PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΒΑΨΙΜΟ ΜΕ SPRAY ΣΕ 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 09:52:01    Θέμα δημοσίευσης: ΒΑΨΙΜΟ ΜΕ SPRAY ΣΕ 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΑ Κ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΡΗΜΙΕΣ. ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Κ ΒΛΕΠΩ 2 "ΩΡΑΙΕΣ" ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ SPRAY ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ.. ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΑΠΟ ΜΕΧΡΙ ΠΙΣΩ. ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ 207 GT. ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ CAR THREAT ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΠΡΩΗΝ CHIPS AWAY, Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ Κ ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100€. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ, ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ, Κ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝ Κ ΜΕ ΓΔΑΡΑΝΕ ΛΙΓΟ. ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ 300€. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ ΜΕ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 10:18:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σου Βασίλη, καταρχήν καλως ήρθες και γράφε με μικρά σύμφωνα με τους κανόνες!
Ο ενδεδιγμένος τρόπος είναι όντως με διαλυτικό νίτρου, όπου αφαιρεί σχετικά εύκολα το χρώμα απο σπρέι.
Για να θολώσει το χρώμα του αυτοκινήτου, θα πρέπει να επιμείνει κάποιος με πολύ τρίψιμο, όπου δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο στην προκειμένη περίπτωση, αλλα και έτσι να γίνει, δεν θα είναι τίποτα να του περάσουν μια ψιλή αλοιφή στο σημείο που θόλωσε, το καλύπτει πιστεύω η τιμή, άλλωστε όλο αυτό δεν θα πάρει πάνω απο μισάωρο!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 11:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη μου είπαν απο την car threat οτι πρέπει να τους το πάω το πρωί κ θα το πάρω το απόγευμα. Θα πάω να ρωτήσω κ εδώ στα Τρίκαλα σε ένα γνωστό μου φανοποιό κ βλέπουμε. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 15:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είχαμε την μόδα που χαράζανε με κλειδιά και φαίνεται αποχτήσανε καινούριες συνήθειες...

α ρε, έχει ο καιρός γυρίσματα

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 17:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά, με μια μέτρια γυαλιστική αλοιφή (ίσως και πιο λεπτή) το σπρέυ θα αφαιρεθεί.
Ενδέχεται να βγαίνει ακόμα και με πηλό.

Πάντως, αν η επιφάνεια των γραμμών είναι σχετικά μικρή, τα 100 ευρώ είναι κάπως τσιμπημένα μιας και γυάλισμα σε όλο το αυτοκίνητο κοστίζει γύρω στα 200 ευρώ.
Άλλωστε, γυάλισμα λογικά θα σου κάνουν κι αυτοί.

Πήγαινε και στο φανοποιό να δεις τι θα σου πει, μήπως τη γλιτώσεις με πολύ λιγότερα.

Απλά, αν γίνει γυάλισμα καλό είναι να γινει σε όλη εκείνη την επιφάνεια ώστε να μην υπάρξουν διαφορές γυαλισμένου-μη γυαλισμένου μέρους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 22:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμασε με αλοιφη για γρατζουνιες, λογικα θα κανεις δουλεια.
Εμενα ειχαν βαψει το αμαξι με Posca μαρκαδορο και ειχε φυγει πολυ απλα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 21:04:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα οκ. Το πήγα στο γνωστό μου το φανοποιό κ βγήκε με αλοιφή κ του εκανε κ ένα μικρό γυαλισματάκι κ έτοιμο. Την έβγαλα με ένα πενηντάρι
Επιστροφή στην κορυφή
Giwrgos207GT (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

207 GT 2009 TUNING BY E-TUNERS

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2011, 17:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασιλη σε ποιον φανοποιο το πηγες??κατι επεσε στο προφυλακτηρα πισω και εκαψε το χρωμα..οχι πολυ αλλα θελω να το επιδιορθωσω..στα τρικαλα το πηγες??

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ......
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Οκτ 2011, 20:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει ειδικη αλοιφη της 3μ αλλα εγω χρησιμοποιω μια της arexons.μεχρι και χρωμα απο αλλο τρακαρισμα φευγει..
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Οκτ 2011, 18:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο το πήγα σε έναν γνωστό του πατέρα μου στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο πιο πολύ γιατί με βόλεψε λόγω δουλειάς γιατί δε μπορούσα να πάρω άδεια τότε από τη δουλειά κ έπρεπε να γίνει άμεσα. Άλλα δε θα σου τον πρότεινα με τίποτα. Πήγαινε ρώτα λίγο στην αντιπροσωπεια εδω στα Τρίκαλα αν θέλεις να δεις τι θα σου πούνε γιατί είχα μια παρόμοια συζήτηση με τα παιδιά χτές κ αν θες σου δίνω κ το τηλέφωνο από car threat στη Λάρισα που είχα πάει το δικό μου παλιότερα για γρατσουνιά από κλειδί
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης