PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Υγραέριο σε 1.6 THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
orfanos mulopotamos (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

Ένταξη: 19 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2011, 20:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μακη το εκανες? εγω 8α τις αφησω ως εχουν με το Τ της εισαγωγης...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2011, 20:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ακόμη, περιμένω το δοχείο αναθυμιάσεων απο Αγγλία (ebay), γιατί ένα μεταχείρο που είχα βρει στράβωσε η συναλλαγή και καινούργιο εδώ έχει τα διπλά απο αυτό που παράγγειλα.
Αναθυμιάσεις έχει κ απ'ευθείας πάνω στην πολλαπλή, όχι μόνο στο Τ που βλέπεις....

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2011, 21:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο Θανάσης λέει οι αναθυμιάσεις μέσα γιατί με το υγραέριο θα υπάρχουν ανεβασμένες θερμοκρασίες κ τα λάδια των αναθυμιάσεων θα δροσίζουν λίγο την κατάσταση,πιο απλά αντί να βάλεις λαδιέρα κρατάς τις αναθυμιάσεις μέσα.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2011, 21:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς! Thumb Left

...λαδιέρα ε! Confused Εδω παλεύουμε να τα βγάλουμε έξω τα κωλολαδα! Evil

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάρ 2011, 21:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

water injection τοτε καθαρες δουλειες...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2011, 18:02:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

water τι? για πε... για πε....

Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάρ 2011, 18:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

orfanos mulopotamos έγραψε:
water τι? για πε... για πε....

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=19670
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2011, 18:48:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα πηγα απο το καταστημα με το υγραεριο... κ μου ειπε οτι δεν μπορω να βαλω λογο του προγαμματος.... Cussing out

Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2011, 20:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα πηγα απο το καταστημα με το υγραεριο... κ μου ειπε οτι δεν μπορω να βαλω λογο του προγαμματος.... Cussing out
τι σου ειπε οτι δεν μπορει να στο προγραμματισει δηλαδη επειδη εχεις αλλο προγραμμα,χλωμο μου φαινεται,σε ποιον πηγες?στειλε πμ αν δεν θες να το αναφερεις δημοσια,τι προγραμμα φορας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2011, 21:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι απο κρητη.... μου ειπε οτι περιμενει να του στειλουν εξιδυκευμενο εξοπλισμο για αυτοκινητα με προγραμμα.... γιατι λεει οτι το αμαξι θα κανει μπερδεματα.... φοραω προγραμμα απο παπαζογλου(ηρακλειο)...

Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2011, 22:01:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι απο κρητη.... μου ειπε οτι περιμενει να του στειλουν εξιδυκευμενο εξοπλισμο για αυτοκινητα με προγραμμα.... γιατι λεει οτι το αμαξι θα κανει μπερδεματα.... φοραω προγραμμα απο παπαζογλου(ηρακλειο)...
αφου σου ειπε οτι δεν μπορει παλι καλα γιατι υπαρχουν πολλοι αετονυχηδες που μπορει να στο εφτιαχναν κ μετα να εκαναν οτι κ καλα θα εφταιγε κατι αλλο αν δεν δουλευε σωστα το αμαξι,αν ειναι νεος στον χωρο ο εγκαταστατης γνωμη μου να μην βιαστεις,δες πρωτα αν ηδη δεν εχεις δει τι δουλεια κανει σε αλλα αυτοκινητα.ειναι πολυ σημαντικο η σωστη τοποθετηση κ ρυθμιση του αμαξιου για απροβληματιστα χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2011, 22:09:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξερω... δεν βιαζομαι... απλα οταν κατι κυκλοφορει αθηνα εδω θελει κανα 2μηνο να φτασει.... ο τυπος κανει καλη δουλεια κ σωστη διαφορετικα δεν θα ελεγε τπτ κ θα τα επαιρνε.... ξερεις καποιον απο αθηνα που να συνεργαζεται με καποιον κρητη....?

Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2011, 22:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξερω... δεν βιαζομαι... απλα οταν κατι κυκλοφορει αθηνα εδω θελει κανα 2μηνο να φτασει.... ο τυπος κανει καλη δουλεια κ σωστη διαφορετικα δεν θα ελεγε τπτ κ θα τα επαιρνε.... ξερεις καποιον απο αθηνα που να συνεργαζεται με καποιον κρητη....?
οχι φιλε δεν ξερω εγω θεσσαλονικη το εβαλα,ολα αργουν οπως λες να φτασουν απο αθηνα ενα μονο την ιδια μερα,η τιμη της βενζινης ετσι Very happy ,αν κ ειναι η κρητη ακριβη ανεκαθεν λογω μεταφορικων.
Επιστροφή στην κορυφή
stringofonias (Στέλιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (16V) 1997

Ένταξη: 18 Αύγ 2010
Τόπος: Ελλάς -Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2012, 19:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παίδες επειδή παρακολουθώ το θέμα αυτό και εδώ και καιρό ζαχαρώνω το 207rc, δλδ αν του βάλεις 95αρα βενζίνη αντί για 100άρα τι διαφορές θα έχει; επειδή θα τραβάει λίγο χειρότερα; ή εχει αντίκτπο στον κινητήρα;;;

πάντως ειλικρινά μόλις το πάρω θα πάει για υγραέριο * έχει βάλει και ο κολλητός μου σε ενα λάνος 1300 το καλό υγραέριο των 2000 και μπορώ να πω πως η διαφορά που έχει στην κατανάλωση είναι λιγότερη από λίτρο και στην απόδωση μηδαμινή σχεδόν δν το καταλαβαίνεις

το μόνο που φοβάμαι με το υγραέριο είναι το ηχοσύστημα μην κανει κανα μπουμ από τους κραδασμούς (500ρμσ καθαρά μπάσο και στο 406 που έχω τώραέχουν ξεχαρβαλωθεί και οι 2 οι πλαινοί καθρέπτες)

Η ηλιθιότητα είναι ΑΝΙΚΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2012, 20:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το RC μια χαρά θα δουλεύει και με 95άρα.
Τα rms σου ειναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε απασχολεί στην τοποθέτηση υγραερίου στο 207 turbo. Ψαξτο ακομη λιγο για το αν είναι καλή ιδέα να βάλεις υγραέριο στον ΤΗΡ.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2012, 20:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το manual της Peugeot ελεγε αυστηρα καυσιμο 98 οκτανιων για τα EP6DTS...
Τωρα βεβαια πολλοι βαζουν και 95αρα αν και οι επιπτωσεις δεν ειναι κατι που φαινεται αμεσως(αν υπαρχουν).
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2012, 20:50:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1
Aκόμα και στην τάπα το γράφει. Αλλα όπως λες δεν φαίνεται να υπάρχει κατι. Εδώ βάζουμε 95άρα σε πρόγραμμα 100άρας σε GT/Rallye και ακόμα ειναι οκ! Αλλα παιρνουμε ρίσκο...
Σίγουρα ειναι πιο ασφαλές η 95άρα σε μαμα RC, απ' αυτό. Ειμαι σίγουρος οτι το έχουν προβλέψει οι sκατασκευαστές...!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
stringofonias (Στέλιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (16V) 1997

Ένταξη: 18 Αύγ 2010
Τόπος: Ελλάς -Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 15:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τεσπα όπως και να εχει κάτσε να γυρίσω πρώτα από το ταξίδι και να έχω τα λεφτά στο χερι κ βλέπουμε

Η ηλιθιότητα είναι ΑΝΙΚΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 15:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 1.6THP μΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ?????
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧ

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?'
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 15:52:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?'

Όχι ρεεε εγώ ψήφησα τον άλλο τον Λευκά Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης