PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

On line Ασφαλιστικές
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 22:50:17    Θέμα δημοσίευσης: On line Ασφαλιστικές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τελευταίο καιρό μας έχουν βομβαρδίσει με διαφημίσεις για την AnytimeOnline, πίσω από την οποία είναι η Interamerican. Μπήκα στο site τους το www.anytimeonline.gr και είδα ότι το value πακέτο τους είναι πολύ καλό.
Ξέρει κανένας τι παίζει με αυτήν την εταιρία-site, σαν πολύ καλα μου ακούγονται όλα αυτά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 01:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: On line Ασφαλιστικές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Το τελευταίο καιρό μας έχουν βομβαρδίσει με διαφημίσεις για την AnytimeOnline, πίσω από την οποία είναι η Interamerican. Μπήκα στο site τους το www.anytimeonline.gr και είδα ότι το value πακέτο τους είναι πολύ καλό.
Ξέρει κανένας τι παίζει με αυτήν την εταιρία-site, σαν πολύ καλα μου ακούγονται όλα αυτά.

αν θες απλά κ μόνο το βασικό πακέτο είναι μια χαρά. για κάτι έξτρα, δεν θα το συνιστούσα, καθώς έχει πολλά κρυφά παραθυράκια στις επιπρόσθετες καλύψεις και δεν αναφέρουν τίποτα στο site.
δώσε βάση πως βάζοντας τον αριθμό ζημιών που είχε το αμάξι τα τελευταία 8 χρόνια ανεβαίνει αρκετά το ασφάλιστρο. αν βάλεις λάθος αριθμό, τότε θα σε πάρουν τηλ να σου πουν πόσα ατυχήματα έχεις δηλωμένα κ την κανονική τιμή της ασφάλειας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 07:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά είδα ότι η μικτή τους δεν αξίζει....(1000 ευρω απαλλαγη)
Αν δείτε εδώ

Uploaded with ImageShack.us
η value λέει πολλά...

Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2011, 10:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μειώσεις την "Τρέχουσα Αξία" (15.000 ?)
θα σου βγάλει καλύτερη τιμή , ειδικά στην Premium!

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2011, 13:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξτε λογικα δεν παιζει κατι περιεργο και πρεπει να ειναι μια χαρα. Της Ιντεραμερικαν ειναι , και αποσο μου ειπε η ασφαληστρια μου ειναι τοσο χαμηλες οι τιμες γιατι πολυ απλα βγαλανε απο την μεση τους μεταπολητες...

για καθε ασφαλεια που κανετε με μια εταιρια (ινετραμερικαν, ιντερσαλονικα κτλ) το γραφειο που σας την κανει ή ο ασφαλιστης παιρνει καποιο ποσοστο.
Αυτο το ποσοστο βγαλανε απο την μεση και πουλανε κατευθειαν απο ιντερνετ χωρις μεσαζοντες...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2011, 14:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερώτηση σχετικά με ασφαλιστικές. Μας καλύπτουν στα aftermarket προϊόντα; Πχ, φώτα ηχεία ενισχυτές, σκούπες και τα ρέστα;

Άμα μας τρακάρουν και τα πάρουμε στο χέρι εμείς έχουμε τη χασούρα;

Και αν μας καλύπτουν τι διαδικασίες πρέπει να κάνουμε;

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2011, 15:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρά είναι η anytime, έχω 3 αμάξια σε δαύτους. Πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να αποζημιωθώ (χωρίς υπαιτιότητα δική μου) και όλα κύλισαν νεράκι. Το ίδιο και με αντικατάσταση τζαμιού, no fuss.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2011, 15:20:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

exei παρατηρηθει παντως σε ζορικες υποθεσεις να πουλανε ασχηημα το πελαατη

εκει πατανε ολοι οι ασφαλιστες για να κρατησουν τους πελατες τους....
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2011, 16:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xtreme έγραψε:
Μια ερώτηση σχετικά με ασφαλιστικές. Μας καλύπτουν στα aftermarket προϊόντα; Πχ, φώτα ηχεία ενισχυτές, σκούπες και τα ρέστα;

Οσες φρορες εχω ρωτησει μου εχουν πει οχι..
Confused Crying or Very sad

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Μάρ 2011, 16:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
206xtreme έγραψε:

Κατάλαβα... Κοινώς είμαστε καταδικασμένοι... Απορώ γιατί πληρώνουμε ασφάλειες...

Επιστροφή στην κορυφή
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάρ 2011, 13:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
206xtreme έγραψε:

εμενα π με τρακαρανε τα ειντζελ μου τα πηρανε καινουργια αλλα εδωσα αγωνα οτι θα τους παω δικαστικος.λεω δεν με ενδιαφερει το αμαξι μ αυτα φοραγε αν ο πελατης σας ειναι κουλος δεν φταιμε εμεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2011, 18:24:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
exei παρατηρηθει παντως σε ζορικες υποθεσεις να πουλανε ασχηημα το πελαατη

εκει πατανε ολοι οι ασφαλιστες για να κρατησουν τους πελατες τους....

Δλδ?!?!? Rolling eyes Confused Sad
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Μάρ 2011, 19:55:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άσχετο, υπάρχουν ασφαλιστικές (πράκτορες) που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το 1.6 ατμόσφαιρα 207 από rc.....το είδα και αυτό... και μάλιστα ρωτούν και τα κεντρικά....Επίσης άν δειτε στο auto τρίτη που πολλοί από αυτους συμβουλεύονται για να σε ασφαλίσουν, το rc δεν το έχει στα μεταχειρισμένα τις τιμές.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Κυρ 27 Μάρ 2011, 17:04:48, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2011, 10:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
άσχετο, υπάρχουν ασφαλιστικές (πράκτορες) που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το 1.6 ατμόσφαιρα 207 από rc.....το είδα και αυτό... και μάλιστα ρωτούν και τα κεντρικά....Επίσης άν δειτε στο auto τρίτη που πολλοί από αυτους συμβουλεύοντε για να σε ασφαλίσουν, το rc δεν το έχει στα μεταχειρισμένα τις τιμές.

Αυτο πρεπει να συμβαινει με διαφορα μοντελα κ οχι μονο με το 207.
Αυτοι κοιτανε την αδεια που λεει ας πουμε 1.4 και δε κοιτανε τι εκδοση ειναι το αμαξι.
Ετσι μου κανανε για το πουντο sporting που ειχα. Αυτοι κοιταγανε το απλο 1.4 που ειχε 2000 κατω στη τιμη. Δεν εγραφαν πουθενα τα χαρτια "sporting".
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάρ 2011, 10:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ομως το auto triti και το καθε εντυπο αυτοκινησης για μεταχειρισμενα ΔΕΝ αποτελει αντικειμενικο κριτηριο,εσεις βαλτε τους να ανατρεξουν σε καποιο web link,πχ car.gr οπου οι πιθανοτητες να υπαρχει το αυτοκινητο σας ειναι πολυ περισσοτερες. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 22:26:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα είπα στον ασφαλιστή μου να μην μου ανανεώσει την ασφάλεια γιατί θα πάω στην anytime. Από 350 και κάτι στην Εθνική το εξάμηνο (όλα χωρίς μικτή) μου βγαίνει 250 και κάτι στην anytime. 100 ευρώ το εξάμηνο είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Με 350 το ασφαλίζω στην anytime για μικτή και ας είναι και 1000 ευρώ η απαλλαγή. Δε παύει να είναι μικτή. Βασίζομαι και ότι είναι η Interamerican από πίσω και δεν είναι τελειώς γτπ.

Τις εποχές που ζούμε αναγκαζόμαστε να μειώσουμε από παντού και όποιος πουλάει φθηνότερα μάλλον θα πάει και καλύτερα. Κρίμα και για τους ασφαλιστές που χάνουν το εισοδημά τους, αλλά και εμείς κάπως πρέπει να τα βγάλουμε πέρα...
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 22:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο δεν μπορω να συμφωνησω μαζι σου οσον αφορα τις τιμες της anytime.

Αυτη την στιγμη πληρωνω στην Interamerican 6μηνο μαζι με οδικη βοηθεια, θραυση κρυσταλλων, απασφαλιστρο, κομπλε πακετο και πληρωνω 210 €. Η anytime μου βγαζει ενα ποσο κοντα στα 320 € Crying or Very sad

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 23:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα ρε σύ μου βγάζει 257 το 6μηνο για το μεσαίο πακέτο με 10000 αξία και ημερομηνια 1/2009. Εσένα πώς γίνεται να σου βγάζει 320? Δεν λες για μικτή έτσι?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ironman02 στις Δευ 27 Ιούν 2011, 23:28:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 23:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+35 ευρω για νομικη καλυψη το χρονο

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2011, 23:30:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
+35 ευρω για νομικη καλυψη το χρονο

Αυτό σε παίρνουν τηλ και στο προτείνουν? Γιατί δε το έχει σαν επιλογή πουθενά. Νομίζω πάντως ότι δε θα βάλω νομική κάλυψη. Δεν ξέρω κανέναν που να την έχει χρησιμοποιήσει και ποτέ. Κάνεις μια φιλική δήλωση και τέλος συνήθως..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης