναι ότι όπως και να έχει αυτό το αυτοκίνητο έχεις που έχει όπως είπες τις ανέσεις του αλλά έχει και τα κατά του.Οι επιλογές δεν είναι και πολλές εφόσον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που ήθελες..... ή θα το πουλήσεις και θα κάνεις μία καλύτερη έρευνα αγοράς αυτή την φορά ή θα πας σε υγραέριο που δεν ξέρω αν στην τελική θα αξίζει.
Και όλα αυτά για μετατροπές σε ένα αμάξι όπως το 307 ,άσχετα με την έκδοση και το μοτέρ ,πιστεύω πως δεν αξίζει για να κερδίσεις πραγματικά ελάχιστα πράγματα.Τα οποία δεν ξέρω και αν αναζητάς.
Και έχε στο νου σου ότι μία καλή συντήρηση στο αμάξι σου έχει πάντα θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Φιλικά Smile

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 12:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 και ξενερα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sonermgb έγραψε:

Και έχε στο νου σου ότι μία καλή συντήρηση στο αμάξι σου έχει πάντα θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

εκτος απο την τσεπη Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 12:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 και ξενερα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ο πατέρας μου είχε το ίδιο πρόβλημα με την κατανάλωση στο 1400 renault megane (θεόβαρο) με 75 άλογα. Πήγε συνεργείο κ άλλαξε λ, αισθητήρα maf, έκανε καθαρισμο μπεκ ιντεκτσιον κ πεταλούδας, έβγαλε τον καταλύτη κ φυσικά σερβισ με ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγή φίλτρων κλπ., κ η κατανάλωση από 9-10 λίτρα έπεσε στα 7 σταθερά με όσο γκάζι και να πατάει. Νομίζω φοράνε τον ίδιο κινητήρα με θεόμακρες σχέσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 12:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 και ξενερα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Παιδιά ο πατέρας μου είχε το ίδιο πρόβλημα με την κατανάλωση στο 1400 renault megane (θεόβαρο) με 75 άλογα. Πήγε συνεργείο κ άλλαξε λ, αισθητήρα maf, έκανε καθαρισμο μπεκ ιντεκτσιον κ πεταλούδας, έβγαλε τον καταλύτη κ φυσικά σερβισ με ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγή φίλτρων κλπ., κ η κατανάλωση από 9-10 λίτρα έπεσε στα 7 σταθερά με όσο γκάζι και να πατάει. Νομίζω φοράνε τον ίδιο κινητήρα με θεόμακρες σχέσεις.

Βάση συντήρησης που λέγαμε. Wink

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 12:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 και ξενερα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:

δεν εχουν ιδιο κινητηρα
και τι τωρα το εχει χωρις καταλυτη?

και γενικα ποσο του κόστισε ολο αυτο?

Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 13:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 και ξενερα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταλύτη θα βάλει όταν το περάσει ΚΤΕΟ. Κόστισε 250 € εργασία κ ανταλλακτικά.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 14:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μονο 250 ευρω ολα αυτα? Confused εισαι σιγουρος?

και μέχρι να βαλει καταλυτη καρκινος? Evil

Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 18:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dash5 έγραψε:

Λογικά αυτό με τα 105 άλογα ήταν...

Το 307 1,6 δεν είναι και από τα πιο γρήγορα στην κατηγορία του... Είναι βαρύ...

Στα φανάρια για παράδειγμα μη δοκιμάσεις την τύχη σου με Colt 1.3, θα το μετανιώσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 18:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos84 έγραψε:
οποτε απο οτι καταλαβα...ειναι νορμαλ τα 9 με 9.5 λιτρα... Sad

ειχα μια μικρη ελπιδα μεσα μου οτι καποιο προβλημα θα υπαρχει... Laughing

Με χρήση ΠΟΛΗΣ και με μέση ταχύτητα 20κάτι χαω μια χαρά είναι!
Το 307 1.6 16v ΧΤ Premium (Auto) της μάνας μου κάνει 10,5-11,0 λίτρα μέσο όρο όταν το κυκλοφορεί μόνο πόλη σταμάτα-ξεκίνα.
Σε ταξίδι με το 307 εγώ έχω δει από 7,8 λίτρα/100χμ (με 95άρα), μέχρι 7 λίτρα/100χμ (με 100άρα) για την ΙΔΙΑ διαδρομή και πίσω.
Σε ταξίδι στην εθνική τι μέσο όρο σου βγάζει??? Το τσέκαρες???

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 18:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
mitsos84 έγραψε:
οποτε απο οτι καταλαβα...ειναι νορμαλ τα 9 με 9.5 λιτρα... Sad

ειχα μια μικρη ελπιδα μεσα μου οτι καποιο προβλημα θα υπαρχει... Laughing

Με χρήση ΠΟΛΗΣ και με μέση ταχύτητα 20κάτι χαω μια χαρά είναι!
Το 307 1.6 16v ΧΤ Premium (Auto) της μάνας μου κάνει 10,5-11,0 λίτρα μέσο όρο όταν το κυκλοφορεί μόνο πόλη σταμάτα-ξεκίνα.
Σε ταξίδι με το 307 εγώ έχω δει από 7,8 λίτρα/100χμ (με 95άρα), μέχρι 7 λίτρα/100χμ (με 100άρα) για την ΙΔΙΑ διαδρομή και πίσω.
Σε ταξίδι στην εθνική τι μέσο όρο σου βγάζει??? Το τσέκαρες???

5.9 με 84χλμ μέση ταχύτητα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 19:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giorgos80 έγραψε:
dash5 έγραψε:

Στα φανάρια για παράδειγμα μη δοκιμάσεις την τύχη σου με Colt 1.3, θα το μετανιώσεις.

Φίλε μου εγώ νομίζω ότι είναι αρκετά γρήγορο το 307...
Όχι σε σχέση με το 147 με τα 120 που έμαθα οτι είναι αρκετά πιο γρήγορο αλλά απο golf fsi 1.6 δεν ειναι πιο αργο.Το colt 1.3 Που μου αναφερεις δεν ειναι στη ιδια κατηγορία. Με το lancer το 1,6 φυσικά βλεπω καλυτερα νουμερα για το 307 αλλα δεν εχω δοκιμάσει και δεν μπορω να ξερω....
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2011, 10:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giorgos80 έγραψε:
dash5 έγραψε:

Την έχω δοκιμάσει εγώ με ακριβώς αυτό το colt 1.3 που λες 3θυρο και σε πρώτες ήμασταν σχεδόν στα ίδια.Από δευτέρες και μετά έφυγα.Και όχι, ο οδηγός δεν ήταν άσχετος γιατί έχει colt czt 1.5 220άλογα και ξέρει να οδηγάει.Άσε που το colt είναι και φτερό στον άνεμο γενικότερα.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
dash5 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 16v 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2011, 17:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με astra 1.6 2004-2007 έχω ανοίξει και του έχω ρίξει αρκετά.
Η δοκιμή κινήθηκε και σε ταχύτητες 150-190 , γύρω από το Σείριο,οπού και του έφευγα πολύ εύκολα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2011, 18:18:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι αυτο αν θυμαμαι καλα βγαινει με 105 και 115hp

ποιο λες εσυ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης