PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rc περιεργο κροταλισμα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 19:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γνώμη μου είναι να διαβάσεις το προηγούμενο post...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 19:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Η γνώμη μου είναι να διαβάσεις το προηγούμενο post...

ΜΜΜ..αν όντως ισχύει αυτό τότε πρέπει να αρχίζω να το συνηθίζω(κρίμα γιατί είναι πολύ σπαστικό)!

Επίσης παρατήρησα ότι άν ρολάρω με 1η έως 3000rpm περίπου και αφήσω γκάζι(χωρίς να πατήσω συμπλέκτη) ακούγεται αντίστοιχο κροτάλισμα! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
mpokos (panos)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 10 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 19:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως το ιδιο και σε μενα ........ Confused Confused Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 19:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mpokos έγραψε:
ακριβως το ιδιο και σε μενα ........ Confused Confused Confused Confused Confused

Το ίδιο και σε έτερο φίλο με rallye, οπότε κοινό το πρόβλημα!
Αυτό που με μπερδέυει όμως είναι το γεγονός ότι δέν ακούγεται σε όλους.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 19:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως εννοείτε τον κλασικό θόρυβο της wastegate στο άφημα του γκαζιού κάτω απο τις 3000 περίπου, σαν τρίξιμο λαμαρίνας???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 19:59:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Μήπως εννοείτε τον κλασικό θόρυβο της wastegate στο άφημα του γκαζιού κάτω απο τις 3000 περίπου, σαν τρίξιμο λαμαρίνας???

Όχι ρε σύ, ξεκάθαρο κροτάλισμα είναι στο ρελαντί που με το πάτημα του συμπλέκτη σταματάει..απλά έγραψα ότι παρατήρησα αντίστοιχο ήχο στο άφημα του γκαζίου με 1ή όταν αφήνω το αμάξι να ρολλάρει, αλλά και πάλι είναι ξεκάθαρα από σασμάν-συμπλέκτη!

Για διαφώτισέ με λίγο για τον ήχο που λές όμως από τη wg σα λαμαρίνα, γιατί σαν να ακούω κάτι και από εκεί!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 21:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mikre akoy να μαθαινεις Laughing ....
Ο ηχος που κανει απο το ρουλεμαν δεν προκειται να φυγει ποτε,εκτος αν ψαχτεις για κανενα αλλο ρουλεμαν που να ταιριαζει με το μαμα(αν βαλεις ξανα της αντιπροσωπειας,θα κανεις μια τρυπα στο νερο),ή αν βαλεις αλλο δισκο-πλατο!
Εμενα βασικα με καυλωνε αυτος ο ηχος,εσας δε ξερω γιατι σας ενοχλει.. Laughing Laughing
Αυτος ο ηχος ''της wg'' ειναι απο τον συντονισμο των λαμαρινων κοντα στις 2500-2300στρ..ισως και χαμηλοτερα...δε θυμαμαι καλα γιατι εχουν παρει δρομο τωρα πια αυτες οι λαμαρινες και δεν ακουω τπτ!

Μη φοβαστε,γαλλικο πηρατε,οχι γερμανικο....τετοια πραματα θα τα εχετε,αλλα θα εχετε και καποια καλα που δεν τα χουν οι αλλοι Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 21:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Mikre akoy να μαθαινεις Laughing ....
Ο ηχος που κανει απο το ρουλεμαν δεν προκειται να φυγει ποτε,εκτος αν ψαχτεις για κανενα αλλο ρουλεμαν που να ταιριαζει με το μαμα(αν βαλεις ξανα της αντιπροσωπειας,θα κανεις μια τρυπα στο νερο),ή αν βαλεις αλλο δισκο-πλατο!
Εμενα βασικα με καυλωνε αυτος ο ηχος,εσας δε ξερω γιατι σας ενοχλει.. Laughing Laughing
Αυτος ο ηχος ''της wg'' ειναι απο τον συντονισμο των λαμαρινων κοντα στις 2500-2300στρ..ισως και χαμηλοτερα...δε θυμαμαι καλα γιατι εχουν παρει δρομο τωρα πια αυτες οι λαμαρινες και δεν ακουω τπτ!

Μη φοβαστε,γαλλικο πηρατε,οχι γερμανικο....τετοια πραματα θα τα εχετε,αλλα θα εχετε και καποια καλα που δεν τα χουν οι αλλοι Wink

Άρα λές να μήν ανησυχώ..
Οk, οπότε ας ξεχάσω την αλλαγή του συμπλέκτη στην εγγύηση λοιπόν..που θα πάει θα το συνηθίσω! Very happy
Ισως και να μ'αρέσει και μένα λίγο, αλλά όχι πάντα γιατί καμιά φορά ακούγεται τόσο λές και ετοιμάζεται να μπέι το βολάν σε τροχιά! Laughing

Τον ήχο "της wg"(λαμαρινών καλύτερα) τον ακούμε με σταθερές στροφές; Εμένα, όταν πάω σταθερά με 1η και 1500 περίπου rpm ακούγεται ένας μεταλλικός ήχος σταθερής συχνότητας και μοιάζει με φτερούγισμα(σαν να βάλαμε χαρτί σε ανεμιστήρα αλλά με πιό μεταλλικό ήχο)! Confused
Αφού έχω αρχίσει να πιστεύω ότι τρούπισε η εξάτμιση..
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 21:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δον'τ πανικ σε λεω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2011, 21:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Δον'τ πανικ σε λεω Wink

Πώ ρε σύ, κάθησα λίγο τώρα και έψαχνα κάτι παλιότερα posts και βλέπω ότι πάρα μα πάρα πολλά(για να μήν πώ όλα) είναι τα 207 που κροταλίζουν τα ρουλεμάν τους..σά να ηρέμισα μήν σου πώ! Very happy

Πραγματικά όμως έλιωσα με αυτό το post ενός παιδιού Laughing :

Arrow οχι τωρα πεστε μου επιτρεπεται γα** την peugeot μου γα** να ακουγεται ετσι το μοτερ λες και εχει ξεχαρβαλωθει δηλαδη ελεως κρακα κρακα κρακα τι ειναι αυτα τα πραγματα εμενα μου το εκανε απο τοτε που το πηρα την πρωτη μερα εχω τωρα 23000 χιλ εχω αλαξει βαλβολινες στα 2500 χιλ πληρωσα ενα σκασμο λεφτα για red line και τιποτα τα ιδια κρακα κρακα κρακα.
κανει που κανει στο ρελαντι σαν ταξι εχουμε τωρα και το κρακα κρακα

α και να μην ξεχασω προσθεστε σε ολα αυτα και το ηχο που κανει το αξονακι της westgate λες και εχουν κανει φωλια εκει μεσα τιποτα τζιτζικια καθε φορα που πατας λιγο το γκαζι γρρρρρρρρρρ γρρρρρρρ

Δεν μπορειτε να φανταστειτε πως εχω ξενερωσει μα αρεσει που τα σκασα και του βαλα και προγραμα και ιντερκουλερ και φιλτροχοανη τρομαρα του το μπουρδελο ετσι μου ρχετε να το καψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 03:58:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη στεκεσαι στα λογια ενος παιδιου και στην μαρτυρια του..
Πολλα απο τα παιδια που εχουν 207 ειναι απολυτα ικανοποιημενοι απο την επιλογη τους.
Και εδω ερχομαι και λεω το εξης...επειδη ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ στη ζωη ειναι δουνε και λαβειν,ετσι και στο αυτοκινητο σου οτι του δινεις,αυτο θα σου δωσει και αυτο Wink
Υπαρχουν απειρες μαρτυριες που λενε για σπασμενα μοτερ,για λαμπακια στο ταμπλο σαν χριστουγεννιατικα δεντρα,για πολλα τελοσπαντων προβληματα...
Για μενα δυο ειναι το σοβαρα προβληματα που δεν φταιει κανεις κατοχος..η ν75 και το χρονισμα..αντε να βαλω και κανενα πολλαπλασιαστη που υπο προυποθεσεις μπορεις να το παρεις και στο χερι!
Για ολα τα αλλα για μενα φταιει η κακη συντηρηση και οι κακες επιλογες στο τι θα βαλεις!Που συνεπαγεται οτι οταν το προσεχεις (και ξερεις να το προσεχεις,γιατι αυτο χρειαζεται κυριως)δεν θα αντιμετωπισεις περεταιρω προβληματα εκτος των παραπανω που ανεφερα..

Αυτο εδω το φορουμ ειναι σαν βιβλιοθηκη για εσας τους καινουργιους κατοχους των 207 γιατι ξερετε τι θα αντιμετωπισετε και πως να ειστε προετοιμασμενοι για να τα αντιμετωπισετε..δωστε τον καλο σας εαυτο στα αμαξακια σας και θα δειτε οτι θα τα χαρειτε παααρα πολυ!!

Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 15:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 Thumb Left

χρόνισμα κ μπαροβαλβίδα.
πιστεύω ότι αν βγούνε η αναθυμιάσεις από το το σύστημα εισαγωγής(μετά την πεταλούδα κ μετά το φιλτροκούτι)τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για την μπαροβαλβίδα κ για όλο το σύστημα εισαγωγής πεταλούδα βαλβίδες κλπ .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 15:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:

πιστεύω ότι αν βγούνε η αναθυμιάσεις από το το σύστημα εισαγωγής(μετά την πεταλούδα

Που ειναι αυτες?
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 15:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 το σωληνάκι που είναι πάνω στο κολάρο εισαγωγής τις τουρμπίνας
2 πίσω αριστερά κ κουμπώνει πάνω στην πολλαπλή εισαγωγής .

αν τις στέλνουμε σε ένα δοχείο αναθυμιάσεων θα γλυτώσουμε από την μούργα στην πεταλούδα,στην μπαροβαλβίδα,στις βαλβίδες εισαγωγής!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 19:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
1 το σωληνάκι που είναι πάνω στο κολάρο εισαγωγής τις τουρμπίνας
2 πίσω αριστερά κ κουμπώνει πάνω στην πολλαπλή εισαγωγής .

αν τις στέλνουμε σε ένα δοχείο αναθυμιάσεων θα γλυτώσουμε από την μούργα στην πεταλούδα,στην μπαροβαλβίδα,στις βαλβίδες εισαγωγής!

το 1ο το χω κανει καιρο τωρα...για το 2ο δεν ειχα ιδεα που ειναι...οποτε εκανα μιση δουλεια...

ωραιος...καπου θα το βολεψω κ αυτο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 19:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

το 1ο το χω κανει καιρο τωρα...για το 2ο δεν ειχα ιδεα που ειναι...οποτε εκανα μιση δουλεια...

Ποπο... ουτε εγω το ξερα αυτο.. Κατι πρεπει να κανουμε οντως!
Γιωργο αμα βρεις καμια πατεντα γραψε οπωσδηποτε!! Wink

Βασικα ποιο ειναι το σκεπτικο για να απομονωσουμε τις αναθυμιασεις? πρεπει να ταπωσουμε την τρυπα στην πολλαπλη ή πρεπει να 'αναπνεει'?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 19:58:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefter1s RC έγραψε:
android έγραψε:

Ποπο... ουτε εγω το ξερα αυτο.. Κατι πρεπει να κανουμε οντως!
Γιωργο αμα βρεις καμια πατεντα γραψε οπωσδηποτε!! Wink

Βασικα ποιο ειναι το σκεπτικο για να απομονωσουμε τις αναθυμιασεις? πρεπει να ταπωσουμε την τρυπα στην πολλαπλη ή πρεπει να 'αναπνεει'?

το σκεπτικο ειναι να παρεις με σωληνακια απο εκει που βγαζει κ να τα βαλεις σε ενα δοχειο...αν θες να σαι απολυτα σωστος απο το δοχειο πρεπει να ξαναστειλεις 2 σωληνακια εκει που ηταν τα παλια...ετσι θα περναει η λαδιλα απο το δοχειο και θα μενει εκει...αλλα τα αερια οι αναθυμιασεις δλδ θα πηγαινουν εκει που πηγαιναν κ παλια...
αλλιως μενεις στα 2 σωληνακια που βγαζουν αναθυμιασεις...ταπα στις τρυπες που δεχοταν τα σωληνακια και μια τρυπα στο δοχειο να φευγουν τα αερια...
βαση κατασκευης,νομου κτλ.πρεπει να ξανακαιγοντε μεσα τα αερια παντως
αλλιως θα τα πεταγαν ηδη αυτοι που το φτιαξαν εξω...δεν ειναι χαζοι αυτοι και εξυπνοι εμεις Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 20:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι αυτούς που έχουν βάλει τη μικρή χοάνη στο σωλήνα των αναθυμιάσεων που είναι στο σωλήνα της εισαγωγής, (γιατί υπάρχει κ αυτή η λύση) υπήρχε κάνα θέμα? δλδ πόσο συχνά θέλει καθάρισμα? στάζει λάδι εύκολά??? Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 20:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Γι αυτούς που έχουν βάλει τη μικρή χοάνη στο σωλήνα των αναθυμιάσεων που είναι στο σωλήνα της εισαγωγής, (γιατί υπάρχει κ αυτή η λύση) υπήρχε κάνα θέμα? δλδ πόσο συχνά θέλει καθάρισμα? στάζει λάδι εύκολά??? Rolling eyes

και δεν περνεις 1 μετρο σωληνα να τον στειλεις κατω, να τον δεσεις σε κανα ψαλιδι πχ. ουτε σταζει ουτε βουλωσε ουτε τπτ Wink
παντως για το πανω κολαρο...εχω παρει 19mm σιλικονουχο κ εκατσε πολυ καλα εκει πανω...που γινοταν το καπακι χαλια...τωρα ο καιρος θα δειξει αν κ ποσο χανει
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 20:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστό, αλλα μην μπει κάνα ζουζούνι μέσα και κάνει επιτόπια αυτοψία στις βαλβίδες μου!!! Laughing
Το πάνω κολάρο ποιό εννοείς, αυτό που λέω κ εγώ? που είναι πάνω στο καπάκι? Γιατί το άλλαξες, είχε διαρροή? το έβαλες παλι στη θέση του? Εγω πάντως σκέφτομαι σοβαρά να το απομονώσω με καμια χοάνη για να γλιτώσω τη λαδίλα..

Και αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι πως έχει αναθυμιάσεις πάνω στην πολλαπλή εισαγωγής, εφόσον εκεί είναι μετά την τουρπίνα και έχει πίεση? δεν επιστρέφει την πίεση στο μοτέρ απο τις αναθυμιάσεις?? Τι δεν έχω καταλάβει καλά??? Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 6 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης