PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye/GT/RC μπαροβαλβίδα 1922s2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 17:10:50    Θέμα δημοσίευσης: 207 rallye/GT/RC μπαροβαλβίδα 1922s2 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν λίγες μέρες το αμάξι μου στα ξαφνικά μουλάρωσε δεν τούρμπιζε ,βρίσκω την βαλβίδα δια τις αφής η οποία βρίσκεται κάτω από την εισαγωγή την τραβάω δυο τρεις σφαλιάρες κ έστρωσε Laughing
σήμερα αλλάχτηκε η βαλβίδα με καινούργια (ο κωδικός του ανταλλακτικού άλλαξε από 1922s2 se 1922 v6 )κ η παλιά βαλβίδα ανοίχτηκε,λοιπόν η βρωμιά που είχε μέσα τις η βαλβίδα δεν περιγράφετε το αξονάκι με το ζόρι ξεκόλλησε από την πολύ την μπίχλα που είχε μέσα γρατσουνιές δεν είχε πολλές μόνο πολύ βρωμιά κ λίγη σκουριά εσωτερικά στην βαλβίδα

το αμάξι έχει σχεδόν 50.000χλ.
επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα καθώς έβγαζα την βαλβίδα είναι αυτό

στην κάτω μεριά τις εισαγωγής υπάρχουν 3 υποδοχές στις δύο υποδοχές υπάρχει από ένα σωληνάκι αλλά η μία είναι κενή Question
έτσι θα έπρεπε να είναι ??

να ευχαριστήσω κ τον Στελάρα για την τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη! Thumb Left

those who can Do
those who can't teach or that they think..............

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannis27 στις Τρι 08 Φεβ 2011, 20:01:40, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 18:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τα γνωστά που βγάζουν τα αμάξια μας ,την είχα αλλάξει και εγώ ,εμενα μια βάραγε bar στα ύψη και μια πήγαινε μονο υποπίεση.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 19:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως δηλαδή να την αλλάξουμε προληπτικά στα 50000? Στα 60000 προτείνει ο Στέλιος αλλα για να είμαστε σίγουροι...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 19:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοίτα εγώ μόλις την άλλαξα από την πρώτη κιόλας βόλτα το αμάξι τούρμπιζε πιο στρωτά πιο εύκολα ενώ με την παλιά είχα παρατηρήσει ότι το αμάξι τούρμπιζε πιο απότομα κ σε μεγαλύτερες στροφές,είχε ένα μικρό λαγκάρισμα.
οπότε μια αλλαγή προληπτικά μόνο καλό θα κάνει άλλωστε το κόστος τις δεν είναι μεγάλο 59€,κ αν υπάρχει ράμπα η τοποθέτηση γίνεται σχετικά εύκολα ,με ένα κατσαβίδι ξεκουμπώνεις την λαστιχένια βάση ξεκουμπώνεις την φύσα βγάζεις τα σωληνάκια ένα ένα κ τα συνδέεις στην καινούργια βαλβίδα κουμπώνεις την φύσα κ το μόνο δυσκολούτσικο κομμάτι είναι να ξανά κουμπώσεις την μπαροβαλβίδα στην θέση τις ,από την κάτω μεριά κουμπώνεις όσο μπορείς την λαστιχένια βάση κατεβάζεις το αμάξι κ από την πάνω μεριά βάζεις ένα κατσαβίδι ανάμεσα στην πολλαπλή εισαγωγής(εννοείται ότι έχουμε βγάλει το φιλτροκούτι) κ σπρώχνεις την λαστιχένια βάση μέχρι να κουμπώσει στο τέρμα.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης