PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

AlienHack's 206cc και προβλημα καταναλωσης
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2011, 11:35:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
salex έγραψε:
Τελικά δηλαδή, αντί να δώσουμε 45 ευρώ να πάρουμε έναν MAP,
τα πληρώσαμε μέσα σε 5-6 γεμίσματα σε βενζίνη του Αλεξ και τώρα πληρώνει
το χρονομέρισμά του ο Νίκος!!!

Μου αρέσει όμως ο τρόπος που σκέφτεστε κουφαλίτσες!
Είστε κουβαρντάδες με τα καύσιμα. Smile

Ενω αυτη η κουφαλα ενα δωρο μου εχει κανει,εναν κινεζικο αναπτηρα για το αμαξι και αυτος χαλασμενος Laughing

το αμαξι σου εχει προβλημα! Laughing εμενα μια χαρα μπαινει ο αναπτηρας ασε που οι κινεζοι δεν κανουν ποτε λαθος στην ποιοτητα κατασκευης τους... Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:00:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UPDATE!!

Μr PUGHELL που ακουσα και μπινελικια επειδη δεν καταλαβα οτι ο μαπ μου εχει προβλημα...

ΛΟΙΠΟΝ... η καταναλωση μετα την αλλαγή μαπ εστρωσε για 1-2 γεμισματα και σιγα σιγα ανεβηκε παλι στα 10+ λ/100χλμ...

ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ P0172 - Fuel Trim Too Rich ξανα εμφανιστηκε...

λοιπον ακουω τι αλλο μπορει να φταιει.. ο λ??
στο νετ λενε οτι εχω πολυ αερα στην εισαγωγή μου και δεν μπορει να πεταξει ο εγκεφαλος αρκετη βενζινη.. γιατι διαροη στην πλαστικη εισαγωγη? απο που? Sad

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 11:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

?? κανενας αλλος? ΣΤελαρα? για πε τωρα τι μπορει να φταιειε? Βολβε?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 11:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 10+ εχουν καμια σχεση με τα 12αρια που ελεγες παλιοτερα;
Οποτε κοψε τις εξυπναδες περι map...

Για να ανεβαζει τα καυσιμα ο εγκεφαλος σημαινει οτι καπου χτυπαει πυρακια ή διαβαζει αυξημενες θερμοκρασιες.
Κοινως ψαχνεις βενζινη,βουλωμενα μπεκ,κακη αντλια καυσιμου και προγραμμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 12:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο μαπ δεν διόρθωσε την κατασταση ρε Στελιο.. δεν ειχε προβλημα..

ο εγκεφαλος εβγαζε σφαλμα 0172 - Fuel Trim Too Rich
και συνεχιζει να το βγαζει..
η καταναλωση ηταν 10,5-11,5 και επεσε στα 10-10,5 οκ παραδεχομαι οτι φενεται να επεσε αλλα το σφαλμα συνεχιζει να υπαρχει και η καταναλωση συνεχιζει να ειναι μεγαλη και αδικαιολογητη...

ο καθαρισμος μπεκ κανει 120 ευρω στην bosch στο 424 απεναντι..
αν ειναι να δωσω 120 για καθαρισμα παω και παιρνω εισαγωγη C2 με μπεκ μαζι στα 350-400Ε

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα ο map δεν ειχε προβλημα,του Νικου θα χτυπουσε 11αρια και 12αρια;

Αυτο περι καθαρισμου μπεκ αποδυκνειει οτι πολυ απλα δεν κανεις για βελτιωμενο αυτοκινητο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν βαρεσαι δωδεκαρια του νικου ρωτα τον. Απλος ο μαλ**ας πανικοβληθηκε γιατι με τον που τον εβαλε το ρελαντι του εκανε ανεβοκατεβασματα και για τα πρωτα χλμ ναι ειχε αυξημενη καταναλωση.. αλλα μετα απο μιση μερα λεει εστρωσε σε κανονικες καταναλωσεις...

ας πει και ο ιδιος.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:07:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Αυτο περι καθαρισμου μπεκ αποδυκνειει οτι πολυ απλα δεν κανεις για βελτιωμενο αυτοκινητο...

εχω 130.000χλμ και καθαρισμα μπεκ εκανα στα 90.000 λες σε 40.000 χλμ να ξαναμπουκωσαν? με εξωτερικο φιλτρο βενζινης που εχω στο δικο μου μ,οντελο και αλλαζει συνεχεια? (οχι σαν τα καινουρια που εχουν φιλτρο μεσα στην αντλια βενζινης και δεν αλλαζει ποτε... )

οταν τα ειχα βγαλει τα μπεκ στισ 90.000 για καθαρισμα ηταν πεντακαθαρα, σε ογκομετρηση που μου εκαναν πριν τα καθαρισω βγηκαν αψογα. αφου μου λενε μην τα καθαρισεις αν θελεις δεν χρειαζεται αλλα λεω ρε μαστορα τα βγαλαμε τωρα αντε ριξτα μια με υπερηχους και τα καθαρισαν...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θες να σου εξηγησω το ποσο ευκολα(γιατι με χιλιομετρα δεν περιγραφεται) λερωνει ενα φιλτρο βενζινης,ιδιαιτερα οταν κυκλοφορεις συνεχως με το λαμπακι αναμμενο;
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εξήγησε το;

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με διελευση 5 λιτρων βενζινης,μπορει να στουμπωσει και εντελως.
Σας καλυπτει;
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Στελιο γαμοτο γιατι εισαι μια ζωη τοσιο εριστικος μαζι μου μπρεις να μου πεις?

Αναφερω πριν 1μιση μηνα οτι η καταναλωση μου εχει παει στα ουρανια 11+λ/100 με αρχιζεις στα μπινελικια οτι τι περιμενω απτην στιγμη που εχω εκεντρα χωρις προγραμμα και 17αρια λαστιχα... επειμενω εγω οτι δεν μπορει μονο λογο εκεντρων να εχω 11+ γιατι και αλλοι που ειχαν εκεντρα χωρις προγραμμα ΤΟΣΟ υψηλες καταναλωσεις δεν ειχαν... ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ο VOLVOS το θρεντ "μεχρι να βαλω προγραμμα" λεει...

ΒΑΖΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και οι καταναλωσεις συνεχιζουν... βεβαια κανετε και οι 2 τις παπιες μετα και μου λετε οτι ειμαι μαλ**ας γιατι δεν καταλαβα οτι φτεει ο μαπ μου ,(ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Η' ΟΤΙ ΦΤΕΝΕ ΤΑ ΕΚΕΝΤΡΑ ΧΩΡΙ΅ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ακουω τα μπινελικια σας και μου ξανακλειδωνει ο volvοs το thread...

ΑΛΑΖΩ ΜΑΠ η κατασταση δεν διορθώνεται το σφαλμα 0172 - Fuel Trim Too Rich παραμενει ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ THREAD εισαι εριστικος απεναντι μου με κραζεις γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ οτι τα μπεκ μου ειναι το προβλημα οπως λες και οτι βρομισανε σε 40.000χλμ αφοτου τα καθαρισα....

ΚΑι ξερεις κατι? παλι θα το κλειδωσει ο VOLVOS, παλι θα παω να σκασω 120 ευρβω για καθαρισμα παλι θα συνεχισω να εχω 0172 - Fuel Trim Too Rich και καταναλωσεις 10+ και μετα ΠΑΛΙ θα αρχισεις να με κραζεις γιατι δεν καταλαβα οτι η εξατμιση μου εχει καποιο σφαλμα καπου και ανεβαζει τις καταναλωσεις ... και θα συνεχισει η ιστορια...

Εγω ξερω οτι η συμπεριφορα σου ειναι σαν του κλασικου Ελληνα μηχανικου που κραζουμε εδω μεσα...

-Πελατης Alienhack : "Αδερφε! εχω καταναλωση 11+"
- mastro Pughell: Ε καλα ρε φιλε με εκεντρα που πας χωρις προγραμμα! και με 17αρια? και παλι καλα εισαι! 15λ/100 επρεπε να εχεις! βαλε προγραμμα και θα στρωσει...

....ο πελατης πληρωνει 250Ευρώ για το προγραμμα (το οποιο θα το εβαζε ετσι κ αλλιος απλος ισως το εβαζε αργοτερα καθοτι οικονομικα στριμογνωταν τοτε) ....

-Πελατης Alienhack : Αδερφε παλι καιει τα αντερα του! και βγαζει και σφαλμα P172 - Fuel Trim Too Rich!
- mastro Pughell: Ε καλα ρε μπαγλαμα με χαλασμενο μαπ εισαι τοσο καιρο και δεν μου το λες?
-Πελατης Alienhack : ..μα εγω δεν ειμαι μηχανικος δεν ξερω αν ο μαπ δουλευει σωστα μια χαρα μου φαινοταν.. δεν κανει κομπιασματα κτλ.. και τον εχω καθαρισει κιολας...
- mastro Pughell: ΧΑΛΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ! τον αλαζουμε και θα στρωσει....!!!

..... ο πελατης πληρωνει 45 ευρω μαπ και 20 ευρω περαστικα...

-Πελατης Alienhack : Αδερφε ακομα καιει 10+! και το σφαλμα εκει!!
- mastro Pughell: Kαλα ρε φιλε μας δουλευεις? τα μπεκ σου εχουνε προβλημα!! δεν το εχεις καταλαβει και μας ζαλιζεις τοσο καιρο?
-Πελατης Alienhack : Mα .. τα εχω καθαρισει πριν 40.000 χλμ με υπερηχους! ποτε κιολας ξαναβουλωσαν? Confused αλλα αμαξια κανουν 180.000χλμ και τα μπεκ δεν βουλωνουν...
- mastro Pughell:Θα το συζητησουμε τωρα? εγω ειμαι ο μαστορας εδω! καθαρισε τα μπεκ! 120 ευρο κανει!!

... o πελατης πληρωνει αλλα 120 ευρο για καθαρισμο....

ΣΥμπερασμα? συνολο εχει δωσει 250+65+120= ~400Ε και το προβλημα συνεχιζει... και ο μηχανικος παλι θα βρει να τον κραξει και να του πει οτι ο πελατης φταιει που δεν διορθωνεται το προβλημα καθοτι αυτος παντα του λεει το σωστο για να διορθωθει τ ορποβλημα αλλα κατα μια διαβολικη συμπτωση δεν φτιαχνει το ατιμο...

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Μηπως ειναι οι κλασσικες περιπτωσεις με συνεργεια που παμε να φτιαξουεμ κατι μας βαζουνε να αλλαξουμε ολο το αμαξι να πληρωσουμε τα μαλλιοκεφαλα μας και τελικα το ρποβκλημα απλα επειμενει?

ΥΓ. ΣΤελιο δεν εισαι ο μηχανικος μου και εννοειται οτι δεν εχεις την υποχρεωση να συμπεριφερεσαι σαν επαγγελματιας μηχανικος ουτε να μου δινεις σωστες συμβουλες.. Ουτε και εγω απαιτω απο σενα κατι τετοιο πρως θεεου... απλος εγραψα τον παραπανω κομικο διαλογο γιατι ωρες ωρες η εριστικη και απολυτη συμπεριφορα σου πραγματικα μου θυμιζει τους μηχανικους ξερολες που ολοι αγαπαμε (μισουμε) και προσπαθουμε να αποφυγουμε! που σε αρμεγουν απο λεφτα και τοπ προβλημα σου δεν το φτιαχνουν ποτε και συνεχιζουν να σου λενε και απο πανω οτι εσυ φταις γιαυτο... παρολο που εσυ κανεις οτι σου πουνε...

Ολα αυτα δεν θα τα ελεγα αν τοσο καιρο τα ποστ σου για το προβλημα που εχω με την καταναλωση δεν ηταν εριστικα και απολυτα! "Αυτο ειναι μαλ**α! καντο και θα στρωσει" .... και αλλοι δινουν συμβουλες εδω μεσα αλλα τουλαχιστον ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ... και αν δεν πιασουν δεν σε βριζουν επειδη ακολουθησες τις συμβουλες τους...

Τεσπα, δεν εχω κατι μαζι σου και σεβομαι τις γνωσεις σου. απλος ο τροπος σου πιστευω οτι σε κανει να χανεις σε αυτο που εχεις να πεις και ας εχεις και δικιο...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:45:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το προγραμμα το εβαλες για να μη σπασεις το μοτερ σου
το μαπ σε ειχαμε ρωτησει απο τη πρωτη στιγμη πριν ανοιξεις αυτο το τοπικ και για λ
μπεκ γνωμη μου δεν ειναι απο εκει το προβλημα

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΦΑΛΜΑ
ΠΑΣ ΚΟΙΤΑΣ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ

αν και το πιθανοτερο ειναι να θες τροχαλια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 13:59:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΣΦΑΛΜΑ
ΠΑΣ ΚΟΙΤΑΣ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ

To Σφαλμα το εχω σβησει 3 φορες και επανερχεται... σαν σφαλμα στο ιντερνετ ολοι λενε οτι για καποιο λογο ο εγκεφαλος θελει να ριξει τοσο πολυ βενζινη για να πιασει το 14.7:1 που δεν μπορει το υπολοιπο συστημα.. και αυτο γινεται γιοατι μαλλον υπαρχει πολύς αερας στην εισαγωγή για καπποιο λογο (ή οι σενσορες διαβαζουν περισσοτερο αερα αποτι πραγματικα υπαρχει)

οποτε οι λυσεις μπορει να ειναι :
1 ραγισμενη εισαγωγη και μπαινει αερας ακομα και οταν η πεταλουδα ειναι κλειστη και οταν πατας γκαζι και ανοιγει μπαινει εξτρα αερας και ο μαπ - λ τρελενονται... και ο εγκεφαλος στυνειο οσο περισσοτερο μπορει για να πιασει την στοιχειομετρικη αναλογια

2 ειτε ο μαπ ειτε ο λ ειναι χαλασμενοι και διαβαζουν περισσοτερο αερα απο οσο υπαρχει (ο μαπ περισσοτερο στην εισαγωγη ο λ περισσοτερο Ο στην εξατμιση αρα προσπαθει να κανει ποιο καλη καυση και αυξάνει την παροχη για ποιο πλουσιο μειγμα)

3 προβληματα με την αντλια βενζινης , τα εχει παιξει και ενω ο εγκεφαλος ζηταει μια Α πιεση αυτη φτυνει με περισσοτερη πιεση αρα ποιο πλουσιο μειγμα (ή φτηνει με μικροτερη πιεση δεν πεφτει αρκετη βενζινη και ο εγκεφαλος φτηνει ακομα περισσοτερο για να εχει αρκετο καυσιμο)

4 τα μπεκ εχουν προβλημα , ειτε καποιο κολαει ανοιχτο (αν και σε αυτες τις περιπτωσεις βγαζει κανονικα σφαλμα στον κιλυνδρο του μπεκ - μου εχει τυχει και ξερω)

... δεν θυμαμαι εχει ακομα 1-2 λογους..

volvos έγραψε:

αν και το πιθανοτερο ειναι να θες τροχαλια

κλασικη ειρωνια by volvos...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

edit

ξερω πολυ καλα μαλλον πιο ειναι το προβλημα σου και το ειχα αντιμετωπισει και εγω. ψαξε βρες το ειναι γραμμενο στις βλαβες

edit

βαρεθηκα δε απανταω αλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια γιατι σαν πολιτισμενος ανθρωπος αφου εχεις καταλαβει τι προβλημα εχει το αμαξι δεν μου λες και καθεσε να με κραζεςι συνεχεια και να μου κλειδωνεις το ποστ?

δηλαδη εχει ή δεν εχει κατηγορια το φορουμ "Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά " ?? για να ποσταρουμε σφαλματα? αυτο εκανα και εγω.. τι σε εκνευριζει δεν μπορω να καταλαβω..

εψαξα ολα τα thread που εχεις ανοιξει εσυ στην κατηγορια βλαβες... δεν βρηκα καποιο που να αναφερει καταναλωση...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωτον...αν δεν σαρεσουν αυτα που σου απαντανε να μην ρωτας...δευτερον περνα μια βολτα απο το μηχανικο σου και ζαλισε τον γιατι ειναι ο μονος που μπορει να βρει τι εχει και οχι καποιος απο δω μεσα..τριτον εκανες προγραμμα με τον παλιο μαπ η με τον καινουργιο?τεταρτον λες μονος σου οτι εβαλες βενζινα της πουτσας και το αμαξι δεν τραβαγε στην δυναμονετρηση...και εχεις αμφιβολιες για τα μπεκ?θα μας καραφλιασεις τελειως...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να τελειωνουμε οσο ειμαι ακομα ηρεμος και πριν μπει ο αλλος και σε αρχισει στο υπερκραξιμο.

θα πας και θα δεις τη βλαβη σε διαγνωστικο σα αυτα που εχου οι αντιπροσωπειες οχι στο κιτσος ελμ ψαχνοντας κωδικους απο ιντερνετ. αυτο μπορει να δειξει κατι παραπανω. μετα θα ψαξετε και καλωδιωση του μαπ. εμενα ειχε πισω απο τη πολλαπλη αρπαξει το καλωδιο με αποτελεσμα αναλογα με τα κεφια του να κανει διαφορα κουλα και να καιει οτι θελει. ο μαπ γενικοτερα σαν αισθητηρας οπως π.χ και πολλαπλασιαστες δε φαινονται ευκολα σε διαγνωστικα οτι εχουν βλαβη το καταλαβαινεις απο συμπτωματα και οχι απο ερορ απαραιτητα. εσενα για να σβηνεις και να ξαναβγαζει παει να πει οτι εχεις σοβαρο θεμα και βλαβη που δεν ειναι περιοδικη και τυχαια αλλα pending δηλαδη μονιμη.

επισης υπολογισε οτι οι 17αρες ειναι περιπου 1λιτρο πανω. και το ολο σεταπ σου αλλο 1 αρα αν εισαι περιπου 1.5+πανω απο νικο που εχετε ιδιο αμαξι ισως να μη φταιει κατι ειδικα αν και βλαβη μονιμη κανει μπαμ

το τοπικ κλειδωθηκε κατα καιρους α. για πλακα - αν δε μας ενδιεφερε το θεμα σου θα ειχε φαει διαγραφη και β για να αναγκαστεις να μας ακουσεις και να προσπαθησεις να λυσεις το το προβλημα σου ορθοδοξα και οχι αναποδα οπως προσπαθουσες. και τωρα που πλεον ακολουθεις τον ορθοδοξο τροπο θα πρεπει να τα παρεις ενα ενα ολα μεχρι να βρεις τι φταιει . αυτο ομως ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟ ΜΑΠ δε μπορουσες να το κανεις αφου παντα θα χτυπαγες εκει και δε θα μπορουσες να δεις τι κρυβεται πισω απο αυτα τα προβληματα...

ειναι σα να προσπαθεις σε κρασαρισμενο απο π.χ σκληρο πισι να δεις αν εχει προβλημα η μνημη π.χ χωρις να μπορεις να αλλαξεις τη μνημη. αμα δεν το ξεκρασαρεις πως θα το βαλεις να δουλεψει οποτε να δεις αν φταιει ΚΑΙ η μνημη.

αυτα και υπομονη. δεν εισαι μηχανικος και δε μπορεις να κανεις τη δουλεια του οπως εχει προσπαθησει στο παρελθον . βρες καποιο που εμπιστευεσαι και ξεκινα ενα ενα
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το συνηθιζω αλλα θα συμφωνησω με βολβο Cool

Οσο για το περι μαπ. Confused
Οντως στην αρχη καταναλωσεις και ρελαντι ηταν στον κοσμο τους Sad ...μονο απο το ρελαντι δηλαδη φαινεται οτι ο μαπ ειχε προβλημα.ΤΕΛΟΣ
Μετα απο καμια 200αρια χιλιομετρα τα πραγματα καπως βελτιωθηκαν ΧΩΡΙΣ αυτο να σημαινει οτι
1)Εστρωσε εντελως το ρελαντι και
2)Εστρωσαν εντελως και οι καταναλωσεις,παλι ηταν 1,0-1,5 λιτρο παραπανω απο το κανονικο.Οποτε εννοειται οτι τα λεφτα για το μαπ δεν πηγαν τσαμπα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 14:47:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε ρε νικο τι εννοεις κανονικο?
οταν εχεις ενα μοτερ 20αλογα κανονικα πανω απο δικο σου δε μπορει να καιει το ιδιο. ενα κατι τις θα το τσιμπησει συν ζαντες που κοβουν ΑΠΕΙΡΑ στη καταναλλωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης