PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Eισαγωγη απο Γερμανια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:34:53    Θέμα δημοσίευσης: Eισαγωγη απο Γερμανια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομαι να αγορασω ενα ford focus 1.6 TDCI 2007-8 μοντελο. Οι τιμες στην Γερμανια παιζουν στα 7000 euros για αμαξια με γυρω στις 100.000χμ με βιβλιο service και 2 χρονια εγγυηση Πανευρωπαικη.

H διαδρομη Φρανκφουρτη-Αθηνα ειναι 2400χμ. Αν υπολογισουμε οτι το focus με γεματο ντεποζιτο βγαζει 1200χμ αυτονομια ,τοτε θα χρειαστω ακριβως 2 γεμισματα.

ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

Αγορα αυτοκινητου: 7000 euros
Προσωρινες πινακιδες: 80 euros
Βενζινη: 130 euros
Διοδιa: 55 euros
Φαγητο-τσιγαρα-καφες: 50 euros
Tελωνειο: 1300 euros
Εκτελωνιστης: 150 euros
Aσφαλεια και τελη: 460 euros
Αεροπορικα εισητηρια: Δωρεαν για μενα(λογω δουλειας)

Συνολο: 9225 euros!

Ακουω παρατηρησεις για λαθη και τυχον παραλειψεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω πως η εγγυηση στα μεταχειρισμενα ειναι 1 χρονο.
Αυτο μονο. Smile

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα προσωπικα σου εξοδα οπως και τα εξοδα του εκτελωνιστη μου φαινονται πολυ λιγα... Confused
Επισης θα συμφωνησω με τον Πανο για την εγγυηση,εκτος και αν οριζεται αλλιως απο τον συγκεκριμενο πωλητη που το βρηκες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:50:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Αυτο μονο. Smile

Eγω δεν εννουσα την εγγυηση της μαντρας. Η ford εδινε και στην Γερμανια 5 χρονια εγγυηση και λογικα ισχυει και για την Ελλαδα. Και γι'αυτο στις αγγελιες των μεταχειρισμενων στο mobile.de βλεπω εγγυηση μεχρι το 2012, 2013 κ.τ.λ
Επιστροφή στην κορυφή
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τα προσωπικα σου εξοδα οπως και τα εξοδα του εκτελωνιστη μου φαινονται πολυ λιγα... Confused
Επισης θα συμφωνησω με τον Πανο για την εγγυηση,εκτος και αν οριζεται αλλιως απο τον συγκεκριμενο πωλητη που το βρηκες.

Τα εξοδα του εκτελωνιστη αυτα ειναι ,αφου ενας γνωστος εκτελωνισε πριν λιγο καιρο ενα smart και εδωσε τοσα. Tωρα για τα προσωπικα εξοδα ισως εχεις δικιο αλλα σκεφτομαι να παω το πρωι με αεροπλανο και να γυρισω κατευθειαν χωρις διανυκτερευση. Με τον πατερα μου θα παμε και θα οδηγουμε εναλλαξ
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2011, 23:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

toure7 έγραψε:
Octane έγραψε:
Αυτο μονο. Smile

Eγω δεν εννουσα την εγγυηση της μαντρας. Η ford εδινε και στην Γερμανια 5 χρονια εγγυηση και λογικα ισχυει και για την Ελλαδα. Και γι'αυτο στις αγγελιες των μεταχειρισμενων στο mobile.de βλεπω εγγυηση μεχρι το 2012, 2013 κ.τ.λ

Δεν ειναι εγγυηση εργοστασιου για αυτο και δεν μεταβιβαζεται.
Ειναι εγγυηση με προεκταση μεσω ασφαλιστικης οπως γινεται και στην Ελλαδα,κοινως,την ξεχνας...

toure7 έγραψε:
Pughell έγραψε:

Τα εξοδα του εκτελωνιστη αυτα ειναι ,αφου ενας γνωστος εκτελωνισε πριν λιγο καιρο ενα smart και εδωσε τοσα. Tωρα για τα προσωπικα εξοδα ισως εχεις δικιο αλλα σκεφτομαι να παω το πρωι με αεροπλανο και να γυρισω κατευθειαν χωρις διανυκτερευση. Με τον πατερα μου θα παμε και θα οδηγουμε εναλλαξ

Πολυ μικρο ποσο μου φαινεται... Confused
Επισης φορο εισαγωγης δεν εχει;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
chiefjian (Ηλίας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Smart CDI

Ένταξη: 04 Νοέ 2010
Τόπος: Aσπρα Σπιτια Βοιωτιας-Χανια Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγγνωμη αλλα αν στην γερμανια εχουν 7000ε δεν ειναι πιο ευκολο και βολικο να βρεις ενα απο ελλαδα?Γνωστος μου πριν απο μια εβδομαδα αγορασε focus 1.6 cdti με 60.000κμ με 10000ε απο Δραμα,το θυμαμαι γιατι ανεβαιναμε μαζι οταν πηγαινα να παρω το ραλλυε μου!Παντως πιστευω πως η νομοθεσια εχει γινει ετσι ωστε να μην σε συμφερει να κανεις εισαγωγη αυτοκινητο πια....η να σου ερχεται μια η αλλη!!Αποψη μου παντα! Cool

It's not the ride...it's the rider!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
toure7 έγραψε:
Octane έγραψε:
Αυτο μονο. Smile

Δεν ειναι εγγυηση εργοστασιου για αυτο και δεν μεταβιβαζεται.
Ειναι εγγυηση με προεκταση μεσω ασφαλιστικης οπως γινεται και στην Ελλαδα,κοινως,την ξεχνας...

toure7 έγραψε:
Pughell έγραψε:

Πολυ μικρο ποσο μου φαινεται... Confused
Επισης φορο εισαγωγης δεν εχει;

χμ λες? Η εγγυηση εργοστασιου δηλαδη ποσα χρονια ειναι?

Επισης δεν γνωριζω για τον φορο εισαγωγης που λες! Δεν μου τον ανεφερε κανεις.

Επισης δεν ξερω και την εργοστασιακη αξια. Αν ειναι 10.000ε με την απομειωση παει στα 6000ε ,οποτε θα μπορουσε να μου κοψει εικονικο τιμολογιο αγορας ο μαντρας και να πληρωσω λιγοτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν πατε πρωι Γερμανια , κανετε ο,τι κανετε και φυγετε το απογευμα , περιμενοντας μετα να κανετε 1200χλμ ο καθενας , εγω προσωπικα σας ευχομαι "καλο δρομο". Laughing

Υπολογιστε ενα 50ευρο σε redbull , το οποιο κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι προτιμοτερο να δωσετε για μια διανυκτερευση. Wink

Επισης κατι αρκετα επιφοβο ειναι οτι , αν υποθεσουμε πως ολα ειναι οκ και το μοτερ εχει οντως 100.000χλμ κλπ κλπ , στο πολυ κοντινο μελλον μαλλον θα θελει αλλαγη τουρμπινα (οποτε παρε και μια τετοια απο Γερμανια , αφου θα εισαι εκει) γιατι σωστο ζεσταμα δεν θα εχει γινει ποτέ πριν το σκισιμο (και στους μηδεν και μειον δεκα αυτο ειναι θεμα) , ενω το πιθανοτερο ειναι να εχει κανει max 4 αλλαγες λαδιων... .

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chiefjian έγραψε:
Συγγνωμη αλλα αν στην γερμανια εχουν 7000ε δεν ειναι πιο ευκολο και βολικο να βρεις ενα απο ελλαδα?Γνωστος μου πριν απο μια εβδομαδα αγορασε focus 1.6 cdti με 60.000κμ με 10000ε απο Δραμα,το θυμαμαι γιατι ανεβαιναμε μαζι οταν πηγαινα να παρω το ραλλυε μου!Παντως πιστευω πως η νομοθεσια εχει γινει ετσι ωστε να μην σε συμφερει να κανεις εισαγωγη αυτοκινητο πια....η να σου ερχεται μια η αλλη!!Αποψη μου παντα! Cool

Γιατι απο αυτον που το αγορασε απο Γερμανια δεν το ειχε φερει? Στην Ελλαδα οι τιμες που βρισκω ειναι στα 11.000ε παντως για 2006-2007 μοντελο
Επιστροφή στην κορυφή
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Αν πατε πρωι Γερμανια , κανετε ο,τι κανετε και φυγετε το απογευμα , περιμενοντας μετα να κανετε 1200χλμ ο καθενας , εγω προσωπικα σας ευχομαι "καλο δρομο". Laughing

Υπολογιστε ενα 50ευρο σε redbull , το οποιο κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι προτιμοτερο να δωσετε για μια διανυκτερευση. Wink

Επισης κατι αρκετα επιφοβο ειναι οτι , αν υποθεσουμε πως ολα ειναι οκ και το μοτερ εχει οντως 100.000χλμ κλπ κλπ , στο πολυ κοντινο μελλον μαλλον θα θελει αλλαγη τουρμπινα (οποτε παρε και μια τετοια απο Γερμανια , αφου θα εισαι εκει) γιατι σωστο ζεσταμα δεν θα εχει γινει ποτέ πριν το σκισιμο (και στους μηδεν και μειον δεκα αυτο ειναι θεμα) , ενω το πιθανοτερο ειναι να εχει κανει max 4 αλλαγες λαδιων... .

Αν ειναι συντηρημενο σωστα δεν το φοβαμαι, αφου οι diesel μηχανες αντεχουν παραπανω απο τους βενζινοκινητηρες. Ποσα και ποσα ταξι εχουν γραψει απο 500.000χμ και πανω με λιγα προβληματα

Για την διανυκτερευση θα συμφωνησω
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

toure7 έγραψε:
Octane έγραψε:

Αν ειναι συντηρημενο σωστα δεν το φοβαμαι, αφου οι diesel μηχανες αντεχουν παραπανω απο τους βενζινοκινητηρες. Ποσα και ποσα ταξι εχουν γραψει απο 500.000χμ και πανω με λιγα προβληματα

Δεν διαφωνω , απλα οπως ειπα , το 95% των Γερμανων , στο 5λεπτο εχει βγει autobahn και (οχι κρυο αλλα...) παγωμενο μοτερ βαραει overboost και τελικες , ενω λαδια αλλαζονται min καθε 25.000χλμ (Longlife)
10 χρονια μενω εξω και εχω βαρεθει να τους βλεπω να μην μαθαινουν ποτέ Wink
Ειναι δε τοσο στοκοι , που πριν τα συνορα μποτιλιαριζονται στο τελευταιο βενζιναδικο για να φουλαρουν και να πληρωσουν 25cent παραπανω το λιτρο Laughing Laughing Laughing

Πριν καν ανοιξουν το στομα τους , ξερω τι θα σου πουν Cool

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
toure7 έγραψε:
Octane έγραψε:

Δεν διαφωνω , απλα οπως ειπα , το 95% των Γερμανων , στο 5λεπτο εχει βγει autobahn και (οχι κρυο αλλα...) παγωμενο μοτερ βαραει overboost και τελικες , ενω λαδια αλλαζονται min καθε 25.000χλμ (Longlife)
10 χρονια μενω εξω και εχω βαρεθει να τους βλεπω να μην μαθαινουν ποτέ Wink
Ειναι δε τοσο στοκοι , που πριν τα συνορα μποτιλιαριζονται στο τελευταιο βενζιναδικο για να φουλαρουν και να πληρωσουν 25cent παραπανω το λιτρο Laughing Laughing Laughing

Πριν καν ανοιξουν το στομα τους , ξερω τι θα σου πουν Cool

Εγω το μονο που ξερω για τους Γερμανους ειναι οτι καθε μερα πινουν κανα 5λιτρο μπυρα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

toure7 έγραψε:

Εγω το μονο που ξερω για τους Γερμανους ειναι οτι καθε μερα πινουν κανα 5λιτρο μπυρα Laughing

Εσυ μιλας για τις Γερμανιδες Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 00:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
toure7 έγραψε:

Οι Γερμανοι απο 10λιτρο και πανω? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
chiefjian (Ηλίας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Smart CDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 02:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

toure7 έγραψε:
chiefjian έγραψε:

Γιατι απο αυτον που το αγορασε απο Γερμανια δεν το ειχε φερει? Στην Ελλαδα οι τιμες που βρισκω ειναι στα 11.000ε παντως για 2006-2007 μοντελο

Ναι μαλλον..γιατι το εχει φερει με μεταφορικες-δανεικεσ πινακιδες (zoll) αρα ηταν εισαγωγης σιγουρα!Παντως θα προτιμουσα να εδινα 2 χιλιαρικα πανω και να επαιρνα ελληνικο που ουτε αλατια εχει φαει ουτε σκισιμο κρυο που λενε τα παιδια....εκτος αν βρεις καμμια τρελη ευκαιρια!Τοτε παω πασο! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
chiefjian (Ηλίας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Smart CDI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 02:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
toure7 έγραψε:

Λιγα για της γερμανιδες..τυχαινει να ειναι η γυναικα!!!!! Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
toure7 (Nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 03:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chiefjian έγραψε:
toure7 έγραψε:
chiefjian έγραψε:

Ναι μαλλον..γιατι το εχει φερει με μεταφορικες-δανεικεσ πινακιδες (zoll) αρα ηταν εισαγωγης σιγουρα!Παντως θα προτιμουσα να εδινα 2 χιλιαρικα πανω και να επαιρνα ελληνικο που ουτε αλατια εχει φαει ουτε σκισιμο κρυο που λενε τα παιδια....εκτος αν βρεις καμμια τρελη ευκαιρια!Τοτε παω πασο! Cool

Καλα δεν μιλαω για δεκαετιας αμαξι. 2007-8 λεω. 2ετιας-3ετιας λεω.Βασικα ψαχνω να βρω κανα γνωστο φιλο που φερνει αμαξια για να παμε μαζι. Τους μαντραδες δεν τους εμπιστευομαι με τιποτα
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 08:35:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Eισαγωγη απο Γερμανια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

toure7 έγραψε:
Σκεφτομαι να αγορασω ενα ford focus 1.6 TDCI 2007-8 μοντελο. Οι τιμες στην Γερμανια παιζουν στα 7000 euros για αμαξια με γυρω στις 100.000χμ με βιβλιο service και 2 χρονια εγγυηση Πανευρωπαικη.

H διαδρομη Φρανκφουρτη-Αθηνα ειναι 2400χμ. Αν υπολογισουμε οτι το focus με γεματο ντεποζιτο βγαζει 1200χμ αυτονομια ,τοτε θα χρειαστω ακριβως 2 γεμισματα.

ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ

Αγορα αυτοκινητου: 7000 euros
Προσωρινες πινακιδες: 80 euros
Βενζινη: 130 euros
Διοδιa: 55 euros
Φαγητο-τσιγαρα-καφες: 50 euros
Tελωνειο: 1300 euros
Εκτελωνιστης: 150 euros
Aσφαλεια και τελη: 460 euros
Αεροπορικα εισητηρια: Δωρεαν για μενα(λογω δουλειας)

Συνολο: 9225 euros!

Ακουω παρατηρησεις για λαθη και τυχον παραλειψεις!

Άδεια κυκλοφορίας είναι τα τέλη που λες?
Εγγραφή στην Ελλάδα για να πάρεις τίτλο ιδιοκτησίας?
Στην Κύπρο έχουμε και φόρο εισαγωγής.
Ψάξε και για την Ελλάδα, κάνε τηλέφωνα στα Υπουργεία.
Μου φαίνεται παράλογο με 2 γεμίσματα να έρθεις από Γερμανία - Αθήνα Smile

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2011, 11:39:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chiefjian έγραψε:
Octane έγραψε:
toure7 έγραψε:

Λιγα για της γερμανιδες..τυχαινει να ειναι η γυναικα!!!!! Very happy Very happy Very happy

Embarassed Embarassed Embarassed

etuned
MEMsound έγραψε:
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης