PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αναβοσβήνει λαμπάκι μπαταρίας σε 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλεξανδρος1991 (Αλεξ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 2003

Ένταξη: 22 Σεπ 2010
Τόπος: Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 13:08:36    Θέμα δημοσίευσης: Αναβοσβήνει λαμπάκι μπαταρίας σε 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικά καλησπέρα..Έχω ένα 106 rallye 2003 μοντέλο και τον τελευταίο καιρό άρχισε να μου αναβοσβήνει το λαμπάκι της μπαταρίας μετά τις 4000 περίπου στροφές και όσο ανεβαίνουν οι στροφές τόσο πιο έντονα αναβοσβήνει.τι να φταίει? μου έχουν πει ότι ίσως να φταίει η φύσα που βρίσκεται πάνω στο δυναμό και να μην κάνει καλή επαφή.Αν πράγματι φταίει αυτό που μπορώ να βρω τέτοια φύσα αφού δεν πουλιέται ξεχωριστά??Ας βοηθήσει κάποιος!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 13:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αναβοσβήνει λαμπάκι μπαταρίας σε 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψεκάσε την φύσα με σπερυ ηλεκτρικών επαφών μήπως κ διορθωθεί.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 13:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχεις Α/C είναι πολύ πιθανόν να ειναι η τροχαλία του στροφάλου, εφόσον εχεις την εργοστασιακή πάντα.
Σκέψου πως εχει 2 ομόκεντρα δισκάκια που αναμεσα υπάρχει ενα ελαστικό παρέμβυσμα το οποιο ξερένεται και "σκαει" με αποτελεσμα να πατινάρει η τροχαλία να μην γυρνάει και το δυναμό οπως πρέπει.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξανδρος1991 (Αλεξ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 13:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την έχω ψεκάσει με σπρέυ επαφών αλλά τίποτα..η τροχαλία αποκλείεται να φταίει γιατί την έχω αλλάξει με αλουμινένια..Πιστεύω ότι πρέπει να φταίει η φύσα και να μην κάνει καλή επαφή γιατί όταν κουνάω την φύσα αναβοσβήνει λιγότερο για λίγο χρονικό διάστημα και μετά πάλι τα ίδια
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 14:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H καινούρια που χεις βάλει εχει ιδια διαμετρο ωστε να δίνει τις κατάλληλες στροφές σε αυτή του δυναμό?
Επιστροφή στην κορυφή
BILLY. (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6(16v) XS (2003)

Ένταξη: 16 Οκτ 2007
Τόπος: ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 14:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγαινε το σε έναν ηλεκτρολόγο να σου ξεμοντάρει το βύσμα και να δεί μήπως κάποιο καλώδιο είναι κομένο.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξανδρος1991 (Αλεξ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 14:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την αλουμινένια την έχω βάλει πολύ καιρό πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα..οπότε λίγο απίθανο να είναι αυτό..το έχω πάει σε συνεργείο και το μόνο που έκαναν είναι να μην αναβοσβήνει τόσο έντονα.τέτοια φύσα ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καινούρια?
Επιστροφή στην κορυφή
blackpug106 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 16V '01

Ένταξη: 18 Απρ 2004
Τόπος: Θεσαλλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 21:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προφανως ειναι η φυσα

καποιοι ηλεκτρολογοι την αλλαζουν

εγω τελευταια φορα που μου εσπασε τα νευρα σταματησα νυχτα σε παρκιν στην Εγνατια, σφηνωσα λιγο αλουμινοχαρτακι σε καθε τρυπουλα της φυσας, την κουμπωσα και εκτοτε τιποτα για 1,5 χρονο τωρα
αν το ξανακανει θα παω σε ενα ηλεκτρολογο που ξερω οτι την κανει την αλλαγη φυσας

ενας αλλος ηλεκτρολογος (τον ειχα και σε εκτιμηση) που το ειχα παει με ειχε ξεκινησει για τροχαλια και δυναμο

ξερεις κανα 200αρι το καθενα

και μετα οταν του ειπα να ξεκινησουμε απο τη φυσα πρωτα
μου ειπε ναι μπορει να ειναι και αυτο Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξανδρος1991 (Αλεξ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 02:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η αλήθεια ότι δεν θέλω να κάνω προχειροδουλειά γιατί έχω βαρεθεί να το βλέπω..Αλλά αν μπορείς εξήγησε μου λίγο αυτό που έκανες..Δεν υπάρχει η πιθανότητα βραχυκύκλωματος αν φύγει από τη θέση του το αλουνινόχαρτο?
Επιστροφή στην κορυφή
blackpug106 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 16V '01

Ένταξη: 18 Απρ 2004
Τόπος: Θεσαλλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 09:22:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι πολυ μικρο σφηνωθηκε μεσα στηνν τρυπα της φυσας, μπηκαν και τα δοντακια απο τηη υποδοχη που ειναι πανω στο δυναμο και δεν παει πουθενα

μπηκε αρκετα σφηνωτα η φυσα οποτε δεν κουνιεται τιποτα

καντο καλυτερα σε εναν ηλεκτρολογο μια και καλη

εγω το ειχα κανει αυτο προχειρα πανω στο δρομο εν μεσω ταξιδιου γιατι με ειχε σπασει τα @@
Επιστροφή στην κορυφή
bach29la (babis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 16v (2001)

Ένταξη: 06 Απρ 2010
Τόπος: argolida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 21:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σας.Δεν ανοιγω νεο θεμα μιας και το προβλημα μου ειναι περεμφερες με αυτο του παιδιου που ανοιξε το παρων θεμα.
Σημερα το απογευμα το δικο μου 106 rallye(τρυφισο 2001) αναβοσβηνε-τρεμοπαιζε το λαμπακι της μπαταριας μονο στο αφημα του γκαζιου και με χαμηλες στροφες στον κινητηρα.Δεν το εκανε ψηλα,δεν το εκανε στο ρελαντι,δεν το εκανε στις επιταχυνσεις.
Σε ηλεκτρολογο που το πηγα μου ειπε οτι ισως ειναι καρβουνακια ή αυτοματος,απλα δεν το κοιταξε γιατι ειχε πια βραδυασει και θα το δει αυριο.
Στο μηχανικο μου που τηλεφωνησα μου ειπε οτι ισως ειναι το φυσακι,ισως καρβουνακια,ισως αυτοματος.Αλλα δεν θυμαται αν ο συγκεκριμενος επισκευαζεται ή οχι....
Τι μπορει να ειναι;Το εχει αντιμετωπισει και καποιος αλλος;
Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 21:32:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ή φυσακι ή καρβουνάκια ή αυτοματος.
Μην αγχωνεσαι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bach29la (babis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 21:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν αγχωνωμαι-ευχαριστω και για την αμεσοτητα της απαντησης-απλα ειμαι επαρχια και εδω δεν υπαρχει η καταλληλη τεχνογνωσια...
Δηλαδη φανταζομαι οτι ο ηλεκτρολογος δεν θα κοιτουσε καθολου το ενδεχομενο του φις π.χ.
Φοβαμαι και το ενδεχομενο μη επισκευης....
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 21:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν σου επηρεαζει φωτα-τιμονι, αστο να φεγγει...
καλο ηλεκτρολογο εχω στο αστρος, δε ξερω αν σε βγαζει ο δρομος σου...

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bach29la (babis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 21:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν επηρεασε κατι,τουλαχιστον αποψε που συνεβη δεν εκοψε φωτα-τιμονι.
Να το αφησω να τρεμοπαιζει,δεν εχω προβλημα.Το θεμα ειναι το ενδεχομενο βλαβης.....
Θα τσεκαρω πρωτα αυριο το φις μονος μου και θα δω.Αν δεν ειναι αυτο θα το παω ηλεκτρολογο.
Το Αστρος μου πεφτει λιγακι μακρυα...Κανα 70αρι χλμ πρεπει να ειναι απο εδω(Επιδαυρος).....
Επιστροφή στην κορυφή
bach29la (babis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2014, 20:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεοτερα απο το θεμα..
Σημερα αποφασισα να δοκιμασω να σφιξει η φισα πανω στο δυναμο.
Εκανα το κολπο που εκανε το παλλικαρι με το αλουμινοχαρτο.
ΔΕΝ ακουμπησε το αλουμινοχαρτο απο τη μια επαφη στην αλλη(στην πριζα).
Ομως....Με το που την κουμπωσα στο δυναμο το λαμπακι εμεινε μονιμα αναμενο και χτυπαγε ο ρελες απο την ασφαλειοθηκη που βρισκεται στο χωρο της μηχανης....
Παω συνεργειο αυριο πρωι πρωι...
Φυσικα και προσπαθησα να βγαλω με μια καρφιτσα τα αλουμινοχαρτα απο την πριζα αλλα δεν......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης