Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 11:26:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χα Χα Χα!
Αστα βαγγέλη μου αστα!Θα γίνει όμως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kfilis Μόλις έγραψα

206 xs 1.6
Ένταξη: 19 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2003, 17:46:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To δερμάτινο σαλόνι για 3πορτο 206 στοιχίζει στην αντιπροσωπεία 270.000 δρχ. (μαύρο δέρμα στο πλάι με κόκκινο αλκαντάρα στο μέσο). Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται η επένδυση στο ντουλαπάκι του συνοδηγού καθώς επίσης και στις πόρτες, πράγμα που δεν το αναλαμβάνουν οι αντιπροσωπείες ακόμα και αν τους του παραγγείλεις (παθών!!!). Τα καθίσματα ξηλώνονται και στέλνονται στον Βόλο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik7 (Νικολάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)
Ένταξη: 18 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2003, 00:14:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
aplos sta ntinoun?den sou dinoun kenourgia me derma?
kai giati pane sto volo?exei tipota sigekrimeno ekei?
kai an thes mono derma(mavro-san afto tou gti???)?
exo dikio gia to telefteo? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kfilis Μόλις έγραψα

206 xs 1.6
Ένταξη: 19 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 14:23:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βγάζουν την παλιά ταπετσαρία και περνούν τις δερματινες επενδύσεις. Και εγώ ήθελα όλο δέρμα, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται (Peugeot Μπακανιάρη). Το αποτέλεσμα κόκκινο αλκαντάρα και μαύρο δέρμα είναι αρκετά όμορφο (με μαύρο αμάξωμα). Στα ασημί 206 χρησιμοποιούν μαύρο δέρμα και γκρι αλκαντάρα. Προφανώς στο Βόλο θα υπαρχει κάποιος με το οποίο θα έχει υπογράψει η Lion Hellas κάποια σύμβαση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 14:34:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα για να πάω να φτιάξω την επένδυση της δερματίνης στο ντουλαπάκι μου, γιατί τώρα με την ζέστη κοντεύει να ξεκολλήσει;;
Προσοχή, θέλω κάποιον που να ξέρει να βγάζει το ντουλαπάκι, ώστε να κολλήσει καλά η δερματίνη μετά και φυσικά να ξέρει και να το βάζει, γιατί τελευταία φορά πήγα σε έναν "μπακάλη" που μου το έπαιζε και φοβερός τεχνίτης, αλλά ...μάπα το καρπούζι...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:14:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα για να πάω να φτιάξω την επένδυση της δερματίνης στο ντουλαπάκι μου, γιατί τώρα με την ζέστη κοντεύει να ξεκολλήσει;;
Προσοχή, θέλω κάποιον που να ξέρει να βγάζει το ντουλαπάκι, ώστε να κολλήσει καλά η δερματίνη μετά και φυσικά να ξέρει και να το βάζει, γιατί τελευταία φορά πήγα σε έναν "μπακάλη" που μου το έπαιζε και φοβερός τεχνίτης, αλλά ...μάπα το καρπούζι... |
σκέψου λίγο: ποιος θα βγαλει και θα βαλει καλυτερα απο σενα το ντουλαπακι;; μαλλον κανεις!
Αν το κυριο θεμα ειναι η τοποθετηση γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις μονος σου να το κανεις με την ησυχια σου και να δωσεις και την προσοχη που θελεις;
Οσο για το κολημα εκει πρεπει να βρεις με τι κολησαν την δερματινη και να την κολησεις!
στα λεω αυτα γιατι μου φανηκε πως θελεις κυριως προσοχη στην τοποθετηση της πορτας του ντουλαπιου και οχι τοσο το κολημα.
αν το βγαλεις μετα το κολας οσο καλα θελεις και το ξαναβαζεις.
τωρα αν δεν εχεις ιδεα για το πως βγαινει και δεν θελεις να ανακατευτεις αλλο θεμα...
πιστευω ομως πως καλυτερη δουλεια (τοποθετηση) θα κανεις μονος σου εκτος κιαν πας σε εξουσιοδοτ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:25:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Vaggelis έγραψε: | Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα για να πάω να φτιάξω την επένδυση της δερματίνης στο ντουλαπάκι μου, γιατί τώρα με την ζέστη κοντεύει να ξεκολλήσει;;
Προσοχή, θέλω κάποιον που να ξέρει να βγάζει το ντουλαπάκι, ώστε να κολλήσει καλά η δερματίνη μετά και φυσικά να ξέρει και να το βάζει, γιατί τελευταία φορά πήγα σε έναν "μπακάλη" που μου το έπαιζε και φοβερός τεχνίτης, αλλά ...μάπα το καρπούζι... |
σκέψου λίγο: ποιος θα βγαλει και θα βαλει καλυτερα απο σενα το ντουλαπακι;; μαλλον κανεις!
Αν το κυριο θεμα ειναι η τοποθετηση γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις μονος σου να το κανεις με την ησυχια σου και να δωσεις και την προσοχη που θελεις;
Οσο για το κολημα εκει πρεπει να βρεις με τι κολησαν την δερματινη και να την κολησεις!
στα λεω αυτα γιατι μου φανηκε πως θελεις κυριως προσοχη στην τοποθετηση της πορτας του ντουλαπιου και οχι τοσο το κολημα.
αν το βγαλεις μετα το κολας οσο καλα θελεις και το ξαναβαζεις.
τωρα αν δεν εχεις ιδεα για το πως βγαινει και δεν θελεις να ανακατευτεις αλλο θεμα...
πιστευω ομως πως καλυτερη δουλεια (τοποθετηση) θα κανεις μονος σου εκτος κιαν πας σε εξουσιοδοτ. |
Σίγουρα, την δουλειά μπορώ να την κάνω και μόνος μου, γιατί βρίσκω πιστόλι σιλικόνης για να το κολλήσω..
Το θέμα είναι πως βγάζω και πως ξαναβάζω το ντουλαπάκι, αφού ούτε οι βίδες του βλέπω που είναι, αλλά και να τις βρώ δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο κατσαβίδι...
Μάλλον θα πάω σε κανένα συνεργείο Peugeot να μου το βγάλουν....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:34:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | Το θέμα είναι πως βγάζω και πως ξαναβάζω το ντουλαπάκι, αφού ούτε οι βίδες του βλέπω που είναι, αλλά και να τις βρώ δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο κατσαβίδι...
Μάλλον θα πάω σε κανένα συνεργείο Peugeot να μου το βγάλουν.... |
Μιλάμε για την πόρτα του ντουλαπιού;
Αυτή δεν έχει καθόλου βίδες. Είναι κουμπωτή. Ανοίγεις το πορτάκι το ξεκουμπώνεις και το βγάζεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:56:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ady έγραψε: | Vaggelis έγραψε: | Το θέμα είναι πως βγάζω και πως ξαναβάζω το ντουλαπάκι, αφού ούτε οι βίδες του βλέπω που είναι, αλλά και να τις βρώ δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο κατσαβίδι...
Μάλλον θα πάω σε κανένα συνεργείο Peugeot να μου το βγάλουν.... |
Μιλάμε για την πόρτα του ντουλαπιού;
Αυτή δεν έχει καθόλου βίδες. Είναι κουμπωτή. Ανοίγεις το πορτάκι το ξεκουμπώνεις και το βγάζεις. |
ΜαστροΑνδριανέ, δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία - ξέρεις εσύ - και τις ανάλογες "οδηγίες προς ναυτιλομένους", για να καταλάβω πως βγαίνει αυτό το ντουλαπάκι
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 09:06:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vaggelis έγραψε: | ΜαστροΑνδριανέ, δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία - ξέρεις εσύ - και τις ανάλογες "οδηγίες προς ναυτιλομένους", για να καταλάβω πως βγαίνει αυτό το ντουλαπάκι |
Αυτή τη στιγμή δεν έχω έτοιμες, αλλά μέσα στη βδομάδα κάτι θα γίνει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smaraghi Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line
Ένταξη: 07 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:00:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολυ καλο
ποσο πηγε το μαλλι ?Εχει κ πισω?
ποσες ωρες κανανε να τα βαλουνε ? 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smaraghi Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:03:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το μαλλί εάν θυμάμε καλά γιατί είμαι ολίγων ξεχασιάρα πήγε περίπου 250 ευρώ.Είναι κάλυμμα, από πίσω είναι ύφασμα ελαστικό. Έχω βέβαια και στα πίσω καθίσματα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smaraghi Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:04:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Περίπου 1 ώρα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
George4 (Giorgos) Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v
Ένταξη: 05 Σεπ 2003 Δημοσιεύσεις: 131 Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 21:11:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σμαραγδη ειναι αρκετα ωραιο. ομως φανταζομαι οτι τα εβαλες στη ροδο οποτε δυσκολο να παμε σε αυτο το μαγαζι, μηπως ομως ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα που να μπορουμε να βρουμε και στην αθηνα?
gerorge4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smaraghi Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 21:28:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα έβαλα Ρόδο. Τα είδε πρώτα γιατί δεν βάζουν μου είπε πάντα σε όλους τα ίδια καθίσματα. Δεν ξέρω εταιρία. Πάντως όταν πάω από εκεί θα ρωτήσω (έαν έβλεπα το θέμα το πρωί τώρα θα ήξερα γιατί είχα πέρασει το απογευματάκι)
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smaraghi Μέλος

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stentor Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 01:28:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ιδια καλυμματα με αυτα στισ παραπανω φωτος φτιαχνει η PAN CAR στο Γαλατσι.Τιμη μου δωσε 150ε για το Clio μου και υποθετω τοσο θα ειναι και για τα 206.Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι το καλοκαιρι τα τσουρουφλαει.Μπρος στα καλλη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 09:04:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stentor έγραψε: | Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι το καλοκαιρι τα τσουρουφλαει.Μπρος στα καλλη? |
Αν τσουρουφλάει λέει............
και αν δεν έχεις και air condition.......... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
EPILOX Μόλις έγραψα

206 XS
Ένταξη: 11 Ιαν 2004 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 22:37:47 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αφρός για καθαρισμό σαλονιού |
|
|
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ TO CARREFOUR.
ΤΟΝΩΣΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|