PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - AIR BAGS
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1.4(8V)Quicksilver

Ένταξη: 06 Ιούν 2006
Τόπος: Χανια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 02:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω προσωπικα ξερω παιδι που οδηγουσε ενα VW Bora και οταν τρακαρε και πηρε καναδυο τουμπες οι αεροσακοι ΔΕΝ ανοιξαν.Κανενας.Δεν ξερω γιατι.Βεβαια το παληκαρι δεν επαθε τιποτα.Οποτε θα συμφωνησω με καποιους που ειπαν για λογους ασφαλειας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 03:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι ανοίγουν πάντα.
Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες για το αν θα δώσει εντολή ο εγκέφαλος να ανοίξουν.

+1
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 15:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Kαλα, αυτο το topic ειναι το πιο γκαντεμικο που εχω συμετασχει ποτε Evil

Λοιον Γιωργο (gounaris206), ειχα ατυχημα με το αμαξι την περασμενη εβδομαδα και απ'οτι φενεται μαλλον θα παει για ανταλακτικα. Για καλη ΣΟΥ τυχη οι αεροσακοι ειναι ανεπαφοι, οποτε αν ενδιαφερσει για το set Α/Β + εγκεφαλο στειλε ενα ΠΜ να τα πουμε.

Βαλε ακυρο, μετα απο εξονυχηστικο ελεγχο το αμαξι τελικα ειναι σε καλητερη κατασταση απ'οτι αρχικα πιστευαμε (και απ'οτι δειχνει εμφανησιακα). Οποτε παμε για επισκευη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 22:05:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gounaris206 έγραψε:
εχμ... ναι για να το λεω δε ειμαι ηλιθιος κ μαλιστα υποχρεωτικα σε ολα τα αμαξια τησ εοκ απο 1-1-04

Κι εγώ δεν είμαι ηλίθιος όταν το αμάξι στούκαρε με 70km++ και είδα ότι δεν άνοιξαν οι αερόσακοι. Very happy
Ήρθε και εμπειρογνώμονας από την peugeot να το δει μήπως έτρεχε τίποτα άλλο και δεν άνοιξαν (πχ ελατωματικό) αλλά είπε πως όλα ήταν οκ. Το διεπίστωσε κι ο αδελφός μου τα χριστούγεννα πως ήταν όλα οκ, όταν το κάρφωσε με αρκετά λιγότερα σε πεζοδρόμιο και άνοιξαν κανονικότατα. Very happy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
gounaris206 (leonidas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.4 8v

Ένταξη: 31 Μάρ 2006
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007, 01:40:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω κ εγω τα εχω χασει με τα πεζο ο καθενας στα συνεργεια εχει το δικο του σεναριο θα μου στριψει...
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2011, 13:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένας μπαρμπας μου θελει να παρει ενα 206 και αυτο που εχει βρει ειναι αρκετα καλο αλλα αναβει ο αεροσακος οδηγου. Αυτος που εχει το αμαξι αναφερει πως μια αναβει και μια σβηνει και οταν το πηγε στην peugeot του ειπαν οτι για να το φτιαξουν θελουν 220 ευρω (το ανταλλακτικο εννοουσαν). Wink

Υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει καν ο αεροσακος μεσα ???? Του λεει οτι αν ειχες ερθει μια εβδομαδα νωριτερα θα το εβλεπες σβησμενο το λαμπακι.

Παιζει με τις φυσες εκει μεσα να γινεται τιποτα??? Να μην κανουν καλη επαφη τα καλωδια???? Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2011, 14:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά παίζει αυτό με το λαμπάκι του αερόσακου... Το έχει και φίλος σε Clio. Δε σημαίνει ότι λείπει ο αερόσακος, σε καμία περίπτωση, αλλά από την άλλη, όντως μπορεί να σημαίνει ότι σε ενδεχόμενο "στραβής" μπορεί να μην ανοίξει, φαντάζομαι.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2011, 14:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

o αεροσακος δουλευει 99% ακομα και με αναμενο λαμπακι,η βλαβη που εχει και κοστιζει 220 ευρα ειναι οι διακοπτες που περναει απο μεσα η κορδελα του αεροσακου. διακοπτες (φλας-φωτα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2011, 15:20:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
o αεροσακος δουλευει 99% ακομα και με αναμενο λαμπακι,η βλαβη που εχει και κοστιζει 220 ευρα ειναι οι διακοπτες που περναει απο μεσα η κορδελα του αεροσακου. διακοπτες (φλας-φωτα)

Τακη με αναμενο λαμπακι δυσκολο να δουλευει. Απο την αλλη, αυτος λεει πως αναβει και σβηνει μονο του οποτε τα 220 ευρω αν το παρει ο μπαρμπας μου δεν τα γλυτωνει Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2011, 15:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O αεροσακος δουλευει κατα 99% ΚΑΙ με αναμενο λαμπακι,εκτος αν δεν υπαρχει αεροσακος η εγγεφαλακι εκει παει αλου απλα αν του αναψε το λαμπακι δουλευει κανονικα
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 22:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει περίπτωση να είναι και από τα φις

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 00:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
O αεροσακος δουλευει κατα 99% ΚΑΙ με αναμενο λαμπακι

Πόσο σίγουρος είσαι γιαυτό; Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 01:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρκετα για να το γραψω!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης