PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - VTech απο civic σε 206 & 206 2,3lt Type-R Turbo Nitro
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 12:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εγραψα πουθενα οτι δεν γινεται
εγραψα οτι ειναι λιγο (στα δικα μου ματια) θολο το τοπίο

σαν ιδεα μου αρεσει.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 13:03:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω να είμαι εγώ Στέλιο!!!!!!!

Μαζεύω τα δικαιολογητικά κ θα τα καταθέσ χωρίς να λαδώσω,υποχρεωθώ σε κανέναν. Θέλω να δω αν λειτουργούν αυτοι οι νόμοι τελικά.
Παλιαότερα που πέρασα ΚΤΕΟ κ μου ζηττούσαν κάποια χαρτιά εκτός νόμου (κουνουποσημα κ κάτι άλλα παράβολα) πήγα στον εισαγγελέα κ δικαιώθηκα.. Μου έδωσαν την βεβαίωση χωρίς να πληρώσω μία παραπάν που δε προβλεπόταν απότο νόμο κ απέσυραν κάθε πρόσθετο τέλος μετά από μένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 13:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη μαλλον δεν τα ξερετε καθολου καλα,οταν δεν υπαρχει στο αρχειο του μηχανολογικου της Ελλαδος αυτοκινητο με ιδια μετατροπη(σε κωδικο καροτσας και μοτερ),τοτε το αυτοκινητο πρεπει να κατεβει στο ΚΤΕΟ Ελληνικου,εκει να πιστοποιηθει το οτι ειναι ΟΚ,να περασει καυσαερια και οοολη την γραμμη ελεγχου του ΚΤΕΟ και αφου πιστοποιηθει οτι ειναι ΟΚ,τοτε θα παρει την σχετικη εγκριση.
Και δεν μιλαμε για απλο ελεγχο ΚΤΕΟ αλλα εχει τα παντα μεσα,δηλαδη ελεγχο καροτσας,θορυβομετρηση,καυσαερια,κλπ,κλπ,κλπ...

Οποτε τα "τερατουργηματα" τρωνε κιτρινη απο τα αποδυτηρια ακομα...

Τωρα αν προκειται για πιο "λογικη" μετατροπη που εχει ηδη πραγματοποιηθει στο παρελθον,ο ελεγχος γινεται στο τοπικο ΚΤΕΟ οπου στελνουν τα αναλογα χαρτια του αυτοκινητου που ξεκινησε τον φακελο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 13:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε ξεκόλα.. Οτιδήποτε μετατροπή κ να κάνεις, πρέπει να περάσει από ΚΤΕΟ υποχρεωτικά για την πιστοποίηση καυσαερίων. Από εκεί κ πέρα ευθύνη έχουν οι βεβαιώνοντες μηχανολόγοι κ συνεργεία. Φυσικά εννοείται ότι το σκάφος είναι οκ στα φρένα διεύθυνση κλπ. όπως όλα τα νορμάλ που περνάνε ΚΤΕΟ.
Εδώ έχουν περάσει κομένα κ ραμένα νομιμότατα ΚΤΕΟ τιμου λες τώρα.. Κ χωρίς λαδώματα, χωρίς τίποτα. Απλά πας τα χαρτιά κ κάνεις τον κινέζο Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 13:17:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν περνανε ολα ρε...
Αν πχ κανεις μετατροπη σε ενα 106 απο 1400αρι σε 16v,επειδη ακριβως υπαρχει ιστορικο,ενας μηχανολογος σου δινει βεβαιωση και εισαι ΟΚ.
Το εχουμε κανει για αυτο στο λεω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:03:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε με την ιδια λογική σε ενα 106 αν βαλεις Vtec καποιος μηχανολογος δεν μπορει να το ελενξει και να σου δωσει χαρτι οτι ειναι οκ?

επειδη εχει κινητηρα απο αλλη εταιρια θα πρεπει να κατεβει στο ΚΤΕΟ ελληνικου?

Εγω παντος αν θα εκανα μια τετοια μοντιφα δεν θα εμπλεκα καθολου με κτεο κτλ..

ουτε θα δήλωνα τιποτα.
θα εδινα 80Ε σε καποιον να μου περασει κτεο χωρις καν να παει το αμαξι εκει... και τελειωσε η υποθεση. 13 χρονια οδηγάω και ξερω οτι περνανε ενα καρο αμαξια ετσι. κ οχι γιατι εχουν καποιο προβλημα και δεν περνανε απλος γιατι πολοι βαριουντε να τρεχουνε για ελενχο σε συνεργειο ρπωτα και στο κτεο μετα κτλ.. ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΙΚΤΕΟ και περιμενες 2 μερες στα δημοσια κτεο..

και κραξτε με για την νοοτροπια και οτι αλλο θελετε... Γιατι ξερετε πολυ καλα οτι στην ελλαδα η γραφιοκρατια ειναι τοσο μεγαλυ και μπερδεμενη που ακρη δεν βγαζεις.

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ 1-2 ευκολες και ξεκαθαρες κινησεις που κανεις και παιρνεις την αδεια για την μετατροπη ευχαριστος να μπω στο τριπακι αλλα να τρεχω απο υπηρεσια σε υπηρεσια για να πληρωνω και να συμπληρωνω αιτησεις ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ να ξερω αν τελικα θα μου δωσουν αδεια (ενω το αμαξι οντως δεν εχει προβλημα κ η μετατροπη εχει πετυχει 100% και ειναι ασφαλης)

οσο για την περιπτωση μεγαλης τρακας που ισως μπλεξεις... αν εινα να φταιω σε μεγαλυ τρακα με ολικες και θυματα το αμαξι μου και το προβλημα που θα εχω με την ασφαλιστικη ειναι το τελευταιο..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα...
Αν τυχει σε καποιον μας,τοτε να μας δω...

Ο Σταυρος(Kane) ηταν μπροστα οταν μαθαμε/βρηκαμε ενα αυτοκινητο που μπλεχτηκε σε θανατηφορο και επειδη φορουσε προγραμμα,η ασφαλιστικη δεν καλυψε τιποτα...
Μαλιστα πηγαν και πηραν τον εγκεφαλο απο το αυτοκινητο και τον κρατανε σαν στοιχειο.
Μαντεψε ποιον κυνηγανε ακομα και ενας Θεος ξερει τι θα πληρωσει και αν θα γλιτωσει την φυλακη...

Δεν λεω οτι και εμεις δεν κανουμε τα ιδια αλλα οσο παιζεις με την φωτια,καποια στιγμη θα καεις... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα πω στο παλικαρι καλη επιτυχια με το προζεκτ..και κανε αυτο που θες..εχω βαρεθει νακουω μαλ***ες..δηλαδη οι ξενοι ειναι ποιο μαγκες απο εμας?δεν καταλαβαινω γιατι οι ελληνες υποτιμαμε τους μηχανικους μας..νταξει υπαρχουν και λαμογια..αλλα μεχρι εκει..αντι να πειτε καμια συμβουλη να γουσταρετε την ολη φαση..καθεστε και τον κραζετε.. ποιος ο λογος? ωραια..διαβασα πολλες απαντησεις οπως και αυτες που σβηστηκαν..και του την λετε χοντρα.. ομως αμα σενα χρονο βγει εξω και ειναι ετοιμο χωρις προβληματα τοτε τι θα πειτε?μαθετε να αποδεχεστε την καυλα του καθενος και μην κρινετε κανεναν..αυτα απο μενα
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Ο Σταυρος(Kane) ηταν μπροστα οταν μαθαμε/βρηκαμε ενα αυτοκινητο που μπλεχτηκε σε θανατηφορο και επειδη φορουσε προγραμμα,η ασφαλιστικη δεν καλυψε τιποτα...
Μαλιστα πηγαν και πηραν τον εγκεφαλο απο το αυτοκινητο και τον κρατανε σαν στοιχειο.

Shocked Shocked Shocked
Μα γιατι να γινει κατι τετοιο?!?
Στην Ελλαδα ο,τι φορολογια κ ασφαλιση , γινεται βασει των κυβικων του αυτοκινητου κ οχι της ιπποδυναμης.
Αρα γιατι να εχει θεμα καποιος με την ασφαλιστικη του?!?
'Αλλο εξω που φορολογεισαι κ ασφαλιζεις τα αλογα , που πρεπει να δηλωσεις το προγραμμα στον εγκεφαλο!

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανο και εδω απαγορευεται απο την νομοθεσια να χρησιμοποιησεις κατι που δεν εχει εγκριση τυπου.
Μην κοιτας που εμεις τα κανουμε γαργαρα και δεν ασχολειται κανενας... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallos180 έγραψε:
εγω θα πω στο παλικαρι καλη επιτυχια με το προζεκτ..και κανε αυτο που θες..εχω βαρεθει νακουω μαλ***ες..δηλαδη οι ξενοι ειναι ποιο μαγκες απο εμας?δεν καταλαβαινω γιατι οι ελληνες υποτιμαμε τους μηχανικους μας..νταξει υπαρχουν και λαμογια..αλλα μεχρι εκει..αντι να πειτε καμια συμβουλη να γουσταρετε την ολη φαση..καθεστε και τον κραζετε.. ποιος ο λογος? ωραια..διαβασα πολλες απαντησεις οπως και αυτες που σβηστηκαν..και του την λετε χοντρα.. ομως αμα σενα χρονο βγει εξω και ειναι ετοιμο χωρις προβληματα τοτε τι θα πειτε?μαθετε να αποδεχεστε την καυλα του καθενος και μην κρινετε κανεναν..αυτα απο μενα

Τι σχεση εχουν ρε φιλε ολα αυτα που λες?
Τα παιδια μιλανε για το αν ειναι δυνατον 'η ευκολο , να νομιμοποιηθει κατι τετοιο , στην Ελλαδα.

Μηχανικοι καλοι υπαρχουν παντου , κ συνηθως -στην πλειοψηφια- καλυτεροι σε μερη που ελεγχονται απο καποιον. Wink

Στην υπολοιπη Ευρωπη , μπορεις να δηλωσεις σχεδον ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ο,τι σου κατεβηκε απο το μυαλο κ το εφτιαξες στο γκαραζ σου. (απλα να τηρει καποιες πολυ συγκεκριμενες προυποθεσεις).
Στην Ελλαδα απο την αλλη...μπορεις να κανεις τα παντα καθημερινα (αφου δεν ελεγχει κανεις) , αλλα οταν χρειαστει να γινει κατι νομιμα με την αντιστοιχη -μικρη- γραφειοκρατεια , ολο το σκηνικο παιρνει διαστασεις Κυπριακου... . Rolling eyes

Χαλαρωσε...

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallos180 έγραψε:
..δηλαδη οι ξενοι ειναι ποιο μαγκες απο εμας?δεν καταλαβαινω γιατι οι ελληνες υποτιμαμε τους μηχανικους μας..νταξει υπαρχουν και λαμογια..αλλα μεχρι εκει..

Ναι,ειναι πολυ πιο εξυπνοι...
Και δυστυχως εδω οι 8 στους 10 ειναι λαμογια.
Και ακομα και να πεσεις στους 2 απο τους 10,οσο καλη διαθεση και να εχουν οι ανθρωποι,καποια στιγμη η τεχνολογια τους δενει τα χερια...

Τωρα αμα τα σκασει και το βγαλει εξω,μπραβο του,απο τα οσα εχουμε δει ομως τοσα χρονια,οι πιθανοτητες να δουλεψει σωστα ειναι 5 στις 100 και ακομα και να πεσει σε αυτες τις 5,αν ειναι να εχει ξοδεψει 15-20 χιλλιαδες ευρω για κατι τετοιο,καλυτερα να παρει κατι αλλο...
Ειναι ο πλεον πασιγνωστος δεικτης value for money.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallos180 έγραψε:

+10000

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Πανο και εδω απαγορευεται απο την νομοθεσια να χρησιμοποιησεις κατι που δεν εχει εγκριση τυπου.
Μην κοιτας που εμεις τα κανουμε γαργαρα και δεν ασχολειται κανενας... Confused

Σωστο κ αυτο Στελιο... .
Μου ξεφυγε Embarassed

Ερωτηση:
Εγκριση τυπου ειναι το iso?
Γιατι πχ οι γερμανοι εχουν το T'U'V , αλλα οι Αγγλοι δεν εχουν τιποτα. (αλλα ολοι τους εχουν iso)
Τελικα τι επιτρεπεται να μπει?

Παντως κ στους Αγγλους τα πραγματα , αν εχω καταλαβει καλα , ειναι οπως στην Ελλαδα.
Βλεπεις φιμε , εξατμισεις κλπ κ κανεις δε λεει για προβληματα (Στη Χωρα του) .
Μονο οι Γερμανοι τους περιμενουν πως κ πως Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανο λαθος κανεις...
Εξω(UK εννοω),οτι και να κανεις,το δηλωνεις κανονικα στην ασφαλιστικη σου με το αναλογο τιμημα και βασικη προυποθεση να εχει εγκριση (CE ή ISO).
Το TUV αφορα αποκλειστικα την Γερμανια,ασχετα αν καλυπτει και τις απαιτησεις χωρων εκτος συνορων.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eρωτηση για το παιδι που λετε οτι εμπλεξε με την ασφαλιστική λογο προγράμματος... καλα και πως της ήρθε της ασφαλιστικής να ψαξει τον εγγεφαλο? Confused Sad

δεν το εχω ξανακουσει αυτο...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Πανο λαθος κανεις...
Εξω(UK εννοω),οτι και να κανεις,το δηλωνεις κανονικα στην ασφαλιστικη σου με το αναλογο τιμημα και βασικη προυποθεση να εχει εγκριση (CE ή ISO).
Το TUV αφορα αποκλειστικα την Γερμανια,ασχετα αν καλυπτει και τις απαιτησεις χωρων εκτος συνορων.

NAI ρε Στελιο ΑΛΛΑ εκει αν βαλεις και ενα bodykit το δηλώνεις και ισως σου ανεβαζουν κανα 30αρι την ΑΣΦΑΛΕΙΑ (αν εχεις μοικτη) αλλα σου βαζουν το ιδιο bodykit μετα... οχι οπως εδω που αλρη δεν βγαζεις...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ απλα γιατι η ασφαλιστικη δεν ηθελε να πληρωνει μια ζωη την οικογενεια του ανθρωπου που σκοτωθηκε...

Το σκηνικο εγινε με ενα ασπρο 1600αρι 8v 106 στον δρομο απο Μπραλλο προς Αμφισσα.
Το αυτοκινητο,παρα τα 2 χρονια που εχουν περασει απο τοτε που το ειδαμε ηδη τρακαρισμενο στην μαντρα,ειναι ακομα εκει...
Και απο οτι μας ειπε ο ανθρωπος που ειχε την μαντρα,ειχε ηδη καποια χρονια μεσα εκει... Confused

Για αυτο λεω,αν ειναι να γινει η στραβη,καλυτερα να πεθανεις... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Πανο λαθος κανεις...

Δυστυχως στη Γερμανια , σου ζητανε χαρτι , που να λεει πως το συγκεκριμενο προιον , εχει εγκριση για το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
Στη χειροτερη βασικα , θα ρωτησουν για χαρτια κ το "E" πανω στο εκαστοτε προιον , αλλιως ασ'τα να πανε... .

Οποτε , μια gaz πχ , προφανως κ δεν μπορει να δηλωθει (εκτος κ αν το κανει καποιος μονος του , με το αναλογο τιμημα...) .

Οι δε Αγγλοι , κανουν διαφορα χωρις να τα δηλωσουν (αφου πολλα απ'αυτα δεν γινεται καν...) , κλουβια σε δρομισια αυτοκινητα , εξατμισεις , τουρμπινες , αλλαγμενα offset (με αλλες ζαντες , οχι προσθηκες) κλπ κλπ , πραγματα που η γερμανικη αστυνομια γνωριζει πολυ καλα κ... καταλαβαινεις τι γινεται.

Επισης , "χταποδια κ καταλυτες" απαγορευονται τελειως... , οποτε αν βρεις καποιον νομιμο... , πες το μου Laughing
(ειδικα απο Αγγλια...επαναλαμβανω , χωρις να αποκλειω ομως κ αλλο κοσμο...) .

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε,δεν διαφωνω σε αυτο που λες,απλα εχει εφαρμογη οταν ενα αγγλικο αυτοκινητο βρεθει σε γερμανικο εδαφος μιας και αυτα τα οποια καλυπτουν τις προδιαγραφες Αγγλιας,δεν καλυπτουν τις αντιστοιχες γερμανικες. Wink
Τα ιδια αυτοκινητα ομως στην Αγγλια κυκλοφορουν νομιμα.
Μην νομιζεις δηλαδη οτι στην Αγγλια,αν οι μπατσοι σταματησουν ενα 106 με cage ή πεταλουδες επανω χωρις να αναγραφεται στα αναλογα εντυπα,οτι θα του την χαρισουν... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης