PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αφρός για καθαρισμό σαλονιού
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 11:26:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα Χα Χα!
Αστα βαγγέλη μου αστα!Θα γίνει όμως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kfilis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs 1.6

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2003, 17:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To δερμάτινο σαλόνι για 3πορτο 206 στοιχίζει στην αντιπροσωπεία 270.000 δρχ. (μαύρο δέρμα στο πλάι με κόκκινο αλκαντάρα στο μέσο). Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται η επένδυση στο ντουλαπάκι του συνοδηγού καθώς επίσης και στις πόρτες, πράγμα που δεν το αναλαμβάνουν οι αντιπροσωπείες ακόμα και αν τους του παραγγείλεις (παθών!!!). Τα καθίσματα ξηλώνονται και στέλνονται στον Βόλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούν 2003, 00:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aplos sta ntinoun?den sou dinoun kenourgia me derma?
kai giati pane sto volo?exei tipota sigekrimeno ekei?
kai an thes mono derma(mavro-san afto tou gti???)?
exo dikio gia to telefteo?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kfilis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs 1.6

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 14:23:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγάζουν την παλιά ταπετσαρία και περνούν τις δερματινες επενδύσεις. Και εγώ ήθελα όλο δέρμα, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται (Peugeot Μπακανιάρη). Το αποτέλεσμα κόκκινο αλκαντάρα και μαύρο δέρμα είναι αρκετά όμορφο (με μαύρο αμάξωμα). Στα ασημί 206 χρησιμοποιούν μαύρο δέρμα και γκρι αλκαντάρα. Προφανώς στο Βόλο θα υπαρχει κάποιος με το οποίο θα έχει υπογράψει η Lion Hellas κάποια σύμβαση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 14:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα για να πάω να φτιάξω την επένδυση της δερματίνης στο ντουλαπάκι μου, γιατί τώρα με την ζέστη κοντεύει να ξεκολλήσει;;
Προσοχή, θέλω κάποιον που να ξέρει να βγάζει το ντουλαπάκι, ώστε να κολλήσει καλά η δερματίνη μετά και φυσικά να ξέρει και να το βάζει, γιατί τελευταία φορά πήγα σε έναν "μπακάλη" που μου το έπαιζε και φοβερός τεχνίτης, αλλά ...μάπα το καρπούζι...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Ξέρει κανείς κανένα καλό μάστορα για να πάω να φτιάξω την επένδυση της δερματίνης στο ντουλαπάκι μου, γιατί τώρα με την ζέστη κοντεύει να ξεκολλήσει;;
Προσοχή, θέλω κάποιον που να ξέρει να βγάζει το ντουλαπάκι, ώστε να κολλήσει καλά η δερματίνη μετά και φυσικά να ξέρει και να το βάζει, γιατί τελευταία φορά πήγα σε έναν "μπακάλη" που μου το έπαιζε και φοβερός τεχνίτης, αλλά ...μάπα το καρπούζι...

σκέψου λίγο: ποιος θα βγαλει και θα βαλει καλυτερα απο σενα το ντουλαπακι;; μαλλον κανεις!
Αν το κυριο θεμα ειναι η τοποθετηση γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις μονος σου να το κανεις με την ησυχια σου και να δωσεις και την προσοχη που θελεις;
Οσο για το κολημα εκει πρεπει να βρεις με τι κολησαν την δερματινη και να την κολησεις!
στα λεω αυτα γιατι μου φανηκε πως θελεις κυριως προσοχη στην τοποθετηση της πορτας του ντουλαπιου και οχι τοσο το κολημα.
αν το βγαλεις μετα το κολας οσο καλα θελεις και το ξαναβαζεις.
τωρα αν δεν εχεις ιδεα για το πως βγαινει και δεν θελεις να ανακατευτεις αλλο θεμα... Wink
πιστευω ομως πως καλυτερη δουλεια (τοποθετηση) θα κανεις μονος σου εκτος κιαν πας σε εξουσιοδοτ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

σκέψου λίγο: ποιος θα βγαλει και θα βαλει καλυτερα απο σενα το ντουλαπακι;; μαλλον κανεις!
Αν το κυριο θεμα ειναι η τοποθετηση γιατι δεν σκεφτεσαι να το κανεις μονος σου να το κανεις με την ησυχια σου και να δωσεις και την προσοχη που θελεις;
Οσο για το κολημα εκει πρεπει να βρεις με τι κολησαν την δερματινη και να την κολησεις!
στα λεω αυτα γιατι μου φανηκε πως θελεις κυριως προσοχη στην τοποθετηση της πορτας του ντουλαπιου και οχι τοσο το κολημα.
αν το βγαλεις μετα το κολας οσο καλα θελεις και το ξαναβαζεις.
τωρα αν δεν εχεις ιδεα για το πως βγαινει και δεν θελεις να ανακατευτεις αλλο θεμα... Wink
πιστευω ομως πως καλυτερη δουλεια (τοποθετηση) θα κανεις μονος σου εκτος κιαν πας σε εξουσιοδοτ.

Σίγουρα, την δουλειά μπορώ να την κάνω και μόνος μου, γιατί βρίσκω πιστόλι σιλικόνης για να το κολλήσω..
Το θέμα είναι πως βγάζω και πως ξαναβάζω το ντουλαπάκι, αφού ούτε οι βίδες του βλέπω που είναι, αλλά και να τις βρώ δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο κατσαβίδι...
Μάλλον θα πάω σε κανένα συνεργείο Peugeot να μου το βγάλουν....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Το θέμα είναι πως βγάζω και πως ξαναβάζω το ντουλαπάκι, αφού ούτε οι βίδες του βλέπω που είναι, αλλά και να τις βρώ δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο κατσαβίδι...

Μιλάμε για την πόρτα του ντουλαπιού;

Αυτή δεν έχει καθόλου βίδες. Είναι κουμπωτή. Ανοίγεις το πορτάκι το ξεκουμπώνεις και το βγάζεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Μιλάμε για την πόρτα του ντουλαπιού;

Αυτή δεν έχει καθόλου βίδες. Είναι κουμπωτή. Ανοίγεις το πορτάκι το ξεκουμπώνεις και το βγάζεις.

ΜαστροΑνδριανέ, δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία - ξέρεις εσύ - και τις ανάλογες "οδηγίες προς ναυτιλομένους", για να καταλάβω πως βγαίνει αυτό το ντουλαπάκι

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούλ 2003, 09:06:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
ΜαστροΑνδριανέ, δεν ανεβάζεις καμιά φωτογραφία - ξέρεις εσύ - και τις ανάλογες "οδηγίες προς ναυτιλομένους", για να καταλάβω πως βγαίνει αυτό το ντουλαπάκι

Αυτή τη στιγμή δεν έχω έτοιμες, αλλά μέσα στη βδομάδα κάτι θα γίνει.
Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.1 color line

Ένταξη: 07 Μάϊ 2004
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 19:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/smaraghi/21946/258797

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/smaraghi/21946/258796

Μόλις τώρα τις τράβηψα. Σας αρέσουν; Είναι δερματίνη.
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλο Wink
ποσο πηγε το μαλλι ?Εχει κ πισω?
ποσες ωρες κανανε να τα βαλουνε ? Question

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μαλλί εάν θυμάμε καλά γιατί είμαι ολίγων ξεχασιάρα πήγε περίπου 250 ευρώ.Είναι κάλυμμα, από πίσω είναι ύφασμα ελαστικό. Έχω βέβαια και στα πίσω καθίσματα.
Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 20:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περίπου 1 ώρα
Επιστροφή στην κορυφή
George4 (Giorgos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XT 1.4 8v

Ένταξη: 05 Σεπ 2003
Τόπος: Αθηνα-Ν. Σμυρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 21:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σμαραγδη ειναι αρκετα ωραιο. ομως φανταζομαι οτι τα εβαλες στη ροδο οποτε δυσκολο να παμε σε αυτο το μαγαζι, μηπως ομως ειναι καποια συγκεκριμενη μαρκα που να μπορουμε να βρουμε και στην αθηνα?

gerorge4
Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 21:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα έβαλα Ρόδο. Τα είδε πρώτα γιατί δεν βάζουν μου είπε πάντα σε όλους τα ίδια καθίσματα. Δεν ξέρω εταιρία. Πάντως όταν πάω από εκεί θα ρωτήσω (έαν έβλεπα το θέμα το πρωί τώρα θα ήξερα γιατί είχα πέρασει το απογευματάκι)

Επιστροφή στην κορυφή
smaraghi 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Μάϊ 2004, 23:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/smaraghi/21946/258986
Επιστροφή στην κορυφή
stentor 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 01:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ιδια καλυμματα με αυτα στισ παραπανω φωτος φτιαχνει η PAN CAR στο Γαλατσι.Τιμη μου δωσε 150ε για το Clio μου και υποθετω τοσο θα ειναι και για τα 206.Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι το καλοκαιρι τα τσουρουφλαει.Μπρος στα καλλη?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2004, 09:04:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stentor έγραψε:
Το μονο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι το καλοκαιρι τα τσουρουφλαει.Μπρος στα καλλη?

Αν τσουρουφλάει λέει............
και αν δεν έχεις και air condition.......... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
EPILOX 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS

Ένταξη: 11 Ιαν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 22:37:47    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αφρός για καθαρισμό σαλονιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ TO CARREFOUR.
ΤΟΝΩΣΕ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης