PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιλογη Αυτοκινητου (τις Γνωσεις σας παρακαλω)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 20:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον , παμε ενα ενα Very happy

Το mr2 ειναι πολυ ωραιο , αλλα δεν ειναι miata στη διασκεδαση , δεν ειναι τοσο φιλικο στο οριο κ γενικα , με αλλη λογικη θα επιλεξει κανεις το ενα , με αλλη το αλλο.

Το κοκκινο miata , το επαιρνα...χθες Laughing

Το μαυρο , που πρεπει να ειναι κ εισαγωγης , δεν μου αρεσει , λογω καφε πλαστικων στο εσωτερικο. (κοιτα την υπεροχη εκδοση niseko , βρες κανενα τετοιο καλυτερα , αν θελεις καφε δερμα Wink ) .

Το ΤΤ δεν καταλαβα γιατι το εβαλες στη λιστα. Laughing
Πολυ ομορφο (εκτος απο τις ζαντες) αλλα ακρως κλειστοφοβικο , καιει αρκετα παραπανω κ γενικα απεχει αρκετα απο τις παραπανω επιλογες.

Το 206cc ... , καλο αλλα αν τετοιο... , τοτε miata 'η mr2 Wink , οποτε...επισης φευγει απο τη λιστα Razz .

207 thp αν θελεις , υπαρχουν παρα πολλα!!!

Το polακι 20vt ηταν απιστευτα ομορφο κ με πολυ σωστα ζαντολαστιχα. Σιγουρα αξιολογη αγορα. Ισως λιγο τσιμπημενη τιμη για την ενεργητικη του ασφαλεια (σε σχεση με Ibiza Cupra) , αλλα ποιοτικα αρκετα καλυτερο.
Καταναλωση μεγαλυτερη απο τα roadster , λιγοτερο διασκεδαστικο (για τους πισωκινητους) και γενικοτερα αυτοκινητο που σε μπριζωνει να χαλασεις λεφτα. (κοινως...τελειως αλλη νοωτροπια απο κεινη που θα σε κανει να επιλεξεις 2θεσια -σχετικα αδυναμη- πισωκουνα Wink ) .

Οπως και να το φερω , παλι στο NC καταληγω Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 20:59:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Πάντως, χωρίς παρεξήγηση, πας και βλέπεις κάτι αυτοκίνητα... Εγώ θα απέκλεια όσα φοράνε 17άρες και 18άρες αφτερμάρκετ κτλ... Είναι σημάδι, δλδ, για εμένα τουλάχιστον, ότι είναι σκαλισμένα και πιθανώς σκισμένα. Δλδ είναι σημάδι για το είδος των ιδιοκτητών τους, αυτό εννοώ. Εγώ γενικώς θα κοιτούσα όσο πιο μαμά.
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 21:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει πλάκα αυτό το topic. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 21:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ειπε και ο οκτανε...
παλι στο nc καταλήγω... Laughing
οχι ομως σε αυτο που εβαλες πιο πάνω...
αλλα σε εκεινο που σου χει πει ο sod (ναι μιλησαμε σημερα Laughing)
εκείνο το 1,8 με την μεταλλικη αναδιπλώμενη οροφη (που σε ταξιδια που λες οτι σε ενδιαφερουν ειναι απειρως καλητερο σε ηχομόνωση απο την υφασματινη) και απ οσο θυμαμαι ειναι σε πολυ καλά λεφτα...και με λιγα κμ

μρ2 (οπως σου χω ξαναπει) ειναι πολυ "ειδικο" καμπριο ροαστερ
γα**το μεν για οδηγηση ΑΛΛΑ ελαχιστους χωρους, βαβουρα απο το πίσω μοτερ, ειχε και κατι θεματακια θερμοκρασιων ενιοτε κλπ κλπ
με αυτο το μοτερ 1000φορες σελικα 140αρα
αν και εγω 8α επελεγα την 190αρα για να γουσταρω οταν μπαινει το νντι και να εχει σασπενς το παιχνιδι με την προσφυση...αλλα αυτο εγω που ειμαι και λιιιγο βλαμμενος... Laughing

εγω ΤΤ πρωτης γενιάς ποτε και κανενα λογω...δεν μου αρεσε εμφανισιακα...το 2ης οκ αλλά άλλα λεφτα...άλλα κιβικα κλπ κλπ κλπ

περι 206 cc (ναι ξερω τον ερωτα σου με το σχημα του 206... Wink )ENNOEITAI οχι 1600...μιας και σε μαμα μορφη ειναι νεκρό και δεν θες να μπλεξεις (με τις "απλες" μεν αλλα ευκολα μπερδεμενες βελτιώσεις)...αντ' αυτου υπαρχει αυτό...δεν νομιζω να χρειαζεται να σου πω τιποτα παραπανω (και στην τιμη που το δινει σου μενουν καβα ενα σωρο λεφτα για τα παραπανω ~200ε των τελών κυκλοφορίας...)

για τα 207 1,6Τ
ξεχνας τις 150αρες εκδοσεις
θελουν με το καλημερα εστω και ελαχιστο "σκαλισμα" (ευτυχως ευκολο - αλλα δεν υπαρχει κανενας λόγος)
μιλάς μονο για ρψ...ή 207ψψ...

για τα γκρουπ βαγ
μεγεθος πολο/ιμπιζα κλπ δεν βρησκω τον λογο να παρεις
δεν εχουν που δεν εχουν αισθηση ε ας εχει τουλαχιστον χωρους... = -> 1000φορες το γκολφ
το 6αρι, οχι το 5αρι 1400 tsi με το dsg

υ.γ.1
περι καταναλωσης
για να εχεις κατω απο 9 με ολα τα παραπανω πρεπει να εισαι συγκρατημενος στο πως οδηγείς
το δικο μου 206 με συνετη οδηγηση, μικρα χιλιομετρα (χωρις ομως εκτος σταματα ξεκινα μεσα σε πολη μιας και δεν το κυκλοφορω σε τετοια μερη), αναβασεις κλπ σε στροφοδιαδρομές κλπ κλπ ειναι στο 8,4...
θεωβρω οτι και ολα τα παραπάνω μπορουν να κινηθουν σε παραπλησια (+ - 1 λιτρο) νουμερα με αντιστοιχο τροπο οδηγησης σε αντιστοιχες συνθηκες

υ.γ.2
περι ελαστικων/ζαντων κπανηματων κλπ
δωσε βαση οχι τοσο στην διαμετρο της ζαντας οσο στο προφιλ των ελαστικών...
απο 45 και κατω αρχζει γενικώς το πανηγυρι των τριγμών αργα ή γρήγορα

υ.γ.3
ενα απο τα ομορφοτερα καμπριο ολων των εποχων...
http://www.tuningfever.fr/pics-max-9910-453694-girl-and-bmw-e30-cabrio.jpg
εεε και οχι μονο... Laughing Laughing Laughing Laughing
και σοβαρευοντας μπορεις να το βρεις σε οσα κιβικα θες ...εεε δηλωμενα ή οχι... Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 21:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω άδικο ρε Σπύρο; Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 22:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
[...] αν και εγω 8α επελεγα την 190αρα για να γουσταρω οταν μπαινει το VVTL-i και να εχει σασπενς το παιχνιδι με την προσφυση... [...]

VVT-i είναι η απλή. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιαν 2011, 23:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
οπως ειπε και ο οκτανε...
παλι στο nc καταλήγω... Laughing
οχι ομως σε αυτο που εβαλες πιο πάνω...
αλλα σε εκεινο που σου χει πει ο sod (ναι μιλησαμε σημερα Laughing)
εκείνο το 1,8 με την μεταλλικη αναδιπλώμενη οροφη (που σε ταξιδια που λες οτι σε ενδιαφερουν ειναι απειρως καλητερο σε ηχομόνωση απο την υφασματινη) και απ οσο θυμαμαι ειναι σε πολυ καλά λεφτα...και με λιγα κμ

Εγω θα πηγαινα σε υφασματινη οροφη και hardtop Wink
Βεβαια αν εχουμε γνωστο αυτοκινητο , τοτε αλλαζει το πραμα. (μιας και απο κακομεταχειρισμενα ειναι γεματη η αγορα)

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 00:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@sinanai
εχεις δικιο Wink

@octane
ναι, ΑΝ εχεις χωρο να βαζεις το hard-top χωρις να γδαρεις σημμαδεψεις κλπ κλπ...και ΑΝ εχεις garage για το αμαξι...μιας και το σκισιμο της υφασματινης ειναι για μερικους "διασκεδαση"... Wink
+ οταν εχεις το προσθαφαιρουμενβο hardtop δεν εχεις την δυνατοτητα...εκει που ξεκινησες με ψιλοβροχο απ' την Αθηνα...και φτανοντας στην Χαλκίδα ειχε βγαλει ηλιο...να "ξεσκεπαστείς... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 11:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως φοβαμαι πολυ τη μεταλλικη αναδιπλουμενη... , λιγα παιχνιδια να αρχισεις (που θα αρχισεις με το miata) , μετα θα ειναι κουδουνιστρα (ειδικα αν εισαι ξεσκεπαστος...) . Laughing
Η λογικη λεει τετοια , το συναισθημα οχι.
Δυσκολη επιλογη φιλε Αντρεα Razz

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 17:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πλεον οι επιλογες λιγοστεψαν...

207gt/rc η μχ-5 nb/nc, το καθενα για τους δικους του λογους

σημερα μαλλον θα τα πουμε και απο κοντα για περισοτερες λεπτομεριες.

αρε τι πριξιμο εχει να φαει ο ξανθο απατσι μ Smile

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 17:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοπιασε...
κοπιασε...
θα σε περιλάβω...
Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 17:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα μαμα MX-5(χωρις αναρτηση εννοω) και θα ειναι jet...
Το να το δεσεις με μπαρες δεν ειναι κατι δυσκολο ή εξαιρετικα ακριβο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 17:48:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Έχω άδικο ρε Σπύρο; Wink

ετσι αυτο λεω κι εγω
ΤΕΛΙΚΑ Αντρεα επρεπε να επαιρνες το 206cc του 206xs Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 17:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
κοπιασε...
κοπιασε...
θα σε περιλάβω...
Laughing Laughing Laughing Laughing

ανυπομονω Yahoo!

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 17:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ενα μαμα MX-5(χωρις αναρτηση εννοω) και θα ειναι jet...
Το να το δεσεις με μπαρες δεν ειναι κατι δυσκολο ή εξαιρετικα ακριβο. Wink

ειναι και αυτο στις 2 επιλογες μου στελιο , απλα σκεφτομαι μονο 2 σημεια
χωροι (2θεσιο) και υψηλη καταναλωση και ισως οχι το πιο ιδανικο για ταξιδι πχ στα Ιωαννινα... ειδωμεν φιλε μου

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 17:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Sinanai έγραψε:
Έχω άδικο ρε Σπύρο; Wink

ετσι αυτο λεω κι εγω
ΤΕΛΙΚΑ Αντρεα επρεπε να επαιρνες το 206cc του 206xs Crying or Very sad

Σπυρο το παιδι μου εστειλε μυνημα οτι το εχει κλεισει αλλος , ισως να ηταν οντως μια καλη περιπτωση...

εξακολουθω να ειμαι ανοιχτος σε προτασεις μιας και θελω αυτη την φορα να κανω σωστες επιλογες και ας το ζαλιζω το θεμα λιγο περισοτερο Smile

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 17:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αποτα παραπανω 4...
η "λογικη" (= να μην μπλεξεις με εκτενείς βελτιώσεις...βλ 150αρη 207 για να παρει τα ποδια του... και να μην μπλεξεις με περιεργα ντριφτοσεναρια...βλ nb...) ...λεει λοιπόν...

-> 207 ρψ (αν θες να μεινεις με κινηση εμπρός + ενα μπλοκε quaife ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και ισως τιποτα παραπανω (ουτε αναρτηση, ουτε προγραμμα ουτε τιποτα αλλο)... (τωρα αν εχεις καυλες για αλογα λυσεις υπαρχουν αλλα δεν εκει το νοημα νομιζω)

ή

-> αν θες να εξερευνήσεις την πισω κινηση NC (εγω με hardtop θα το εψαχνα) + πάλι ενα μπλοκε (δεν θυμαμαι πιο επιλεγουν οι μαζδακηδες - το βρηκουμε αυτο) και παλι χωρις τιποτε αλλο...

εγω για ΕΜΕΝΑ θα επελεγα το μιατα

υ.γ. περι 206ψψ του 206χσ θα συμφωνησω με σπυρο...αλλα...πουληθηκε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 18:07:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AN exeis ta lefta nc Μη κοιτας καν τα nb
ειναι χαωδης η διαφορα σε ποιοτητα και στιβαροτητα.
το nc δε θελει τιποτα απο ενισχυσεις ουτε καν αυτοι που λιωνουν πιστες δεν ασχολουνται με την ακαμψια του....

και αν παρεις 207 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ και οχι τσιγγουνιες. θα σκασεις 15 και θα παρεις ενα 09 μοντελο με λιγα χλμ για να εχεις και ενα μικρο υπολοιπο εγγυηση Wink

αν δεν εχεις αναγκη για χωρους ενα 1.8nc Θα το καταχαρεις
και για χαρντ τοπ ειναι πολλα τα λεφτα κανε ασφαλεια για κουκουλα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Πεμ 27 Ιαν 2011, 18:08:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 18:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+10000!!!!!!!!!!!!!!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2011, 18:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
AN exeis ta lefta nc Μη κοιτας καν τα nb
ειναι χαωδης η διαφορα σε ποιοτητα και στιβαροτητα.
το nc δε θελει τιποτα απο ενισχυσεις ουτε καν αυτοι που λιωνουν πιστες δεν ασχολουνται με την ακαμψια του....

και αν παρεις 207 ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ και οχι τσιγγουνιες. θα σκασεις 15 και θα παρεις ενα 09 μοντελο με λιγα χλμ για να εχεις και ενα μικρο υπολοιπο εγγυηση Wink

αν δεν εχεις αναγκη για χωρους ενα 1.8nc Θα το καταχαρεις
και για χαρντ τοπ ειναι πολλα τα λεφτα κανε ασφαλεια για κουκουλα...

το 1.8 nc χανει αρκετα σε οδηγικη αισθηση και παιχνιδιαρικη συμπεριφορα σε σχεση με το 1.8 nb fl συμφωνα με οσα εχω διαβασει στο miata club , απο την αλλη ειναι πιο στιβαρο, κανενα θεμα ακαμψιας και σαφως πιο καινουργιο...

Η καταναλωση επισης παιζει απο 10 εως 15/100 το οποιο ειναι ενα θεματακι ετσι οπως εχουν οι τιμες στην βενζινη ...

Επισης επειδη εχω οδηγησει nc και nb οτι για βολτα στο βουνο η σε παραλια διαρκειας 1-2 ωρων ειναι οτι καλυτερο , αλλα σε ταξιδι 500χλμ ?

αυτες ειναι οι μονες μου ενστασεις για το mx5 που με συγκρατουν ακομα για την αγορα του.

Απο την αλλη οδηγησα λιγο ενα 207 rally με προγραμμα και μπορω να πω οτι δεν εχει καμια μα καμια σχεση με οσα γαλλικα εχω οδηγησει ως τωρα(δεν ειναι και πολλα αλλα λεμε)

πολυ στιβαρο , ωραιος εσωτερικο χωρος , τιμονι πουπουλο αλλα σταθερο (νομιζα οτι κραταγα τιμονιερα και επαιζα mcray) και ωραιο γκαζακι.... που σε κανει να σκεφτεσαι οτι για ταξιδι ειναι απλα σουπερ και απιστευτα ξεκουραστο....

ειναι αλλες κατηγοριες ξερω , αλλα ψαχνω να μου καλυψω ολες τις αποριες για αυτα τα 2 για να καταλαβω σε ποια κατηγορια ανηκω με σιγουρια .

σε 1η φαση μου αρεσαν και τα 2 για πολυ διαφορετικους λογους ... ειδωμεν φιλε μου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης