PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ! ! !

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 17:26:15    Θέμα δημοσίευσης: ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ! ! ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ναι ! αυτο φωναζα το περασμενο σαββατο Exclamation Evil
αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη:
παρασκευη βραδυ πηγα στην peugeot να αλλαξω το αριστερο προβολακι και την δεξια λαμπα της πορειας,για εκατοστη φορα,αφου τις εκαιγα συνεχεια χωρις να ξερω τον λογο.το ειχα πει στην peugeot και δεν δωσανε σημασια.εγω επεμενα και αυτοι μου λεγανε πως δεν ειναι τιποτα.τους ρωτησα και αν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο τους ενισχυτες που εχω και να τραβανε ρευμα απο μπαταρια.το κοιταξαμε και μου ειπε ο . . . . <<ειδικος στα ηλεκτρολογικα>> οτι δεν υπαρχει προβλημα.αφου μου εγκυηθηκαν οτι δεν υπαρχει προβλημα εφυγα.

καθως βραδιασε λοιπον αναβω τα φωτα και τα προβολακια και ολα καλα,παω για καφεδακι στο zeppelin ( τα αναψα 3-4 λεπτα περιπου πριν φτασω).δεν προλαβαινω να αναψω alarm για να παρκαρω και τι γινεται Question Question Question Question Question

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΤΥΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΠΝΟΙ Exclamation Exclamation Exclamation
δεν προλαβαινω να βγω εξω...ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΦΛΟΓΑ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

ειχε βραχυκυκλωσει το ενα προβολακι και εκαιγε τον προφυλακτηρα και τα καλωδια!!!!!!
τρεχαμε ολοι πανικοβλητοι με τους πυροσβεστηρες στα χερια να σβηνουμε φωτιες!!!!

το αστειο ομως ειναι αλλο.... Arrow ηταν σαββατο το αφησα με την οδ.βοηθεια εξω απο την peugeot για να τους το τριψω στη μουρη την δευτερα Exclamation ερχετε λοιπον η δευτερα και το βλεπουν,δεν ξερανε γιατι εγινε αυτο,τους λεω οτι δεν τους εχω εμπιστοσυνη και θα το παω σε αλλο συνεργειο για να μη μου ξανακανουν καμια μ@λ@κι@ .
την επομενη εστειλα την οδικη βοηθεια να το μεταφερει και τι γινεται Question Question Question
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Exclamation

δεν ημαστε καλα!!!! δεν του το δινανε με τιποτα του ανθρωπου να το μεταφερει!!!!!!πολεμουσα απο το τηλ περιπου 3 ωρες για να του το δωσουν μεχρι που εφυγα απο την δουλεια μου πηγα εκει και τους αρχισα στα καντιλια.... Evil Evil Evil
τελικα μου το δωσανε αν και κομματακια επειδη ηδη ειχαν αρχισει να το φτιαχνουν (και καλα!!!) και το πηγα σε εναν δικο μου εμπιστοσυνης και οπως ειναι λογικο και προφανες ειχε γινει αυτο που φανταζομουν.......
ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ Μ@Λ@ΚΙ@ ΣΤΗΝ PEUGEOT Exclamation
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ Question Question Question
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΛΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΟ ΣΤΗΝ PEUGEOT ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΩ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΡΙΤΗΚΕΣ.

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 18:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχως που δεν επαθες τιποτα χειροτερο!

λοιπον για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου πηγαινε το από εδώ και πέρα στην POWER BOOST SERVICE - Θανάσης Κρασούλης. Οδός Παπαδά 7, δίπλα στην διασταύρωση Μεσογείων με Κατεχάκη.
Φτιάχνει τα αγωνιστικά peugeot, οπότε κάτι ξέρει παραπάνω Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 18:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι άλλο θα διαβάσουμε ??

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΔΕΣ !!!!

υπομονή Γιάννη...
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 18:26:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορεις να κινηθεις Νομικα εναντιον τους???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2003, 01:13:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

μαλλον οχι αν και να μπορουσα δεν θελω να τρεχω και εγω μαζι τους.το αφηνω ετσι...
ευτυχως που την ζημια την πληρωνει η ασφαλεια!αν και αυτο ειναι το λιγοτερο στην ουσια...
σκεψου να επερνε φωτια το αριστερο μερος του αυτοκινητου που υπαρχουν λαδια και μηχανη και θα σας ελεγα εγω αν υπηρχα τωρα.... Shocked Shocked Shocked

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου......

Κάτι πρέπει να γίνει, δεν πάει άλλο.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν σε παρηγορεί το γεγονός ότι η αλφα 146 του 1999
ενός φίλου μου έπιασε φωτιά την περασμένη παρασκευή
και καηκαν στον κινητήρα όλα τα πλαστικά, καλώδια κλπ
περίπου 1 εκατομμύριο ζημιά !!! (λαχείο στα καλα καθούμενα)

του λέω αν ξαναπάρεις ιταλικό να με φτύσεις...

ή να βάλεις αγωνιστική πυρόσβεση...

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
αν σε παρηγορεί το γεγονός ότι η αλφα 146 του 1999
ενός φίλου μου έπιασε φωτιά την περασμένη παρασκευή
και καηκαν στον κινητήρα όλα τα πλαστικά, καλώδια κλπ
περίπου 1 εκατομμύριο ζημιά !!! (λαχείο στα καλα καθούμενα)

του λέω αν ξαναπάρεις ιταλικό να με φτύσεις...

ή να βάλεις αγωνιστική πυρόσβεση...
\
ο γαμπρος μου πριν 10+ χρονια είχε πάρει ολοκαίνουργια Lancia Dedra 1600cc. μετά από μια εβδομάδα κάηκαν όλα τα ηλεκτρικά!
τα Ιταλικά είναι για τον ούτσο! Evil

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 15:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία και πλησιάζει η ώρα να πάω το πεζούλι για service, πριν πάω διακοπές, βλέπε και αλλαγή αμορτισέρ...Να κάνω ασφάλεια ζωής λέτε;;;

Άραγε να υπάρχει και αποκλειστική ασφάλεια για συνεργεία PEUGEOT;;;

Very happy Very happy Very happy Cool

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 19:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το πας για service θα σου βγαλει πιο πολλα προβληματα Wink Wink Wink
μην το πας καλυτερα Laughing Laughing Laughing
by the way εχουν περασει 14 μερες και εγω ακομα να το παρω το αυτοκινητακι μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ελπιζω την τεταρτη....... Confused Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 20:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Tomcat έγραψε:

μαλλον οχι αν και να μπορουσα δεν θελω να τρεχω και εγω μαζι τους.το αφηνω ετσι...
ευτυχως που την ζημια την πληρωνει η ασφαλεια!αν και αυτο ειναι το λιγοτερο στην ουσια...
σκεψου να επερνε φωτια το αριστερο μερος του αυτοκινητου που υπαρχουν λαδια και μηχανη και θα σας ελεγα εγω αν υπηρχα τωρα.... Shocked Shocked Shocked

Βασικα πιστευω οτι η πιο ευκολη διαμαρτιρια ειναι ενα e-mail στη peugeot στην γαλλια.Οι μαγκες εκει δεν αστειευονται. Wink
το τελευταιο πραγμα που θελουν ειναι οι δυσφυμιση της πεζαρας μας Very happy

Οσο για την lion και καθε αντιπροσωπεια η γνωμη μου ειναι η εξης.
οταν καποιος ξερει οτι ειναι μονιμος(με λιγη προσπαθεια) σε μια δουλεια
καποια στιγμη σταματαει να δειχνει ζηλο για τη δουλεια

βλεπε το δημοσειο τομεα μας.σκιζει..σκιζει

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούλ 2003, 20:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντώνης έγραψε:
kanelj έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Βασικα πιστευω οτι η πιο ευκολη διαμαρτιρια ειναι ενα e-mail στη peugeot στην γαλλια.Οι μαγκες εκει δεν αστειευονται. Wink
το τελευταιο πραγμα που θελουν ειναι οι δυσφυμιση της πεζαρας μας Very happy

Οσο για την lion και καθε αντιπροσωπεια η γνωμη μου ειναι η εξης.
οταν καποιος ξερει οτι ειναι μονιμος(με λιγη προσπαθεια) σε μια δουλεια
καποια στιγμη σταματαει να δειχνει ζηλο για τη δουλεια

βλεπε το δημοσειο τομεα μας.σκιζει..σκιζει

σωστο αυτο που λες,απλα δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο στα συνεργεια της peugeot αλλα γενικα σε διαφορα συνεργεια.
απλα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι Confused
εδω ειχα παει να βαλω μια αεροτομη (οχι την κανονικη αλλα αυτη που εχουν πολλοι,που ειναι πιο μεγαλη)και μου ειπε πως μπορει να μου την βαλει αλλα........ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Exclamation Exclamation Exclamation
τι να τους πεις εκει?οτι ειναι τελειως ασχετοι Question
γενικα εχω ακουσει πολλα τετοια με τα ιδια μου τα αυτια και εχω τρελαθει πια.εχω ανοιξει και τα αναλογα Post για τα κουφα που μου εχουν πει.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ PEUGEOT Exclamation Exclamation Exclamation
ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΙΧΟ ΒΛΕΠΩ Very happy Very happy Very happy

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2003, 10:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
αν το πας για service θα σου βγαλει πιο πολλα προβληματα Wink Wink Wink
μην το πας καλυτερα Laughing Laughing Laughing
by the way εχουν περασει 14 μερες και εγω ακομα να το παρω το αυτοκινητακι μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ελπιζω την τεταρτη....... Confused Confused

14 μέρες...???

Βιάζεσαι, βιάζεσαι...κάτσε να περάσει ένας μήνας!

Ξέρεις πόσος καιρός χριάζεται για να ψηθούν οι λαμαρίνες;;; Very happy Very happy Laughing

Αχχχ, ρε παιδιά έχουμε και γ..ώ τις αντιπροσωπείες Peugeot με τα εξουσιοδοτημένα service τους, και δεν το ξέρετε... Very happy

Αφού κάθονται και τα ξαναφτιάχνουν όλα από την αρχή και αυτό τους τρώει πολύ χρόνο!!! Ασχολούνται με όλες τις λεπτομέρειες και φροντίζουν να εκμεταλλεύονται δεόντως τον χρόνο τους! Πέρα ότι δεν χρειάζεται αυτό τον χρόνο να ψάχνετε για πάρκινγκ όταν γυρνάτε χώμα από την δουλειά σας! Αυτό που το πάτε; Να'ναι καλά!!!

Σκεφτείτε να είχαμε και καμμιά ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία!!! Very happy Very happy
Τι παραγωγή θα κάναμε!!!! Very happy Very happy Very happy

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούλ 2003, 14:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ Wink
ΠΕΡΜΙΝΕΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η PEUGEOT ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούλ 2003, 02:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Αχχχ, ρε παιδιά έχουμε και γ..ώ τις αντιπροσωπείες Peugeot με τα εξουσιοδοτημένα service τους, και δεν το ξέρετε... Smile

Καλά!!! Αυτό να λέγεται!!! EvilEvilEvil LaughingLaughingLaughing
Το απόγευμα θα σας κάνω μία ανάλυση για το service που έκανα για τα 30.000χλμ και τις πατάτες των εξουσιοδοτημένων...
Εγώ πάντως ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ!!!!
ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης