PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σχόλια Δυναμομετρήσεων...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 34, 35, 36  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 14:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις μπορεσω θα ανεβασω τη δικια μου Wink
Παντως για τους δυσπιστους,το δυναμομετρο ειναι μια χαρα.
Εγω μαμα ειμαι και εβγαλα 109,6 οπως επρεπε με 14,3 κιλα ροπη.

Επειδη δεν ειχα OBD με μια μικρη διορθωση θα πηγαινα στα 111 που επισης ειναι λογικο νουμερο μιας και ισως το τελικο και η σκουπα εδωσαν αυτο το πολυ λιγο Wink

Οσοι δεν ηρθατε παντως χασατε,περασαμε καλα και πηγαμε και για φαγητο μετα με Γκαλφα που τα ξερει τα μερη Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 14:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Αλεξ που ειναι ???Γιατι δεν εμφανιστηκε ακομα ???? Laughing Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 16:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Ο Αλεξ που ειναι ???Γιατι δεν εμφανιστηκε ακομα ???? Laughing Laughing

Πηγε απο το περιπτερο να παρει τα νεα Zewa Soft με αρωμα ΒΡ Ultimate 100 oκτανιων Laughing Laughing Laughing Σταματα εσυ να ξυνεις πληγες Laughing

---------------------------------------

Περα απο την πλακα καθησα και ειδα σημερα και την δυναμομετρηση του Drdino στο τοπικ με τις δυναμομετρησεις καθως και ο ιδιος ειναι μαμα σαν εμενα και διαπιστωσα οτι σε αλογα και ροπη ειμαστε ακριβως στα ιδια.
Βεβαια το καλο της υποθεσης ειναι οτι οι καμπυλες μου ειναι γραμμικοτατες κατι πολυ καλο για μοτερ με 112.000 χλμ Smile

Βιντεο και φωτο περιμενετε απο Steve Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 14:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω ιντερνετ σπιτι , σημερα που ηρθα γραφειο... εδω ειμαι!~ Smile

για την δυναμομετρηση θελετε να ακουσετε ε??

λοιπον θα την ποσταρω μολισ μου την στειλουν.. (το jpg το εχει αλλος)

αλλα τα περιεργα που ειδαμε ειναι τα εξης...

πριν 3 μηνες. Μονο εξατμηση (ραλοχταποδο) και εισαγωγη (ελευθερο φιλτρο + σωληνα) αλογατα 118

Προχτες, με Τα προηγουμενα + εκεντρα + προγραμμα ... Αλογα 118...

βγαλτε ακρη... το αμαξι στον δρομο δεν εχει καμια σχεση με το πως ηταν χωρις τα εκεντρα και το πρπγραμμα... ΑΛΛΑ.. αυτα εβγαλε το μηχανημα..
εκεντρα και προγραμμα συνολο καμαι 400αρα ευρα... αποτελεσμα? ουτε ενα αλογο..

Πραγματικα δεν ξερω τι εγινε.
Confused

Το μονο πραγμα που μπορω να πω ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν το λεω σαν δικαιολογια , μηπως και βρουμε ακρη το λεω....

βενζινη για δυναμομετρηση εβαλα απο θεσσαλονικη 30 ευρό 95αρα απο ενα ΒP. με το που εβαλα την βενζινη το αμαξι πραγματικα ψωφισε. λεω ιδεα μου θα ειναι, το ενεφερα και στα αλλα παιδια οταν ξεκινουσαμε αλλα λεω θα στρωσει.. πατουσα τερμα γκαζι στην δευτερα για να ανεβασει και μεζρι τις 3000σαλ ανεβαζε ΓΕΛΕΙΑ αργα... και μετα απλος ανεβαζε. καμια σχεση με τα νορμαλ του αμαξιου που ολες οι δευτερες ειναι με τους τροχους σχεδον να πατιναρουν-σπινιαρουν...

αφου εκανα την δυναμομετρηση και εβαα βενζινη στην κοζανη το αμαξι στα επομενα 5-10 χλμ αρχησε να παιρνει τα πανω του.. Confused
ακομα και οι συνεπιβατες που ειχα μεσα (καλουδης και μια κοπελα που ξερει το αμαξι γιατι οποτε μπαινει μεσα το πηγαινω γαμιοντας) μεχρι και αυτη καταλαβε οτι δεν τραβουσε πριν οπως τραβαει συνηθος..

Προσπαθω να πισω τονεαυτο μου οτι ιδεα μου ειναι αλλα και το αποτελεσμα της δυναμομετρησης μου εβαλε ιδεες... Confused

να ρωτησω εγω απο μαπα βενζινη τι μπορει να χασω σε δυναμομετρηση?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
να ρωτησω εγω απο μαπα βενζινη τι μπορει να χασω σε δυναμομετρηση?
Πολλά! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το προγραμμα σου ηταν βασισμενο να λειτουργει με 100σταρα-που ομως δεν ειναι- σιγουρα θα ειχες καποια διαφορα.

Επισης την προηγουμενη φορα εβγαλες 114 που ηταν λογικο με ενα μονο ραλλοχταποδο και με την διορθωση,για την οποια δεν ειμαι και σιγουρος αν ειναι σωστο οταν γινεται,σου εβγαλε 118...

Παντως αφου στον δρομο βλεπεις αισθητη διαφορα και αυτο φαινεται και στα ανοιγματα που κανουμε,τι σε νοιαζει τι λενε τα χαρτια Question Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:10:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Αν το προγραμμα σου ηταν βασισμενο να λειτουργει με 100σταρα-που ομως δεν ειναι- σιγουρα θα ειχες καποια διαφορα.

Επισης την προηγουμενη φορα εβγαλες 114 που ηταν λογικο με ενα μονο ραλλοχταποδο και με την διορθωση,για την οποια δεν ειμαι και σιγουρος αν ειναι σωστο οταν γινεται,σου εβγαλε 118...

Παντως αφου στον δρομο βλεπεις αισθητη διαφορα και αυτο φαινεται και στα ανοιγματα που κανουμε,τι σε νοιαζει τι λενε τα χαρτια Question Wink

ρε νικο... δεν γινεται ομως να σκαμε ενα Α ποσο και μετα αλλα 70ευρω για δυναμομετρηση για να δουμε και γραπτος τα αποτελεσματα της αναβαθμησης του εργαλειου μας και να παιρνουμε τα ιδια αποτελεσματα.. καπου υπαρχει καποιο προβλημα ή καποιος μας δουλευει (πρως θεου δεν λεω κατι για καποιον ) .. μηπως το δυναμομετρο μετραει περιεργα?

Το Mr Στεβι που μετα την αλλαγη των εκεντρων το εργαλειο σφυραει και δεν εχει καμια σχεση με το πως ηταν στον δρομο εβγαλε τα ιδια αλογα... τι σκ**α... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ!! να πουμε οτι οκ δεν πηραμε αλογα αλλα ροπη γιαυτο σφιρανε στον δρομο.. Confused

ΣΤΙΒΙ στειλε ή ποσταρε την συγκριτικη δικια μου

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βράδυ Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Το βράδυ Smile

ελα ρε γκαβλα.. στειλε τωρα που γυρναει... αφου το στικακι παντα μαζι σου το εχεις...
κανε ενα γρηγορο upload στο imageshack και στειλε μου το λινκι.. Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

apo νοθευμενη νερωμενη βενζινη μπορεις ακομα και το μοτερ στο χερι να παρεις οποτε να εισαι χαρουμενος που απλα πεταξες 30ευρω μονο. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξαναλεω.114 ηταν η πρωτη σου
Δες το και απο μενα που δεν ειχα ΟΒD...109,6 ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ που ειναι και λογικο και με τη διορθωση πηγαινα κοντα στα 112,κατι που δεν ειναι λογικο αφου το αμαξι ειναι μαμα Wink
Επισης αν θυμαμαι καλα απο τις καμπυλες σου αυτη τη φορα ειχες περισσοτερα αλογα σε μεγαλυτερο φασμα στροφων απλα στο peak εισαι στα ιδια.Δηλαδη το δυναμομετρο εδειξε σε καθε περιπτωση οτι το αμαξι δουλευει πιο δυνατα σχεδον παντου Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η διορθωση δεν ειναι παντα προς τα πανω εξαρταται απο πολλα πραγματα
εμενα π.χ στα 148 εκανε μισο αλογο διορθωση τι παει να πει αυτο?

οποτε χαλαρωστε. και βεβαια παρτε και ενα gtech pro rr...
γω γλυτωσα τονους λεφτα απο δυναμομετρησεις με αυτο το οργανακι Cool
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
apo νοθευμενη νερωμενη βενζινη μπορεις ακομα και το μοτερ στο χερι να παρεις οποτε να εισαι χαρουμενος που απλα πεταξες 30ευρω μονο. Cool

Γι'αυτο και γω εβαλα 5 λιτρακια 100σταρα στα 30 ευρω 95αρας αφου απο εκει που βαλαμε βενζινη ηταν αμφιβολου ποιοτητας Wink
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:25:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ, απο εξατμιση τι φορας???Ακομα ελευθερο το εχεις απο κατω????

Υ.Γ. Την δυναμη στις ποσες στροφες την εβγαλε ???? Να συγκρινω κατι με το δικο μου Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 16:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βράδυ η ντατσό, τώρα είμαι δουλειά και δεν έχω το stick Sad

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 17:53:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου αρέσει γιατί είσαστε πάντοτε οργανωμένοι όμως.

Βρε χριστιανοί μου, πού πάτε χωρίς σωστή βενζίνη;
Όταν το αυτοκινητο δεν πηγαίνει καλά στο δρόμο, πώς περιμένετε να μετρήσει υψηλη ισχύ στο δυναμομετρο;
Αυτό που νιώθουμε στον ποπό μας είναι η ροπή του αυτοκινήτου.

Αν πηγαίνει στο δρόμο τότε δεν έχει ροπή ψηλά, άρα δεν έχει ούτε άλογα.
Ειδικά στα ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα, που δεν μπορείς καν να σηκώσεις πίεση για να τα μπαλώσεις κάπως.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 22:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε να μην σας πάρω νωρίτερα χαμπάρι να κανόνιζα να έρθω και γω να μετρηθώ!!!

Βενζίνη πάντως όποτε θέλετε ελάτε σε μένα! Δοκιμασμένη!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 23:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως σας φανηκαν τα νουμερα(αν και μαλλον αυτα που περιμενα εβγαλαν Cool )
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 00:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sasasj έγραψε:
Βρε να μην σας πάρω νωρίτερα χαμπάρι να κανόνιζα να έρθω και γω να μετρηθώ!!!

Βενζίνη πάντως όποτε θέλετε ελάτε σε μένα! Δοκιμασμένη!

+1

Σάκη, που είναι το βενζινάδικο να ξέρουμε να σε τιμήσουμε την επόμενη φορά που θα ανέβουμε πάνω;
Κάθε φορά φεύγω από το δυναμόμετρο ψάχνοντας για ανεφοδιασμό. Με ένα ντεπόζιτο φτάνουμε από Αθήνα, αλλά μέχρι εκεί. Smile

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 00:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Σάκη, που είναι το βενζινάδικο να ξέρουμε να σε τιμήσουμε την επόμενη φορά που θα ανέβουμε πάνω;

Οπως ερχομασταν απο γρεβενα στην πρωτη εξοδο για κοζανη(οταν πηγαμε στο δυναμομετρο,βγηκαμε απ την δευτερη εξοδο)
Ειναι το πρωτο βενζιν-αδικο που συναντας Smile

Καλα τα λεω???

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 34, 35, 36  Επόμενη
Σελίδα 24 από 36

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης