PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Dacia Sandero-Stepway VS Honda-HRV
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 21:23:28    Θέμα δημοσίευσης: Dacia Sandero-Stepway VS Honda-HRV Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι ανάμεσα στα 2.

Το Dacia Sandero Stepway 1.6 8V κοστίζει 10.300ευρώ καινούριο, είναι ψηλό, μπροστοκίνητο, με φτωχό εξοπλισμό (κάτι που δε με ενοχλεί) και με αρχαίο μοτέρ (Κ7Μ-jurasic, αυτό που φορούσε και το megane Ι) με 90PS.

To HRV αν αγοραστεί, θα είναι μεταχειρισμένο, γύρω στα 9.000ευρώ παίζουν με ~60.000km.

Για πείτε γνώμες...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 21:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα...
Το είχα και έχω ψάξει πολύ το stepway. Πήγα και στα κεντρικά, πήγα και σε δύο εμπορίες.

Στα κεντρικά δεν το είχαν, ούτε στη μία εμπορία. Το βρήκα τελικά, το είδα. Όμορφο μέσα-έξω. Θυμίζει πολύ το προηγούμενο clio. Υπερυψωμένο σαν crossover. Φαίνεται καλή κατασκευή. Απλό λιτό εσωτερικό, καλοί χώροι, καλή ορατότητα, αναπαυτικά καθίσματα.

Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι ένα αυτοκίνητο που κάνει όλες τις δουλειές καλά χωρίς να ζητάει πολλά.

Το μόνο αρνητικό (πολύ αρνητικό) το πολύ κακό δίκτυο πωλήσεων, η απίστευτη αδιαφορία των εμπόρων/πωλητών/κεντρικής αντιπροσωπείας και φυσικά η έλλειψη test drive. Δεν υπάρχει αυτοκίνητο για δοκιμή.

Εγώ το έχω στα υπόψη αν κάποια στιγμή αποφασίσω να πάρω κάτι πολύ φθηνό για να κάνω μόνο την δουλειά μου, καμιά εκδρομούλα, για χαλαρές καταστάσεις. Ίσα-ίσα να μου καλύπτει τις λίγες ανάγκες που έχω.
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 21:41:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερχόμενος από Πάτρα Αθήνα πριν λίγο, Γιάννη, είχα ένα Stepway μπροστά μου και σκεφτόμουν - πέρα από το γιατί σκ**ά πληρώνουμε για να έχουμε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και να μη μπορώ να το προσπεράσω, που πήγαινε με 60 στην ευθεία - τι γαμάτο αμαξάκι που είναι, γι' αυτό ακριβώς που είναι, που όλοι καταλαβαίνουμε. Εγώ θα πήγαινα αβλεπί σ' αυτό.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 21:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ότι το είδα σε χρώμα κόκκινο σκούρο, ήταν μέσα στην βρώμα το αυτοκίνητο, ωστόσο το μάτι έπεφτε πάνω του...

Ωραίο αυτοκίνητο... Ιδανικό για το Ελλαδιστάν...

υ.γ. αν το παραγγείλετε βάλτε και το υποβραχιόνιο που είναι στα αξεσουάρ!...! Θα σας κάνει τη ζωή ποιο εύκολη και άνετη!... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 22:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το HRV εμφανισιακα δεν μου αρεσε ποτε
σαν αμαξι δεν ξερω τι λεει

το dacia ειναι αν μη τι αλλο πολυ ομορφο...
αν εβγαινε και μια 4κινητη εκδοση θα ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 23:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς το παρόν - σχεδόν - μας φτάνει ότι είναι κάποια και όχι όλα τα λεφτά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 05:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι οκ, είναι εντυπωσιακό, με πολύ καλό vfm, είναι ψηλό κ έχει μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις που σημαίνει πως είναι ότι πρέπει για τους κατσικόδρομούς μας, είναι απλό χωρίς πολλά ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια να χαλάνε τρις την ώρα ΑΛΛΑ έχει ένα μεγάλο μείον (κατ εμέ): το μοτέρ.

Μιλάμε για ένα μοτέρ 10ετίας και βάλε, με 8βαλβίδες που στα 1600 κυβικά βγάζει μόλις 90ps (και απ'ότι έμαθα, πλέον έρχεται με 85 λόγω euro5), ενώ στο εξωτερικό πωλειται με τον 1,5cDi ο οποίος βγάζει 20κιλά ροπή στις 1750! και μικτη κατ 4,6λ/100χλμ!!!
Το αμάξι προορίζεται για κρήτη (bro) όπου θα μπορούσε να πάρει diesel αλλά αν δεν έρχεται, πώς? Confused

Τουλάχιστον, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θανάση-mechanic που το πήρε, είναι αρκετά χαμηλόροπο, οπότε ίσως σώζεται η κατάσταση...

Vini, πέραν της αδιαφορίας των αντιπροσώπων Renault, η έλλειψη tdrive μοντέλων οφείλεται και στο γεγονός ότι η παραγωγή του είχε σταματήσει το Δεκέμβρη του '10 (εώς τότε έβγαινε με προδιαγραφές euro4) για να ξαναξεκινήσει και πάλι τώρα τον Μάρτη με νέα χαρτογράφηση ώστε να περνάει euro5. Αυτό που φοβαμαι είναι να μην του φόρεσαν και κανένα ηλεκτρόγκαζο. Είναι που είναι ψώφιο, θα πάει κ η απόκριση στον πάτο και θα μετράμε 0-100 με το ημερολόγιο... Laughing

Το καλό είναι πως ο bro δεν είναι γκαζοφών οπότε δεν τον πολυενδιαφέρει το γκάζι. Θέλει κάτι ψηλό για να μη μασάει σε λακούβες και νορμάλ χωματόδρομους, οπότε θα του κάτσει μιά χαρά.

btw, παλιότερα είχα καταλήξει σε jimny αλλά αφενός δε βρήκα κάποιο σε νορμάλ τιμή και ανάλογη κατάσταση, αφετέρου μόλις είδαμε τους χώρους κάναμε μετά-βολη Rolling eyes

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 08:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πράγματι και εγώ το μοτέρ το βρήκα ως το μοναδικό αρνητικό σημείο. Θεωρείται ότι είναι αξιόπιστο αφού είναι μοτέρ δεινόσαυρος αλλά μάλλον λίγο για το sandero. Και λέω μάλλον γιατί πραγματικά δεν ξέρω τελικά πως είναι στο δρόμο το αυτοκίνητο με αυτό το μοτέρ.

Από την άλλη έχει αρκετά τέλη κυκλοφορίας, λόγω ρύπων...

Οι χώροι είναι πράγματι ένα θέμα. Πάντως σε αυτή τη κατηγορία οι επιλογές δυστυχώς είναι λίγες.

Εγώ θα κοιτούσα πολύ θετικά και τα Suzuki SX4/FIAT Sedici που προσφέρουν πολύ καλούς χώρους, καλό κινητήρα και είναι λιγάκι ποιο φρέσκα από το HRV.

Το SX4 θα το βρείτε σε τιμές περίπου 9000 με 10.000 euro για μοντέλα 2006/2007/2008.
Αυτά για παράδειγμα είναι από ιδιώτες και από ότι βλέπω είναι σε καλή κατάσταση:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1295627/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1295627/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1290247/

...

Τέλος αν πραγματικά ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από λακούβες, χωματόδρομους κλπ... τότε Daihatsu Terios 5πορτο και Suzuki Grand Vitara 3πορτο αλλά μάλλον ανεβαίνει η τιμή.
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 09:03:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα και απο εμενα,
(Στελαρα μου οταν κατσω με υσηχια στο pc θα σου πω αναλυτικα τι εχει γινει... Sad )

εδω και πολυ καιρο ημουν και εγω στην αναζητηση ενος αυτοκινητου για τη γυναικα μου,
Αλλα στα λιγα λεφτα εβλεπα το ενα χρεπι πισω απο το αλλο,
μιλαμε για τετοια αθλια κατασταση που θα επρεπε να ντρεποντουσαν που τα πουλαγανε...
(ενταξει καταλαβαινω κριση κτλ... δεν θελω να προσβαλω κανεναν η καμια αλλα απο την αλλη εγω γιατι να πληρωσω "γαμησιατικα" αλλωνων?)

οποτε επρεπε να ανεβω στα 5 και πανω, οπου εκει σε βαθος 2ετιας
θα εδινα χαλαρα 2 με 3 χηλιαρικακια ακομα για τα μεγαλα σερβις και τις μεγαλες συντηρισεις εχοντας και καποιο μοντελο που + - θα ηταν στην 10ετια.
Που οσο καλο και αξιοπιστο να ειναι δεν παυει να εχει καμποσες χηλιαδες ωρες λειτουργιας στο μοτερ και στα περηφεριακα του... Confused
και υπ'οψιν οτι καλως η κακως εγω δεν αντεχω να οδηγω (εγω η καποιος δικος μου) αμαξι που να μην ειναι σε αριστη κατασταση...

Οποτε μετα σκεφτηκα το σαντερο το απλο (1.2 16ν γιατι για το 1.4 8ν δεν το συζηταμε καν) που κανει 9 χηλιαρικα αν το κυνηγησετε το θεμα.
Τωρα γιατι εφτασα στην stepway εκδοση?
γιατι πολυ απλα εκανα αυτο που κανω παντα, (οπως και με το 207, κλειω που ειχα κτλ κτλ)
Βαση των αναγκων μου, πηρα το καλυτερο που προσεφερε η αντιπροσωπια και τα λεφτα μου μπορουσαν να αγορασουν...

Τωρα σιγουρα δεν προκειται για καποιο μοντελο που θα διακριθει σε καποιον τομεα,
αλλα ερχεται να μας θυμισει λιγακι την ουσια της αυτοκινησης,
τι εννοω?

Στην ελλαδα αγορασα την μια και "φουλ" Very happy εξτρα εκδοση
οπου και ανοιγοντας την υπερυψωμενη πορτα του βλεπεις ενα ευχαριστο διακοσμο που σε προδιαθετει θετικα...
Αλλα αν το παρατηρησεις, δεν εχει πουθενα ηχομονωση, τα παραθυρα οι κλειδαριες κτλ ειναι χωρις soft touch πλαστικα και χωρις αυτοματους μηχανισμους να ανοιγουν η να κλεινουν μονα τους, παρα μονο αν πατησεις τον απιστευτα φθηνο πλαστικο διακοπτη...
τα ηδια και για τα χειρηστηρια του καλοριφερ a/c κτλ...
τοσο φθηνα πλαστικα που νομιζεις οτι ειναι χαρτινα... Sad
Κοιτας λιγο τις προδιαγραφες και βλεπεις ενα μοτερ με 90 ψωροαλογα
και λες αυτο το πραγμα (γιατι εχει μεγεθος ενος μικρου τζιπ)
θα μπορει να κινηθει αξιοπρεπως στο δρομο?
Καθεσαι στη θεση οδηγισης και νομιζεις οτι καθεσαι σε σκαμπω σε μπαρα σε καποιο μπαρακι και εχεις πιασει ψιλη κουβεντα με τον μπαρμαν... Very happy
ψαχνεις τα χειρηστηρια του μπρος πισω και πανω κατω του τημονιου, και λαμπουν δια της απουσιας τους... Evil

Οταν ομως βαζεις μπρος (παιρνει με την μια)
ανακαλυπτεις πως τα πεταλια του ειναι τοσο απαλα που σκεφτεσαι οτι αυτο ειναι τελιο για τα σταματα ξεκινα μεσα στην πολη + οτι θα εκτιμηθει δεοντως απο την γυναικα μου η απο καποιον οδηγο που δεν το "παει το σπορ" της οδηγισης...
Το σασμαν σε αισθηση αλλα και αποκριση ειναι ανελπιστα καλο
σε σημειο που το δικο μας το 5αρι να δειχνει σαν κουταλα μεσα στο ζελε.
Το υδραυλικο του τιμονι με την αργη κρεμαριερα δεν βοηθαει για σπορ καταστασεις, αλλα ειναι τελιο για να γινει mal**** proof το αμαξι σε συνδιασμο με το υπολοιπο σετ απ.
Απο κινητηρα τωρα το ντιζατο μοτερακι του εχει αποδοση απο στροφες ρελαντι,
χαμηλα και μεσαιες (ψηλα δεν το εχω παει ακομα)
εχει μια αποδοση που σε κανει να πιστευεις οτι οδηγεις καποιο ατμο-dieselaki
ειναι χαρακτηριστικη η ευκολια που με ελαχιστα "τσιμπητο" γκαζι και ανεξαρτητως επιλεγμενης ταχυτητας
το μοτερ του εχει ακαριαια αποκριση και τραβαει σαν χαζο χωρις υστεριση κτλ... και κινει τα 1100 κιλα του stepway (το απλο νομιζω οτι ειναι καμια 100η κιλα κατω) με απιστευτη ευκολια ανεξαρτητως αν εχεις a/c κτλ...
Βεβαια αν κανεις οτι βυθιζεις το γκαζι τοτε θα σε επαναφερει στην πραγματικοτητα και θα σου θυμισει οτι ειναι μονο 90 ιππους.
Επισης εχει ανεπληστα καλο στρηψημο,
εννοειται οτι σε ξενερωνει αν θες να πας γρηγορα σε μια στροφοδιαδρομη,
αργο τιμονι, γερνει, υποστρεφει σπινιαροντας τον εσωτερικο του τροχο και γενικα σου "φωναζει" οτι δεν εχει φτιαχτει για αυτο το σκοπο...
Αλλα τα περηθωρια προσφυσης ειναι ανελπηστα υψηλα,
στριβεις με 120 η 140κατι στην αττικη οδο και αυτο που θα σε ενοχλησει ειναι οτι θα φυγεις απο το καθισμα αν δεν κρατιεσαι (τα καθισματα του ειναι σαν επιπεδα σαν σανιδες)
αλλα αν βρεις τροπο να "αγκιστρωθεις" καπου/καπως Very happy
μπορεις να κανεις πλακα σε πολλα αυτοκινητα ριχνοντας τους εξωτερικες προσπερασεις.
Οπως και το αν τυχει και ξεχαστεις και μπεις με πολλα σε μια στροφη
αυτο απλα θα γειρει ακολουθοντας ομως την πορεια που εχεις επιλεξει.
αν το παρακανεις θα υποστρεψει και αν αφησεις το γκαζι ο κωλος θα κανει απλως μια διορθωση της υποστροφης (αν στο μεταξυ εχεις καταφερει να μην βρεθεις αγκαλια με τον συνοδηγο)
και φυσικα last but not least ειναι η γουβα proof συμπερηφορα του
που εντυπωσιαζει.
οπως και λογω του υψους του αλλα και των μικρων προβωλων του
θα του βαλω ενα σετακι λαστιχα M&S (λασπη και χιονι)
που ηδη τα εχω ετσι και αλλιως και αλλιως και θα δουμε αν και ποσο "μακρυτερα" μπορω να παω σε μια "μη ασφαλτινη" διαδρομη....
συμαχος σε αυτο ειναι και η θεοκοντη πρωτη που εχει
(στην πολη αν ξεκινας με δευτερα ειναι σαν να εχεις πρωτη, ουτε πατηναρισματα ουτε τιποτα)
και η 5η ειναι overdrive οποτε σε συνδιασμο με το ροπατο μοτερακι του, εχεις την λεγομενη "χρυση τομη"

Τελιωνοντας να πω οτι η ρενω (η dacia δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα γραναζι του μηχανισμου της)
εκανε κινηση "ματ"
παιρνοντας το σασι του κλειω ΙΙ
και εβγαλε ενα αμαξακι απογυμνωμενο απο καθε ιχνος πολυτελειας
χρησιμοποιωντας λυσεις προηγουμενης 10ετιας
χωρις esp, κλιματρονικ, χωρις χωρις χωρις...
ενα ABS + a/c εχει και αυτο θεωρειται πολυτελια Very happy
αλλα αν το πιασεις στα χερια σου και το οδηγησεις τοτε θα δεις οτι στην
πραγματικοτητα αντι να αγορασεις ενα μεταχειρο αμαξι 10ετιας
εσυ απλα το αγορασες "καινουργιο"
Ναι,
τεχνολογικα ανηκει σε μια αλλη προηγουμενη (καλη για καποιους απο εμας) εποχη αυτοκινησης
αλλα απο την αλλη εχουν μαζεψει οτι καλυτερο απο πλευρας αξιοπηστιας υπαρχει και το εχουν φορεσει πανω του. Wink

και μην ξεχναμε οτι η βασικη του εκδοση ειναι το 1.2 16βου
που καθιστε και συγκρινετε στα 9 χηλιαρικα τι αλλο μπορειτε να αγορασετε...
αλλα η αδιαφορια της εδω αντιπροσωπιας να προωθησει το ηδιο της το προιον το θαβει ακομα ποιο βαθεια στη συνειδηση των νεο-ελληνων
που λενε΄
"μα καλά Dacia να παω να παρω?
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 09:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη, εφόσον έχετε την επιλογή πετρελαίου, δείτε και Panda 4x4 multijet που γα***. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 09:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Citroen C4 Picasso και big turbo by salex 300ps Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 10:20:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:

...
Αλλα αν το παρατηρησεις, δεν εχει πουθενα ηχομονωση, τα παραθυρα οι κλειδαριες κτλ ειναι χωρις soft touch πλαστικα και χωρις αυτοματους μηχανισμους να ανοιγουν η να κλεινουν μονα τους, παρα μονο αν πατησεις τον απιστευτα φθηνο πλαστικο διακοπτη...
τα ηδια και για τα χειρηστηρια του καλοριφερ a/c κτλ...
τοσο φθηνα πλαστικα που νομιζεις οτι ειναι χαρτινα... Sad
Κοιτας λιγο τις προδιαγραφες και βλεπεις ενα μοτερ με 90 ψωροαλογα
...

Αυτά (για μένα) είναι ένα σοβαρό θέμα.
Αν η ποιότητα των πλαστικών και των διακοπτών κλπ...κλπ... είναι "χάρτινη" πόσο θα αντέξουν στο χρόνο; Θυμάμαι κάποιος σε άλλο φόρουμ μου είχε πει ότι τα πόμολα των θυρών εξωτερικά είναι σχεδόν χάρτινα...

Ειδικά αν το αυτοκίνητο ταλαιπωρηθεί λίγο σε χωματόδρομους και καρόδρομους δεν θα είναι κουραστικό (χωρίς ηχομόνωση);

Και στο πορτμπαγκάζ είδα ότι δεν έχει ούτε πλαστικά, ούτε ηχομόνωση. Κατευθείαν η κλειδαριά της πίσω πόρτας και το σασί.

... μόνο κάποιο με πολλά χιλιόμετρα θα μας έλυνε τις απορίες για την αντοχή του...
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 10:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι σωστο αυτο που λες...

μεγαλη εμπειρια δεν εχω να σου πω με σηγουρια. Rolling eyes
μεχρι στιγμης το ποιο παλιο που εχω δει εναι με 80.000 χλμ
και δεν τριζει παραπανω απο το 207 που εχω τωρα. Very happy
Βεβαια να αναφερω πως οσο λιγοτερα μπηχλημπηδια εχει μεσα η καμπινα τοσο λιγοτερο θα ακουστει κιολας Very happy

Το θεμα ειναι οτι τα πλαστικα ειναι απιστευτα φθηνα
αλλα παραδοξως δεν σπανε η να σου μενουν στο χερι. (τουλαχιστο με οτι κα οσα εχω δει εως τωρα οκ?)

Οσον αφορα το θεμα ηχομωνοσης
μεχρι τα 140 αν και δεν ειναι αθορυβο
ταξιδευεις ομως χωρις φασαρια (ποιο πανω θα σου πω με σηγουρια αργοτερα Twisted evil Very happy )
μεσα στην πολη δεν σε ενοχλει με τιποτα
στο χωματοδρομο οταν θα κανω μια βολτα θα σε ενημερωσω

Παντως συγκριτκα με ενα φιατ σεντισι πετρελαιο που ειχα νοικιασει στο εξωτερικο,
(ειχε 60Κ κατι χλμ) και δεν μπορω να ξερω για το αν και σε τι κατασταση ηταν η αναρτιση του
αλλα στα πολλα χλμ το σαντερο παταει πολυ καλυτερα
και ειναι ξεκαθαρα ποιο ευθυβολο και νιωθεις την αναρτηση του να το ελεγχει μακραν πολυ καλυτερα απο το φιατ.
βεβαια δεν ξερω κατα ποσο σωστο ειναι αυτο που αναφερω μιας και το συγκρινω με νοικιαρικο,
αλλα δεν χρειαζεσαι ειδηκες γνωσεις για να καταλαβεις (η να νιωσεις) ποσο καλυτερο και ασφαλεστερο πατημα εχει το μικρο και ασημο σαντερο
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 11:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι οταν θα πας να το πουλησεις σε 4-5 χρονια θα στο παιρνουν
με 2000 ευρω....
Sad

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 11:27:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το πουλας το παντρευεσαι...
προσωπικα δεν το πηρα με σκοπο να το πουλησω, αλλα να το εχω σαν "εργατη" μεχρι να η συντηρηση του να μου κοστιζει παραπανω απο την δοση μιας αγορας ενος καινουργιου.

απο εκει και επειτα δεν ξερω τι να πω,
μακαρι να μην μετανιωσω (στο μελλον) που το αγορασα.
Το σιγουρο ειναι οτι στο μελλον θα του βαλω υγραεριο (στην ρουμανια το τοποθετεις με 400κατι ευρω)
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 11:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι... Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 12:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
...
...

Εννοείς ότι έχεις εμπειρία από Sandero Stepway με 80.000χλμ? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 12:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
Δεν το πουλας το παντρευεσαι...
προσωπικα δεν το πηρα με σκοπο να το πουλησω, αλλα να το εχω σαν "εργατη" μεχρι να η συντηρηση του να μου κοστιζει παραπανω απο την δοση μιας αγορας ενος καινουργιου.
...

Σωστός. Πολύ σωστός...

υ.γ. καμιά φωτογραφία του έχεις; Razz
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
mechanic έγραψε:
...
...

Εννοείς ότι έχεις εμπειρία από Sandero Stepway με 80.000χλμ? Shocked

ναι, αλλα επι ρουμανικου εδαφους (εκει ειναι πολυ χειροτεροι οι δρομοι απο εμας)
να φανταστεις οταν ανεβαζω το 207 πανω του εχω 16αρες ζαντες
με 195/55/16 brigestone M&S + run flat (γουβα-proof mode δηλαδη)
και παλι προσεχω παααρα πολυ γιατι ειδηκα στη βουλγαρια
δεν εχουν γουβες, εχουν τρυπες Evil

Περα απο αυτο παντως, καποια στιγμη αυτη τη βδομαδα κανονιζω ενα καφε μεετινγ με ενα παλικαρι απο εδω να μιλησουμε για εξατμισεις και αλλα ενδιαφεροντα θεματα, οποτε θα ερθω με το χρεπι.
αν θελεις ελα να το δεις μιας και που σε εκθεση αυτη τη στιγμη δεν παιζει να το βρεις...
ολα τα λεφτα ειναι το υφος/απορια της γυναικας μου Very happy
οταν της λεω οτι παιρνω το δικο της αντι για το δικο μου αν θελω να παω για καφε

(σορρυ παιδες, αλλα η λεσχη ενω ειναι ενα πολυ ωραιο και "ζεστο" μερος μου πεφτει αρκετα αργα για τις δυνατοτητες μου και η μουρμουρα που εχω την αλλη μερα το πρωι δεν παλευεται... Sad )
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 18:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
ναι, αλλα επι ρουμανικου εδαφους (εκει ειναι πολυ χειροτεροι οι δρομοι απο εμας)
να φανταστεις οταν ανεβαζω το 207 πανω του εχω 16αρες ζαντες
με 195/55/16 brigestone M&S + run flat (γουβα-proof mode δηλαδη)
και παλι προσεχω παααρα πολυ γιατι ειδηκα στη βουλγαρια
δεν εχουν γουβες, εχουν τρυπες Evil

Περα απο αυτο παντως, καποια στιγμη αυτη τη βδομαδα κανονιζω ενα καφε μεετινγ με ενα παλικαρι απο εδω να μιλησουμε για εξατμισεις και αλλα ενδιαφεροντα θεματα, οποτε θα ερθω με το χρεπι.
αν θελεις ελα να το δεις μιας και που σε εκθεση αυτη τη στιγμη δεν παιζει να το βρεις...
ολα τα λεφτα ειναι το υφος/απορια της γυναικας μου Very happy
οταν της λεω οτι παιρνω το δικο της αντι για το δικο μου αν θελω να παω για καφε

(σορρυ παιδες, αλλα η λεσχη ενω ειναι ενα πολυ ωραιο και "ζεστο" μερος μου πεφτει αρκετα αργα για τις δυνατοτητες μου και η μουρμουρα που εχω την αλλη μερα το πρωι δεν παλευεται... Sad )

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις Θανάση!...!... Εσύ τελικά έχεις μεγάλη εμπειρία από το stepway!...! Thumbs Up

Που λέτε να βρεθείτε; ... Όταν κανονίσετε στείλε μου ένα PM να δω αν θα μπορέσω να έρθω και εγώ!...

Άσε που θέλω και εγώ να μιλήσω για εξατμίσεις!!!!... Razz

Ευχαριστώ!...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης