PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Δίσκος - Πλατό - ρουλεμάν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 14:10:35    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Δίσκος - Πλατό - ρουλεμάν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα στην παρέα.

Θέλω να ρωτήσω τους κωδικούς & κόστος του δίσκο πλατό για το RC και ειδικότερα τους κωδικούς και που βρίσκουμε ρουλεμάν skf για τα επίπονα σημεία του 207, δηλαδή πρωτέυον δευτερευον και συμπλέκτη. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε ρουλεμάν;
Αν δεν κάνω λάθος, τότε που είχα έρθει στη λέσχη είχε φέρει ο Fynos για κάποιον κάτι ρουλεμαν συμπλέκτη, για 207 αν δεν κάνω λάθος. Αν μπορούσε να επιβεβαιώσει θα ηταν καλά.

Επιπλέον όσοι έχουν βάλει κάτι άλλο απο valeo, που αν δεν κάνω λάθος είναι ο μαμά του 207, πχ sachs ας αναφέρει σχόλια για το κόστος και το άν αξίζει.

Πόσο να υπολογίζω για αλλαγή δίσκου πλατό; Χρειάζονται και βαλβολίνες στην αλλαγή ρουλεμαν πρωτευοντα δευτερευοντα; Αντιπροσωπία μου είπαν κοντά 500...

Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 14:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

150-170 το σετ του δισκου....luk-sachs κλπ....
και 100 ευρω εργατικα..!
ποσα χλμ εχεις..???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 14:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
150-170 το σετ του δισκου....luk-sachs κλπ....
και 100 ευρω εργατικα..!
ποσα χλμ εχεις..???

luk-sachs είναι aftermarket σωστά; Κάποιο λινκ; Τι περιλαμβάνει;

100ευρώ εργατικά μόνο; πμ me.

χλμ; 30000. Αλλά αφού θα ανοίξω που θα ανοίξω για τα ρουλεμάν, θα αλλάξω και το δίσκο... άστα...

Σχετικά με skf. κανένας γνώστης για να βρώ τα κατάλληλα για το 207?
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2011, 00:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως κάτι δεν έχετε καταλάβει
Ρουλεμάν πρωτεύων και δευτερεύων; θα πρέπει να ανοιχτεί το σασμάν!!
Με 100€ δεν νομίζω

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2011, 00:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα είπε ότι η αντιπροσωπεία ζητάει γύρω στα 500.
100 ευρώ προφανώς εννοεί εργατικά για αλλαγή δίσκο-πλατό.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2012, 11:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιξω νεο ποστ, γραφω εδω. Ωρες ωρες μου κανει κατι περιεργα και νομιζω πως ειναι απο τη μεταδοση. Ειμαι με 3η ας πουμε και 3000ρπμ με λιγο εως καθολου γκαζι. Οταν το βυθισω υπαρχει περιπτωση (ενω ακουω κινητηρα να αρπαζει κανονικα) απο 3000 εως 4000 να σερνετε και στις 4000 να μου κανει "σκαλοπατι" και να φευγει το αμαξι. Πιεσεις κλπ ανεβαζει κανονικα. Δισκος? Με 2α δε μου το κανει

Επισης να πω, σε φαση πατηματος 2α αλλαγη στις 6000 σε 3η ή αντιστοιχα απο 3η σε 4η, οταν κουμπωσω ταχυτητα μπορει για 1 δευτερολεπτο να νοιωθω το αμαξι πως κραταει σταθερα κμ και στροφες και μετα να συνεχισει να δινει (ενω ειμαι με τερμα το γκαζι)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gotcha στις Παρ 10 Φεβ 2012, 11:45:30, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2012, 11:43:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Για να μην ανοιξω νεο ποστ, γραφω εδω. Ωρες ωρες μου κανει κατι περιεργα και νομιζω πως ειναι απο τη μεταδοση. Ειμαι με 3η ας πουμε και 3000ρπμ με λιγο εως καθολου γκαζι. Οταν το βυθισω υπαρχει περιπτωση (ενω ακουω κινητηρα να αρπαζει κανονικα) απο 3000 εως 4000 να σερνετε και στις 4000 να μου κανει "σκαλοπατι" και να φευγει το αμαξι. Πιεσεις κλπ ανεβαζει κανονικα. Δισκος? Με 2α δε μου το κανει

Πατινάρισμα ίσως. Δίσκος.

Αν ανεβάζει στροφές κανονικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα στη κίνηση του οχήματος.

Τσέκαρε το στροφόμετρο. Επίσης το φαινόμενο θα πρέπει να γίνεται εντονότερο με μεγαλύτερη σχέση στο κιβώτιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2012, 11:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτο λεω και γω. Αλλα γενικα οταν μου συμβαινει σηκωνω το ποδι απο το γκαζι ασυναισθητα για να μην το ταλαιπωρω ασκοπα
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2012, 11:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Ναι αυτο λεω και γω. Αλλα γενικα οταν μου συμβαινει σηκωνω το ποδι απο το γκαζι ασυναισθητα για να μην το ταλαιπωρω ασκοπα

Καλά κάνεις. Και καλύτερα να αλλάζεις ταχύτητα λίγο πιο ψηλά μέχρι να τον αλλάξεις.

Απλά επιβεβαίωσέ το πατώντας μια φορά με 5η από σχετικά χαμηλά.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2012, 14:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:

Επισης να πω, σε φαση πατηματος 2α αλλαγη στις 6000 σε 3η ή αντιστοιχα απο 3η σε 4η, οταν κουμπωσω ταχυτητα μπορει για 1 δευτερολεπτο να νοιωθω το αμαξι πως κραταει σταθερα κμ και στροφες και μετα να συνεχισει να δινει (ενω ειμαι με τερμα το γκαζι)

Ποσα κμ εχεις?ο δισκος σου θελει αλλαγη.κ οταν εχεις σκοπο να τον αλλαξεις ΜΗΝ επισκευασεις τον ιδιο.μπορει να στο προτεινει κ ο μαστορας,αλλα ειναι πεταμενα λεφτα.παρε εναν καινουριο.
Λογικα θα εχεις κ προγραμμα κτλ κτλ,οποτε εχε υποψην σου οτι με φορτωμενο το αμαξι σου(αποσκευες-επιβατες) κ αποτομα βυθισματα του γκαζιου με λιγες στροφες,ταλαιπωρεις τον δισκο σου κ του μειωνεις τη διαρκεια ζωης του!

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2012, 14:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

54000km πλεον, με προγραμμα απο σαλεξ απο τα 18000. φπε
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2012, 14:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανό το σενάριο λοιπόν, μιας και αυτά τα διαόλια φουσκώνουν από χαμηλά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης