PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 1.6 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
johnny (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Xsara 1.6 (8v)

Ένταξη: 21 Δεκ 2010
Τόπος: PYRGOS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 03:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

se eyxaristv eksarxeis pou thes na me bohthhseis...apla dne xw lefta mias kai foithths kai katalabaineis....apla thelw na tou balw moteraki apo saxorallo......na ksereis to 306 kai to xsara einai ta idia aytokinhta opote mporw na empisteytw tis kinhseis sou...egw exw ksekihsei ligaki bazontas panw pisw aksona me diskous apo to dilitro....opote apo frena eimai komple...to thema einai oti dn exw polla lefta na parw to saxorallo moter...hthela na se rwthsw an sou xreiatike tipota allo....px ebales kai ta akra h ta aksonia h tipota allo..h mono to moter ebales kai ola ok???koita dn thelw na mpleksw me pleksoudes opote tha brw monofyso 16v moter na eimai ok....to thema einai oti sthn anthna exw akousei oti yparxoun polles eykaries kai se mantres me katasxemena h apo aposyrsh...kserei sna brw kati oikonomiko...eimaikai ligo makrya...opote dn mporw na anebainw synexei aathhna thelw na me bohthhsei sse ayto...

------------------------------------------------------------------------------------

Παρακαλείσαι να γραφεις με ελληνικα:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=25

Εκ της MOD Team

pame gia 16 balbido
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

Ένταξη: 28 Απρ 2010
Τόπος: Αθηνα-Αρτα(σπουδες)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 13:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα σου πω τι παιζει...η τιμη για το μοτερ που σου ειπα ειναι απο μαντρα που παταει αυτοκινητα στην πρεσσα...το κακο της υποθεσης ειναι οτι μοτερ απο saxoralla οταν φαιρνουν παιρνουν τηλ του δικους τους και ερχονται και τα παιρνουν 100-150 ευρω και μετα αυτοι τα πουλανε 8-9-10 κατοσταρικα...γιαυτο και παροτι γυρισα ολες τις μαντρες του ασπροπυργου δεν βρηκα ουτε ενα τετοιο μοτερ...ειναι δυσκολο να πετυχεις προσφορα σε τετοιο μοτερ...αν εχεις υπομονη να ψαχνεις συνεχως και να παιρνεις τηλεφωνα ισως πετυχεις προσφορα αλλα πιστευω κατω απο 6 κατοσταρικα ειναι απιθανο να βρεις...δεν ξερω τι παιζει με σαζμαν απο 16v μιας κι εμενα φοραγε σαζμαν απο 14αρι και τα ακρα μπηκαν τα δικα μου μια χαρα...αν ξερει καποιος ας το διευκρινησει αυτο...καλο θα ηταν αν δεν κανεις πολλα ταξιδια να κρατησεις το σαζμαν που εχεις αν ειναι σε καλη κατασταση γιατι ειναι κοντο σε σχεση με το μαμα του ραλου και υπολογισε οτι χιλιομετρα πιανεις τωρα συν 1000 στροφες παραπανω που θα εχεις...εμενα να φανταστεις η δευτερα μου σπαζμενη βγαζει 90....οπως εχω πει και πιο πανω στεκομαι ευκολα διπλα σε ενα ραλο και αυτο πιστευω λογο του σαζμαν...κοιταζε συνεχεια στο car.gr για μοτερ!

edit: το αλλο παλι που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις κανενα κολημενο μοτερ και να του παρεις αυτα που θες και να τα βαλεις σε ενα μοτερ απο 206...αντε να το παρεις 2-3 κατοσταρικα και αλλα 2 το μοτερ απο 206 εισαι στα 4-5 κατοσταρικα μια χαρα...

you know it's like a gift...it's like i can't control it...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 14:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

200 Μοτερ απο 206?για κουνα το κεφαλι σου...κοντα στο χιλιαρικο πανε

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
teouras (thodoris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

306 xsi 1.8 16v

Ένταξη: 05 Ιούλ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 14:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε γιαννη αν σε ενδιαφερει πωλειται μοτερ 1.8 112 Hp XU7 JP4 απο 306 xsi 1.8 μοντελο 2001 μαζι με 5αρι σαζμαν πλεξουδα εγκεφαλο σε αψογη κατασταση και σε καλη τιμη (περιοχη δυτικη ελλαδα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 16:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου pugovios 200 χωρις εισαγωγη εξαγωγη πλεξουδα και εγκεφαλο...μονο μοτερ-κεφαλη...αν σε ενδιαφερει σου δεινω και τηλεφωνο...συγκεκριμενα ηταν απο xsara vts..το ειχα βρει την μερα που ξεκινησα αυτο το thread αν ρωτησεις τον Pughell θυμαται γιατι τον ρωταγα αν θα δουλεψει με τα ηλεκτρικα του tu5j4...

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 23:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως,το θυμαμαι. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
johnny (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Xsara 1.6 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 03:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

file teoura na ksereis oti olh ayth h fasaria ginetai gia na mpei saxorallo moter epanw....mono ayto to moter exei ayto pou psaxnw....kanena allo moter apo oikogenia peugeot kai citroen dn exei tetoia sympiesh kai roph..kai dn prokeitai na ksana bgei tetoio moter....egw pisteyw oti htan kai einai akoma ena apo ta thaymata sthn troxokinhsh Smile)))))...firalaki dukeof to kserw exw mpleksei alla thelw na to balw na teleiwnei ayth h istoria...aaa.....na sou epibebaiwsw kati......ama brw apo monofusw krataw thn pleksouda m??kai tha doueleyei swsta??twra to sasman m einai psilo konto...1h 50 2ra 90 3h 130 4h 175 5h 215 tha ta kontraro ta saxoralla pisteyw....Smile)) esy trws foles apo saxoralla??

MOD Team έγραψε:

------------------------------------------------------------------------------------

Εκ της MOD Team

pame gia 16 balbido
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 05:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη φαινεται οτι δεν το κατεχεις το πραγμα,για να μην πεταξεις τζαμπα χρηματα,ακου και καμια αλλη γνωμη που το εχει κανει πριν απο εσενα... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 08:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή θα βάλεις "σαχοραλου" μοτέρ δεν πάει να πάει ότι θα περνάς τα "σαχοραλα" υπάρχει μεγάλη διαφορα βάρους, ακόμα και το 306 Gti με τα 167 άλογα ζορίζεται με τα "σαχοραλα
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 13:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

johnny έγραψε:
file teoura na ksereis oti olh ayth h fasaria ginetai gia na mpei saxorallo moter epanw....mono ayto to moter exei ayto pou psaxnw....kanena allo moter apo oikogenia peugeot kai citroen dn exei tetoia sympiesh kai roph..kai dn prokeitai na ksana bgei tetoio moter....egw pisteyw oti htan kai einai akoma ena apo ta thaymata sthn troxokinhsh Smile)))))...firalaki dukeof to kserw exw mpleksei alla thelw na to balw na teleiwnei ayth h istoria...aaa.....na sou epibebaiwsw kati......ama brw apo monofusw krataw thn pleksouda m??kai tha doueleyei swsta??twra to sasman m einai psilo konto...1h 50 2ra 90 3h 130 4h 175 5h 215 tha ta kontraro ta saxoralla pisteyw....Smile)) esy trws foles apo saxoralla??

MOD Team έγραψε:

Εκ της MOD Team

σε σχεση με το σαζμαν που φοραω εγω ειναι μακρυ το δικο σου...το δικο μου σπασμενη 5η βγαζει κατω απο 200...Να σου ξεκαθαρησω κατι...ΔΕΝ περναω σαξοραλλα...ουτε εσυ θα περνας...εχω την εντυπωση οτι το xsara ειναι και λιγο πιο βαρυ απο το 306...γενικα ειναι μεγαλη η διαφορα σε σχεση με πριν αλλα σκεψου οτι ενας ραλλος εχει τα ιδια η περισσοτερα αλογα με εμενα αλλα ειναι 200 κιλα πιο ελαφρυ...Κανε ενα κοπο και διαβασε το ποστ που εχω βαλει τις φωτογραφιες με το project ολοκληρωμενο...Γραφω με τι εχω ανοιξει και πως τα πηγε το αμαξι...οσο για την πλεξουδα ας πει και καποιος αλλος την γνωμη του γιατι απο xsara της γενιας με το μηχανικο γκαζι δεν ξερω καθολου,δεν εχω δει ουτε καν ενα με το καπο ανοιχτο μονο ηλεκτρογκαζο εχω δει που ηταν να του παρω το μοτερ...πρoσωπικα δεν πηραξα ουτε ενα καλωδιο...εβαλα την πλεξουδα απο το 14αρι με τον εγκεφαλο απο το 16v και ολα δουλευουν κομπλε...[/list]

Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2010, 11:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρε το ματι μου αυτο εδω...αν θες παρε ενα τηλεφωνο... http://www.car.gr/parts/view/1109413/

Επιστροφή στην κορυφή
johnny (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Xsara 1.6 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Δεκ 2010, 18:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρα αλλα ειχε πουληθει...φιλαρακι λεω να κατεβω ασπροπυργο να κοψω κινηση...εσυ πωσ την ειχεσ παλεψει εκει...ειχεσ βρει σαχοραλλα εκει???εχει???και σε καλεσ τιμεσ???θα ανεβασω φοτο απο το αμαξι να το δεις...ακριβως τα ιδια μοτερ φοραγαμε....σαν εμφανιση...το δικο μ παει 1085 κιλα...πληριφοριακα στο λεω...και τα σαχοραλλα πανε 950-980..οποτε δν ειναι μεγαλη διαφορα....ξερω οτι ετσι δν θα παταω σαχοραλλα αλλα ομωσ με λιγο φτιαξιμο ολα γινονται....οπως ειχεσ πει και εσυ ασ εχω εγω την βαση με το 16βαλβιδο και βλεπουμε μετα τι γινεται....εχω αρρωστησει....πρεπει να το βρουμε ρε το μοτερακι να το βαλω και εγω..¨(((((((((((((((((((.......ενημερωσεμε...

pame gia 16 balbido
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2010, 04:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σαξοραλλα δεν εχει...δυσκολα θα βρεις τετοιο μοτερ εκει...απο 206 με ηλεκτρογκαζο εχει παρα πολλα...ισως να βρεις και 2λιτρο...αλλα tu5j4 με τιποτα...εγω εφαγα τον κοσμο το καλοκαιρι...δεν κανει κακο να κανεις μια βολτα να δεις τι παιζει, απλα επειδη εισαι μακρια το λεω...μια χαρα εισαι απο κιλα...εγω ειμαι 1080 μαζι με τον ηχο μετρημενα σε πλαστιγκα ...βασικα τοσο ημουν με το 14αρι...με το 16αρι δεν εχω ζυγιστει...ψαχνε στο car.gr...ειχα ακουσει και για κλεμενα ρε φιλε με λιγα λεφτα αλλα ειπα ασε καλητερα...αν θες μπορω να το ψαξω λιγο το θεμα αλλα κατα την γνωμη μου δεν αξιζει...μονο η καταρες που θα εχει ρηξει ο φουκαρας που του το κλεψανε φτανουν για να παει γκαντεμια :p

Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2011, 23:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικα(και συμφωνα με το θεμα) να ενημερωσω οτι πηγα ασπροπυργο χθες το πρωι και γυρισα ολες τις μαντρες...δεν βρηκα ουτε ενα...Τωρα κατι off-topic...Ξερει κανεις τι παιζει με λαθος συμανση οδων?παιδια τρακαρα το σαββατο στο Αιγαλεω...υπηρχε ενα στοπ πριν την μεση του τετραγωνου κρυμενο πισω απο ενα δεντρο...η πλακα ειναι οτι σταματησα αλλα δεν ειχα ορατοτητα λογω παρκαρισμενων..τσουλαγα σιγα σιγα προς τα εξω για να μπορεσω να εχω οπτικο πεδίο και μια ρωσιδα η οποια μαλλον χαζευε κανενα κινητο επεσε πανω μου με καμια 60αρια μεσα στο στενο και με εκανε καινουργιο...και το καλο ειναι οτι την πληρωσα κιολας γιατι "υπηρχε στοπ"...μπορω να κυνηγησω καθολου τον δημο για την συμανση?να φανταστειτε υπηρχαν συντριμια απο ατυχημα που εγινε το βραδυ πριν τρακαρω εγω και τα γυρω μαγαζια εχουν βαλει τσιμεντο-κωλονες μπροστα τους γιατι εχουν μπει μεσα αυτοκινητα απειρες φορες αποτι μας ειπαν...

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 00:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά και τα παρκαρισμένα αν δεν ήταν νόμιμα σε εκείνο το σημείο και εμπόδιζαν την ορατότητα θα μπορούσες να κυνηγήσεις..Έπρεπε να βγάλεις τίποτα φωτογραφίες. Και τον δήμο παίζει να μπορείς αν δε φαίνεται το stop. Βγάλε photos να έχεις!!Τώρα τα παρκαρισμένα θα έχουν φύγει όμως..
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 01:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To stop το εβγαλα φωτογραφιες απο 3-4 μεριες, ως επισης εβγαλα φωτογραφιες και τις τσιμεντο-κωλονες που εχουν τα μαγαζια...

Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιαν 2011, 08:01:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

johnny έγραψε:

MOD Team έγραψε:

Εκ της MOD Team

Φίλε υπάρχει θέμα που λέει 206 ----> 145 - 150 άλογα.
Διάβασε το αυτό και θα δεις ότι μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις και στο 206 μοτερ TU5JP4

Από Αγγλία μπορείς να βρεις πολυ φθηνά

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης