PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

πληκτρολόγιο immo σε 406

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DoctorAbo (Mitzano)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (1997)

Ένταξη: 23 Δεκ 2010
Τόπος: AAthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2011, 00:50:57    Θέμα δημοσίευσης: πληκτρολόγιο immo σε 406 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλοι τα φώτα σας. Το 406 μου (97) έχει ένα πληκτρολόγιο που κάθε φορά που πρέπει να βάλω μπρος πρέπει να πατάω 4 νουμεράκια. (Σιγά που δε ξέρετε).
Αυτό λοιπόν το πληκτρολόγιο τώρα το χειμώνα, και ιδιαίτερα με βοριά, χαζεύει. Μερικά πρωϊνά μου πέρνει και 3 λεπτά μέχρι να καταφέρω να μπάξω τα νουμεράκια να πάρει μπρος.

Τοχει αντιμετωπίσει κανείς ? Αλλάζει ολόκληρο το πληκτρολόγιο? Το ψεκάζει κανείς με κανα τζατζίκι του στυλ WD40 ?? ? Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποίησω για πάντα να ησυχάσω από δαύτο ?

Σημείωση. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στα 4 συγκεκριμένα νουμεράκια, αλλά ακόμα και αυτά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Με κύο και βορινό καιρό δε πατιέται κανένα κουμπάκι !!!!!

Μες το δάσος περπατώ, όταν ο λύκος δεν είναι εδώ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 23:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1) κάποιες φορές μπορούμε και το επισκευάζουμε (καθάρισμα)
2) αλλαγή με καινούριο η μεταχειρισμένο
3) κατάργηση δεν αρέσει το αμάξι μας στους κλέφτες ευτυχώς

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DoctorAbo (Mitzano)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (1997)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2011, 11:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ μου ευχαριστώ. Η πιο sexy λύση που άκουσα είναι η κατάργηση.
Φαντάσου τώρα να έχεις φίλους μέσα στο αυτοκίνητο , να βιάζεσαι, να πατάς τα κουμπάκια και αυτά να κάνουν κούκου.
ΚΑΤΑΡΗΣΗ ΤΩΡΑ
ευχαριστώ πάρα πολύ.

Επιστροφή στην κορυφή
chuck (Χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.6 16v

Ένταξη: 10 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2011, 12:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειχανε τα 406του 97τετοιο imo???του πατερα μου γιατι το εχει στο κλειδι??μαλλον πρεπει να το καταργησεις με καποιο τροπο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tonism (ANTONIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6gti 2004

Ένταξη: 24 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 00:54:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: πληκτρολόγιο immo σε 406 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DoctorAbo έγραψε:
Φίλοι τα φώτα σας. Το 406 μου (97) έχει ένα πληκτρολόγιο που κάθε φορά που πρέπει να βάλω μπρος πρέπει να πατάω 4 νουμεράκια. (Σιγά που δε ξέρετε).
Αυτό λοιπόν το πληκτρολόγιο τώρα το χειμώνα, και ιδιαίτερα με βοριά, χαζεύει. Μερικά πρωϊνά μου πέρνει και 3 λεπτά μέχρι να καταφέρω να μπάξω τα νουμεράκια να πάρει μπρος.

Τοχει αντιμετωπίσει κανείς ? Αλλάζει ολόκληρο το πληκτρολόγιο? Το ψεκάζει κανείς με κανα τζατζίκι του στυλ WD40 ?? ? Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποίησω για πάντα να ησυχάσω από δαύτο ?

Σημείωση. Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στα 4 συγκεκριμένα νουμεράκια, αλλά ακόμα και αυτά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Με κύο και βορινό καιρό δε πατιέται κανένα κουμπάκι !!!!!

Σε μερικα εχει παρουσιαστει.. αν ανοιξεισ και το μεγαλο πορτακι που στηριζει το πληκτρολογιο θα δεισ μια κοπιτσα που κραταει την καλωδιωση κοψε την και πιθανον να εχουν γδαρθει τα καλωδια με το ανοιξε κλεισε ριξε μα ματια δεσ μεσα και απο το μακαρονι της καλωδιωσησ
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 03:04:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το ξεκλειδωσεις και βαλεις μπροστα και μετα ψεμπριζωσεις το immo λογικα απενεργοποιειται οπως και σε ολα τα pegeuot με πληκτρολογιο...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DoctorAbo (Mitzano)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (1997)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 09:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
αν το ξεκλειδωσεις και βαλεις μπροστα και μετα ψεμπριζωσεις το immo λογικα απενεργοποιειται οπως και σε ολα τα pegeuot με πληκτρολογιο...

Ακούγεται πολύ εύκολο αλλά δε θα το δοκίμαζα μόνος μου για κανένα λόγο. Φαντάσου να κλειδώσει μπρρρρρρρ ούτε να το σκέπτομαι !!!! Καλύτερα στο γιατρό με σιγουριά. (όχι πως δε με γαργαλάει η ιδέα πάντως Wink )

Επιστροφή στην κορυφή
blackpug106 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 16V '01

Ένταξη: 18 Απρ 2004
Τόπος: Θεσαλλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 11:06:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: πληκτρολόγιο immo σε 406 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DoctorAbo έγραψε:

το κανει και σε μενα κ νομιζα πως ηταν απο την πολυ χρηση
γιαυτο ελεγα να αλλαξω τετραψηφιο

συνηθως μου κολλαει το 9 που ειναι στην ακρη

σπαστικο παντως να καθεσαι σα το χαζο να πληκτρολογεις, αλλα και να το βγαλουμε τελειως Question Question

δεν ειναι και πρωτος στοχος τα 406, αλλα ποτε δεν ξερεις, ασε που αν ειναι και φουλαρισμενο εχει 100 ευρω βενζινη Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 11:19:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 1,52+ το λίτρο ξεπερνάμε άνετα το 100ευρω Laughing Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
DoctorAbo (Mitzano)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (1997)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 13:31:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Με 1,52+ το λίτρο ξεπερνάμε άνετα το 100ευρω Laughing Laughing Laughing

Mα είναι γνωστό πως αν θες να αυξήσεις την αξία ενός Yugo απλά το φουλάρεις. Μετράει πολύ για τον επόμενο Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης