PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ψύλλοι στα αφτιά μου μπήκανε!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 19:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stratos gti έγραψε:
drdino έγραψε:
Αυτοκίνητα σαν το twingo rs κ το clio gt αποδεικνύουν περίτρανα πόσο σωστές είναι οι αυτκινητοβιομηχανίες που ΔΕΝ βγάζουν αμάξια σαν το 106 ραλλυ πια πάντως.
γιατι το λες αυτο???

Γιατί από όλους όσους λένε ότι θα ήθελαν χαρντοκοραδικο στριφτερο ατμοσφαιρικο κανεις δεν τα αγοράζει στο τέλος. Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 20:26:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνεχιζοντας τον προυγουμενο συλλογισμό μου...
το πολο γτι ή γτι-ρ (μη ΧΕΣΩ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ...ενα ειναι το GTI-R ) Laughing Laughing Laughing ...τελος πάντων...συνεχιζουμε...

λεω λοιπόν...
το πολο γτι ή γτι-ρ θα το αγοραζα αντικαθιστοντας το ΟΠΙΣΙ και αυτο και οχι το ΣΕΣΕ... (εχουν βεβαια μια καποια διαφορα σε χωρους - αυτο το ξερεις εσυ αν σου ειναι απαραιτητοι ή οχι)

Αλλιως αν βαρεθηκες το ΣΕΣΕ σαν αμαξι (και οχι σεν καμπριο σεναριο αυτοκινησης) αντικατεστησε το με αλλο καμπριο...
δεν ξερω αν βγαινει το ΕΟΣ με το 7αρι GSG κλπ κλπ...
οκ εχει διαφορα σε επιδόσεις απο το πολο...αλλα δεν ειναι και νεκρο...
και βολταρεις καμπριολατος με παρεα
ή το (κουκλι για εμενα...308 σεσε...σε λευκη περλα...)

περι χρησης ολων αυτων των "επιδόσεων" στο δημοσιο δρομο...ειναι μια κουβεντα που μπορει να πάει πολυ μακρια...οποτε ας μην πιασουμε εδω γιατι δεν θα τελείωσουμε ποτε βασικα... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 20:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ΕΟS είναι Puke right Puke right αλλά γιατί να απο το 207 στο 308 cc? ποιος ο ουσιόδης λόγος? εγώ θα αντικαταστούσα στη θέση του παιδιού το OPC με κάτι αντίστοιχο.

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 20:35:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πEOS

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 20:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα κανεις μας δεν καταλαβε προφανως την πρωτη προταση του φιλου , που λεει πως θελει να αλλαξει το cc του(!!!) και ολοι ειπαμε τι θα καναμε εμεις στη θεση του. Laughing

Ολοι οι συλλογισμοι σωστοι , αλλα εκεινος το λεει καθαρα.

Αλλωστε μπορει να θελει να εχει 2 μπροσθιοκινητα hot hatches , χωρις να ενδιαφερεται για παλετα διαφορετικων οδηγικων συμπεριφορων , cabrio κλπ κλπ

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 20:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα δεν παρέθεσε κάποια επιχειρήματα γιατί θέλει να αλλάξει το cc του! κ όπως λέει παρακάτω δεν είχε σκεφτεί οτι το cc σε καλύπτει σε αλλα πράγματα απο το να έχει δυο παρόμεια τουτου,
γι΄αυτό εμείς του βρίσκουμε επιχειρήματα γιατί να μην αλλάξει το cc του Tease

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 21:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
μα δεν παρέθεσε κάποια επιχειρήματα γιατί θέλει να αλλάξει το cc του! κ όπως λέει παρακάτω δεν είχε σκεφτεί οτι το cc σε καλύπτει σε αλλα πράγματα απο το να έχει δυο παρόμεια τουτου,
γι΄αυτό εμείς του βρίσκουμε επιχειρήματα γιατί να μην αλλάξει το cc του Tease

Βρε και γω τα ιδια εγραψα Laughing
Αλλα οπως ειπα , στο πρωτο ποστ του λεει καθαρα πως θελει να το δωσει! Razz

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 23:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή η σκέψη άρχισε ως εξής ,καταρχήν το Polo μου άρεσε από την διαφήμιση,μετά το είδα στην αντιπροσωπεία,μετά είδα κάτι βιντεάκια στο youtube και τρελάθηκα με το ποσο γρήγορα γίνονται οι αλλαγές και το πως ανεβάζει για τόσο μικρό αμάξι.Με το cc από τότε που άλλαξα τον ρυθμιστή πίεσης τουρμπίνας δεν ξαναείχα πρόβλημα,αλλα παρόλο το πρόγραμμα που έχω δεν με ικανοποιούν καθόλου οι επιδόσεις του(πολύ βαρύ),βεβαια μου αρέσει σε όλα τα αλλα το cc,αλλα από κιβώτιο και επιδόσεις δεν είναι ότι θα ήθελα,το opc δεν πουλιέται διότι έριξα λεφτά στο αμάξι και δεν παίζεται στον δρόμο ,μου δίνει τόση χαρά όταν θέλω να τρέξω και επιπλέον για τα λεφτά που τα κρατάνε τώρα δεν το δίνω με τίποτα.Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.
Καλύτερα να περιμένω και το Gti-R και βλέπω μην περνώ βιάστηκες αποφάσεις.Σέβομαι τις γνώμες σας ο καθένας έχει τον λόγο του που θέλει κάποιο αμάξι,και όπως είπε και ο φίλος Θανάσης δύσκολο να βγάλεις κάτι που σου καρφώθηκε στο μυαλό.Το καλο είναι ότι άνοιξα θέμα συζήτησης Laughing

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 00:24:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xoxo τα είδα κ γω αυτά τα videakia οντως εντυπωσιακές οι αλλαγές! Δεν μ αρέσει εξωτερiκά το θεωρώ όμως αρκετά ουδέτερο, το R αν βγεί λογικά θα βγεί το '12 οπότε ως τότε κοίτα να χαρείς το cc Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης