Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas207rc (kostakis) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC 1.6T
Ένταξη: 02 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:30:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιγά δεν πειράζει τα 9αρια ακόμα πωλούνται μεταχειρισμένα 30.000+
και τα 10αρια παραπάνω...
κρίμα πάντως αν το σταματήσουνε
Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:30:12 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τέλος τα Evo για τη Mitsubishi; |
|
|
king207cc έγραψε: | http://www.gadgetfreak.gr/?p=29916  |
O αντικαταστάτης του EVO!!!!!!!!
http://www.mitsubishi-cars.co.uk/imiev/ 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:49:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γα**το
κι εγω τι θα παρω οταν μεγαλωσω??? 
The difference between men and boys is the price of their toys... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:56:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 14:35:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To political correct εχει περασει και στην αυτοκινηση και αυτο δεν ειναι καθολου καλο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:09:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο την μια παντος ρε παιδια ειναι μονοδρομος το να αρχησουμε να χρησημοποιούμαι εναλακτηκες μορφες ενεργειας στα αμαξια μας. δεν αντεχει ο πλανητης και η οικονομια να συνεχιστει αυτο με τα fossilfuels.
δεν ειναι μονο θεμα political correct και μοδας ειναι και ουσιαστικο προβλημα και οικονομικο.
ΚΑι τι δεν θα εδινα να ειχα ενα αμαξι επιδώσεων που να κινειται με Η2... το αλλαζα με οποιοδήποτε peugeot-bmw-mitsubishi κτλ..
Γιατι και ποιο γρηγορα ειναι, και ποιο οικονομικα και με λιγοτερα μηχανικα μερη-φθορες...
http://www.teslamotors.com/
τι να λεμε... καποια στιγμη θα βγουνε και ποιο οικονομικα τετοια μοντελα...
και κατι σε sedan με 0-100 5.6sec...
http://www.teslamotors.com/models/gallery/6251
και να θυμησω τι ειπε ο παρουσιαστης του late show , στο top gear σε ενα επισοδειο που μιλουσαν για τα νεα οικολογικα αμαξια κτλ..
"κοιταξτε ειναι μονοδρομος αυτα τα αμαξια, και ουσιαστικα ειναι αυτα που θα σωσουν τα τωρινα μας αμαξια. Αυτο που εννοώ ειναι οτι αρκετα καυσιμα για παντα δεν υπαρχουν καποια στιγμη θα μεινουμε ολοι.. οποτε καλυτερα να αρχησουμε να χρησημοποιουμε νεα ειδη καυσιμων ποιο οικολογικα, ωστε να μπορουμε να εχουμε εστω και λιγη βενζινη στο μελλον να βγαζουμε τα συλεκτηκα αμξια μας καμια βολτα το σαββατοκυριακο" να σηγμειώσω οτι ο τυπος εχει μια απο τις μεγαλυτερες ιδιοτικες συλογες αμαξιων, ferrari, lambo, astom martin, ford κτλ..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gulik Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1
Ένταξη: 15 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 309
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:34:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι, εντάξει, ΚΑΠΟΤΕ θα τελειώσουν τα καύσιμα, κι ούτε άσφαλτο δεν θα μπορούμε να φτιάξουμε, όχι να κινήσουμε τα τουτού μας... Αλλά αυτό το ΚΑΠΟΤΕ, προσωπικά νομίζω πως απέχει πολύυυυ από το ΤΩΡΑ, και βλέπω όλες αυτές τις "αγνές" και "οικολογικές" προσπάθειες επιβολής φιλικοπεριβαλλοντολογικής ενέργειας στα αυτοκίνητα, στα ψυγεία, στις μηχανές κοπής καφέ και λοιπά, έναν ακόμη τρόπο που σκεφτήκανε παγκοσμίως οι πολυεθνικές για να μας τα πάρουνε, έχοντας ως μόττο "καλέ άλλαξε τη μηχανή εσπρέσο σου, καταστρέφεις το περιβάλλον, πάρε μια οικολογικιά!". Τέλος πάντων, ότι με το ζόρι μας πάνε προς τα ηλεκτρικά ή υδρογονικά αυτοκίνητα είναι σίγουρο, έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια αυτό. Αντιθέτως όμως, βρίσκω αστείο να πιστέψουμε όλοι μας ξαφνικά ότι πρέπει να σταματήσει τα evo η mitsubishi ώστε να καταφέρει να σώσει το περιβάλλον... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:36:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
άντε καιρός ήταν να πάνε να ξεκουραστούν λίγο τα παλικάρια. Όλο το ίδιο και το ίδιο μοτέρ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Παρ 04 Μάρ 2011, 16:36:56, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:36:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
@gulik
+1000
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:38:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | απο την μια παντος ρε παιδια ειναι μονοδρομος το να αρχησουμε να χρησημοποιούμαι εναλακτηκες μορφες ενεργειας στα αμαξια μας. δεν αντεχει ο πλανητης και η οικονομια να συνεχιστει αυτο με τα fossilfuels.
δεν ειναι μονο θεμα political correct και μοδας ειναι και ουσιαστικο προβλημα και οικονομικο.
ΚΑι τι δεν θα εδινα να ειχα ενα αμαξι επιδώσεων που να κινειται με Η2... το αλλαζα με οποιοδήποτε peugeot-bmw-mitsubishi κτλ..
Γιατι και ποιο γρηγορα ειναι, και ποιο οικονομικα και με λιγοτερα μηχανικα μερη-φθορες...
http://www.teslamotors.com/
τι να λεμε... καποια στιγμη θα βγουνε και ποιο οικονομικα τετοια μοντελα...
και κατι σε sedan με 0-100 5.6sec...
http://www.teslamotors.com/models/gallery/6251
και να θυμησω τι ειπε ο παρουσιαστης του late show , στο top gear σε ενα επισοδειο που μιλουσαν για τα νεα οικολογικα αμαξια κτλ..
"κοιταξτε ειναι μονοδρομος αυτα τα αμαξια, και ουσιαστικα ειναι αυτα που θα σωσουν τα τωρινα μας αμαξια. Αυτο που εννοώ ειναι οτι αρκετα καυσιμα για παντα δεν υπαρχουν καποια στιγμη θα μεινουμε ολοι.. οποτε καλυτερα να αρχησουμε να χρησημοποιουμε νεα ειδη καυσιμων ποιο οικολογικα, ωστε να μπορουμε να εχουμε εστω και λιγη βενζινη στο μελλον να βγαζουμε τα συλεκτηκα αμξια μας καμια βολτα το σαββατοκυριακο" να σηγμειώσω οτι ο τυπος εχει μια απο τις μεγαλυτερες ιδιοτικες συλογες αμαξιων, ferrari, lambo, astom martin, ford κτλ.. | Το συγκεκριμένο στρίβει σχετικά καλα (αν και αυτό που είδα εγώ είναι τραγικό) αλλα άν το συγκρίνεις με μία λοτους γιατί πάνω στο πάτωμα αυτής βασίστηκε, είναι η μέρα με την νύχτα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:38:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπαρχει και το περιβαλλον,δεν ειναι θεμα μονο τα αποθεματα καυσιμου του πλανητη  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:43:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikos 206cc έγραψε: | Υπαρχει και το περιβαλλον,δεν ειναι θεμα μονο τα αποθεματα καυσιμου του πλανητη  |
μ@λ@κιες
μας δουλευουν
ειχα διαβασει καπου οτι ενα τανκερ εκπεμπει καυσαερια οσο 5,000,000 ή 50,000,000 αυτοκινητα(δε θυμαμαι)
οποτε φαντασου
τα αυτοκινητα τους πειραξαν
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 18:30:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gulik έγραψε: | Ναι, εντάξει, ΚΑΠΟΤΕ θα τελειώσουν τα καύσιμα, κι ούτε άσφαλτο δεν θα μπορούμε να φτιάξουμε, όχι να κινήσουμε τα τουτού μας... Αλλά αυτό το ΚΑΠΟΤΕ, προσωπικά νομίζω πως απέχει πολύυυυ από το ΤΩΡΑ, και βλέπω όλες αυτές τις "αγνές" και "οικολογικές" προσπάθειες επιβολής φιλικοπεριβαλλοντολογικής ενέργειας στα αυτοκίνητα, στα ψυγεία, στις μηχανές κοπής καφέ και λοιπά, έναν ακόμη τρόπο που σκεφτήκανε παγκοσμίως οι πολυεθνικές για να μας τα πάρουνε, έχοντας ως μόττο "καλέ άλλαξε τη μηχανή εσπρέσο σου, καταστρέφεις το περιβάλλον, πάρε μια οικολογικιά!". Τέλος πάντων, ότι με το ζόρι μας πάνε προς τα ηλεκτρικά ή υδρογονικά αυτοκίνητα είναι σίγουρο, έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια αυτό. Αντιθέτως όμως, βρίσκω αστείο να πιστέψουμε όλοι μας ξαφνικά ότι πρέπει να σταματήσει τα evo η mitsubishi ώστε να καταφέρει να σώσει το περιβάλλον... |
κάνεις λάθος δεν απέχει πολύ απο το τώρα, απ οτι έχουν πει τα αποθέματα πετρελαίου επαρκούν περιπού για 40 χρόνια ακόμα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 18:33:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alexandros 207 Rallye έγραψε: | nikos 206cc έγραψε: | Υπαρχει και το περιβαλλον,δεν ειναι θεμα μονο τα αποθεματα καυσιμου του πλανητη  |
μ@λ@κιες
μας δουλευουν
ειχα διαβασει καπου οτι ενα τανκερ εκπεμπει καυσαερια οσο 5,000,000 ή 50,000,000 αυτοκινητα(δε θυμαμαι)
οποτε φαντασου
τα αυτοκινητα τους πειραξαν |
προφανώς, αλλά σε πιο είναι πιο ευκολο να αλλάξεις τεχνολογία? προφανώς τ αυτοκίνητο! αν και υπάρχουν πλοία που λειτουργούν πλέον με βιοκαυσιμα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 18:43:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ε ναι
τα αυτοκινητα ειναι 700.000.000 (λεμε τωρα)
και τα μεγαλα φορτιγα πλοια 1000
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 19:22:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ε ναι
τα αυτοκινητα ειναι 700.000.000 (λεμε τωρα)
και τα μεγαλα φορτιγα πλοια 1000 |
Δεν ειναι μονο τα τανκερ!
Τα αεροπλανα ειναι πολυ περισσοτερα και μολυνουν επισης τρελα!
Να ειστε σιγουροι οτι αν μας ελεγαν μεθαυριο δεν υπαρχει αλλο πετρελαιο, απο αυριο θα κυκλοφορουσαν ηδη αυτοκινητα, πλοια, αεροπλανα κλπ με αλλες μορφες ενεργειας.
Απλα εως οτου σωθουν τα αποθεματα πετρελαιου, οσο υπαρχουν τα καρτελ πετρελαιου και οσο η παγκοσμια οικονομια εξαρταται απο το πετρελαιο, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 19:23:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alexandros 207 Rallye έγραψε: | γα**το
κι εγω τι θα παρω οταν μεγαλωσω???  |
Δε πειραζει, θα παρεις sti  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
surgeon (surgeon) Μέλος

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 10 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: glyfada
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 10:05:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου ερχεται καπως σαν το καπνισμα. Φυσικα και θα παμε προς εναλλακτικες μορφες ενεργειας αλλα ψιλοχεστηκαν αυτοι για την προστασια του περιβαλοντος και ιστοριες.Ειναι θεμα marketing και ποιοι θα παρουν μερος ποιο γρηγορα στην αναπτυσομενη αγορα αυτων. Α ξεχασα πρεπει να κοψουμε τσιγαρο, μπριζολες στα καρβουνα, πιοτο,γυναικες κανουν κακο στην υγεια. Σορρυ ξυπνησα αναποδα και μου αρεσει οπως σε ολους εδω μεσα το μαμημενο το evo, peirazei? ουφ τα ειπα,
We cannot save them all. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 16:33:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα περιμενουμε δηλαδη να τελειωσουν πρωτα τα καυσημα να παει η βενζινη 10 ευρω το λιτρο και μετα να ψαχτουμε για εναλακτικα αυτοκινητα? 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|