PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εργαλείο διάγνωσης OBD ΙΙ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 21:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

παντως το πλεον απαραιτητο οργανο σε μενα ειναι πλεον ενα πολυμπριζο.
μια φυσα για το gtech
μια για τον αναλυτη καυσαεριων
μια για το winols...

Και άλλη μια μπρίζα για τον φορτιστή του κινητού μου, καθότι οποιαδήποτε συσκευή με μπαταρίες βρίσκεται γύρω μου, εκφορτίζεται τάχιστα!!!
Μακάρι να βρίσκαμε κι ένα πολύμπριζο OBD-2 για να έχουμε και το διαγνωστικό κουμπωμένο ταυτόχρονα Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 16:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Όποιος έχει όρεξη μπορεί να κοιτάξει εδώ
Arrow http://www.scangauge.gr/
οι δυνατότητες απο αυτό το "μηχανάκι" είναι πολλές διαβάστε και θα δείτε.
Η τιμή για να το αποκτήσεις είναι επίσης ενδιαφέρουσα.
Θα το δοκιμάσω λογικά στο τελός της εβδομάδας στο 206.

Φίλε δεν ξέρω αν είσαι από Αθήνα, αλλά αν μπορείς φέρτο από τη λέσχη σήμερα να το δούμε τι λέει.
Πάντως περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τα αποτελέσματα, γιατί ψήνομαι και εγώ πολύ.Μακάρι να μαζευόμασταν μερικά παιδιά να πάμε να το πάρουμε αν κάνει δουλειά.Στάνταρ θα κόβανε κανένα 15άρι ευρώ.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 17:57:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Φίλε δεν ξέρω αν είσαι από Αθήνα, αλλά αν μπορείς φέρτο από τη λέσχη σήμερα να το δούμε τι λέει.
Πάντως περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τα αποτελέσματα, γιατί ψήνομαι και εγώ πολύ.Μακάρι να μαζευόμασταν μερικά παιδιά να πάμε να το πάρουμε αν κάνει δουλειά.Στάνταρ θα κόβανε κανένα 15άρι ευρώ.

Επειδή έλειπα διακοπές στο Πήλιο δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω, απο Δευτέρα λογικά θα το δοκιμάσω στο 206, πάντως σε toyota land cruiser δουλεύουν όσες λειτουργίες δοκιμάστηκαν. Από Αθήνα είμαι αλλά δεν κατεβαίνω στην λέσχη, ωστόσο μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 12:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Επειδή έλειπα διακοπές στο Πήλιο δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω, απο Δευτέρα λογικά θα το δοκιμάσω στο 206, πάντως σε toyota land cruiser δουλεύουν όσες λειτουργίες δοκιμάστηκαν. Από Αθήνα είμαι αλλά δεν κατεβαίνω στην λέσχη, ωστόσο μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω εδώ.

Λύσε μου 1πορία φίλε μου.
Το Land cruiser και το 206 έχουν την ίδια φύσα (τετράγωνη με pins πάνω κάτω και πλακέτα στη μέση)??Πώς είναι δυνατόν αυτοκίνητα από διαφορετικές εταιρείες να έχουν την ίδια φύσα?Δεν έπρεπε να παίζει και κανένας αντάπτορας?Σε μένα πχ δεν κάνει, που έχω παλιότερη φύσα και ψάχνω να δω τι θα κάνω για να μπορώ να το συνδέσω.
Άντε περιμένω νέα σου.

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 12:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Το Land cruiser και το 206 έχουν την ίδια φύσα (τετράγωνη με pins πάνω κάτω και πλακέτα στη μέση)??Πώς είναι δυνατόν αυτοκίνητα από διαφορετικές εταιρείες να έχουν την ίδια φύσα?Δεν έπρεπε να παίζει και κανένας αντάπτορας?Σε μένα πχ δεν κάνει, που έχω παλιότερη φύσα και ψάχνω να δω τι θα κάνω για να μπορώ να το συνδέσω.
Άντε περιμένω νέα σου.

Εχει καθιερωθει απο διεθνη στανταρ το ειδος της φισας καθος και το προτοκολο με το οποιο λειτουργει το OBD II (για το προγενεστερο δεν ειμαι σιγουρος τι ισχυει). Για φαντασου καθε εταιρια να ειχε τη δικια της φισα. Τα ανεξαρτητα συνεγερια θα επρεπε να εχουν 200 διαφορεικα φις για να σου κανουν μια διαγνωση. Ειναι δυνατον ρε Θωμα ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 13:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Άντε περιμένω νέα σου.

Οτι σου είπε ο Στέλιος έχεις obd τώρα αν ειναι obd1 or obd2 δεν ξέρω. Αν έχεις obd1 χάνεις κάποιες ενδειξης αλλα λειτουργεί. Κάποια αυτοκινητα έχουν και usb!
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 14:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
Άντε περιμένω νέα σου.

Εχει καθιερωθει απο διεθνη στανταρ το ειδος της φισας καθος και το προτοκολο με το οποιο λειτουργει το OBD II (για το προγενεστερο δεν ειμαι σιγουρος τι ισχυει). Για φαντασου καθε εταιρια να ειχε τη δικια της φισα. Τα ανεξαρτητα συνεγερια θα επρεπε να εχουν 200 διαφορεικα φις για να σου κανουν μια διαγνωση. Ειναι δυνατον ρε Θωμα ?

Δε γνωρίζω ρε Στέλιο τι ακριβώς ισχύει και για αυτό ρωτάω.
Για να δούμε όμως τι μπορεί να γίνει με τη δικιά μου φύσα.Είναι κρίμα να μη μπορώ να δω όσες ενδείξεις προσφέρει ο εγκέφαλος.

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 02:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να βοηθήσω...

Το δοκιμάσα στο δικό μου (206) και όλα καλά.
Όλες οι ενδείξεις λειτούργησαν κανονικά. Η σύνδεση είναι απλή.
Σε γενικές γραμμές σύγκρινα το trip computer μου με το scangauge για να δω αποκλίσεις, έτσι το scangauge είναι πιο γρήγορο στις μετρήσεις, η μέση κατανάλωση μου βγήκε ίδια σχέδον ενώ η στιγμιαία βγήκε καρμπόν. Στροφόμετρο,χλμ/ω,βολτς,map, όλα οκ.
(στο ταχύμετρο έχω μικρή απόκλιση, στα 180 έδειξε το scangauge 177 και στα 100 έδειξε το scangauge 98)
Υπάρχουν αρκετές μετρησεις πιστεύω χρήσιμες για στα χερια κάποιου που ξέρει να τις ερμηνεύσει βοηθάνε. Είναι λίγο αργά και δεν την παλεύω να γράψω περισσότερα, αν θελετε κάτι συγκεκριμένο ρωτήστε, ευχαρίστως να βοηθήσω. Να κάποιες φωτο.

http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06682.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06681.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06680.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06679.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06677.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06676.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06674.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06673.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06672.jpg

ΥΓ. Έχει δοκιμαστεί σε 206,suzuki ignis sport, toyota land cruiser και nissan micra. Λειτουργεί κανονικά εκτος απο το μικρα που δεν δείχνει τιμές του map γιατι δεν έχει, εχει maf.

Προς rastaviper: στην Πάτρα έχει 30ε λιγοτερο απ'οτι εδώ. Οι τύποι ξηγιούνται μια χαρά και είναι συνεπείς. Το αμάξι σου έχει κι εσένα την κλασική 16pin obd θύρα άρα κάνει. κόιτα στο δικό μου και σύγκρινε
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06688.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06683.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 09:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα προφανώς θα είναι ακριβές στις μετρήσεις του, αφού ο εγκέφαλος υποστηρίζει την παροχή πληροφοριών κατανάλωσης μέσω της OBD.
Αν δείτε ένα από τα σοβαρά προγράμματα διάγνωσης, οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο 206.

Για δοκίμασέ το σε αυτοκίνητο χωρίς trip computer, εκεί αξίζει τον κόπο να δεις αν είναι ακριβές. Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να πάρω ένα και για το δικό μου, όμως αμφιβάλλω αν ποτέ μπορεί να λειτουργήσει σωστά, καθώς ο σκέτος Μ7.4.4 δεν παρέχει πληροφορίες για παροχή καυσίμου.
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 10:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Μα προφανώς θα είναι ακριβές στις μετρήσεις του, αφού ο εγκέφαλος υποστηρίζει την παροχή πληροφοριών κατανάλωσης μέσω της OBD.
Αν δείτε ένα από τα σοβαρά προγράμματα διάγνωσης, οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο 206.

Για δοκίμασέ το σε αυτοκίνητο χωρίς trip computer, εκεί αξίζει τον κόπο να δεις αν είναι ακριβές. Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να πάρω ένα και για το δικό μου, όμως αμφιβάλλω αν ποτέ μπορεί να λειτουργήσει σωστά, καθώς ο σκέτος Μ7.4.4 δεν παρέχει πληροφορίες για παροχή καυσίμου.

Ο δικός μου (3φυσος) παρέχει έτσι?
Μπράβο plaketokofths πολύ καλή δουλειά με τις μετρήσεις και ευχαριστούμε που τις ανέβασες κιόλας.Μόνο που κάποιες φωτό είναι λίγο κουνημένες.
Θέλω να σε ρωτήσω πιο συκεκριμένα.Οι τιμές του χρονισμού της κάυσης, του κλειστου/ανοιχτού βρόχγου,το φορτίο μηχανής και η θέση πεντάλ γκαζιού βγαίνανε σωστές??
Μένει να δω τι θα κάνω με τη φύσα τώρα..

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 11:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Δοκιμάστηκε και σε αυτοκίνητα που δεν έχουν τριπ κομπούτερ, πως όμως ξέρεις σε αυτά αν είναι ακριβής οι μετρήσεις? Όσα έχουν obd2 παρέχονται οι ενδείξεις για κατανάλωση κτλ.

RASTAVIPER έγραψε:

Γιατί δεν κοιτάς πρώτα να δεις αν έχουμε ίδια φύσα, κοίτα λίγο να δεις πως είναι η δικιά σου και αν μοιάζει με τις φωτογραφίας.

RASTAVIPER έγραψε:
Μπράβο plaketokofths πολύ καλή δουλειά με τις μετρήσεις και ευχαριστούμε που τις ανέβασες κιόλας.Μόνο που κάποιες φωτό είναι λίγο κουνημένες.

Αυτή είναι κουνημένη http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06673.jpg
μην φανταστείς απο κινητό είναι δεν γινόταν κάτι καλύτερο, οι άλλες νομίζω φαίνονται. Αυτή που πράγματι δεν φαίνεται θα σου πω τι δείχνει.
Κόιτα το trip computer του 206 δείχνει στιγμιαία κατανάλωση 7,0 και το scangauge δείχνει 7,1(πάνω δεξία της οθόνης).

RASTAVIPER έγραψε:

Θέλω να σε ρωτήσω πιο συκεκριμένα.Οι τιμές του χρονισμού της κάυσης, του κλειστου/ανοιχτού βρόχγου,το φορτίο μηχανής και η θέση πεντάλ γκαζιού βγαίνανε σωστές??

Την θέση του πεντάλ, του χρονισμού κάυσης το φορτίο μηχανής ρωτάς αν βγαίνανε σωστά... δεν είχα κάποιο μέτρο σύγκρισης γι αυτά. Το σύστημα κλειστού βρόγχου δεν τίθεται σωστό ή λάθος, ή είναι σύστημα με ανάδραση-κλειστό ή όχι.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 11:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραίος ο plaketokofths (γράψε ρε και το μικρό σου στο προφίλ) Wink Cool
Πόσο είπαμε ότι κάνει αυτό το πραγματάκι?
και από που το αγοράζουμε? Question

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 11:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ωραίος ο plaketokofths (γράψε ρε και το μικρό σου στο προφίλ) Wink Cool

αμα θέλετε τπτ άλλο πείτε, αν και αν κάποιος διαβάσει στο site τι ακριβως κάνει αυτο το μηχανηματάκι νομίζω θα καταλάβει. (το όνομα οκ)

MEMsound έγραψε:
Πόσο είπαμε ότι κάνει αυτό το πραγματάκι?
και από που το αγοράζουμε? Question

200e απο Πάτρα, αν δεις το παραπάνω site

Πωλείται και στην Αθήνα, νομίζω 30ε παραπάνω. Οι τύποι απο Πάτρα είναι οκ, έρχεται με αντικαταβολή χωρίς καμμία καθυστέρηση
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 12:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Πωλείται και στην Αθήνα, νομίζω 30ε παραπάνω. Οι τύποι απο Πάτρα είναι οκ, έρχεται με αντικαταβολή χωρίς καμμία καθυστέρηση

Είπαμε υπάρχει συνεργάτης στον Άλιμο.Τον ήδη επισκεφτεί και είναι πολύ ξηγημένο παληκάρι.Η τιμή είναι ίδια και άμα παίξει και καμιά ομαδική θα πέσει στάνταρ και άλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 10:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
salex έγραψε:

Δοκιμάστηκε και σε αυτοκίνητα που δεν έχουν τριπ κομπούτερ, πως όμως ξέρεις σε αυτά αν είναι ακριβής οι μετρήσεις? Όσα έχουν obd2 παρέχονται οι ενδείξεις για κατανάλωση κτλ.

RASTAVIPER έγραψε:

Γιατί δεν κοιτάς πρώτα να δεις αν έχουμε ίδια φύσα, κοίτα λίγο να δεις πως είναι η δικιά σου και αν μοιάζει με τις φωτογραφίας.

RASTAVIPER έγραψε:

Αυτή είναι κουνημένη http://i9.photobucket.com/albums/a96/plaketokofths/car%20photos/dsc06673.jpg
μην φανταστείς απο κινητό είναι δεν γινόταν κάτι καλύτερο, οι άλλες νομίζω φαίνονται. Αυτή που πράγματι δεν φαίνεται θα σου πω τι δείχνει.
Κόιτα το trip computer του 206 δείχνει στιγμιαία κατανάλωση 7,0 και το scangauge δείχνει 7,1(πάνω δεξία της οθόνης).

RASTAVIPER έγραψε:

Την θέση του πεντάλ, του χρονισμού κάυσης το φορτίο μηχανής ρωτάς αν βγαίνανε σωστά... δεν είχα κάποιο μέτρο σύγκρισης γι αυτά. Το σύστημα κλειστού βρόγχου δεν τίθεται σωστό ή λάθος, ή είναι σύστημα με ανάδραση-κλειστό ή όχι.

Πήγα και έβαλα φύσα OBD επιτέλους!!!
Πήγα χτες στον αντιπρόσωπο στον Άλιμο http://www.carcrazy.gr- +30 210 9941460) και το βάλαμε πάνω για δοκιμή.
Συνδέθηκε και τα έδειξε όλα μια χαρά, εκτός από την πίεση καυσίμου.Αυτό δυστυχώς είναι πολύ βασικό και κρίμα που δε το δείχνει.Εσένα την έδειχνε?
Επίσης να ρωτήσω κάτι για τον χρονισμό καύσης.Ξέρουμε πώς καταλαβαίνεις αν είναι πλούσιο ή όχι το καύσιμο?
Επίσης βρέθηκαν 3 κωδικοί προβλημάτων.
Από τη σελίδα:http://www.scangauge.gr/DTC/Powertrain.html βρήκα τα παρακάτω:
    P0141 02 Sensor Heater Circuit Malfunction (Bank 1 Sensor 2)
    P0201 Injector Circuit Malfunction - Cylinder 1
    P0412 Secondary Air Injection System Switching Valve A Circuit Malfunction

Ξέρει κανεις τι μπορεί να σημαίνουν??
Πάντως μέσα στη βδομάδα πάω να το πάρω.200 € το δίνει κανονικά.

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Απρ 2007, 12:58:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Οτι σου είπε ο Στέλιος έχεις obd τώρα αν ειναι obd1 or obd2 δεν ξέρω. Αν έχεις obd1 χάνεις κάποιες ενδειξης αλλα λειτουργεί. Κάποια αυτοκινητα έχουν και usb!

Mερικα εχουν συνδεση και με Bluetooth τωρα πια! Cool
δεν κανω πλακα.....!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 17:17:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Plaketokofti για πες καμια λεπτομερια για το μηχανημα.
Πρωτον περνεις το καλωδιο απο ODB2 σε RJ45?
Αυτο κανει την δουλεια?
Συνδεετε στην ethernet του PC?
Εχω βρει καποιο που εχει συνδεση bluetooth.
Το ζητημα ειναι το πρωτοκολλο.
Υποστηριζει τα ISO 9141-2/14230-4 KWP2000.
Εγω με το 307 1.6 16V με εγκεφαλο Bosch υποθετω ειμαι σε ενα απο τα παραπανω πρωτοκολλα?
Το πηρα το 2004 και ειναι προ facelift.
Τα ειπα ολα για να μην εχουμε παρεξηγησεις.
Εχω προγραμμα στο PC που διαβαζει δεδομενα απο OBD2.
Αλλα πρεπει να παρω μηχανημα και δεν ξερω πιο απο ολα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2008, 01:55:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

406 του 98 με XU5 υποστηρίζει OBD άραγε; Rolling eyes Θα έπαιρνα όρκο ότι στο συνεργείο το διαβάζουν κανονικά (όχι με PPS), αλλά για κάποιον λόγο εγώ δν μπορώ να συνδεθώ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2008, 19:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως σημερα που πηγα εγω στην ελευσινα για να το αγορασω,δεν καταφεραμε να το κανουμε να δει απο τον εγκεφαλο τιποτα....το αμαξι μου ειναι 206 1.1 μοντελο 2000 με εγκεφαλο magneti marelli εκδοση ΧΤ με την κεντρικη κονσολα να εχει μονο το ρολοι σαν οθονη...

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Ιαν 2011, 15:05:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και προχθές ήταν η γιορτή μου, μου αγόρασα για δωράκι το ScanGaugeII.

Το αυτοκίνητό μου (106 16V τρίφυσο) διαθέτει θύρα OBDII οπότε θεώρησα ότι θα λειτουργούσε.

Κατα τη σύνδεση λοιπόν, ενώ αρχικά βγάζει την ένδειξη "connecting...", στη συνέχεια δείχνει να συνδέεται.

Αλλά στο menu "Gauges" οι μόνες τιμές που εμφανίζει είναι oι RPM και VLT (volt). Όλες οι υπόλοιπες μένουν κενές (δε βγάζει νούμερα).

Ας με ενημερώσει όποιος έχει ψαχτεί με το αντικείμενο παρακαλώ Confused

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης