PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σχόλια Δυναμομετρήσεων...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 34, 35, 36  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 11:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι κατω γραμμες ειναι η παλια μου δυναμομετρηση (αφου ειχε υποστει διόρθωση με το χερι γιατι δεν ειχα OBD τοτε..)

ΕΠΙΣΗΣ στο καινουριο προγραμμα υποτιθεται ο σαλεξ μου εβαλε κοφτη στις 7200 και οντως βλεπω το στροφομετρο στο αμαξι να πηγαινει μεχρι το 7000σαλ +

ΑΛΛΑ το OBD επεμενε οτι παει μεχρι 6950+... Confused Τι γινεται οεο?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 20:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oριστε και το βιντεο της δυναμομετρησης μου δια χειρος Steve

Η μετρηση ξεκινα απο το 1.30-1.50 Wink

Guest stars ο αλιεν και ο καλουδης Laughing

Και αυτος που χαριεντιζεται λιγο πιο διπλα με τη παντοφλα παραμασχαλα ξερετε ποιος ειναι μην τα ξαναλεμε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=zUGRw_sXJJo&feature=mfu_in_order&list=UL
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 21:59:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
salex έγραψε:

Σάκη, που είναι το βενζινάδικο να ξέρουμε να σε τιμήσουμε την επόμενη φορά που θα ανέβουμε πάνω;

Οπως ερχομασταν απο γρεβενα στην πρωτη εξοδο για κοζανη(οταν πηγαμε στο δυναμομετρο,βγηκαμε απ την δευτερη εξοδο)
Ειναι το πρωτο βενζιν-αδικο που συναντας Smile

Καλα τα λεω???

Έτσι ακριβώ recife_rallye! Που το ήξερες! Είναι στο 7ο km Κοζάνης-Καστοριάς. Μετα το κέντρο διασκέδασης "Μορφές"!

Πάντως αποκλείεται να το χάσετε γιατι γυρω του είναι μια μάντρα με αυτοκίνητα που πανε για καταστροφή. Είναι κέντρο ανακύκλωσης αυτοκινήτων! Δεν είναι βέβαια δικό μου, απλά δουλεύω εκει!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 21:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρκετα καλα νουμερα για τον νικολα κιτκαροπουλο!!!!!
αν και πιστευω με ραλλο πολλαπλη και διχαλο θα κρατισει μεχρι πιο ψηλα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 21:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα καλα που τα ειδες ρε Τακη; Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 22:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο μην ξεχνας οτι ειναι με ραλοεκκεντρα,4-1 χταποδι,χωρις καταλυτη,χωρις συμπιεση, θελει πολυ ψαξιμο ακομα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 23:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με ολα αυτα ρε συ που εχει ηδη,θα επρεπε να φλερταρει με τα 145 με το καλημερα... Confused

Συμπιεση εχει,για αυτο και ψοφησε ψηλα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 23:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλαρε, δεν έχουμε δει ποτέ κανέναν που να φλέρταρε με 145 και ραλλοέκκεντρα... Τουλάχιστον όχι στο ΜΑΗΑ.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 23:09:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

141 ειχα εγω ρε με μοτερ σαν του Σταυρου οποτε βγαλε συμπερασμα που θα επρεπε να μετρηθει του Νικου με την εισαγωγη. Confused

η συνεχεια εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=423895#423895
μιας η κουβεντα εγινε πιο συγκεκριμενη
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 19:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρυθμησα μετρησα και γω το δικο μου....

1.6 8v turbo 2860r

180whp @ 0.6bar

Αναλυτικα εντως των ημερων....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 19:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακρως ενδιαφερον το γεγονος οτι δεν "ξεφυγες" κι εσυ με ψηλές πιεσεις...
ελπιζω να το κρατησεις σε νορμαλ πιεσεις για να το φχαριστηθεις πολυ καιρό... Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 21:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2011, 23:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φούσκωνε... Cool

Θέλει και ένα παληκάρι από Λάρισα με 307 που ήρθε στο Πήλιο να ακολουθήσει τον δρόμο σου, οπότε γράψε Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 16:12:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yποψιν οτι ο δισκος πατιναριζε και γιαυτο το σκαμπανεβασμα στην ροπη...αν ηταν οκ ο δισκος θα ημουν συν 2 κιλα ροπης και συν 10 περιπου αλογα συμφωνα με τον προγραματιστη
Επιστροφή στην κορυφή
stefan307 (stefanos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

307 1.6 2007

Ένταξη: 30 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Απρ 2011, 17:05:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρων ο λαρισαιος!!!!!!!!!!!!! Γραψε γιαννη μπας και δουμε ασπρη μερα.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 22:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.supersprint.com/en/prod-p-305-7188-8-peugeot_207_thp_16i_16v_150_hp__07_E28093E280BA.aspx

Ωραία δυναμομέτρηση για μαμά! Και από "έγκυρη πηγή"..
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 18:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βραδυ θα εχουμε υγραεριοβενζινοαλογοδυναμομετροεκκεντροιστοριες Laughing

Χαπακια lexotanil κλπ συνιστανται Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 19:15:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....λοιποννν.... αυτα.... 134 αλογα...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: βγαζω τα μαξ αλογα στις 7100?? Shocked στους κοφτες? με πορεια ανοδική μεχρι εκει? και ο δυναμομετρας μου λεει το κοβω στισ 7100 γιατι δεν θελω να μπει ο κοφτης , επισης μου λεει αν ειχες στα 7800 κοφτη μπορει να εβλεπες κανα αλογο παραπανω ετσι πως δειχνει να ανεβαινει!

και ερωτηση πρωτη! φωραω τα ιδια με τον νικολα206 και με τον τακη206 και τον βολβο (πριν καποιοι απο αυτους βαλουν αγριοτερα εκεντρα) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΜΑΣ?

και οκ δεχομαι οτι αυτοι βγαζουν παραπανω αλογα αλλα το peak Τους ειναι στις 6200-6300 κρατανε μεχρι 6800 και μετα πεφτουν.. εμενα ανεβαινει και ανεβαινει... το ζηταει να το κανω vtech ! με κοφτη στισ 9000!! Laughing

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: φοραω 50αρα εξατμιση με ραλοχταποδο ΚΑΙ ΔΙΧΑΛΟ ΡΑΛΛΥ αλλα με την μια σωκληνα του πατημενη! οχι ανακατασκευασμενο!

Για οσους αναρωτιουντε τι ειναι εκεινες οι περιεργες αλαγες στην καμπυλη στα ψηλα , σαν λοξιγκας.. και εμεις αναρωτηθηκαμε και.. σε αυτην την δυναμομετρηση μου εδειξε ο μαστορας τι δειχναν οι συγκεκριμενοι σενσορες κατα την διαρκεια του ανοιγματος... τους τσεκαραμε ολους και βρηκαμε τον ενοχο... ΜΑΠ ΣΕΝΣΟΡ και θερμοκρασια εισερχομενου αερα...

βλεπετε οτι εκει που ο μαπ εδειχνε εισερχομενο αερα 40C ξαφνικα επεφτε στους 4 , στους -3 Shocked και αναλογος εκοβε και ο εγκεφαλος και εκανε λοξιγκα...

θα αλλαξω μαπ αν και ειναι καινουριος απο γκαγκασταθη . ελπιζω να λυθει..
ΣΑΛΕΞ θελω την γνωμη σοιυ εδωτι μπορει να φταιει...

Γενικοτερα εμεινα ευχαριστημενος καθως 134 αλογα, με 50αρα σωληνα εξατμισης, με 95αρα βενζινη και με διχαλο μαμα 106 ειναι αρκετα καλα..
αν φτιαχτει η εξατμιση κατευθειαν βλεπω 137 τουλαχιστον και αν ανεβασω κόφτη ισως παρω και απο κει κανα 2 οποτε 139 και ειμαι ΣΟΥΠΕΡ ευχαριστημενος! Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 19:24:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως καταφερε ο Αλιεν να βγαλει μεγιστη δυναμη στις 7000 στροφες και εγω στις 6600 Laughing Ειναι αποριας αξιων Laughing Καλα ειναι τα νουμερα παντως. Με 54αρα σωληνα θα δεις διαφορα και οχι με το ανεβασεις κοφτη. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 19:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αθήνα που πάμε; Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 34, 35, 36  Επόμενη
Σελίδα 25 από 36

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης