PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αυτοκινητο ή τρακτερ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giannis73 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 16:13:36    Θέμα δημοσίευσης: αυτοκινητο ή τρακτερ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικως , δεν πολυασχολουμαι με αυτοκινητα (λογω πιεσμενου χρονου) αλλα αν μπορει να με βοηθησει καποιος για το παρακατω:
Εχω ενα ΖΧ μοντελο 96. Δεν το πολυχρησιμοποιω, ειναι ας πουμε το αγροτικο.
Τωρα τελευταια οταν παταω γκαζι κανει σαν τρακτερ. Τρυπια εξατμιση η κατι αλλο. Ευχαριστω.

ΥΓ. Εχω εις γνωση μου οτι εχει ραγισμενο δοχειο ψυγειου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 19:48:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εννοείς κάνει σαν τρακτέρ; Αν τραντάζεται καθώς επιταχύνεις τότε κάποια βάση του κινητήρα κόπηκε...
Αν σταματημένος πατάς γκάζι και τραντάζεται τότε κάποιος κύλινδρος ρετάρει και οι αιτίες είναι πολλές, κάθε πότε το κάνεις service;
Επιστροφή στην κορυφή
giannis73 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 21:10:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα κανει εντονο θορυβο , οπως κανει και μια γεννητρια παραγωγης ηλεκτρικου. Δεν τρανταζεται καθολου.
Στις χαμηλες ταχυτητες το προβλημα ειναι εντονο , αλλα μολις βγει σε δρομο (με 5η) ακουγεται αλλα οχι εντονα.
Σαν αποδοση η γενικη συμπεριφορα το αυτοκινητο δεν εχει προβλημα.
Ειναι περασμενο ΚΤΕΟ τον 09/2010, και με αρκετα καλη συντηρηση.
Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 21:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είναι κάποιο καζανάκι της εξάτμισης, εκτός κι αν μπορέσεις να εντοπίσεις από που ακριβώς βγαίνει ο θόρυβος....
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2011, 00:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ραγισμενο μαντεμι στην πολλαπλη...Been there done that...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giannis73 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2011, 15:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα βρηκα τον χρονο να ασχοληθω με το ΙΧ μου.
Αφου αφιρεσα το αλουμινενιο προστατευτικο , εκανε την εμφανηση του του μαντεμενιο χταποδι. Κοιταξα για ραγισματα , τιποτα.
Με πονηρεψε λιγο κατι σαν υγρο στα σημεια επαφης με τον κορμο της μηχανης.Πρεπει να ειναι διαλυμενες φλατζες.
Πανε πολυ ακριβα; Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2011, 15:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mpa
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
giannis73 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Φεβ 2011, 15:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη; Πολλα; Εχω κατι λαθος;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης