PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βελτιωση κυλινδροκεφαλης TU5J4
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 14:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Παιζει" Laughing Laughing Laughing ,αν και στο pdf τους δεν δινει οδηγους σαν κωδικο παραγγελιας. Very happy

Αν υπηρχε σεναριο να εμπαιναν βαλβιδες νατριου στην εξαγωγη,τοτε θα εκοβα και εκεινους αλλα μιας και θα παραμεινουν οι μαμα,δεν το ρισκαρω να τους πειραξω καν... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Ιούν 2010, 19:54:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταιες φωτο μιας και αυτο που εμεινε δεν ειναι πια αξιο λογου.

http://img682.imageshack.us/i/1001760i.jpg/
http://img714.imageshack.us/i/1001759f.jpg/
http://img638.imageshack.us/i/1001758m.jpg/
http://img682.imageshack.us/i/1001757cm.jpg/
http://img821.imageshack.us/i/1001756.jpg/
http://img707.imageshack.us/i/1001755f.jpg/
http://img704.imageshack.us/i/1001754y.jpg/
http://img682.imageshack.us/i/1001761.jpg/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2010, 14:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμ ωραια δουλεια Στελιο!
Μιας που έχω το μοτέρ στο πάγκο λέω να προβώ σε μια τέτοια ενεργεία.
Να μπει και η φλάντζα του 206.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιούλ 2010, 17:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην βαλεις φλαντζα χωρις εκκεντροφορους ρε... Confused
Κατα τα αλλα,καντο εσυ μπας και μας πεις εντυπωσεις μιας και εγω ετσι οπως βλεπω την κατασταση,λιγο απιθανο να σας πω κατι. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2010, 00:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα δεν το χει φορέσει ποτε αυτό το μοτέρ, 1.1 είναι τώρα.

Εκτώς κι αν περιμένεις να σου πει αν θα πηγαίνει καλύτερα απ'το 1.1 Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιούλ 2010, 10:07:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ ωραία Στέλιο.

Θα σου πρότεινα να την πας πλάνισμα, για το φινίρισμα.

Στη δική μου, μετά από τη ροϊκή, μου είχαν ξεφύγει κάποιες χαρακιές εκεί που πατάει η φλάντζα και αναγκαστικά, την πλάνισα ένα δέκατο.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 14:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παει για πλανισμα ετσι και αλλιως,απλα δεν το καναμε πριν κανω οτι κανω για τους λογους που ειπες ηδη Pit. Thumb Left

Οι τελευταιες εργασιες του ρεκτιφιε θα ηταν ενα πολυ ελαφρυ πλανισμα,τοποθετηση οδηγων βαλβιδων και ενα "καθαρισμα" τις εδρες τους...
Αν το πραγμα παει καλα και πεσουν χρηματα στο μοτερ,τοτε μπορει να κοπουν εντελως και οι οδηγοι των βαλβιδων εξαγωγης και να μπουνε βαλβιδες νατριου,αν και αυτο μου φαινεται καπως χλωμο. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 15:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Αν το πραγμα παει καλα και πεσουν χρηματα στο μοτερ,τοτε μπορει να κοπουν εντελως και οι οδηγοι των βαλβιδων εξαγωγης και να μπουνε βαλβιδες νατριου,αν και αυτο μου φαινεται καπως χλωμο. Laughing

Χομπίστες είμαστε ρε συ...

Spend your money wisely..

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 15:20:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω μαζι σου ρε,απλα επειδη δεν ειναι δικια μου και δεν πληρωνω εγω,για αυτο και λεω οτι θα ηθελα... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 12:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο είδες διαφορά μετά την ροική στην κεφαλή ? Ρε συ αυτά τα έκανα στα μηχανάκια κ σήκωναν +1000 στροφές κ 10 χιλ. τελική.. Πολύ μεράκι, συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 13:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει κι αλλο τοπικ με 8βαλβιδη κεφαλι που ειχε κανει Στελιος αποτι θυμαμαι ψαχτο λιγο να δεις κ εκεινο

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 14:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17073&start=0

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 16:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To διάβασα κ αυτό, πραγματικά μεγαλη επιμονή κ υπομονή ο Στέλιος, απλά ήθελα να μάθω τόσο τα αποτελέσματα, πιστεύω ότι η μεγάλη βελτίωση σε αυτό τον τομέα δεν είναι τόσο η ιπποδύναμη, αλλά η γραμμικότητα κ η οικονομία.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 23:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη δυστυχως ποτε δεν δοκιμασα καμια απο τις δυο γιατι την 8v την εφτιαξα για το 1300αρι μοτερ που πουλησα και την 16v την εχουμε σε ενα αγωνιστικο το οποιο δεν τελειωσε ακομα οποτε μεεεχρι να τελειωσει και να δυναμομετρηθει,δεν μπορω να βγαλω καν συμπερασμα.
Το μονο που μπορω να πω με σιγουρια για την 16v ειναι οτι παρα την εντελως μαμα συμπιεση και την ελευθερη εξατμιση χωρις καταλυτη,κλπ,κλπ,το μοτερ στο ρελαντι δουλευει πολυ καθαρα,χωρις κραδασμους και ανεβοκατεβασματα ρελαντι,σε τετοιο βαθμο που εκανε εντυπωση ακομα και στον Προφητη... Neutral
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 23:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή η σταθερή λειτουργία, αθόρυβος κινητήρας κ γραμμικότητα ήταν το αποτέλεσμα στις δικές μου γυαλισμένες κεφαλές από διάφορα μηχανάκια που έκανα. Καλύτερη ογκομετρική απόδοση που φαινόταν κ στην κατανάλωση κ στην μεγαλύτερη τελική.
Τo 16v είναι για το ΑΧ που γράφεις στο avatar σου ? Νόμιζα το είχες ετοιμάσει κ το είχες βολτίσιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2011, 23:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι... NodNo
Η 16v κεφαλη ειναι απο 106.
Εγω στο ΑΧ σκοπευω να βαλω απο 206. Wink

Το ΑΧ μου μολις τελειωσε απο λαμαρινοδουλειες και περιμενει να πληρωσω για να το παραλαβω Laughing και αφου ξαναμαζεψω κανενα φραγκο,να παει για βαψιμο... Neutral
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 01:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο λιγο δυσκολο να δεις μοτερ με αρυθμιες απο κακη ροικη.ακομα και λακουβες να εχει δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 08:11:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν εχω δει αλλα απο οτι ειπε ο φιλος μου,του εχει τυχει μεχρι και αυτο... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 08:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Οχι... NodNo

Το ΑΧ μου μολις τελειωσε απο λαμαρινοδουλειες και περιμενει να πληρωσω για να το παραλαβω Laughing και αφου ξαναμαζεψω κανενα φραγκο,να παει για βαψιμο... Neutral
Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2011, 09:47:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Οχι... NodNo

Αντε κάντο, να παίρνουμε σειρά Very happy Very happy

Με την καλή ροική έχεις υπόψη σου ότι χαμηλώνει η συμπίεση λόγω του ότι μεγαλώνει ο θάλαμος καύσης έτσι ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης