PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Supercharger (Κομπρέσσορες/rotrex/jackson κλπ κλπ)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιαν 2009, 00:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολλοί είναι αυτοί που έχουν δώσει πολλά λεφτά στο αμάξι τους(αν υπολογίσουμε κ το κόστος του αυτοκινήτου) άλλος 30.000€ άλλος 40.000€ άλλος 50.000€ !
κ όλοι τους κλασικά ξεκινάνε από κάτι το απλό κ μετά συνεχίζουν να ζητάνε κ άλλα κ άλλα κ άλλα να θα βάλω κ αυτό να θα αλλάξω αυτό θα βάλω το άλλο που είναι καλύτερο ,όλο αυτόν το καιρό το αμάξι κλασικά υπολειτουργεί κ η απάντηση είναι πάντα η ίδια <<να>>κ στο τέλος έχουν ένα αμάξι παλιό που δεν πουλιέται με τίποτα κ όμως αυτό το αμάξι έχει πάνω του 30.000 ,40.000 ή 45.000€
γιαυτό καλό είναι να ξέρουμε τι ζητάμε από ένα αυτοκίνητο κ να πράττουμε ανάλογα .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2009, 02:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι καλα ολα αυτα αλλα κατα την αποψη μου δεν στεκει κατι σε αυτο που λετε δηλαδη.....εχουμε ας πουμε ενα αυτοκινιτο της ταξης του 206 του βαζουμε το ενα,του βαζουμε το αλλο και το παραλλο και φτανουμε την τιμη ενος golf gti για παραδειγμα......οταν φτιαχνεις κατι σε ενα αυτοκινιτο ακολουθεις τη λογικη αυτη:
εχεις??------>βαζεις....
δεν εχεις??------>δε βαζεις αλλα εχεις αυτοκινιτο....

αν ας πουμε καποιος πηγαινε να παρει ενα δανειο για να παριε ενα golf για παραδειγμα ακολουθαει αυτη τη λογικη:
εχεις??----->εισαι ωραιος....
δεν εχεις??----->σου το παιρνει η τραπεζα....και στην τελικη δεν εχεις αυτοκινιτο......
εγω δεν κατακρινω αυτον που εχει χωσει τοσα λεφτα στο c2... τη στιγμη που αυτο που κανει το γουσταρει και τα εχει και τα δινει ειναι μαγκια του... (αν και τα 45000 ειναι λιγο υπερβολικα....δεν νομιζω οτι μπορει να πιασει αυτο το ποσο ενα αυτοκινιτο της ταξης των 15000 ευρω εκτος και αν μιλαμε για dragster που αν πηρε c2 για να το κανει ντραγκστερ τι να πω....) το θεμα ειναι οτι χωνεις,χωνεις, και ξαναματαχωνεις και δεν καταλαβαινεις ποτε να σταματησεις.......εγω ας πουμε ανετα επαιρνα 207 rc μεταχειρισμενο..... αλλα και παλι θα τη γουσταρα τη ζαντουλα στο rc,που αν ειχα rc οχι 17ρα θα εβαζα,οχι 19ρα,δεν ξερω μην ξηλωνα καμια ζαντα απο κανενα λεωφορειο και την εχωνα πανω, θα το γουσταρα το ηχοσυστηματακι στο rc θα το γουσταρα το ξενον με το angel στο rc οποτε μα και μου φτασαμε την τιμη ενος μεταχειρισμενου astra opc η ενος honda s2000........και s2000 να ειχα και παλι το ιδιο και τοτε θα φταναμε την τμη ενος evo..... και με το evo ακριβως το ιδιο και θα φταναμε την τιμη καποιου αλλου υπεραυτοκινιτου...... αυτες οι καταστασεις ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δεν βγαζεις ακρη.........

και θα μου πεις που θελω να καταληξω???? θελω να καταληξω στο οτι το μονο που κρατας απο ενα "φτιαγμενο αυτοκινιτο" ειναι (οπως ειχε πει και καποιος αλλος) τα χαμογελα που μπορει να σου χαρισει.... αλλος απο τις επιδοσεις του ,αλλος απο τα κρατηματα, εγω απο την εμφανιση κλπ κλπ....
και δεν περιμενεις σε καμια περιπτωση να παρεις ολα τα λεφτα σου πισω και το αν τα κλαις ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.... καποτε τα χαιροσουν..... οποτε δεν τα πετας εξω απο το παραθυρο γιατι εχεις κρατησει καποιες ωραιες στιγμες.......

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 01:56:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.rotrex.com/Home/Supercharger_Experience/Details.aspx?kit_id=928ef289-5db6-41cb-abd2-f9db8c77e5e6

->
http://www.lynxpowerengineering.co.uk/sc.aspx

ok - δεν ειναι 206 2,0...
αλλα ειναι...αντε γεια Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 02:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
http://www.rotrex.com/Home/Supercharger_Experience/Details.aspx?kit_id=928ef289-5db6-41cb-abd2-f9db8c77e5e6

->

O.M.G.!!!!!! Shocked 2gunfire
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 06:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
O.M.G.!!!!!! Shocked 2gunfire

Για το κόστος ή για την προσεγμένη δουλειά Question

Πάντως αυτό συμφέρει αν πάρεις ένα μτχ δίλιτρο (στο εξωτερικό τα χαρίζουνε) και φτιάξεις ένα αυτοκίνητο τρομερό Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 07:24:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

£8,756.74 για 400 HP?

Πλάκα έχουμε; Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 08:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

->

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked .....Ετσι ειναι ετσι πρεπει!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil 306 rulezzzzzzzzzzz Twisted evil

Πραγματικα πολυ προσεγμενη δουλεια....!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 14:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Power levels of 250BHP are achievable on a standard engine as a 'bolt on' conversion, for more than this an engine rebuild with forged components is required to enable the engine to support more boost. "

χωρίς αλλαγή σοθηκών 250 hp? δεν νομιζω να μην ξερουν τι κανουν οι τυποι. Οπότε μήπως ειμαστε υπερβολικοί οταν λεμε οτι γαι ενα light turbo ή εναν κομπρεσσορα θελουμε σφυριλατα κτλ??

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 11:39:34    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να βάλουμε στα λιονταράκια μας απο κάποιο άλλο μοντέλο???

πχ αν ταιριαζε αυτό http://www.car.gr/parts/view/827454/ με 450 euro πόσο να κόστιζαν τα υπόλοιπα εξαρτήματα μαζί με τοποθέτηση!!(ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ)
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 13:31:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LIONHEART έγραψε:
υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να βάλουμε στα λιονταράκια μας απο κάποιο άλλο μοντέλο???

πχ αν ταιριαζε αυτό http://www.car.gr/parts/view/827454/ με 450 euro πόσο να κόστιζαν τα υπόλοιπα εξαρτήματα μαζί με τοποθέτηση!!(ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΦΥΣΙΚΑ)

θεωριτικά ενα supercharger ειναι universal. ετσι κιαλλιος τα λιονταρακια μας δεν ηταν φτιαγμενα για κατι τετοιο οποτε το να τον βαλεις μεσα στο engine bay ειναι μια πατεντα απο μονο του. οποτε λογικα οτι κομπρεσορα και να βαλεις το ιδιο ειναι. Θα χρειαστεις καπου πλακακι..

παντος δεν ειναι απλη η τοποθετηση , χρειαζεται μαστορας αστερι. να βρει που θα σου βαλει τον κομπρεσσορα, να κανει το πλακακι, να ρυθμισει την εισαγωγή κτλ κτλ.. δεν ξερω ποσο θα παρει για αυτη την μετατροπη κανα 400αρι-500αρι.. και θα χρειαστεις και παρελκομενα. οπως intercooler (θεωριτικα θα μπορεις να δουλεψεις και χωρις ενα αλλα ο αερας σου ταη ζεματαει απο τον κομπρσορα) .... επισης μπεκ μεγαλυτερα , προγραμμα και μεταλικη εισαγωγη απο C2. ...

Απο την αλλη βεβαια τωρα που τοσκεφτομαι για καποιον που εχει κανει ολο το πρωτο ΦΠΕ , και εχει ηδη ολα τα προηγουμενα (προγραμμα μεταλικη εισαγωγη εκεντρα) ισως η λυση ενος κομπρεσορα να του βγει ποιο ευκολα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 13:38:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουν βαλει κατα καιρους ανα την Ευρωπη και ειναι τοσο μπλεξιμο που δεν αξιζει καν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 14:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχας χανεις το aircondition καθοτι ετσι οπως ειναι τα μοτερ μας δεν εχει χωρο για κομπρεσορα αν δεν φυγει το κλιμα...

τα υπολοιπα μπλεξηματα ποια ειναι ΣΤελιιο'?

σε 106 παντος εχω δει κομπρεσορα να ρημαζει με 220 αλογα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 14:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει πολυ βαβουρα για μετακινηση εξαρτηματων,πλακακια και λοιπες μλκιες...
Καποτε εβγαινε κομπλε κιτ απο μια ελβετικη εταιρια αλλα δεν επιασε.
Ακομα και το Rotrex του Γρηγορη ηταν για τον φουτσο(τα 220 πως τα θες Alex;) και ηταν ολο με προβληματα,μπουκωματα και αλλα δυσαρεστα πραγματα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 14:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον Γρηγορη που τον ξες εσυ? Surprised

κοιταξε οτι το ρελαντι του ηταν σαν ελβετικο τυρι οκ το ηξερα... αλλα κατα τα αλλα θεριζε το εργαλιο... οτι ποιο γρηγορο εχω μπει ποτε... 0-100 καναμε κανα 6αρι.. και με λαστιχα λιομενα.. σε λιγο ακομα και θα ηταν supercar Laughing

τον πουλαει παρεπιπτοντος τον κομπρεσορα μαχι με τα παρελκομενα ... λες??

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιαν 2011, 15:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερω περισσοτερα απο οτι φανταζεσαι... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 8 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης