PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

οργανο πιεσης καυσιμου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 16:19:53    Θέμα δημοσίευσης: οργανο πιεσης καυσιμου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hellooo Razz σαν αυτα τα hallmeter .εχει βαλει κανεις, αξιζει?ποσο αξιοπιστο ειναι?

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 19:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην το δοκιμασεις καν. Ειναι τσαπα λεφτα. Wink Συνδεεται με τον δευτερο λ και δεν δειχνει ακριβεις μετρησεις. Αν θελεις να κανεις δουλεια, παιρνεις ενα wideband με το δικο του αισθητηρα λ Cool

Αλλα κοστιζει πολυ παραπανω. Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στον 2ο λ το οργανακι για την πιεση του καυσιμου?

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι.

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α οκ εγω ρε συ νομιζω οτι ειχα δει μια βαλβιδα η κατι σαν βαρελακι μικρο γιαυτο παραξενευτικα που θα συνδεθει

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:43:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι σχέση έχει η πίεση καυσίμου με τον λ ρε παιδιά, θα μας τρελάνετε; Shocked Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τo hallmeter εκει συνδεεται για να παρει τις οποιες ενδειξεις. Μιγμα δειχνει, αερα με βενζινη Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρτο αλλιως βρηκες...για ΠΙΕΣΗ καυσιμου μιλαει το παλικαρι οχι αναλογια

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Τo hallmeter εκει συνδεεται για να παρει τις οποιες ενδειξεις. Μιγμα δειχνει, αερα με βενζινη Wink

Ακριβώς, μείγμα, όχι πίεση. Laughing Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 23:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Razz κατσε γιατι το χασαμε,εγω ρωταω για οργανακι πιεσης καυσιμου στρογγυλο για κολωνα που ειναι ΣΑΝ και το οργανακι του hallmeter(και οχι μια οθονη με διαφορες ιστοριες, πιεσεις- θερμοκρασιες κλπ)

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2011, 06:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing
εχετε πολλα γελια!!! "ΠΙΕΣΗ" δεν εχει να καει τιποτα με "ΜΙΓΜΑ"!
Ειναι αλλο ενα πιεσομετρο (ακριβως) οπως του λαδιου ...
το θεμα ειναι τι να το κανεις??
εχεις τιποτα τερατα μπεκ σε τουρμπο-κομμπρεσορατο μοτερ.... η καποιο προβλημα στην τρομπα και θες να βλεπεις αν σε "κοβουν" οι βενζινες.....???
περιττο για μενα....

Συνδεεται με ενα "Τ" στην γραμη της βενζινης (οχι στην επιστροφη)..
Τωρα κατα ποσο λεει.... ε... λεει την πιεση!... Mr. Green

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2011, 15:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται κι απ'το αν το οργανάκι θα διαβάζει άμεσα πίεση ή θα έχει πιεσομετρική βαλβίδα.

Και στις 2 περιπτώσεις θέλει Τ όπως είπαι ο Ζάχος, μόνο που στην 1η φέρνεις σωληνάκι με βενζίνη μέχρι το οργανάκι (κατ'εμέ επίφοβο) ενώ στη 2η φέρνεις καλώδια (από τη βαλβίδα μέτρησης μέχρι το οργανάκι).

Αν και μόνο σε ντραγκστεράδικες καταστάσεις νομίζω πως έχει νόημα κάτι τέτοιο, εκτώς κι αν έχεις φέρει μέσα και ρυθμιστή πίεσης καυσίμου, με ρυθμιζόμενη βαλβίδα και δε συμαζεύεται...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2011, 15:39:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα οποιον και να ρωταγα μου ελεγε οτι εχει καταργηθει λογο του εβγαζε προβλημα το σωληνακι βενζινης που πηγαινε στο οργανο,αρα μενει μονο ο ρυθμιστης με οργανο για το μηχανοστασιο Crying or Very sad

Σε κοβω να εισαι κουλος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης