PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυτοκολλητο Rcup
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2011, 13:47:27    Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκολλητο Rcup Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα δει σε ενα 207 αυτο το αυτοκολλητο σαν αυτο σε μικρο.Κ το ειχε βαλει κατω χαμηλα πριν τον πισω τροχο.Μεσα στο λιονταρι εγραφε rcup.
http://thumbs3.ebaystatic.com/m/mWs2TOQV55QIW6ACfepfrAA/140.jpg
Ξερει κανεις που μπορω να το βρω σε κοκκινο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2011, 14:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-206-LION-STICKER-SET-GTI-PLUS-2X-WINDOW-DECAL-/220507411183?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item33574412ef

αλλα το ποιο πανω ειναι μεγαλο.
για πιο μικρο εδώ..:

http://cgi.ebay.co.uk/2x-RED-PEUGEOT-Lions-Vinyl-Car-Sticker-Decals-206-106-/200571093856?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2eb2f80360

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2011, 14:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα εχω δει αυτα.Ρωταω αν ξερει κανεις εδω αν πουλανε να παω να τα δω κ απο κοντα...η κανα μαγαζι καλο που να φτιαχνει τετοια αυτοκολλητα.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2011, 16:46:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι διασταση το θες?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
alex_lionheart (alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 rallye

Ένταξη: 24 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 23:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="MEMsound"]τι διασταση το θες?[/quo
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΛΕ ΜΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΟ 207 ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝ. ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ...
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 11:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
τι διασταση το θες?

Να σου πω την αληθει δε το εχω μετρησει να σου πω ακριβως αλλα
Steveχ20 η 40χSteve οπου steve=30 αν κ ειναι σταθερα κ δεν επρεπε να το πω Laughing.Θελω να ειναι διακριτηκο να το κανει λιγο ποιο σπορ οχι καγκουρε...
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 11:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
...Steveχ20 η 40χSteve οπου steve=30 αν κ ειναι σταθερα κ δεν επρεπε να το πω Laughing.

Rotfl Rotfl Rotfl

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 11:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
Παράθεση:
τι διασταση το θες?

Να σου πω την αληθει δε το εχω μετρησει να σου πω ακριβως αλλα
Steveχ20 η 40χSteve οπου steve=30 αν κ ειναι σταθερα κ δεν επρεπε να το πω Laughing.Θελω να ειναι διακριτηκο να το κανει λιγο ποιο σπορ οχι καγκουρε...

θες μονο το λιονταρι?
χρωμα?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 11:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα αν μπορει μεσα να γραφει κ rcup οκ αν οχι κ σκετο το θελω...χρωμα κοκκινο.
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου έχει γνήσια η Peugeot. Εγώ 25 ευρώ τα είχα πάρει με το λιοντάρι και απο κάτω γράφουν RCup. Mέσα έχει 4 αυτοκόλλητα, 2 μεγάλα (μέγεθος περίπου κόλας Α4) και 2 μικρά (1/3 κόλας Α4) που πάνε ακριβώς εκεί που θέλεις βάση των οδηγιών (εχει και οδηγίες που και πως να τα βάλεις). Τα χρώματα που βγάζει η Peugeot σε RCup είναι μαύρο και ασημένιο (RCup). Απο ποιότητα καμία σχέση με αυτά που πουλάνε στο e-bay (είχα βάλει και ξεφτήσαν!). Εκτός απο πολυ καλή κόλα έχουν και περιγραμα διάφανο ώστε να μην παθαίνουν τίποτα! Τα εχω κοντα 2 χρόνια και είναι άθικτα.
Αν θές έχω τα 2 μικρά, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει (μαύρα), αν ενδιαφέρεσαι να τα πάρεις πες μου (μπορώ να ανεβάσω και φώτο).

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 15:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγο αν θελεις ανεβασε φωτο αν και καπου θα πετυχω το κοκκινο ¨γοριλακι¨.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 16:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Φιλε μου έχει γνήσια η Peugeot. Εγώ 25 ευρώ τα είχα πάρει με το λιοντάρι και απο κάτω γράφουν RCup. Mέσα έχει 4 αυτοκόλλητα, 2 μεγάλα (μέγεθος περίπου κόλας Α4) και 2 μικρά (1/3 κόλας Α4) που πάνε ακριβώς εκεί που θέλεις βάση των οδηγιών (εχει και οδηγίες που και πως να τα βάλεις). Τα χρώματα που βγάζει η Peugeot σε RCup είναι μαύρο και ασημένιο (RCup). Απο ποιότητα καμία σχέση με αυτά που πουλάνε στο e-bay (είχα βάλει και ξεφτήσαν!). Εκτός απο πολυ καλή κόλα έχουν και περιγραμα διάφανο ώστε να μην παθαίνουν τίποτα! Τα εχω κοντα 2 χρόνια και είναι άθικτα.
Αν θές έχω τα 2 μικρά, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει (μαύρα), αν ενδιαφέρεσαι να τα πάρεις πες μου (μπορώ να ανεβάσω και φώτο).

Για βαλε τις φωτο.Καλα κ τα μαυρα μιας κ ειναι ασπρο το αμαξι αλλα θα θελα κοκκινα.Δε ξερετε κανενα καλο μαγαζι που φτιαχνει να παω να φτιαξω??
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 20:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
ParisMcridis έγραψε:
...Steveχ20 η 40χSteve οπου steve=30 αν κ ειναι σταθερα κ δεν επρεπε να το πω Laughing.

Rotfl Rotfl Rotfl

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 00:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
Δε ξερετε κανενα καλο μαγαζι που φτιαχνει να παω να φτιαξω??

ελα μια βολτα Χαλανδρι οποτε μπορεις Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Snap5 (Παναγιώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)

Ένταξη: 22 Φεβ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν οι φώτο που σας χρώσταγα:
Τα αυτοκολλητα:
http://i490.photobucket.com/albums/rr262/Peugeot206RCup/Stickers.jpg
Συσκευασία-τα 4 Αυτοκόλλητα (2 μεγάλα-2 μικρά/το ενα μεγάλο το έχω χρησιμοποιήσει)-οδηγείες χρήσης-σπατουλίτσα
Και μια φώτο με αυτό που έχω στο αυτοκίνητο μου:
http://i490.photobucket.com/albums/rr262/StickeronmyPeugeot.jpg
Ελπίζω να φαίνεται καλά. Προσπάθησα να βγάλλω όσο καλύτερη γινόταν.
Απο ποιότητα είναι άπαιχτα. Αν ενδιαφέρεται καποιος για την αγορά τους ευπρόσδεκτος (μόνο το ένα μεγάλο έχω χρησιμοποιήσει).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Snap5 στις Σαβ 21 Ιαν 2017, 23:25:14, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 15:19:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool

με τετοια τιμη και ποιοτητα εννοειται οτι δεν αξιζει να μπλεξεις με φτιαχτα...
εκτος και αν δεν σου αρεσει το χρωμα...οποτε πασο

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 16:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε κωδικό και τιμή του πακέτου;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2011, 10:24:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ έχω τα ίδια με του Snap5, τα είχα πάρει απ' την αντιπροσωπεία, ένα πακέτο με αυτοκόλλητα ασημί και ένα με μαύρα.
Το βραδάκι που θα πάω σπίτι θα βρω το κουτί και θα σας ποστάρω τον κωδικό.
Η τιμή ήταν γύρω στα 40€/πακέτο -αν θυμάμαι καλά- και κάθε πακέτο περιλαμβάνει 4 αυτοκόλλητα (2 μικρά και 2 μεγαλύτερα).

Όπως προαναφέρθηκε, η ποιότητά τους είναι άψογη. 2,5 χρόνια τα έχω στο 207 και δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2011, 16:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριάνα έγραψε:
Κι εγώ έχω τα ίδια με του Snap5, τα είχα πάρει απ' την αντιπροσωπεία, ένα πακέτο με αυτοκόλλητα ασημί και ένα με μαύρα.
Το βραδάκι που θα πάω σπίτι θα βρω το κουτί και θα σας ποστάρω τον κωδικό.
Η τιμή ήταν γύρω στα 40€/πακέτο -αν θυμάμαι καλά- και κάθε πακέτο περιλαμβάνει 4 αυτοκόλλητα (2 μικρά και 2 μεγαλύτερα).

Όπως προαναφέρθηκε, η ποιότητά τους είναι άψογη. 2,5 χρόνια τα έχω στο 207 και δεν έχουν πάθει το παραμικρό.

Η τιμη τους είναι 25 ευρώ!!!
Κωδικό δεν θυμάμαι!!

Επιστροφή στην κορυφή
V.p turbo (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

Ένταξη: 20 Δεκ 2007
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Φεβ 2011, 01:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta atima einai wraia!ta terastia aytokollhta tou rallye limited edition pws boroume na ta vroume?

περναμε κριση!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης