PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2 fast 2 furious αλά ελληνικά
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 20:08:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποστ 2011 ευχαριστω στειλτε το βραβειο σπιτι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 20:20:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 20:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ας προσεχαν κανεις δε τολμαει να τα βαλει με τη νυφη

κοινώς... η νύφη έκλασε, ο γάμος σχόλασε!!!

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 21:01:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SERSEGI έγραψε:

ασχετο...αλλα eclipse για κοντραμαξο στην Ελλαδα..?
και το συγκεκριμενο μαλιστα Shocked

Του Αρμουτάκη είναι, κατά πάσα πιθανότητα.

Octane έγραψε:
SERSEGI έγραψε:
με 4 cents και την τζουλια δωρο? Laughing Laughing

Μα τη Τζουλια την εχουμε Laughing
Εδω δεν εδωσα ουτε ενα cent για καμια απο τις...ταινιες της εθνικης μας σταρ , δεν δεχομαι να πληρωσω για τη συγκεκριμενη.
(Η οποια αληθευει πως ειναι για cinema?!? )

Ναι, γίνεται χαμός στις ουρές για την ταινιάρα αυτή από...15χρονα με GLX παρκαρισμένο από κάτω.

Τα υπόλοιπα σχόλια με κάνουν περήφανο που άνοιξα εγώ το συγκεκριμένο θέμα. W00t
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 21:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ατιμη τεχνη..σας εφαγε η ποιοτητα Laughing
σεμνα...

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 21:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulik έγραψε:

Ναι, γίνεται χαμός στις ουρές για την ταινιάρα αυτή από...15χρονα με GLX παρκαρισμένο από κάτω.

Τα υπόλοιπα σχόλια με κάνουν περήφανο που άνοιξα εγώ το συγκεκριμένο θέμα. W00t

Ενταξει μωρε , να τη βρουμε πουθενα τσαμπα , μπορει κ να της ριξουμε καμια ματια (αν κ απ'οτι ειδα ολες οι σκηνες ειναι copy paste η αμερικανικη original) .
Ομολογω πως εχω δει 2-3 παρομοιες ιαπωνεζικες παραγωγες (χωρις καν υποτιτλους Laughing ) , με ΑΕ86 , rx7 , skyline κλπ Embarassed
Πολυ εκνευριστικο αυτο που πανε με 20km/h κ κουνανε την καμερα για να δειξουν κινηση... .
Χαθηκε ο κοσμος να παρουν μερικα καλα αληθινα πλανα?!? Καθε βραδυ γινονται κ κοντρες (με πολυ περισσοτερο κοσμο , οχι 10 κομπαρσους) , με τερατα κλπ , ενω συχνα πυκνα εχουμε κ στροφοδιαδρομες ταπα , ντριφτ κλπ.
2-3 εμπειρα ατομα να μαζευτουν κ θα γινει πολυ δυνατο σκηνικο πιστευω. Very happy

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
andreaspunto 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 10 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 22:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kριμα.

Punto T-jet TD04.
Τuned by ΟVERLOAD & FIAT KAMMENOΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 00:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μισες δουλειες...αντε μην εσκαγα απο πισω με το 1.1 το δαιμονα τον ασημι και τους περναγα εκει π πηγαιναν με 40χαχαχαχαχαχα

λαθος σεναριο..κατι μπακουρες με σαξοραλλα επρεπε να βαλουν με μπουφαν με τετραγωνακια ξρυσιμενο κεφαλι με σχεδια μαλλι προκα και τα σχετικα...εδω ετσι γινονται οχι για γκομενες και λαμακιες...οπου βλεπεω φτιαγμενο αμαξι δεν βλεπω γυναικα μεσα σε σαξορααλα στα αλλα βλεπω... :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rallyemaniak (Φίλων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 00:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ας μην προτρέχουμε, ας την δει καποιος πρώτα και μετα κριτηκάρουμε, δεν λέω οτι ΔΕΝ θα είναι σάπια, αλλά για το γα**το να μπορούμε να σχολιάζουμε πιο αντικειμενικα μετά. Στο κάτω κάτω τις ελληνικές παραγωγές θα στηρίξουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 00:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallyemaniak έγραψε:
Ρε παιδια ας μην προτρέχουμε, ας την δει καποιος πρώτα και μετα κριτηκάρουμε, δεν λέω οτι θα είναι σάπια, αλλά για το γα**το να μπορούμε να σχολιάζουμε πιο αντικειμενικα μετά. Στο κάτω κάτω τις ελληνικές παραγωγές θα στηρίξουμε.

τις ελληνικές clopypaste παραγωγές που και μόνο απο το τρειλερ καταλαβένεις ποια ταινία έχει αντιγράψει?
και η υπόθεση έχει να κάνει ποια παρέα θα επικρατήσει η αλβανική η ρώσικη στην πίατσα??!! ΕΛΕΟΣ Puke right

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
rallyemaniak (Φίλων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 00:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
rallyemaniak έγραψε:
Ρε παιδια ας μην προτρέχουμε, ας την δει καποιος πρώτα και μετα κριτηκάρουμε, δεν λέω οτι θα είναι σάπια, αλλά για το γα**το να μπορούμε να σχολιάζουμε πιο αντικειμενικα μετά. Στο κάτω κάτω τις ελληνικές παραγωγές θα στηρίξουμε.

τις ελληνικές clopypaste παραγωγές που και μόνο απο το τρειλερ καταλαβένεις ποια ταινία έχει αντιγράψει?
και η υπόθεση έχει να κάνει ποια παρέα θα επικρατήσει η αλβανική η ρώσικη στην πίατσα??!! ΕΛΕΟΣ Puke right

Xaxaxaxa, συμφωνώ απολυτα με αυτο, απλα ειπα ασ την δει καποιος η αν ξερει κανενας να την κατεβάσουμε απο κανα ραπιδσερ για να μπορουμε να σχολιαζουμε πιο αντικειμενικά Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rallyemaniak (Φίλων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 00:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ για να μην παρεξηγηθώ, ΝΑΙ ΥΠΕΡΣΑΠΙΑ φένεται η ταινια χαχα
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 00:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα προτιμούσα να αντιγράψουν το ΤΑΧΙ στην ελληνική εκδοχή του ελληνα ενδοξου ταρίφα, με σκηνές να σταματάει όποτε γουστάρει και μετά να ανάβει τα φλάς, να έχει πελάτη για Ζωγράφου και να τον σταματάει ανθρωπος για Π.Φαληρο και να λέει έλα βολευει! Laughing και να΄έχει guest star κούρσα τον Σισέ για αεροδρόμιο όπου θα το σανιδώνει για να προλάβει την πτήση και να του πέρνει 200 ευρώ αφού είναι ξένος Wink
Laughing Laughing νομίζω αυτό θα ήταν πιο πιασάρικο Laughing

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
rallyemaniak (Φίλων)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 00:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
θα προτιμούσα να αντιγράψουν το ΤΑΧΙ στην ελληνική εκδοχή του ελληνα ενδοξου ταρίφα, με σκηνές να σταματάει όποτε γουστάρει και μετά να ανάβει τα φλάς, να έχει πελάτη για Ζωγράφου και να τον σταματάει ανθρωπος για Π.Φαληρο και να λέει έλα βολευει! Laughing και να΄έχει guest star κούρσα τον Σισέ για αεροδρόμιο όπου θα το σανιδώνει για να προλάβει την πτήση και να του πέρνει 200 ευρώ αφού είναι ξένος Wink

Razz +1
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 08:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy Very happy

+1000
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 16:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:

αχαχαχαχχααχαααχ

σωστος!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7vPXB4V9J2c&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 17:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω οτι θα ειναι απιστευτη ταινιαρα γεματη πλοκη, δραση, ανατροπες και απ'οτι φαινεται θα περναει αρκετα μηνυματα..... Laughing Laughing

Toυς βρηκα και τιτλο:

"2 fast 2 καβουρες"

Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάρ 2011, 17:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
"2 fast 2 καβουρες"

Thumbs Up Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 01:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ποστ 2011 ευχαριστω στειλτε το βραβειο σπιτι Laughing

Ρε μλκ Τακη ψωφισα βραδιατικα...
Η μαλ***α ειναι οτι ημουν ολη την βδομαδα Πτολεμαιδα για δουλεια και δεν ειχα ιντρνετ και το ειδα τωρα...
Ε, ρε τι χανωωωω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάρ 2011, 01:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Πιστευω οτι θα ειναι απιστευτη ταινιαρα γεματη πλοκη, δραση, ανατροπες και απ'οτι φαινεται θα περναει αρκετα μηνυματα..... Laughing Laughing

Toυς βρηκα και τιτλο:

"2 fast 2 καβουρες"

3 ειναι ρε Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης