PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ram air για 207 part II
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 00:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικα με τις εξατμισεις ειναι κατι ειδηκα στην περιπτωση του 150αριου
τα εχουμε πει πολλες φορες, δυστηχως η εξατμιση του RC επρεπε να ηταν η εργοστασιακη του 150...

τωρα απο εκει και επειτα η δευτερη σωληνα που παει στο θολο
καταληγει στο κατω μερος του φιλτροκουτιου,
στην μερια πριν το φιλτρο (εννοειται)
και βρισκεται στην μεση αυτου.

Επι της ουσιας εχουμε 2 αναροφησεις
με ανεστραμενες τις primary kai secondary μπροστα στην μασκα
με oversize σωληνα παροχης
και μια επιπλεον που τραβαει μονη της απο το θολο.

Υποψιν οτι παιζουν και αλλοι συνδιασμοι αν θελετε,
ειτε με μια ακομα 3η αναροφιση ειτε με vacum control valve και παει λεγοντας.
Αλλα για την περιπτωση που εχει καποιος τουρμπηνα RC δεν προκειται να κερδισει κατι επιπλεον σην αποδοση, οποτε και δεν κρινεται απαραιτητο το να γινει.

Αν βεβαια μιλαμε για BT κτλ, τοτε εκει μπορουμε να παιξουμε λιγο ακομα.

Οπως και αν εχετε χοανες με βαρελακια τυπου BMC ktl...
επισης παιζει καλο σκηνικο.

Αλλα αυτο που βλεπετε μαζι με ενα φιλτρακι καθαριζομενο που μου εφερε ο Στελαρας (παραδοξως δεν αργησε πολυ Very happy )
ειναι μια ολοκληρωμενη κινηση.

Το γα**το ειναι οτι δεν καταφερα να πιασω τον ηχο που κανει μια φιλτροχωανη...... Evil
πρεπει να κλεισεις την μουσικη τελιως και να εχεις ανοιχτο το τζαμι του οδηγου για να ακουσεις (επιτελους) ενα "τσουφ"
ειληκρηνα δεν βρισκω κατι αλλο για να το κανω να ακουγεται καλυτερα ρε γα**το... Evil Evil Evil
τι να κανω? να βαλω μικροφωνο μεσα στο φιλτροκουτι και να ακουγεται απο τα ηχεια??????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 00:39:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει αυτο το συστημα ακομα...γιατρε τα φωτα σου

πες μου τι σε μπερδευει για να το αναλυσουμε
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 01:32:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:

τι να κανω? να βαλω μικροφωνο μεσα στο φιλτροκουτι και να ακουγεται απο τα ηχεια??????

Nα το ξηλωσεις ολο και να βαλεις μια χοανη στην τουρμπινα! Smile colors
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 01:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να βγει ήχος με μαμά φιλτροκούτι πρέπει να μπούνε σωληνώσεις αλουμινίου ή ανοξείδωτες που είναι κ πιο εύκολες στην κατασκευή!
μπορούμε να πάμε στον Γιαλαντσή κ να του πούμε να μας κουρπάρει τρεις σωλήνες .
1η σωλήνα από την τουρμπίνα προς το κολάρο του κούλερ
2η σωλήνα από το κολάρο (έξοδος του κούλερ) μέχρι την πεταλούδα(μια σωλήνα αντί για δύο κομμάτια που είναι τώρα)με βάση για τον αισθητήρα θερμοκρασίας .
3η σωλήνα από το φιτλροκούτι προς την τουρμπίνα η οποία θα έχει κ εισαγωγή για τις αναθυμιάσεις .
νομίζω ότι για τον συγκεκριμένο θα είναι παιχνιδάκι!
επίσης στην κατασκευή ram air 1 το σκουπάκι μπροστά με τις δύο εισόδους μπορεί να γίνει με πολυεστέρα (το οποίο θα τριφτεί/βαφεί ή ακόμα να περαστεί με ένα καρμπόν αυτοκόλλητο για να είναι κ πιο εμφανίσιμο), θα είναι σταθερό μπροστά στην μετόπη κ θα συνδέετε με ένα hump hose στον σωλήνα που καταλήγει στο φίλτρο για να απορροφάει τους κραδασμούς από το μοτέρ.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 13:44:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
Pugobios έγραψε:
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει αυτο το συστημα ακομα...γιατρε τα φωτα σου

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι χρησιμοποιεις 2 εισοδους αντι για μια και τι επιπτωσεις θα ειχε σε ενα ατμο(παλι για διπλη εισαγωγη)

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 14:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:

Το γα**το ειναι οτι δεν καταφερα να πιασω τον ηχο που κανει μια φιλτροχωανη...... Evil
πρεπει να κλεισεις την μουσικη τελιως και να εχεις ανοιχτο το τζαμι του οδηγου για να ακουσεις (επιτελους) ενα "τσουφ"
ειληκρηνα δεν βρισκω κατι αλλο για να το κανω να ακουγεται καλυτερα ρε γα**το... Evil Evil Evil

Laughing Laughing Laughing
Θαναση , πολυ ωραια κατασκευη.
Κ γω εχω τις ενστασεις μου με τον 3ο αεραγωγο , λογω νερου , βροχης κλπ , αλλα αυτο οντως λυνεται με κλαπετο ηλεκτρονικο 'η χειροκινητο Laughing

Για ηχο , το μονο που μπορεις να κανεις (κατα τη γνωμη μου) , ειναι να αφησεις ενα κενο αναμεσα στους αεραγωγους κ το φιλτροκουτι.
Σιγουρα θα ρουφαει κ ζεστο αερα...αλλα...για καποιους απο μας Laughing , το ακουστικο κομματι ειναι σημαντικοτερο απο 3-4 αλογακια Razz

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 18:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα μην πιθανη εισαγωγη νερου σας το ξαναλεω,
μην "ψαρωνετε" Very happy
ακομα και να βουλωσει το drain του θολου (εξαιρετικα δυσκολο αλλα οχι απιθανο) αν την εχεις ψηλα πρωτα θα αρχισει να σου περναει νερο μεσα απο τους αεραγωγους του καλοριφερ (μιας και συγκοινωνουνε)
και μετα θα παει απο εκει.
αλλα και αν αυτο γινει, το φιλτροκουτι εχει drain
και μην ξεχνατε πως ο αερας παει παντα απο τον ποιο "ευκολο δρομο" Wink
με αλλα λογια αν το φτιαξετε σωστα
με την καμια δεν παιζει θεμα νερου μεσα στον κινητηρα, πως αλλιως να το πω? Very happy Very happy Very happy

Να το πω και αλλιως?
αν τυχον αυτο το προιον το αγοραζατε ετοιμο plug & play
(γιατι περι τουτου προκειται, μιας και ειναι απιστευτα απλο και ευκολο)
τοτε ο κατασκευαστης θα σας εδινε ανετα life time εγγυηση
αλλα εγω τι να σας κανω παρα πανω?
περα απο το να σας αποδειξω (αναλυοντας τον τροπο λειτουργιας συμπεριλαμβανομενης καθε πιθανης δυσλειτουργιας)
το πως λειτουργει.
Ετσι ωστε να καταλαβετε μονοι σας πως δουλευει και οτι δεν ελοχευει κινδηνος,
και οχι επειδη "το λεω εγω"

Το μονο που σας εφιστω την προσοχη ειναι να το φτιαξετε σωστα, οκ? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 18:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
mechanic έγραψε:
Pugobios έγραψε:

αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι χρησιμοποιεις 2 εισοδους αντι για μια και τι επιπτωσεις θα ειχε σε ενα ατμο(παλι για διπλη εισαγωγη)

Κοιτα για το τουρμπακι θα πρεπει να γραψω μια σελιδα ποστ
για να σου αναλυσω τον τροπο λειτουργιας και το γιατι χρειαζεται δυο.
αν θελεις ειτε παρε με τηλεφωνο να σου το πω (μου ειναι ποιο ευκολο απο το να γραφω Embarassed Very happy )
ειτε ελα σε καποια συναντιση οπου και θα στο δειξω απο κοντα.

Στα ατμο ειναι αλλες οι απαιτησεις,
οποτε πρεπει να μου πεις ακριβως για τι μοτερ προκειται
και που θελεις να κερδισεις δυναμη (ψηλα η χαμηλα)
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάρ 2011, 21:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα ερθει ο Κωστας(Pugobios) σε συναντηση,τοτε εσυ πιθανοτατα το βραδυ θα κοιμηθεις σπιτι μου... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 01:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να τον ηρεμησεις απο τις μαλ***ες που θακουσει? Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 08:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy

Λοιπον το επομενο βημα ειναι να την κανουμε να "ακουγεται"
κατι που δυστηχως αποτυχα... Sad

Ο Γιαννης εχει μια καλη σκεψη,
αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο θα συμφερει απο θεμα κοστους. Rolling eyes

Παντως οποιος ασχολειται με πολυεστερικες κατασκευες μπορει να μου φτιαξει ενα σκουπακι για το μπροστινο μερος?
ωστε περα απο λειτουργικη και αποδοτικη να γινει και εμφανισημη η ολη κατασκευη?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 10:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θαναση...
να ενα ενδιαφερον καπο...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=424759#424759
στο 1ο βιντεακι που μενει και ανοιγει το καπο του δσ3...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. για να βγει πολυεστερικη κατασκευή εκει πρεπει να φτιαξουμε πρωτα ενα καλουπι...δεν ειναι "δυσκολο"...αλλα πρεπει να βρουμε χρονο...κι ενα 207 για "δοκιμιο"

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 10:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πειτε εσεις τι κατασκευη θελετε και ολα τα υπολοιπα ειναι ευκολα,ακομα και σε carbon... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 14:23:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω που εχω μαμα εξετμιση με ενα τελικο μονο και βγαλμενο το μεααιο αξιζει να το κανω; Εχω και ελευθερο φιλτρο Κ&Ν στο φιλτροκουτι.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάρ 2011, 22:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
Very happy Very happy Very happy

Λοιπον το επομενο βημα ειναι να την κανουμε να "ακουγεται"
κατι που δυστηχως αποτυχα... Sad

Ο Γιαννης εχει μια καλη σκεψη,
αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο θα συμφερει απο θεμα κοστους. Rolling eyes

Παντως οποιος ασχολειται με πολυεστερικες κατασκευες μπορει να μου φτιαξει ενα σκουπακι για το μπροστινο μερος?
ωστε περα απο λειτουργικη και αποδοτικη να γινει και εμφανισημη η ολη κατασκευη?

μια ερώτηση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν Very happy όταν θα κατεβώ θεσ/νική θα περάσω μια βόλτα κ θα του κάνω μια ερώτηση αν μπορεί κ πόσο θα κοστίσει ,θα του δώσω κ τους δικούς μου σωλήνες τις forge αν χρειαστεί για να τις βγάλει ολόιδιες .
το μόνο δύσκολο στην όλη κατασκευή πιστεύω είναι το κομμάτι που φεύγει από την πεταλούδα το οποίο ξεκινάει από 68μμ (εξωτερική διάμετρος πεταλούδας) στα καπάκια κάνει κατευθείαν 90άρα γωνία κ μετά στενεύει στα 50μμ~ εσωτερικά,βέβαια μπορεί να μπει μια90αρα γωνία σιλικόνης reducer η οποία θα κουμπώνει κατευθείαν πάνω στην πεταλούδα κ μετά ένα ενιαίο κομμάτι σωλήνα μέχρι το κολάρο του κούλερ +αντάπτορας για τον αισθητήρα θερμοκρασίας.
το ίδιο μπορεί να γίνει κ για το κομμάτι από την τουρμπίνα προς το φιλτροκούτι,90άρα γωνία σιληκόνης reducer 45μμ-68μμ κ μετά ένα σωλήνα που θα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το φιλτροκούτι το πιάνεις κ με ένα κολάρο κ είναι οκ.
το κομμάτι από το κούλερ προς την τουρμπίνα είναι απλά αστεία υπόθεση θα το βάλει στον κουρμπαδόρο κ απλά θα το κουρμπάρει .
τελευταία φορά που έπλενα την χοάνη είχα βάλει το φιλτροκούτι πάνω μέχρι να στεγνώσει η χοάνη ,από τις σωληνώσεις τις forge έβγαινε ένας μικρός ήχος σκάστρας κ τις τουρμπίνας άρα αν αντικατασταθεί κ το κολάρο από την τουρμπίνα προς το φιλτροκούτι με αλουμινένιο ή ανοξείδωτο σωλήνα πιστεύω θα βγει ο επιθυμητός ήχος .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT secret project

Ένταξη: 02 Αύγ 2011
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 02:57:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση προς τον Θανάση!
Πιστεύεις πως αυτή η ωραία πατέντα ram air που έφτιαξες είναι αρκετή για να καλύψει μια τουρμπίνα 2860RS και ένα μοτέρ που ξεπερνάει τα 350 άλογα?
Αν όχι έχεις καμία καλή ιδέα?

Φιλικά Μιχάλης.

Πωλείται 207 GT 350+ άλογα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505380/
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 16:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί κάποιος να ασχοληθει με το σκουπάκι ώστε να βγει ένα στανταρ σχέδιο και μετά να πατρονάρουμε και οι υπόλοιποι?
Το θέμα είναι να γίνει σωστό γτ με τον Θανάση που είχαμε μιλήσει τελευταία μου εξήγησε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 17:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Uploaded with ImageShack.us

το εχω μετρησει και το εχω βγαλει το σκουπακι ωστε να μη βρισκει στην αγελαδα και να κουμπωνει στη μαμα σωληνα που παει στο φιλτροκουτι.εχω και ενα σχεδιο απο πολυουρεθανη αλλα δε μπορω να βρω καποιον να το κανει απο πολυεστερα.Αν ξερετε καποιον σας το δινω και τα φτιαχνει.Ομως πρωτα πρεπει να το δει ο θανασης(αν και δε νομιζω να γινετε καπως αλλιως).
Γιανα εχετε μια ιδεα ποσο μεγαλο ειναι...γινετε στρογγυλο(γιανα κουμπωσει στη σωληνα) διπλα στη γωνια της αγελλαδας.

Μιας και το αναφερουμε ας το γραψω και αυτο εδω.Κατεβασα τον προφυλακτηρα και η διοδος που λετε για τον αερα ειναι παρα πολυ μικρη(δεν περναει απο εκει το πουλι που βρεθηκε στο φιλτροκουτι για κανενα λογο...).Ο αερας χτυπαει στο ψυγειο και μπαινει στην τρυπα(γι αυτο εχετε θεμα οσοι εχετε κουλερ απο κουπρα) οποτε για παραπανω παροχη πρεπει να φτιαχτει και εκει καποιος οδηγος να πηγαινει παραπανω αερα στην τρυπα.
Επιστροφή στην κορυφή
DENMARK (SOTIRIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC 1.6 THP Sport Pack (2009)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2008
Τόπος: LARISA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 17:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα έλεγα, αφού είναι λίγο δύσκολο να γίνει σωστά, να γινόταν ένα σχέδιο από τον Θανάση και να το δίναμε π.χ. στην ΜΟΤΟRDROME να το βγάλει σε πλαστικό ABS, με το σκουπάκι, τους σωλήνες και τα όλα του σαν εργοστασιακά.

Πιστεύω ότι η ΜΟΤΟRDROME δεν θα πει όχι σε κάτι που μπορεί να πουληθεί όπου πωλείτε το 207Τ και θα είναι κάτι που δουλεύει 100%.

Τώρα το θέμα είναι αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο ο Θανάσης, μιας και αυτή είναι το αντικείμενο που σπούδασε (μηχανικός) και ίσως δεν θέλει να δίνει τις γνώσεις και την πείρα του δωρεάν στην όποια εταιρεία. Question Question

Τέλος πάντων μια ιδέα δίνω…………. Rolling eyes Rolling eyes

Catch me ……………if you can !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2012, 18:04:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θεμα ειναι οτι η καθε motodrome θα φτιαξει καλουπι γιανα γινει πλαστικο και αν ειναι να δωσουμε 30ευρω για ενα σκουπακι που μπορουμε να το φτιαξουμε στον καθε φαναρτζη με πολυεστερα και να δωσουμε 30ε για 10 πχ.
Το καλυτερο θα ηταν να τα εφτιαχνε καποιος απο εμας.Εγω δε μπορω να βρω πολυεστερα και οτι αλλο χρειαζετε αλλιως θα το ειχα ξεκινησει αφου εχω και ενα σχεδιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης