PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Roll-Cage
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
YiannisK 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ColorLine 1,4

Ένταξη: 06 Φεβ 2003
Τόπος: KOZANH

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 23:17:22    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Roll-Cage Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σας εκμυστηρευτω μια κρυφη μου επιθυμια? να βαλω roll-cage μαγκες!ασφαλεια και αγωνιστικο στυλ μαζι. Αλλα απο την αλλη κανεις το αυτοκινητο διθεσιο και τερμα οι βολτες με τα φιλαρακια!αφηστε το κοστος για μπακετ καθισματα, ζωνες κλπ. Εχει κανεις αλλος την ιδια κρυφη επιθυμια???????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NICK THE GREEK (NIKOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 RALLYE

Ένταξη: 29 Ιούν 2003
Τόπος: PETROUPOLI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 23:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

:evil:ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟΟ MUCH ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΨΗΝΟΜΑΙ ΓΙΑ 2 ΜΠΑΚΕΤ ΜΟΜΟ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ 4 ΣΗΜΕΙΩΝ!!!

206R
Επιστροφή στην κορυφή
YiannisK 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ColorLine 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 00:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι σιγουρα αλλη η αισθηση μεσα σε μπακετ καθισμα! νιωθεις οτι γινεσαι ενα με το αυτοκινητο. Ειχα μπει καποτε σε ενα renault clio σε μια εκθεση, αγωνιστικο, sparco καθισματα μπακετ και ζωνες, σιδεριες πανω -κατω και δεν συμμαζευεται! ειδαν και επαθαν οι καημενες οι κοπελες που παρουσιαζαν τα αυτοκινητα να με ξεκολλησουν απο κει! Οι ραλλιαρηδες του κλαμπ μπορουν να μας δωσουν μια ιδεα του πως ειναι να οδηγεις σε roll-cage και μπακετ καθισματα
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 08:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξέρετε πάντως ότι το roll cage "απαιτεί" κράνος, αφού το κοπάνημα του κεφαλιού (ιδιαίτερα των ψηλών οδηγών που κάθονται σε όρθια στάση) στην πλευρική μπάρα είναι συνηθισμένη κατάσταση (εκτός κι αν μιλάμε για μπάκετ καθαρά αγωνιστικό - δηλαδή πισινός στο πάτωμα).
Επιπλέον να ξέρετε ότι οι περισσότερες γυναίκες αντιπαθούν φανατικά τα μπάκετ! Rolling eyes

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσε που τα μπάκετ και οι σιδεριές δε βολεύουν για άλλες χρήσεις Wink

Εδώ με τα δικά μου που είναι ημι-μπάκετ κι έχω πρόβλημα...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:07:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το bucket είναι τρεεεεεεεεελααααααααααα. όσο το είχα (και με ζωνες 4 σημειων) αισθανόμουν vatanen.... ααααχ και δεν είχα αλλάξει ακόμη λάστιχα....

βαλτα! βαλτα! και μετα περιμενουμε βολτα Wink

ΥΓ: το κρανος δεν είναι απαραιτητο Cool

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
παιδια το bucket είναι τρεεεεεεεεελααααααααααα. όσο το είχα (και με ζωνες 4 σημειων) αισθανόμουν vatanen.... ααααχ και δεν είχα αλλάξει ακόμη λάστιχα....

Άσε και το άλλο...
Να σε δει λέει ο μπάτσος -ακόμη και παρκαρισμένο που λέει ο λόγος- με φουλ-μπάκετ, μπάρες και ζώνες 4 σημείων και να έχει ορεξούλες. Άντε εσύ να τον πείσεις ότι δεν έτρεχες! Laughing Laughing Laughing

Τον ακούω στ΄ αυτιά μου...
"Τι'ν'τούτα; Τι τα θες αυτά, αν δεν τρέχεις; Κάνουμε και κόντρες εεεεεε;"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι από κόστος τι παίζει ρε παιδιά; Ξέρω ότι τα μπάκετ θέλουν κανά 600άρι ευρώπουλα το λιγότερο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:24:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros έγραψε:
alemao έγραψε:

Άσε και το άλλο...
Να σε δει λέει ο μπάτσος -ακόμη και παρκαρισμένο που λέει ο λόγος- με φουλ-μπάκετ, μπάρες και ζώνες 4 σημείων και να έχει ορεξούλες. Άντε εσύ να τον πείσεις ότι δεν έτρεχες! Laughing Laughing Laughing

Τον ακούω στ΄ αυτιά μου...
"Τι'ν'τούτα; Τι τα θες αυτά, αν δεν τρέχεις; Κάνουμε και κόντρες εεεεεε;"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

με είχαν σταματησει στην γέφυρα της Χαλκίδας (στανταρ μπλόκο) και μολις με είδε δεμένο στο bucket, αυτοκόλλητα απ'έξω...μου λέει: τρέχεις σε αγώνες; έλενξε άδεια-δίπλωμα και έφυγα. μάλιστα εκείνες τις μέρες ήταν η ανάβαση Ριτσώνας Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πιο φτηνο bucket ξεκινάει 100.000 μαζί με βάση. άλλα 20.000 οι ζώνες και γύρω στα 200.000 ένα καλό cage. βάλε και ένα σύστημα πυρόσβεσης και είσαι έτοιμος Wink

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα roll-cage βγαίνουν και σε διάφορα χρώματα;

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην για να καταλαβετε πως ειναι να εισαι σε πολεμικο χωρο διαβαστε προσεκτηκα εδω http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1227&start=0

Καλο ειναι για ασφαλεια πανω απ ολα το CAGE.Βεβαια απαιτει προηποθεσεις οπως ΚΑΛΑ καθησματα και πανω απ ολα ζωνες αγωνιστηκες που θα πρεπει να εισαι ΠΑΝΤΑ δεμενος ακομα και αν πας για τσιγαρα.Αυτο το λεω γιατι ΑΝ γινει εστω και μια στραβη με λιγα χιλιομετρα θα σκοτωθεις μεσα στο ιδιο το κλουβι.

Απο την στιγμη που θα παρθει μια τετοια αποφαση θα πρεπει να μην γινουν τσιγκουνιες και να μπει ΚΑΛΟ CAGE προδιαγραφων και οσο το δυνατον περισοτερων σημειων.

Η αληθεια ειναι πως για καθε μερα δεν ειναι πρακτικο το μπες βγες αλλα ειναι καθαρα στο θεμα του καθενος αν τον πειραζει ή οχι.Εμενα πχ δεν με ενωχλει καθολου.Βεβαια ξεχαστε πισω καθισματα κτλ.Οσο αναφορα για το ασθενες φυλο το μονο που εχω να πω ειναι πως μολις το εβαλα μετα απο λιγο καιρο χωρισα.Βεβαια δεν δινω σημασια για το πως το περνει η καθεμια γυναικα γιατι ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα του αυτοκινητου για μενα οπως το ξυριζμα στον αντρα.Αμα πιστευει οτι ειναι λογος σοβαρος αυτος ωρα της καλη.Βεβαια η επομενη γουσταρε με χιλια.

Οι τιμες παιζουν.Αν ομως η αποφαση παρθει τοτε καλο θα ειναι να μπουνε πανω ΄΄καλα΄΄ πραγματα.

Μην ξεχασετε πως για το 206 ο Ντινος φερνει το κλουβι της PEUGEOTSPORT οποτε ριξτε και εκει μια ματια Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποια είναι χρωμιο και το βαφεις ό,τι θες. άλλα είναι άσπρα, μαύρα, μπλε... αν θες υπάρχει και με βούλες και το φτιαχνει ο Ασλάνης Laughing
παντως η καθε εταιρια βγαζει ένα μονο χρωμα. έτσι ΝΙΚΟ, glf ;

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:48:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
καποια είναι χρωμιο και το βαφεις ό,τι θες. άλλα είναι άσπρα, μαύρα, μπλε... αν θες υπάρχει και με βούλες και το φτιαχνει ο Ασλάνης Laughing
παντως η καθε εταιρια βγαζει ένα μονο χρωμα. έτσι ΝΙΚΟ, glf ;

Αρη ολα τα ROLLCAGE ειναι αβαφα.Για να καταλαβετε σαν ενα κοματι σιδερου ψιλοσκουριαζμενου.Τριβετε και βαφετε οτι χρωμα θελει ο καθενας.Απλα υπαρχουν CAGE που ειναι σε βιτρινες και τα εχουν βαμενα.Ετσι και αλλιως δεν θα τα βαζανε ετσι στην βιτρινα Wink

Προσοχη.Ζητηστε την ομολογκασιον του κλουβιου με την αγορα του και ας μην τρεξετε ποτε Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α, ΟΚ, γι'αυτο ρωτησα την γνωμη σου γιατι εισαι ο ειδικος Very happy

αυτο θελει πρωτα ασταρωμα κλπ, η κατευθειαν σπρει;

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά δεν πρόκειται να βάλω roll-cage στο αμάξι αλλά είμαι λιγάκι περίεργος, τι να κάνω Smile

Πάντως από θέμα ασφάλειας δε νομίζω ότι συγκρίνεται με τίποτα; Επηρρεάζει το roll-cage και το "δέσιμο" του αυτοκινήτου;

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τριψημο καλο και μετα με πιστολι σαν να βαφεις αμαξι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ασφαλως και δενει καλυτερα το αμαξι, ειδικα αν εχεις cage που ειναι ραμμένο στους θόλους του αμαξιού, όχι μόνο στην καμπίνα επιβατών. δεν προκειται ποτε να παρει σασι αν εχεις cage. o Νταμπίζας που τρακαρε πριν 2 εβδομαδες με το tvr στην παραλιακη...ειχε roll cage μεσα (στανταρ στο tvr) και εμεινε ανεπαφο. ασχετα με το ότι επιασε φωτια και δεν εμεινε τιποτα Laughing

Top Fuel Racing Club ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την alemao στις Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:17:45, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και το δενει.Αρη και βιδωτο να ειναι παλι το δενει και αρκετα μαλιστα.Προσοχη στους ΄΄πυργους΄΄τους μπροστηνους που παταει το CAGE.Θα πρεπει να τοποθετηθουν βασει ομολογκασιον.Μην με ρωτησετε τι εννοω.Θα βγαλουμε μια φοτο με τον Γκαλφα και θα το αναλησουμε μετα λεπτομερως.

Καλο θα ειναι να παρετε βιδωτο και οχι κολλητο γιατι στα κολλητα πρεπει να τρυπησεις νταμπλο ενω στα αλλα οχι.Ριξτε μια ματια στις φοτο του 106 μου που ειναι στο GALLERY και θα δειτε για τι δουλεια μιλαμε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
YiannisK 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ColorLine 1,4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούλ 2003, 00:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελα ρε Νικο σιουρδε, σε εχω δει μερικες φορες στην Κοζανη με το rallye αλλα δεν προλαβα να σε σταματησω να δω απο κοντα το κλουβι. Ελπιζω να σε πετυχω καποια στιγμη!και γ@@ω τα αμαξακια εχεις φτιαξει φιλαρακι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης