Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Lefter1s RC Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε
Ένταξη: 22 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 659 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 12:11:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: | Εγώ να ευχαριστησω τους αγαπητούς αστυνομικούς μας που πέρασα δίπλα σε μπλόκο με ραντάρ εθνική μετά τη Λαμία με 195 χλμ και τέρμα βαβούρα και απλά μου έκαναν νόημα να πάω πιο σιγά  |
Η καταληξη πια ηταν??  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 12:17:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | εγινε το απιστευτο!
Εφαγα κληση 80 ευρα παρακαλω για παρανομη σταθμευση ενα πρωινο (6.00 το πρωι) στο....Βυρωνα το 2008
-δεν ειχα καν το αμαξι τοτε
-ημουν εξωτερικο
πηγα στο δημο τους τα εξηγεισα και ...γεια σας
Τωρα τους επιασε το κυνηγι τα ΛΑΜΟΓΙΑ! |
Kαι τι σου ειπαν??????
Πως στο "δικαιολογησαν" αυτο?!?!?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 13:18:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη ειναι αρχιλαμογια εκει
(δεν ηξερα καν οτι εχουν δημοτικη αστυνομια)
εχουν μια φορμα που αναφερει
"αν δεν εισασταν εσεις ιδιοκτητης κατα τη τελεση τηςπαρανομιας φερτε μας τα χ εγγραφα "
μια κακομοιρη υπαλληλος εκει πηρε τα εγγραφα και θα προσπαθησουν να αναζητησουν τι εγινε (οτι ναναι)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 13:28:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lefter1s RC έγραψε: | reselie-206 έγραψε: | Εγώ να ευχαριστησω τους αγαπητούς αστυνομικούς μας που πέρασα δίπλα σε μπλόκο με ραντάρ εθνική μετά τη Λαμία με 195 χλμ και τέρμα βαβούρα και απλά μου έκαναν νόημα να πάω πιο σιγά  |
Η καταληξη πια ηταν??  | o
εκεινη τη φορα τη γλυτωσα! Χθεσ το κανακανα σε ανακριτικο αυτη τη φορα και δεν ειχα την ιδια τυχη χεχε...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 13:54:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το νου σας γενικά γιατί έχουν βγεί παγανιά και χώνουν αράδα κλήσεις...
ειδικά για πάρκινγκ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 14:12:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για οτιδηποτε... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 14:14:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απορώ ρε Τάσο... Επίτηδες το κάνεις; Τάμα το 'χεις; 
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 522 whp
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 14:57:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sinanai έγραψε: | Απορώ ρε Τάσο... Επίτηδες το κάνεις; Τάμα το 'χεις;  |
τι να σου πώ ρε Κωστή...νομίζω οτι αυτοί βρίσκονται όπου πάω εγώ
Πάντως δε μπορώ να πώ , Άψογη η συμπεριφορά των οργάνων απέναντι μου μιας απο είχα μια γεναιοδωρη έκπτωση απο 1700€ στα 200 μόνο
Το μόνο κακό είναι η όλη διαδικασία τώρα με αλλαγή τελικών και συμπραγάλων για να πάρω πίσω άδεια δίπλωμα κ πινακίδες
Έφταιγα εγώ και μόνο εγώ και καλά να πάθω να βάλω μυαλό 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 15:01:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε, άμα είσαι συχνός πελάτης έχεις εκπτώσεις, φαίνεται...
Περαστικά ρε Τάσο... 
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 522 whp
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 16:03:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βασικά ένα ίχνος γκαντεμιάς γενικά με διακρίνει... (βλέπε προηγούμενο 206)
απο εκεί και πέρα ... λίγο η γκαντεμιά ,λίγο η μαλ***α που με δέρνει τι περίμενες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JarmenNick Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Οκτ 2012 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 08:35:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω αγανακτήσει με την αττική οδό. Δε φτάνει που κάθε πρωί λόγω της εργασίας μου είμαι αναγκασμένος να τους τα σκάω για να βλέπω κάθε είδους οδηγό να κινείται στην αριστερή με 90(όριο 120) που προσπερνάει κάποιον με 89 στη μεσαία,δε φτάνει που κάθε φορτηγό-λεωφορειο κινείται σαν βασιλιας του δρόμου μου ήρθε πακετάκι σπιτι 2κλήσεις...Η μια για 105km/h και η άλλη για 113km/h γιατι εκεί που πέρασα το όριο ήταν 70.... ....Και σας ρωτάω....ποιο σημείο της αττικής οδού είναι τόσο επικινδυνο που απαιτείται αυτή η ταχύτητα;προφανως κανένα...Απλά είναι εισπρακτικά τα σημεία αυτά καθαρά για να βγάζουν λεφτα. Γιατι εντελώς τυχαία οι κάμερες παίζουν περισσότερο σε αυτα τα σημεία και λιγότερο στα άλλα που το όριο είναι 120.Και εν μέσω κρίσης καλουμαι δηλαδη να πληρώσω 700ευρώ χωρίς κανενα λόγο ουσιαστικό, δηλαδή σχεδόν όλο το μισθό μου.Να ευχαριστήσω για αλλη μια φορά το κράτος που με προστατεύει από τους επικίνδυνους οδηγούς που τρέχουν σαν μουρλοι με τις ταχύτητες των 105km/h και αφήνουν τους πραγματικούς ανασφάλιστους δολοφόνους των δρόμων να κινούνται ανεξέλεκτοι καθημερινά!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 08:42:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τις τελευταίες μέρες έχω ακούσει για απίστευτες κλήσεις από αττική οδό. όλες οι περιπτώσεις είναι περιφερειακός Υμηττού, στο σημείο που σπάει προς Ελευσίνα και προς Μαρκόπουλο και έχει όριο 70. μιλάμε για τρελό αριθμό κλήσεων και η κάμερα λειτούργησε για διάστημα 10-15 ημερών μόνο!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JarmenNick Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Οκτ 2012 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 09:03:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είμαι σίγουρος οτι πολλοί την έχουν πατήσει αφού κανένας δε κινείται με 70km/h.Δε γίνεται να πας με τόση ταχύτητα....εκτός απο το θα σε περάσουν απο πάνω τα φορτηγά και θα ακούσεις μπινελικια πρωινιάτικα νομίζεις οτι αν ανοιξεις την πόρτα θα κατέβεις να πας με τα πόδια.Οι κλήσεις μου ήρθαν μέσω αστυνομικού τμήματος που με κάλεσαν να πάω εκεί και ακόμα και αυτοί είχαν μείνει με τις ταχύτητες και απορούσαν σε μια συζητηση off the record.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 09:43:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σε φίλο του ήρθε η αστυνομία στο σπίτι...
ο ίδιος ο αστυνομικός πρότεινε να βρει κάποιον άλλο που έχει δίπλωμα και δεν το χρειάζεται για τους επόμενους 2 μήνες, κ να πει ότι οδηγούσε αυτός για να μη χάσει το δίπλωμα του. ή στην καλύτερη περίπτωση να βρει κάποιον που πέθανε πρόσφατα κ να πει ότι οδηγούσε ο συγχωρεμένος την ώρα της κλήσης. μακάβριο, αλλά το είπε. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik_marin (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

306 Race
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 582
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 13:44:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
JarmenNick έγραψε: | Εχω αγανακτήσει με την αττική οδό. Δε φτάνει που κάθε πρωί λόγω της εργασίας μου είμαι αναγκασμένος να τους τα σκάω για να βλέπω κάθε είδους οδηγό να κινείται στην αριστερή με 90(όριο 120) που προσπερνάει κάποιον με 89 στη μεσαία,δε φτάνει που κάθε φορτηγό-λεωφορειο κινείται σαν βασιλιας του δρόμου μου ήρθε πακετάκι σπιτι 2κλήσεις...Η μια για 105km/h και η άλλη για 113km/h γιατι εκεί που πέρασα το όριο ήταν 70.... ....Και σας ρωτάω....ποιο σημείο της αττικής οδού είναι τόσο επικινδυνο που απαιτείται αυτή η ταχύτητα;προφανως κανένα...Απλά είναι εισπρακτικά τα σημεία αυτά καθαρά για να βγάζουν λεφτα. Γιατι εντελώς τυχαία οι κάμερες παίζουν περισσότερο σε αυτα τα σημεία και λιγότερο στα άλλα που το όριο είναι 120.Και εν μέσω κρίσης καλουμαι δηλαδη να πληρώσω 700ευρώ χωρίς κανενα λόγο ουσιαστικό, δηλαδή σχεδόν όλο το μισθό μου.Να ευχαριστήσω για αλλη μια φορά το κράτος που με προστατεύει από τους επικίνδυνους οδηγούς που τρέχουν σαν μουρλοι με τις ταχύτητες των 105km/h και αφήνουν τους πραγματικούς ανασφάλιστους δολοφόνους των δρόμων να κινούνται ανεξέλεκτοι καθημερινά!!!! |
τι να πεις ένα μπουρδέλο είμαστε... και μονό...
είναι εύκολο να μας πεις το σημείο που σε κατέγραψε η κάμερα και το διάστημα (ημερομηνία )
Link link2 link3 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 14:30:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | ή στην καλύτερη περίπτωση να βρει κάποιον που πέθανε πρόσφατα κ να πει ότι οδηγούσε ο συγχωρεμένος την ώρα της κλήσης. μακάβριο, αλλά το είπε.  |
Αφού δεν του πρότεινε να κάνει και μιά fake κηδεία στον εαυτό του, πάλι καλά...
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 14:49:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτές τις μέρες εις την Βόρεια Ελλάδα, και συγκεκριμένα, εγνατία οδό, περιφερειακή Θεσσαλονίκης, λειτουργούν τις κάμερες. Έχω δει πολλές φορές συνεργεία. Επίσης στην εγνατία οδό ήμουν μάρτυρας της λειτουργίας τους, μια και απο το αντίθετο ρεύμα είδα το φλάς για δύο γρήγορους που περνούσαν εκείνη την στιγμή.
Προσοχή λοιπόν, σε πολλές βέβαια εμφανίστηκε και πάλι η μαύρη σακούλα (ευτυχώς), αφού είχε αφαιρεθεί απο τα συνεργεία.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 15:00:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κριμα, με τετοια κριση να πληρωνεις γ@μ!$!@τ!κ@........  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 15:46:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ πάντως, ειδικά Αττική Οδό, έχω πολύ τον νου μου.
Δε θα ξεπεράσω ποτέ τα 120 (130) και στα τούνελ θα κόψω και θα πηγαίνω το πολύ με 90 (80 είναι το όριο). Γενικά, δεν παραβαίνω το όριο σχεδόν ποτέ, άντε 5-10 χλμ παραπάνω.
Θα μου πεις και τι κάνεις όταν πηγαίνεις με 100+ και βλέπεις πινακίδα για 70; Δυστυχώς ή ευτυχώς, κόβω και το ρίχνω στα 70-80. Όσους τους γράφουν, έχουν υπερβεί το όριο από 30χλμ και πάνω τις περισσότερες φορές.
Τώρα, αν είναι δίκαιο ή άδικο αυτό το θέμα, προφανώς και υπάρχει μια υπερβολική "ευαισθησία" στην εφαρμογή των κανονισμών, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι επικρατεί στην κοινωνία, ειδικά όταν υπάρχουν 23.000 Έλληνες που όλοι μαζί χρωστάνε 48 δις στο κράτος και έχουν εισπραχτεί μόλις 18 εκ ευρώ...
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|