PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπουζι για 206 1.4 16ν (ET3J4)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2011, 23:03:58    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Μπουζι για 206 1.4 16ν (ET3J4) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
GEMI έγραψε:
Τα BKR7EVX ειναι iridium κ τα φοβάμαι. Ψάχνω σε κάτι πλατίνας..

http://www.sparkplugs.co.uk/pages/database/plug-detail-ccp.asp?partno=BKR7EVX

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κεφάλαιο ET3J4, τα γράφω μάλλον άδικα διοτι με τον κινητήρα αυτόν δεν ασχολείται κανείς, αλλά ίσως κάποιος χριστιανός να αναζήτησει κάποτε και να καταφέρει να πέσει στο ποστ μου.

Κωδικός απο peugeot service box Arrow 5960 83 ή απο citroen ...84 ή και απο renault 820030765, προκύπτουν τα εξής μπουζί:
1. Bosch VR8SEW (0 242 129 508)
2. Champion REA8MCL (OE130)
3. Denso XE20HR-U9 (3427)
4. NGK LZKAR7A (6799)
5. Eyquem RWC52HSK
6. Beru 12 VR-8 SE ( 0 002 230 300 )

και εκτός απο τον 1.4 16V 90 ίππων ΕΤ3J4 της PSA στα διάφορα μοντέλα, βρισκουμε τα ιδια μπουζί και σε
α. nissan D4F712
b. renault 1.2 16V (twingo, clio II, clio III)

Αν το ψάξει κανείς θα διαπιστώσει οτι βάση αναλογιών βαθμών ψυχρότητας υπάρχουν θεωρητικά διαφορές, απ' ότι διαβάζω ολα δουλεύουν κανονικά. Τώρα πως το 7αρι NGK είναι ίδιο με 52αρι εκιεμ ... Confused
.

Pughell έγραψε:
Τα 7αρια NGK για τον ET εχουν πολυ λεπτη μονωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Φεβ 2011, 23:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Pughell έγραψε:
Τα 7αρια NGK για τον ET εχουν πολυ λεπτη μονωση.

Tι σημαίνει πρακτικά αυτο Στέλιο?

Δεν ξερω,λογικα οτι δεν σηκωνει τοσο μεγαλα θερμικα φορτια,παντως οσα μπουζι εχω δει για ΕΤ εχουν απροσμενα λεπτη μονωση σε σχεση με τα υπολοιπα κλασσικα μπουζι για TU που ξερουμε τοσα χρονια... Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 16:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 3 από 4 βγήκαν ομοια μεταξύ τους και σχετικά μαυρισμένα (σαν το δεξια στην εικόνα παρακατω) εν αντιθέσει με το 4ο που βγήκε πιο κιτρινο/χρυσαφί. Ξέρει κανείς γιατί και τι φταίει γι αυτό?

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 19:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βουλωμενο μπεκ θα ελεγα... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 19:50:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κιτρινωπό λες ε?
απο τι αλλο μπορεί να ναι?
Επισης τ' αλλο το μαυράκι ειναι οκ?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 19:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μαυρο ειναι ΟΚ.Το αλλο δειχνει σαν να ειναι καπως βουλωμενο... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 20:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Το μαυρο ειναι ΟΚ.Το αλλο δειχνει σαν να ειναι καπως βουλωμενο... Sad

φτωχό μίγμα σε βενζίνη δλδ? Δεν θυμαμαι ρε γα**το και απο ποιο κυλινδρο το εβγαλα...

Παιζει να μην ειναι απο θέμα τροφοδοσίας και να ειναι απο κάποιο μηχανολογικό αίτιο?
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 22:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Βουλωμενο μπεκ θα ελεγα... Confused

Σωστος ο Στελιος, +1

(εκτος και δεν εχεις τελιως μαμα μοτερ οποτε εκει αλλαζουν οι παραμετροι)
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 22:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι εργοστασιακό το μοτερ...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούν 2011, 22:43:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη μην αγχωνεσαι ρε,θα το ξαναδεις συντομα μιας και ακομα και σε 500 χλμ θα φαινεται ποιο ειναι πιο ασπρο και πιο οχι.
Επιστροφή στην κορυφή
The Ace (Αντώνης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

X3 xDrive20d, 3008 Hybrid4, Fiesta 1.0EB

Ένταξη: 03 Οκτ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Ιαν 2013, 23:15:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορίστε που η επιθυμία του αρχικού poster έγινε πραγματικότητα, και κάποιος όντως χρειάστηκε το θέμα του και έπεσε στο συγκεκριμένο post.... Cool

Κάποια συγκεκριμένη πρόταση για το 206 1.4 16V ? Πέρα από τα μαμά EYQ ? Προφανώς σε λογικό κόστος....Όχι για "απλή" χρήση, το αυτοκίνητο τσιτώνεται καθημερινώς...Πλην τελικού και φίλτρου, μαμά μοτέρ...

Allez les Blues!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση MSN Messenger
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 16v Gti (2006) aeb gas

Ένταξη: 18 Απρ 2010
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάρ 2013, 16:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DENSO FXE20HR11(iridium power)
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2014, 22:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους. Που μπορώ να βρω και εγώ αυτά τα μπουζί; Είναι καλύτερα από τα κλασσικά bosch; Σε τι τιμές παίζουν;
Επιστροφή στην κορυφή
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 08:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα φιλέ μου...για πιο αυτοκίνητο ψαχνεις μπουζί και τι βελτίωση εχεις....
Επιστροφή στην κορυφή
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 08:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα Σορυ...
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 09:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,

Έχω ένα peugeot 307 1.4 16 valve μοντέλο 2007. Ο κινητήρας είναι KFU (ET3J4). Δεν έχω κάνει καμιά βελτίωση. Είπα να κάνω μια αλλαγή από τα bosch. Είδα επίσης ότι η DENSO προσφέρει μπουζί iridium, τα οποία νομίζω ότι είναι καλύτερα από τα απλά.
Επιστροφή στην κορυφή
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 16:56:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα μου καλησπέρα.τα μόνα μπουζί απο denso που δίνει σαν βελτίωση για το δικο σου ειναι τα VFXEH20.Είναι απο τη σειρα iridium tough δλδ είναι ιριδίου πλατίνας και έχουν μεγάλη διαρκεια ζωής δλδ για τα επομενα 5-6 χρόνια δεν θα ξανασχοληθεις!τα δίνει επίσης και για υγραέριο αν εχεις βάλει!τα απλα ιριδίου δλδ τα iridium power μην τα προτιμας γιατί εκτός οτι είναι σκέτα ιριδίου πέφτουν πολύ γρήγορα δλδ στο χρονο και κάτι θέλουν αλλαγή!οποτε δεν αξίζει και ο κόπος και το χρήμα!τώρα αν αξίζει να βάλεις σε ενα μαμά αυτοκίνητο μπουζί τόσο ενισχυμένα όπως τα πρωτα θα το κρινεις εσύ και η τσέπη σου!και σαφως τα θεωρώ καλυτερα απο bosch,ngk eqyuem και beru!απο προσωπικές δοκιμές και πείρα τα παραπανω και στο δικο μου αυτοκίνητο!
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 18:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

george okouzidis έγραψε:
Κώστα μου καλησπέρα.τα μόνα μπουζί απο denso που δίνει σαν βελτίωση για το δικο σου ειναι τα VFXEH20.Είναι απο τη σειρα iridium tough δλδ είναι ιριδίου πλατίνας και έχουν μεγάλη διαρκεια ζωής δλδ για τα επομενα 5-6 χρόνια δεν θα ξανασχοληθεις!τα δίνει επίσης και για υγραέριο αν εχεις βάλει!τα απλα ιριδίου δλδ τα iridium power μην τα προτιμας γιατί εκτός οτι είναι σκέτα ιριδίου πέφτουν πολύ γρήγορα δλδ στο χρονο και κάτι θέλουν αλλαγή!οποτε δεν αξίζει και ο κόπος και το χρήμα!τώρα αν αξίζει να βάλεις σε ενα μαμά αυτοκίνητο μπουζί τόσο ενισχυμένα όπως τα πρωτα θα το κρινεις εσύ και η τσέπη σου!και σαφως τα θεωρώ καλυτερα απο bosch,ngk eqyuem και beru!απο προσωπικές δοκιμές και πείρα τα παραπανω και στο δικο μου αυτοκίνητο!

Shocked Shocked θα μου επιτρέψεις να μη συμφωνήσω...

Δηλαδή αναφέρει πουθενά η Denso οτι έχουν αντοχή 100.000 χλμ πχ? γιατί αν εγώ κάνω 20.000+ χλμ τόσο βγαίνει..

Δεν υπάρχει περίπτωση (καιδ ε λέω οτι μπορεί να μη δουλεύουν και τότε.....αλλα αμα είναι έτσι προτιμώ να αλλάξω 5-6 4άδες Equyem που έχουν 8€ η τετράδα με τα ίδια λεφτά σε αυτό το διάστημα απο το να κρατήσω 100.000 τα ιριδίου...)

Υ.Γ ιριδίου είναι και όχι ιριδίου-πλατίνας όπως λές...

Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 22:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή για ποια τιμή μιλάμε για μία τετράδα DENSO VFXEH20;Κοστίζουν πολύ ακριβότερα από την τετράδα bosch ή ngk ή beru; Εγώ τα bosch τα πήρα 4,5 € το ένα πριν από κάνα χρόνο. Τα ngk τα πήρα γύρω στα 6,5 € το ένα πριν από δύο μήνες. Επίσης τα DENSO δεν τα βρίσκω πουθενά στην επαρχία. Έχετε να μου συστήσετε κάποιο κατάστημα σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να τα βρω;
Επιστροφή στην κορυφή
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 00:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο μου εχεις μπερδέψει τα αυγά με τα πασχαλια!ναι η denso τα απλα iridium power τα δίνει για 20.000 χλμ και τα iridium tough για 100.000 χλμ.και 50.000 να είναι τα 60€ τα έχουν βγάλει.αν εσύ θες απλα μπουζί δικο σου θέμα!μπες στο site της denso και ενημερωσου!φιλικά παντα!την πλατίνα την έχουν πανω στη γειωση!μπες και δεστα!είναι iridium tough όχι iridium power.τα δίνει και για υγραέριο.είναι όλοι οι κωδικοί vk και όχι ik.και είναι ιριδίου πλατίνας όπως λέω γιατί τα φοραω στο δικο μού.τα απλα iridium power που είχα σε ενα χρονο πεσανε δλδ σε12.000 χλμ περιπου χωρίς να δείχνουν φαγωμενα!απλα τόση διαρκεια ζωής έχουν.Μου έδειξε ο προμηθευτης το βιβλιο της denso που γράφει τα χλμ που βγάζουν αυτοι οι δυο τύποι.τα iridium power τα έδειχνε για 20.000 και τα iridium tough για 100.000.Βέβαια το ποσο θα κρατήσουν εξαρτάται και πως οδηγας.αν το κινηγας συνέχεια το αυτοκίνητο θα φθαρουν σαφως πιο γρήγορα απο την ονομαστική τους διαρκεια!μπες στο site της denso και δες ολους τους τύπους που έχουν!ο καθένας κανει τις επιλογές του.και πίστεψε για μένα η denso σε θέμα μπουζί είναι top.και δεν εχουν καμια σχέση με τα απλα μπουζί των 10€ η τετράδα γιατί ακόμα και συχνα να αλλάζεις ενα απλό μπουζί δεν πρόκειται να φτασει την απόδοση ενος ιριδίου πλατίνας ακόμα και φαγωμενο να είναι!τόσο απλα! .αυτά που φοραω εγώ είναι τα μαμά μπουζί που φοράει το lancer evo xi απο τη μάνα του.κωδικός vkh22

Έχει επεξεργασθεί από τον/την george okouzidis στις Παρ 31 Ιαν 2014, 01:16:23, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης