PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ABS FAULT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xenophon (xeno)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Δεκ 2006, 16:07:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κύριοι γεια σας.
Μιλώ εκ μέρους φίλου που δεν διαθέτει Ιντερνέτ.
Έχει ένα 407 1,8 full και έχει μονό 9.000 km και γύρω στους 10 μήνες.
Τον τελευταίο καιρό όμως μου λέει πως ανάβει το ABS ειδικά το πρωί όταν είναι κρύο. Μετά μπορεί να μην ανάψει, εφόσον κουνηθεί λίγο και ξαναβάλει μπρος τη μηχανή. Άλλοτε ανάβει και άλλοτε όχι. Συνήθως από ότι μου έχει πει ανάβει με κρύα μηχανή.
Από αντιπροσωπεία του είπαν πως θα του αλλάξουν όλη τη μονάδα ABS.
Ποια είναι η γνώμη σας;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Δεκ 2006, 22:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eφόσον του αλλάξουν την μονάδα στην εγγύηση ποιός ο λόγος ανησυχίας; Very happy

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Δεκ 2006, 03:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστο και αυτο.
Αλλα και εγω εκανα κατι πειραματα την προηγουμενη φορα στην ασφαλειοθηκη και εβγαλα την ασφαλεια του ABS.Οταν εβαλα μπροστα(αφου την ξαναβαλα στην θεση της)μου εβγαζε το μηνυμα ABS FAULT.
Δεν πανικοβληθικα ομως.Εσβησα το αμαξι και περιμενα 30 λεπτα.Αποσυνδεσα τον πολο της μπαταριας και μετα απο 10 λεπτα τον ξαναβαλα.Αυτο ηταν.Ουτε γατα ουτε ζημια.
Το πηγα και στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν ολα οκ.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
xenophon (xeno)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Δεκ 2006, 13:00:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Σωστο και αυτο.
Αλλα και εγω εκανα κατι πειραματα την προηγουμενη φορα στην ασφαλειοθηκη και εβγαλα την ασφαλεια του ABS.Οταν εβαλα μπροστα(αφου την ξαναβαλα στην θεση της)μου εβγαζε το μηνυμα ABS FAULT.
Δεν πανικοβληθικα ομως.Εσβησα το αμαξι και περιμενα 30 λεπτα.Αποσυνδεσα τον πολο της μπαταριας και μετα απο 10 λεπτα τον ξαναβαλα.Αυτο ηταν.Ουτε γατα ουτε ζημια.
Το πηγα και στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν ολα οκ.

Εγώ του είπα να βγάλει λίγο τον πόλο αλλά αυτός φοβάτε τον συναγερμό.Υποψιάζομαι οτι μπορεί να είναι κανένας αισθητήρας κολλημένος και με το reset να ξεκολήσει.Λέτε να κάνει τίποτα με τη μπαταρία;
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Δεκ 2006, 13:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα αν ήταν απλά ο αισθητήρας θα ήθελε η αντιπροσωπεία να του αλλάξει ολόκληρη την μονάδα; Confused

Στο διαγνωστικό τι σφάλμα του έγραψε;

Αν και πραγματικά, εφόσον του αλλάζουν την μονάδα σε εγγύηση, δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα ποιό είναι. Μπορεί να έπεσε σε ελαττωματική παρτίδα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 11:43:48    Θέμα δημοσίευσης: ABS FAULT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα σε ολους....
Θα ηθελα καποια απαντηση σε κατι...Χτες λοιπον ειχα παει μια βολτουλα στην αγαπημενη μου σβουροαλανα απως κανω σχεδων καθε σαββατοκυριακο...Ολα ηταν οκ μεχρι που κανοντας το τελευταιο χειροφρενο αναψε ξαφνηκα ABS FAULT στην οθονη και στο καντραν το φωτακι προσοχη να μη χασεις ελενχο....Σταματησα και μολις το εσβησα και το ξαναβαλα μπρος ολα οκ.Απο τι εγινε αυτο ξερει κανεις?Και γιατι εγινε τωρα πρωτη φορα....
Ευχαριστω....

Σε παρακαλώ την επόμενη φορά να κάνεις μια αναζήτηση πριν δημιουργήσεις νέο θέμα και ειδικά από στιγμή που υπάρχει κάτι με τον ίδιο τίτλο!
Εκ της MOD-Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 16:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: ABS FAULT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Καλημερα σε ολους....
Θα ηθελα καποια απαντηση σε κατι...Χτες λοιπον ειχα παει μια βολτουλα στην αγαπημενη μου σβουροαλανα απως κανω σχεδων καθε σαββατοκυριακο...Ολα ηταν οκ μεχρι που κανοντας το τελευταιο χειροφρενο αναψε ξαφνηκα ABS FAULT στην οθονη και στο καντραν το φωτακι προσοχη να μη χασεις ελενχο....Σταματησα και μολις το εσβησα και το ξαναβαλα μπρος ολα οκ.Απο τι εγινε αυτο ξερει κανεις?Και γιατι εγινε τωρα πρωτη φορα....
Ευχαριστω....

Τον πρώτο χρόνο που είχα αγοράσει το αυτοκίνητο και το είχα πατήσει κάτω στα χειρόφρενα, μου το έβγαζε συνέχεια Razz Δεν είναι τίποτα, απλά μπερδεύεται ο εγκέφαλος απ την κανιβαλίστικη οδήγηση και βγάζει το ABS στο Off. Αν σβήσεις και ξαναβάλεις μπροστά, θα είναι ΟΚ.

Επιστροφή στην κορυφή
deppy (Δέσποινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 30 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 09:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν για μένα η αρχή για μια σειρά άλλων μηνυμάτων που εμφανίστηκαν περίπου πριν ένα μήνα. Συγκεκριμένα αυτά που εμφανίστηκαν κατά σειρά είναι:
Immobilizer engine fault
Passenger airbag deactivated
airbag fault.
Το τελειωτικό ήταν να ανάψει η ενδειξη check engine. Πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο της αντιπροσωπείας, το έβαλαν στο διαγνωστικό αλλά δεν βρήκαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα Mad .
Αφού πήρα το αυτοκίνητο, δούλευε καλά αρχικώς, αλλά ύστερα από κάποιο διάστημα ξαναρχισε να εμφανίζει περιστασιακά το μήνυμα Abs fault, ενώ τις 2 τελευταίες μέρες εμφάνισε κατά την εκκίνηση πάλι το μήνυμα Passenger airbag deactivated.
Σκέφτομαι να ξαναπάω στην αντιπροσωπεία αλλά φοβάμαι ότι πάλι δεν θα βρουν τίποτα. Λυπάμαι που το λέω αλλά μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν είναι ικανοί να επιλύσουν τέτοια προβλήματα.
Επιστροφή στην κορυφή
307_fotini (ΦΩΤΕΙΝΗ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307 1.4 (8V) (2002)

Ένταξη: 04 Φεβ 2007
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 10:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: ABS FAULT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Καλημερα σε ολους....
Ευχαριστω....

Σε παρακαλώ την επόμενη φορά να κάνεις μια αναζήτηση πριν δημιουργήσεις νέο θέμα και ειδικά από στιγμή που υπάρχει κάτι με τον ίδιο τίτλο!
Εκ της MOD-Team

δεν ειναι τιποτα . μην ανησυχεις . εμενα που μου το ειχε κανει ακολουθησα τις οδηγιες του manual, .δηλ. το εσβησα και περιμενα 10 λεπτα, και μετα που το ξαναεβαλα. ολα οκ. δεν μου το εχει ξανακανει. αυτο το εκανε στον 1ο χρονο . τωρα συμπληρωνουμε τα 4 χρονια

http://s173.photobucket.com/albums/w76/307_fotini/
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 14:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

deppy έγραψε:
Δυστυχώς το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν για μένα η αρχή για μια σειρά άλλων μηνυμάτων που εμφανίστηκαν περίπου πριν ένα μήνα. Συγκεκριμένα αυτά που εμφανίστηκαν κατά σειρά είναι:
Immobilizer engine fault
Passenger airbag deactivated
airbag fault.
Το τελειωτικό ήταν να ανάψει η ενδειξη check engine. Πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο της αντιπροσωπείας, το έβαλαν στο διαγνωστικό αλλά δεν βρήκαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα Mad .
Αφού πήρα το αυτοκίνητο, δούλευε καλά αρχικώς, αλλά ύστερα από κάποιο διάστημα ξαναρχισε να εμφανίζει περιστασιακά το μήνυμα Abs fault, ενώ τις 2 τελευταίες μέρες εμφάνισε κατά την εκκίνηση πάλι το μήνυμα Passenger airbag deactivated.
Σκέφτομαι να ξαναπάω στην αντιπροσωπεία αλλά φοβάμαι ότι πάλι δεν θα βρουν τίποτα. Λυπάμαι που το λέω αλλά μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν είναι ικανοί να επιλύσουν τέτοια προβλήματα.

Όσον αφορά το passenger airbag deactivated, μπορεί να έχει πρόβλημα ο διακόπτης απενεργοποίησης του αερόσακου του συνοδηγού. Να το κοιτάξεις.

Όσον αφορά το abs fault, να ζητήσεις να σου πουν τι ακριβώς βλάβη καταγράφει ο εγκέφαλος. Σε πολλά συνεργεία σβήνουν την βλάβη χωρίς να δουν τι έχει καταγραφεί αυτό.

Για το immobilizer fault, δεν ξέρω, αλλά αν ήταν παροδικό δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 22:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εγω συνεχιζω να το σκιζω στα χειροφρενα και δεν μου το ξαναβγαλε!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
deppy (Δέσποινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 30 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάϊ 2007, 21:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληροφοριακά να αναφέρω ότι όλα τα προβλήματα που μου παρουσιάστηκαν οφείλονταν σε προβληματική μπαταρία. Με την αλλαγή της, όλα δείχνουν μέχρι στιγμής (εδώ και κάποιες εβδομάδες) να δουλεύουν τέλεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 06:38:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παλι δεν το εχει ξανακανει...Και συνεχιζω το σκισημο στα χειροφρενα.....
Επιστροφή στην κορυφή
XSive (Τάσος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 cc 150

Ένταξη: 25 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 00:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας. Είμαι ένας κάτοχος ενός 206 1.6 από το 2002. Είχα κι έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το πήγα στην αντιπροσωπεία πριν καιρό όπου μου είπαν ότι φταίει ο πίσω αριστερός αισθητήρας του ABS τον οποίο κι άλλαξα.
Μετά από κάποιο διάστημα μου έβγαλε πάλι το πρόβλημα το οποίο έχω παρατηρήσει γίνεται όταν το έχω αρκετά φορτωμένο (4+ άτομα) ή οταν παρκάρω σε απότομη ανηφόρα ή κατηφόρα. Έχω μάθει να ζω με αυτό, αφού όποτε μου το βγάζει απλά το σβήνω και το ξανανάβω και είναι όλα οκ.

Παρεπιπτώντως στην αντιπροσωπεία αφού δεν κατάφεραν να βρουν κάτι, μου είπαν ότι μπορούν να γδύσουν όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου για να βρουν το καλώδιο που βραχυκυκλώνει με κόστος μόνο (!) 530 ευρώ!! Κι επείδη είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρίσκαν τίποτα και μετά το μοντάρισμα θα έτριζε ολόκληρο, απλά προσέχω πότε βγαίνει off το ABS για να έχω τον νου μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης