PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τέλος τα Evo για τη Mitsubishi;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Τέλος τα Evo για τη Mitsubishi; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.gadgetfreak.gr/?p=29916 Sad

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγά δεν πειράζει τα 9αρια ακόμα πωλούνται μεταχειρισμένα 30.000+
και τα 10αρια παραπάνω...
κρίμα πάντως αν το σταματήσουνε

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τέλος τα Evo για τη Mitsubishi; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
http://www.gadgetfreak.gr/?p=29916 Sad

O αντικαταστάτης του EVO!!!!!!!!
http://www.mitsubishi-cars.co.uk/imiev/ Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γα**το Twisted evil Evil

κι εγω τι θα παρω οταν μεγαλωσω??? Sad Thumb Down

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 13:56:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 14:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To political correct εχει περασει και στην αυτοκινηση και αυτο δεν ειναι καθολου καλο Evil
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο την μια παντος ρε παιδια ειναι μονοδρομος το να αρχησουμε να χρησημοποιούμαι εναλακτηκες μορφες ενεργειας στα αμαξια μας. δεν αντεχει ο πλανητης και η οικονομια να συνεχιστει αυτο με τα fossilfuels.

δεν ειναι μονο θεμα political correct και μοδας ειναι και ουσιαστικο προβλημα και οικονομικο.
ΚΑι τι δεν θα εδινα να ειχα ενα αμαξι επιδώσεων που να κινειται με Η2... το αλλαζα με οποιοδήποτε peugeot-bmw-mitsubishi κτλ..
Γιατι και ποιο γρηγορα ειναι, και ποιο οικονομικα και με λιγοτερα μηχανικα μερη-φθορες...

http://www.teslamotors.com/
τι να λεμε... καποια στιγμη θα βγουνε και ποιο οικονομικα τετοια μοντελα...

και κατι σε sedan με 0-100 5.6sec...
http://www.teslamotors.com/models/gallery/6251

και να θυμησω τι ειπε ο παρουσιαστης του late show , στο top gear σε ενα επισοδειο που μιλουσαν για τα νεα οικολογικα αμαξια κτλ..

"κοιταξτε ειναι μονοδρομος αυτα τα αμαξια, και ουσιαστικα ειναι αυτα που θα σωσουν τα τωρινα μας αμαξια. Αυτο που εννοώ ειναι οτι αρκετα καυσιμα για παντα δεν υπαρχουν καποια στιγμη θα μεινουμε ολοι.. οποτε καλυτερα να αρχησουμε να χρησημοποιουμε νεα ειδη καυσιμων ποιο οικολογικα, ωστε να μπορουμε να εχουμε εστω και λιγη βενζινη στο μελλον να βγαζουμε τα συλεκτηκα αμξια μας καμια βολτα το σαββατοκυριακο" να σηγμειώσω οτι ο τυπος εχει μια απο τις μεγαλυτερες ιδιοτικες συλογες αμαξιων, ferrari, lambo, astom martin, ford κτλ..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, εντάξει, ΚΑΠΟΤΕ θα τελειώσουν τα καύσιμα, κι ούτε άσφαλτο δεν θα μπορούμε να φτιάξουμε, όχι να κινήσουμε τα τουτού μας... Αλλά αυτό το ΚΑΠΟΤΕ, προσωπικά νομίζω πως απέχει πολύυυυ από το ΤΩΡΑ, και βλέπω όλες αυτές τις "αγνές" και "οικολογικές" προσπάθειες επιβολής φιλικοπεριβαλλοντολογικής ενέργειας στα αυτοκίνητα, στα ψυγεία, στις μηχανές κοπής καφέ και λοιπά, έναν ακόμη τρόπο που σκεφτήκανε παγκοσμίως οι πολυεθνικές για να μας τα πάρουνε, έχοντας ως μόττο "καλέ άλλαξε τη μηχανή εσπρέσο σου, καταστρέφεις το περιβάλλον, πάρε μια οικολογικιά!". Τέλος πάντων, ότι με το ζόρι μας πάνε προς τα ηλεκτρικά ή υδρογονικά αυτοκίνητα είναι σίγουρο, έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια αυτό. Αντιθέτως όμως, βρίσκω αστείο να πιστέψουμε όλοι μας ξαφνικά ότι πρέπει να σταματήσει τα evo η mitsubishi ώστε να καταφέρει να σώσει το περιβάλλον...
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άντε καιρός ήταν να πάνε να ξεκουραστούν λίγο τα παλικάρια. Όλο το ίδιο και το ίδιο μοτέρ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Παρ 04 Μάρ 2011, 16:36:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@gulik

+1000

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
απο την μια παντος ρε παιδια ειναι μονοδρομος το να αρχησουμε να χρησημοποιούμαι εναλακτηκες μορφες ενεργειας στα αμαξια μας. δεν αντεχει ο πλανητης και η οικονομια να συνεχιστει αυτο με τα fossilfuels.

δεν ειναι μονο θεμα political correct και μοδας ειναι και ουσιαστικο προβλημα και οικονομικο.
ΚΑι τι δεν θα εδινα να ειχα ενα αμαξι επιδώσεων που να κινειται με Η2... το αλλαζα με οποιοδήποτε peugeot-bmw-mitsubishi κτλ..
Γιατι και ποιο γρηγορα ειναι, και ποιο οικονομικα και με λιγοτερα μηχανικα μερη-φθορες...

http://www.teslamotors.com/
τι να λεμε... καποια στιγμη θα βγουνε και ποιο οικονομικα τετοια μοντελα...

και κατι σε sedan με 0-100 5.6sec...
http://www.teslamotors.com/models/gallery/6251

και να θυμησω τι ειπε ο παρουσιαστης του late show , στο top gear σε ενα επισοδειο που μιλουσαν για τα νεα οικολογικα αμαξια κτλ..

"κοιταξτε ειναι μονοδρομος αυτα τα αμαξια, και ουσιαστικα ειναι αυτα που θα σωσουν τα τωρινα μας αμαξια. Αυτο που εννοώ ειναι οτι αρκετα καυσιμα για παντα δεν υπαρχουν καποια στιγμη θα μεινουμε ολοι.. οποτε καλυτερα να αρχησουμε να χρησημοποιουμε νεα ειδη καυσιμων ποιο οικολογικα, ωστε να μπορουμε να εχουμε εστω και λιγη βενζινη στο μελλον να βγαζουμε τα συλεκτηκα αμξια μας καμια βολτα το σαββατοκυριακο" να σηγμειώσω οτι ο τυπος εχει μια απο τις μεγαλυτερες ιδιοτικες συλογες αμαξιων, ferrari, lambo, astom martin, ford κτλ..
Το συγκεκριμένο στρίβει σχετικά καλα (αν και αυτό που είδα εγώ είναι τραγικό) αλλα άν το συγκρίνεις με μία λοτους γιατί πάνω στο πάτωμα αυτής βασίστηκε, είναι η μέρα με την νύχτα.

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει και το περιβαλλον,δεν ειναι θεμα μονο τα αποθεματα καυσιμου του πλανητη Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 16:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Υπαρχει και το περιβαλλον,δεν ειναι θεμα μονο τα αποθεματα καυσιμου του πλανητη Confused

μ@λ@κιες
μας δουλευουν
ειχα διαβασει καπου οτι ενα τανκερ εκπεμπει καυσαερια οσο 5,000,000 ή 50,000,000 αυτοκινητα(δε θυμαμαι)
οποτε φαντασου
τα αυτοκινητα τους πειραξαν

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 18:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulik έγραψε:
Ναι, εντάξει, ΚΑΠΟΤΕ θα τελειώσουν τα καύσιμα, κι ούτε άσφαλτο δεν θα μπορούμε να φτιάξουμε, όχι να κινήσουμε τα τουτού μας... Αλλά αυτό το ΚΑΠΟΤΕ, προσωπικά νομίζω πως απέχει πολύυυυ από το ΤΩΡΑ, και βλέπω όλες αυτές τις "αγνές" και "οικολογικές" προσπάθειες επιβολής φιλικοπεριβαλλοντολογικής ενέργειας στα αυτοκίνητα, στα ψυγεία, στις μηχανές κοπής καφέ και λοιπά, έναν ακόμη τρόπο που σκεφτήκανε παγκοσμίως οι πολυεθνικές για να μας τα πάρουνε, έχοντας ως μόττο "καλέ άλλαξε τη μηχανή εσπρέσο σου, καταστρέφεις το περιβάλλον, πάρε μια οικολογικιά!". Τέλος πάντων, ότι με το ζόρι μας πάνε προς τα ηλεκτρικά ή υδρογονικά αυτοκίνητα είναι σίγουρο, έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια αυτό. Αντιθέτως όμως, βρίσκω αστείο να πιστέψουμε όλοι μας ξαφνικά ότι πρέπει να σταματήσει τα evo η mitsubishi ώστε να καταφέρει να σώσει το περιβάλλον...

κάνεις λάθος δεν απέχει πολύ απο το τώρα, απ οτι έχουν πει τα αποθέματα πετρελαίου επαρκούν περιπού για 40 χρόνια ακόμα.

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 18:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
nikos 206cc έγραψε:

μ@λ@κιες
μας δουλευουν
ειχα διαβασει καπου οτι ενα τανκερ εκπεμπει καυσαερια οσο 5,000,000 ή 50,000,000 αυτοκινητα(δε θυμαμαι)
οποτε φαντασου
τα αυτοκινητα τους πειραξαν

προφανώς, αλλά σε πιο είναι πιο ευκολο να αλλάξεις τεχνολογία? προφανώς τ αυτοκίνητο! αν και υπάρχουν πλοία που λειτουργούν πλέον με βιοκαυσιμα

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 18:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι
τα αυτοκινητα ειναι 700.000.000 (λεμε τωρα)
και τα μεγαλα φορτιγα πλοια 1000

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 19:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι
τα αυτοκινητα ειναι 700.000.000 (λεμε τωρα)
και τα μεγαλα φορτιγα πλοια 1000

Δεν ειναι μονο τα τανκερ!
Τα αεροπλανα ειναι πολυ περισσοτερα και μολυνουν επισης τρελα!

Να ειστε σιγουροι οτι αν μας ελεγαν μεθαυριο δεν υπαρχει αλλο πετρελαιο, απο αυριο θα κυκλοφορουσαν ηδη αυτοκινητα, πλοια, αεροπλανα κλπ με αλλες μορφες ενεργειας.
Απλα εως οτου σωθουν τα αποθεματα πετρελαιου, οσο υπαρχουν τα καρτελ πετρελαιου και οσο η παγκοσμια οικονομια εξαρταται απο το πετρελαιο, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε!
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2011, 19:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γα**το Twisted evil Evil

κι εγω τι θα παρω οταν μεγαλωσω??? Sad Thumb Down

Δε πειραζει, θα παρεις sti Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
surgeon (surgeon)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 10 Ιαν 2009
Τόπος: glyfada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 10:05:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου ερχεται καπως σαν το καπνισμα. Φυσικα και θα παμε προς εναλλακτικες μορφες ενεργειας αλλα ψιλοχεστηκαν αυτοι για την προστασια του περιβαλοντος και ιστοριες.Ειναι θεμα marketing και ποιοι θα παρουν μερος ποιο γρηγορα στην αναπτυσομενη αγορα αυτων. Α ξεχασα πρεπει να κοψουμε τσιγαρο, μπριζολες στα καρβουνα, πιοτο,γυναικες κανουν κακο στην υγεια. Σορρυ ξυπνησα αναποδα και μου αρεσει οπως σε ολους εδω μεσα το μαμημενο το evo, peirazei? ουφ τα ειπα,

We cannot save them all.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάρ 2011, 16:33:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα περιμενουμε δηλαδη να τελειωσουν πρωτα τα καυσημα να παει η βενζινη 10 ευρω το λιτρο και μετα να ψαχτουμε για εναλακτικα αυτοκινητα? Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης