PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φτηνά την γλυτωσα II!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2003, 11:21:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Diavaza to topic kai pragmati eixe plaka pou egine auto me tis xronologies! Alla telika re Tomcat den eipes, pws akrivwse egine kai stamathses aristerh lwrida??????? Akoma den katalava giati to ekanes!!!

To amaksi meta pou to phres apo to gkaraz htan san kainourgio h exei afhsei kanena kousouri? An 8es apantas giati mallon sou exei afhsei dramatikes empeiries..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2003, 16:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω χθες απογευμα πηγα μια βολτα στην Λιμνη και εκανα το γυρο απο ενα χωριο το Βελβεντο πισω στο φραγμα και ..............τελος παντων εχει μια διαδρομη στην οποια παταει ενας στον 1 μηνα και αμα.Ασφαλτος που σου ροκανιζει τα λαστιχα και στροφες.......Και οταν λεμε στροφες λεμε ΣΤΡΟΦΕΣ.Εχει αναβαση απο φραγμα για κορυφη και μετα κατι πατημες με οσα και κλειστες με δευτερα..Ξαφνικα μετα απο ενα εσακι με 4 ολα βγαινεις σε μικρη ευθεια και εχει μια πατημενη αριστερη οπου το 106 πεταγε με 170+ στην οποια στην εισοδο εχει ενα ψιλοσαμαρακι που το αμαξι σηκωνετε στον αερα.Ξαφνικα απο περα και με το που παει να σκασει κατω βλεπω εναν τυπο με ενα Scratch δεν θυμαμε τι ηταν να εχει βγαλει την οικογενεια βολτα με τα παιδακια να δουνε την λιμνη και παει στην μεση ακριβως Shocked Shocked Shocked Shocked Τωρα λεω ΤΙ φρενα και τι........... Rolling eyes Οπως ερχωμαι ψιλο τιμονια να γλυστρησει λιιιγο ο κωλος και μαζευωμαι οσο το δυνατον δεξια με το γκαζι τερμα γιατι ειμουνα ειδη στην στροφη και στα τοσα αν το αφηνα θαααα Salute Ευτηχως ο μπαρμπας μαζευτηκε γιατι ΑΝ επεφτα επανω του δεν θα εμενε ΤΙΠΟΤΑ.Σαν τον Αρμαγεδων ενα πραγμα.Ουφφφφφφφφφφφφφφφ........................................

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2003, 18:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ευτηχως ο μπαρμπας μαζευτηκε γιατι ΑΝ επεφτα επανω του δεν θα εμενε ΤΙΠΟΤΑ.Σαν τον Αρμαγεδων ενα πραγμα.Ουφφφφφφφφφφφφφφφ........................................

Να σου θυμήσω προς γνώση και συμμόρφωση...
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Κοιτα με τις παπαριες που κανεις να ρθεις καμια μερα κλαμενος και να μου πεις οτι το γρεντωσες σε κανα μαντροτοιχο...........

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Κοψε τις ΄΄μαγκιες΄΄ και συνελθε

Πάλι καλά που κάπως φτιάξανε τα πράγματα και γλύτωσες και εσύ και ο μπάρμπας... Rolling eyes Δέν θα ήθελα να φανταστώ τη συνέχεια άν δεν αντιδρούσατε έτσι... Confused Τέλος να σου ευχηθώ καλές διαδρομές αλλά με περισσότερη ασφάλεια και προσοχή... Γιατί καλά όλα αυτά αλλά πρέπει να σκέφτεσαι και τα πιο απίθανα σενάρια όταν τρέχεις... Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούν 2003, 18:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ευτηχως ο μπαρμπας μαζευτηκε γιατι ΑΝ επεφτα επανω του δεν θα εμενε ΤΙΠΟΤΑ.Σαν τον Αρμαγεδων ενα πραγμα.Ουφφφφφφφφφφφφφφφ........................................

Να σου θυμήσω προς γνώση και συμμόρφωση...
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Κοιτα με τις παπαριες που κανεις να ρθεις καμια μερα κλαμενος και να μου πεις οτι το γρεντωσες σε κανα μαντροτοιχο...........

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Κοψε τις ΄΄μαγκιες΄΄ και συνελθε

Πάλι καλά που κάπως φτιάξανε τα πράγματα και γλύτωσες και εσύ και ο μπάρμπας... Rolling eyes Δέν θα ήθελα να φανταστώ τη συνέχεια άν δεν αντιδρούσατε έτσι... Confused Τέλος να σου ευχηθώ καλές διαδρομές αλλά με περισσότερη ασφάλεια και προσοχή... Γιατί καλά όλα αυτά αλλά πρέπει να σκέφτεσαι και τα πιο απίθανα σενάρια όταν τρέχεις... Wink

Μην τα συζητας ξαδερφε Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes το καλο ειναι οτι το αμαξι με την παραμικρη κινηση των καρπων αντιδρα ακαριαια και υπακουει,αλλιως..?? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line

Ένταξη: 08 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2003, 16:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σας πω κι εγώ τον πόνο μου.
Πάω σήμερα να πάρω το αμάξι μου που ήταν παρκαρισμένο στο στενάκι έξω από το σπίτι μου και δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού. Κοιτάω και βλέπω το φτερό στραπατσαρισμένο αλλά ευτυχώς η πόρτα είναι απλά γδαρμένη στο προστατευτικό πλαστικό.
Το θέμα είναι πως υποψιάζομαι ποιος το έχει κάνει, καθώς τον έχω δει να χτυπάει κι άλλα παρκαρισμένα και να φεύγει και ένα πρωί πέρναγε οριακά πάλι από το δικό μου. Είναι ένα φορτηγό ανεφοδιασμού του Super Market που είναι εκεί κοντά. Σκέφτομαι να τον περιμένω αύριο το πρωί και να του πω πως τον είδανε από την πολυκατοικία να με τρακάρει.Για σημάδια δε νομίζω να έχει αφήσει γιατί έχει σίδερα που εξέχουν και με αυτά είχε χτυπήσει και τον άλλον. Η νομική ασφάλεια μπορεί να κάνει κάτι?
Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας γιατί έχω φριξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2003, 00:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς, χωρίς μάρτυρες δεν έχεις ελπίδες.
Βέβαια, σκέπτεσαι να τον ψαρώσεις. Προσπάθησέ το αλλά μην αυταπατάσαι. Αν ο τύπος το έχει συνήθεια, θα ξέρει να το παίζει και χαζός.
Αυτούς τους τύπους ή τους την στήνεις να το ξανακάνουν και τους καρφώνεις (και άντε βγάλε άκρη με τα ελληνικά δικαστήρια), ή τους την στήνεις σε καμιά γωνιά και τους κάνεις ασήκωτους στο ξύλο, και μετά το παίζεις εσύ χαζός.
Λυπάμαι, αλλά ή δεν θα έκανα απολύτως τίποτα ή θα έκανα από αγανάκτηση το δεύτερο (δίνοντας πρώτα την δυνατότητα να παραδεχτεί από μόνος του το σφάλμα του και να μην με εξωθήσει στα άκρα) αφού τα δικαστήρια χωρίς απτές αποδείξεις δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ακόμη και τον πιο στυγνό εγκληματία.

Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι-ανδρείκελα τριγύρω μας, τόσο ανεύθυνοι και εγκληματικά αδιάφοροι και ατομιστές.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
racing-girl (Γεωργία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line

Ένταξη: 08 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα Α.Πατήσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2003, 19:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις απόλυτο δίκιο Miltella, δυστηχώς η κατάσταση είναι τραγική και έχουμε τα αυτοκινητάκια μας, για τα οποία έχουμε ξοδέψει μια περιουσία, στο δρόμο στο έλεος του κάθε ζώου που μπορεί να μας το καταστρέψει. Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ άτυχη αφού έχω αποκτήσει πολλά ενθύμια ενώ το έχω παρκαρισμένο. Μια λακούβα στην αεροτομή, ζημιά στην οροφή από το χαλάζι, καταγρατζουνισμένοι προφυλακτήρες και όχι μόνο..
Τελικά το πήγα σήμερα σε φαναρτζή και μου έβγαλε το ποσό των 280.000 δρχ για όλες τις ζημιές που είχα. Για τα τρακαρίσματα στα φτερά μου είπε πως θα πρέπει να βάψει και την μισή πόρτα γιατί το χρώμα δεν θα είναι ίδιο και έτσι θα το σβήσει. Ισχύει όντως αυτό? Κανείς ομοιοπαθής υπάρχει να με διαφωτίσει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2003, 01:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

racing-girl έγραψε:
...Για τα τρακαρίσματα στα φτερά μου είπε πως θα πρέπει να βάψει και την μισή πόρτα γιατί το χρώμα δεν θα είναι ίδιο και έτσι θα το σβήσει. Ισχύει όντως αυτό? Κανείς ομοιοπαθής υπάρχει να με διαφωτίσει?

Ναι ισχύει, γιατί η απόχρωση του χρώματος μπορεί να διαφέρει υπό κάποια οπτική γωνία στο φως ή στο σκοτάδι και έτσι με την τεχνική του "σβησίματος" αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης