PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - VTech απο civic σε 206 & 206 2,3lt Type-R Turbo Nitro
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ναι ρε,δεν διαφωνω σε αυτο που λες,απλα εχει εφαρμογη οταν ενα αγγλικο αυτοκινητο βρεθει σε γερμανικο εδαφος μιας και αυτα τα οποια καλυπτουν τις προδιαγραφες Αγγλιας,δεν καλυπτουν τις αντιστοιχες γερμανικες. Wink
Τα ιδια αυτοκινητα ομως στην Αγγλια κυκλοφορουν νομιμα.
Μην νομιζεις δηλαδη οτι στην Αγγλια,αν οι μπατσοι σταματησουν ενα 106 με cage ή πεταλουδες επανω χωρις να αναγραφεται στα αναλογα εντυπα,οτι θα του την χαρισουν... Confused

Μωρε ναι... , απλα εκει θα πληρωσει (οπως κ στην Ελλαδα υποθετω) , ενω κεντρικη Ευρωπη θα του το παρουν με τη μια... Laughing
Αυτο εννοω.
Γενικα... η Γερμανια δεν χαριζει... , κ η διακριτικοτητα σωζει χοντρες καταστασεις.
Απο την αλλη , εχεις το ατου , πως ο,τι οχημα κ αν φτιαξεις , μπορεις να του βγαζλεις χαρτια Wink .

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Το TUV αφορα αποκλειστικα την Γερμανια,ασχετα αν καλυπτει και τις απαιτησεις χωρων εκτος συνορων.

Το ιδιο ακριβως μου ειπανε και τα στρουμφ για τα φιμε και δεν με γραψανε απλα γιατι ηταν σε καλη μερα Exclamation Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Pughell έγραψε:
Το TUV αφορα αποκλειστικα την Γερμανια,ασχετα αν καλυπτει και τις απαιτησεις χωρων εκτος συνορων.

Το ιδιο ακριβως μου ειπανε και τα στρουμφ για τα φιμε και δεν με γραψανε απλα γιατι ηταν σε καλη μερα Exclamation Laughing

εεε???

Που στο ειπαν αυτο?!?

Τα φιμε δεν εχουν να κανουν με το T'U'V... (μονο) , αλλα με την ευρωπαικη ενωση , οποτε οντως τους πετυχες σε καλη μερα. Laughing

Κ να επιτρεπονται στη χωρα σου , σε γραφουν... .

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο αυτό με τον εγγέφαλο που είπες νομίζω ότι μπερδεύεσαι με την ιπποδύναμη. Η ασφαλιστική πιάνει τον νόμο κατά γράμμα που λέει ότι απαγορεύεται το οχημα να ξεπεράσει το 25 % της ιπποδύναμης. Ο νομθέτης όμως δε καθορίζει αν νομιμοποιεί τις ασφαλιστικές να μην καλύπτουν τος ζημιές πατώντας σε μία διατύπωση. Ούτε κακθορίζει ISO κλπ.. Ο παθών μπορεί άνετα να αποδείξει στο δικαστήριο οτι το πρόγραμμα ή οποιαδήποτε ακόμα κ παράνομη μετατροπή δεν έχει καμία σχέση με το ατύχημα που προκάλεσε. Τώρα αν ο οδηγός ήταν σε μέθη ή έκανε τίποτα κόντρες κλπ. τότε δεν τίθεται θέμα για το πρόγραμμα, αλλά για την συνολική εικόνα κ πραγματικότητα του οδηγού-αυτοκινήτου.
Αν οδηγάς με σύνεση κ είσαι οκ χωρίς υπερβολες στο αυτοκίνητο, κανείς δε θα σου πει τίποτα.
Όσο για την νομοιμοποίηση περί ΚΤΕΟ κλπ. τα λαδώματα δεν νομιμοποιούν το αυτοκίνητο για τα δικαστήρια, αλλά για τους ελέγχους της τροχαίας. Στα δικαστήρια ελέγχονται κ αμφισβητούνται τα πάντα εξ' αρχής.
Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη τι θα αποφανθει η ασφαλιστικη ρε Γιαννη,οτι με το προγραμμα,την εξατμιση και το φιλτρο,το μοτερ απο τα 105 αλογα πηγε στα 130+;
Σοβαρεψου...

Δεν το λεω για θεμα νομοθεσιας μιας και η νομοθεσια δεν καθοριζει αποδοση οταν προκειται για εργοστασιακο αυτοκινητο(χωρις αλλαγμενο μοτερ δηλαδη).
Ενα 1600αρι 8v Rallye ηταν και οντως κατω απο το καπω ειχε το μοτερ του εργοστασιου μιας και ανοιξα να δω τι ειχε γινει απο μεσα.
Το 25% σε δυναμη και κυβικα αφορα αποκλειστικα τον τυπο του νεου κινητηρα σε περιπτωση αλλαγης μοτερ με αλλο,δυνατοτερο και εκτος της γκαμας των μοτερ που εχει τοποθετησει το εργοστασιο σε καροτσα ιδιου τυπου.

Εχει πραγματογνωμονες που βαζουν υπογραφη για τετοια θεματα,δεν ειναι ετσι απλα,ιδιαιτερα οταν εμπλεκεται θανατος στην μεση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:
Pughell έγραψε:

εεε???

Που στο ειπαν αυτο?!?

Τα φιμε δεν εχουν να κανουν με το T'U'V... (μονο) , αλλα με την ευρωπαικη ενωση , οποτε οντως τους πετυχες σε καλη μερα. Laughing

Κ να επιτρεπονται στη χωρα σου , σε γραφουν... .

Οταν μου τα εβαλαν τα φιμε μου εδωσαν και ενα πορτοκαλι χαρτι το οποιο υποτιθεται οτι ηταν εγκριση tuv και μου ειπαν αν σε σταματησουν δειξε αυτο...@@ βεβαια γιατι οταν το εδειξα στο οργανο μου εξηγησε οτι αλλο tuv και αλλο Ελλαδα..μου ειπε μαλιστα οτι πολλοι δειχνουν αυτο το χαρτι αλλα στην ουσια δεν ειναι τιποτα οποτε και να το εχω δεν εχει καμια σημασια Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
Στέλιο αυτό με τον εγγέφαλο που είπες νομίζω ότι μπερδεύεσαι με την ιπποδύναμη. Η ασφαλιστική πιάνει τον νόμο κατά γράμμα που λέει ότι απαγορεύεται το οχημα να ξεπεράσει το 25 % της ιπποδύναμης. Ο νομθέτης όμως δε καθορίζει αν νομιμοποιεί τις ασφαλιστικές να μην καλύπτουν τος ζημιές πατώντας σε μία διατύπωση. Ούτε κακθορίζει ISO κλπ.. Ο παθών μπορεί άνετα να αποδείξει στο δικαστήριο οτι το πρόγραμμα ή οποιαδήποτε ακόμα κ παράνομη μετατροπή δεν έχει καμία σχέση με το ατύχημα που προκάλεσε.

Κανεις λαθος.
Αν κατι δεν ειναι νομιμο στο αυτοκινητο σου κ βρεθει (επειτα απο ατυχημα) , δεν σε καλυπτει κανεις , ακομα κ αν δεν εφταιγες εσυ.

Αρα , απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις ISO κ στο προγραμμα , το οποιο καποιες εταιριες διαθετουν.

Υ.Γ. Ασχετο αλλα , φιλτροχοανες πχ απαγορευονται ΟΛΕΣ.

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως δεν εχει.
Το χαρτι εγκρισης καλυπτει ΜΟΝΟΝ τα πισω.Μπροστα απαγορευεται οτιδηποτε... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Οντως δεν εχει.
Το χαρτι εγκρισης καλυπτει ΜΟΝΟΝ τα πισω.Μπροστα απαγορευεται οτιδηποτε... Confused

Wink

Ερωτηση:
Ξαναβαλα μπροστα , της Llumar τα 99% , τα οποια εχουν κ ISO.
(απο μαλ***α δεν βαλαμε καθολου αυτοκολλητο , ενω απο πανω δεν πιανεται) (τα εχω ομως μαζι μου , δεν τα εβαλα ουτε μετα , γιατι ετσι κ αλλιως σχεδον δεν φαινονται) .

Υπο ΚΣ κ αν εχει βαλει κανεις κ τα ISO αναμεσα , τα συγκεκριμενα ειναι νομιμα? (Ελλαδα απ'οτι μου ειπε ειναι , για Γερμανια ομως δεν ξερω) .
Λογικα , λογω ISO... ειναι , ασχετα με το TUV , ε?

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:36:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ξεφευγουμε off topic,στα τρια μπροστινα κρυσταλλα δεν επιτρεπεται ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.
Στα πισω επιτρεπονται μονον αυτες που εχουν εγκριση απο το κρατος.
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 15:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ακριβως δεν καταλαβαινετε απο αυτα που λεει ο Στελιος??
εχει απολυτο δικιο!
τα 80 ευρω να περασει κτεο στο ντουκου δεν γινεται ουτε με
σφαιρες σε τετοια μετατροπη!μην λεμε μλακιες ρεεε,ξεκολατε!
το αυτοκινητο οταν και οποτε φτιαχτει παει κτεο ελληνικου και
το παιρνεις μετα απο 3!! μερες.τρεις!αν εισαι τυχερος.
κλεινετε σε ενα δωματιο και ειναι εν λειτουργια για 18-20
ωρες,συλλεγονται τα καυσαερια,αναλυονται και κατοπιν περναει
καυσαερια εν κινηση!
μετα ελεγχονται εξωνυχιστικα η καροτσα,οι αρμοι,τα περιφερειακα,
συστημα διευθυνσης,πεδησης,η συμβατοτητα(!) μεταξυ τους και
πολλα αλλα που βαριεμαι να τα γραψω και αν εισαι τυχερος και πολυ πολυ τυπικος μετα απο καποιες μερες παιρνεις το οκ!
να στο περασουν με λαδωμα ΔΕΝ παιζει!με τιποτα!
τα θανατηφορα απο μετατροπη-εγκριση απο κτεο ελληνικου
ειναι δυο!για το τελευταιο ο ενας προισταμενος του κτεο εφυγε απο
το Δημοσιο και ειναι εξω με αναστολη!δικαστηκε και καταδικαστηκε!!
με τις ασφαλιστικες πρεπει να δηλωθουν τα ΠΑΝΤΑ!μην το ψαχνετε.
τα παιδια στο ελληνικο τα ξερω και ειναι πιο αυστηρος ο ελεγχος και απο
το εξωτερικο.
εχω προσωπικη εμπειρια δις, απο μετατροπη fiat bravo 1.2 σε
20v coupe turbo μοτερ,πρωτη αντιστοιχη μετατροπη στην Ελλαδα
και εισαγωγη Holden Commodore HSV SS R8 απο Αυστραλια
που δεν εβγαζε εγκριση για καυσαερια και πηγαμε ελληνικο!
οσοι δεν γνωριζουν μη λενε αυθαιρεσιες και μπερδευουν
τα παιδια και νομιζουν πως μπορουν να κανουν οτι θελουν,
οπως το θελουν,γιατι ετσι θελουν.δεν ειναι απλα τα πραγματα!! Confused

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 18:20:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος λέει ρε αυθαιρεσίες κατάλαβες ?

Ανέφερα τι λεει ο νόμος κ τι δικαιολογητικά χρειάζονται για αλλαγή κινητήρα κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΑΝΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΠ. Επίσης είπα ότι τρελές αλλαγές κ να περάσουν απο το ΚΤΕΟ, κινδυνεύουν από τα δικαστήρια μετά γιατί κατά κανόνα υποστηρίζουν το θύμα κ όχι τους κάγκουρες!! Ο νόμος δεν αναφέρει ούτε ISO, ούτε καθορίζει φίλτρα αέρα, προγράμματα εγγεφάλους κλπ. Απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει νομοθεσία για να καθοπριστούν τέτοια πράγματα. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που λέει ο Στέλιος ότι γίνεται.. Εκεί συγκεντρώνουν τα επιχειρήματά τους ο καθένας κ αποφασίζει ο δικαστής.. Για τα 16v το έχω ακούσει ότι δύσκολα παίρνουν έφκριση από το ΚΤΕΟ. Αλλά αυτό γίνεται γιατί η εργοστασιακή ιπποδύναμη ξεφεύγει του ορίου του 25 %.. το οποό το ξέρουν ακόμα κ οι πέτρες μην κοροιδευόμαστε τωρα δεν έχει να κάνει με τις βαλβίδες.@@$#

Για τις μεβράνες τώρα.

Η μονη μεβράνη που απαγορεύεται είναι η μπροστά στο παρμπριζ. Στα μπροστά πλαινά επιτρέπονται μόνο αν ο οδηγός έχει δερματοπάθεια κ μπορεί να βάλει κάποιες με έκριση τύπου. Αρκούν 2 βεβαιώσεις, μία του κατασκευαστή μεβράνης κ μία του γιατρού δερματολόγου, τις πάει ΚΤΕΟ, εκεί ελέγχουν το αληθές κ δίνουν ή όχι έγκριση..

Μπορεί να λέει ο καθένας την άποψή του ρε παιδιά, αλλά μην την κάνει κ αξίωμα για το τι συμβαίνει σε ολόκληρη στην Ελλάδα.. έλεος!!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 18:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

poios ηταν ο προισταμενος κεκ ελληνικου που δικαστηκε?
ειχα κανει εκει διπλωματικη μου
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 19:00:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1oν. Γιαννη για αυθαιρεσιες δεν αναφερομουν σε εσενα
αλλα για λαδωματα που προαναφερθηκαν και το χαλαρο
της υποθεσης γενικα.προς τι η επιθεση?
και ειπα την προσωπικη μου εμπειρια μαθαινοντας απο
πρωτο χερι τι χρειαζεται και που κολλαει το εγχειρημα.
χαλαρωσε λιγο ρε Cool
2ον.Πανο,για την ακριβεια εφυγαν δυο,ο ενας αποσπαστηκε και
πηγε σε αλλη υπηρεσια και ο αλλος ξηλωθηκε.
Για τα ονοματα..κανω πως δεν το διαβασα,δεν εχει νοημα.
τι διπλωματικη εκανες εκει?

ασχετο...αλλα διακρινω ενα γενικο εκνευρισμο και διαθεση
για τσακωμο τον τελευταιο καιρο στο club..?
ρε σεις..μη μασατε,ολοι μαζι θα την ξεπερασουμε
την πουτ@ν@ την κριση Wink Very happy

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 23:10:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι.. OCTANE που κολλαει ο νομος? οταν αρχιζεις μια τετοια μετατροπη δεν ξερεις τι κανεις?εκτοσ κιαν τον θεωρεις τοσο ηλιθιο το ατομο που θα ξεκινησει κατι τετοιο και μετα να πει πωωω δεν ειμαι νομιμος..το γνωριζει εξαρχης και επισης ξερει οτι ειναι Ελλαδα. και PUGHELL δεν ειναι ποιο εξυπνοι απλα εχουν πελατες με παπαρια που θελουν τετοιες κατασκευες..και αργα η γρηγορα τις πετυχενουν..σε αντιθεση μεμας που φοβομαστε το κατι καινουργειο αυτο που μπορει να μην πετυχει και παμε σε σιγουρες λυσεις..προτυνεται στους μαστορες να κανουν τετοια γαματα προτζεκτ να επειχηρησουν κατι .. και οπως ειπα στηριξτε δικους μας ανθρωπους..και μην εχετε την καραμελα για τα λαμογια..αυτα απο μενα
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 23:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry,το διατυπωσα λαθος...

Πιο εξπυνοι δεν ειναι,απο τους 2 στους 10 της Ελλαδας...
Απλα ειναι πιο εξειδικευμενοι,οι αντιστοιχοι που θα αναλαβουν τετοιο εγχειρημα ειναι πιο μορφωμενοι και γενικα εχουν σαφως πιο καταλληλη θεωρητικη και τεχνικη υποδομη απο οτι στην Ελλαδα.

Και δεν ειναι θεμα στηριξης αλλα νοοτροπιας...
Οταν προτιμαμε να αλλαξουμε πχ μπουζι/λαδια/φιλτρα στον καθενα που θα μας κανει την δουλεια με 10-20Ε λιγοτερα,ασχετα αν οι γνωσεις που εχει ειναι 1+1=2 και εχει μαθει να αλλαζει τα λαδια μηχανικα και απο μιμηση,οπως κανει ενας χιμπατζης δηλαδη,τοτε ειμαστε αξιοι της τυχης μας που δεν δινουμε δουλεια σε εναν ανθρωπο που του αξιζει να ζησει απο αυτο το επαγγελμα,ασχετα αν ζηταει το κατι παραπανω...
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 00:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallos180 έγραψε:
εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι.. OCTANE που κολλαει ο νομος? οταν αρχιζεις μια τετοια μετατροπη δεν ξερεις τι κανεις?εκτοσ κιαν τον θεωρεις τοσο ηλιθιο το ατομο που θα ξεκινησει κατι τετοιο και μετα να πει πωωω δεν ειμαι νομιμος..το γνωριζει εξαρχης και επισης ξερει οτι ειναι Ελλαδα. και PUGHELL δεν ειναι ποιο εξυπνοι απλα εχουν πελατες με παπαρια που θελουν τετοιες κατασκευες..και αργα η γρηγορα τις πετυχενουν..σε αντιθεση μεμας που φοβομαστε το κατι καινουργειο αυτο που μπορει να μην πετυχει και παμε σε σιγουρες λυσεις..προτυνεται στους μαστορες να κανουν τετοια γαματα προτζεκτ να επειχηρησουν κατι .. και οπως ειπα στηριξτε δικους μας ανθρωπους..και μην εχετε την καραμελα για τα λαμογια..αυτα απο μενα

Ο νομος που κολλαει?!?
Laughing

Δεν εκρινα κανεναν εγω , θα σε παρακαλουσα να μη βαζεις λεξεις στο στομα μου.

Πελατες με @@ δεν υπαρχουν (στατιστικα -αυτο που εννοεις- στο εξωτερικο ειναι λιγοτεροι απο την Ελλαδα) , μηχανικοι ομως με τετοια υπαρχουν κ με ενα μαστιγιο απο πανω τους Wink (απο τα @@ τους Laughing )
Κ επειδη:
1) προσπαθουν να επιβιωσουν νομιμα (αρα ελεγχονται , αρα η ποιοτητα της δουλειας τους ελεγχεται) , κ
2) (οταν ταυτοχρονα) αγαπουν αυτο που κανουν ,
το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο , απο τον πελατη που ειναι 1000 φορες πιο τσιπης απο τον ανοιχτοχερη Ελληνα. Wink

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 11:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπάρχει παιδεία ρε παιδιά, απλά είναι τα πράγματα. Οι περισσότεροι μηχανικοί είναι εμπειροτεχνίτες, γιατί κακά τα ψέματα η σκ@το νοοτροπία της γραβάτας, δεν άφησε τους "καλούς μαθητές" της εκαπίδευσης να μπουν στη μουτζούρα των συνεργείων. Οπότε ότι κάνεις το κάνεις απλά μόνος σου κ τρεχεις από τον ένα στον άλλο με την ελπίδα να τελιώσεις..
Εδώ δεν ξέρουν απλά μαθηματικά οι μηχανικοί ή πως ανοίγουν τα windows..!

Τέλος να πω ότι όσον αφορά το κόστος, δεν είναι ότι πιο έξυπνο να προχωρήσεις σε υπερβολές κ μετατροπές που δεν έχουν σκοπό κ γίνονται μόνο για την κα@λα. Δεν τελιώνεις ποτέ, καταλήγεις κάγκουρας κ στο τέλος το σκοτώνεις όσο όσο για να απαλαχτείς από την τρέλα κ να ησυχάσεις. Επίσης οι δρόμοι μας έχουν καταντήσει πίστα για πολλούς κα@λιάρηδες κ γίνονται επικίνδυνοι για την κοινωνία. Γνωρίζω πάμπολα ατυχήματα με επιββαίνοντες αθώα φιλαράκια κ κοριτσάκια που ανέβασε ο κάγκουρας για να κάνει τη μαγκιά του..! Έλεος κ μακρυά από τέτοια..!
Επιστροφή στην κορυφή
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 18:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη το θεμα εχει παρει αλλο δρομο..καλη επιτυχια στο παλικαρι( μην ψαχνετε να δειτε τι φταιει στην Ελλαδα,δεν τελειωνουμε ουτε αυριο)
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάρ 2011, 18:34:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallos180 έγραψε:
επειδη το θεμα εχει παρει αλλο δρομο..καλη επιτυχια στο παλικαρι( μην ψαχνετε να δειτε τι φταιει στην Ελλαδα,δεν τελειωνουμε ουτε αυριο)

+ΑΠΕΙΡΟ!!!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης