PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 cc περιεργος θορυβος.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DjHoya (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6 120ps

Ένταξη: 27 Φεβ 2011
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 22:10:36    Θέμα δημοσίευσης: 207 cc περιεργος θορυβος. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες καλησπέρα...Νέος κάτοχος ενος peugeot 207cc 1.6(120) 2007 μοντελο. Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι με το που αφήνεις τον συμπλέκτη ακούγετε ενας θόρυβος σαν κάτι να συντονίζει και μετά σταματάει.Το κάνει γενικά όταν το αυτοκίνητο ζορίζετε να φορτώσει.Το πήγα στην αντιπροσωπεία και εκεί η απάντηση τους ήταν οτι έτσι κάνουν όλα αυτά τα μοντέλα και οτι είμαι κ τυχερός που δε το κάνει περισσότερο.Επίσης οτι ο θόρυβος αυτός ακούγετε απο την εισαγωγή του αέρα..Σε σας κάνει κάποιο τέτοιο θόρυβο?Sorry αν σας κούρασα απλά έδωσα ενα αυτοκίνητο που ήταν αθόρυβο και ξενέρωσα με το καλημέρα με το "καινουργιο" μου αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 23:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 cc περιεργος θορυβος. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DjHoya έγραψε:
Παίδες καλησπέρα...Νέος κάτοχος ενος peugeot 207cc 1.6(120) 2007 μοντελο. Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι με το που αφήνεις τον συμπλέκτη ακούγετε ενας θόρυβος σαν κάτι να συντονίζει και μετά σταματάει.Το κάνει γενικά όταν το αυτοκίνητο ζορίζετε να φορτώσει.Το πήγα στην αντιπροσωπεία και εκεί η απάντηση τους ήταν οτι έτσι κάνουν όλα αυτά τα μοντέλα και οτι είμαι κ τυχερός που δε το κάνει περισσότερο.Επίσης οτι ο θόρυβος αυτός ακούγετε απο την εισαγωγή του αέρα..Σε σας κάνει κάποιο τέτοιο θόρυβο?Sorry αν σας κούρασα απλά έδωσα ενα αυτοκίνητο που ήταν αθόρυβο και ξενέρωσα με το καλημέρα με το "καινουργιο" μου αυτοκίνητο.

Μαλλον λες για το κλασικο που κανει η waste gate στα λιγα χλμ το ακους αυτο?σαν τριγμος ?
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 23:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Welcome to the peugeot aftersales jungle...

Αυτό το ¨όλα κάνουν έτσι¨... θα το φάς με το κουτάλι.

Απο εκεί και πέρα είναι 1002 θόρυβοι που κάνει το thp. Απο wastegate και καδένα, μέχρι ρουλεμάν δίσκου και κρεμαγιέρες.

Διάλεξε και πάρε. Αν ψάξεις πάντως στο forum θα βρείς διάφορα.
Επιστροφή στην κορυφή
DjHoya (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207cc 1.6 120ps

Ένταξη: 27 Φεβ 2011
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Φεβ 2011, 23:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακούγετε όταν ξεκινάς το αυτοκινητο και μετά σταματάει...Ή το κάνει όταν πας να το ξεκινήσεις με 2α.Γενικά όταν ζορίζετε λίγο το αυτοκίνητο.Ακούγετε σαν κάτι να είναι χαλαρό κ να χτυπάει...Τεσπα θα συμβιβαστώ με αυτή τη κατάσταση.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2011, 00:54:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, δεν έχει thp o ανθρωπος αλλά 1600άρι ατμοσφαιρικό.

Μήπως φίλε είναι στο εσωτερικό? Γιατί κι εγώ έχω τριγμούς στην αριστερή πλευρά όταν το αυτοκίνητο ζορίζεται (αλλαγή ταχυτήτων, απότομο άφημα συμπλέκτη κλπ)?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Φεβ 2011, 01:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε τοτε ας μπει σε ενα thp ...θα αλλαξει γνωμη για το ακουγετε στο δικο του
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης