Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
106PYRGOS (VASILIS) Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)
Ένταξη: 07 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 198 Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2011, 19:29:56 Θέμα δημοσίευσης: νερο απο τις κολωνες μετα απο αλλαγη παρμπριζ σε 106 |
|
|
αλλαξα το τζαμι στην car glass στην θεσσαλονικη,η συγκεκριμενη εταιρια θεωρειται απο τις κορυφαιες στην ευρωπη απο οτι μου εχουν πει κ τα στανταρ της περιμενα να ηταν πολυ υψηλα.το αλλαζω πριν καιρο,πρωτη βροχη μονο ομπρελα που δεν ανοιξα μεσα,παω τους το λεω,ερχεται ο υπευθυνος χωρις να κοιταξει καν μου λεει ειναι απο την κεραια μου κ καλα,του λεω να ριξουμε νερο,περνει ενα μπουκαλι κ ψεκαζει νερο αν ειναι δυνατον να εμπαινε το νερο ετσι οπως το εκανε αυτος.μετα ριχνει με ενα λαστιχο κ φυσικα κατευθειαν αρχισε να τρεχει απο τις κολωνες.το ξαναβγαζουν το ιδιο το ξανατοποθετουν,μου λενε μια χαρα θα ειναι,πρωτη βροχη παλι τα ιδια.τελικα ηρθα κ το εκανα στα μερη μου στον πυργο σε ενα τυπο που αποδειχτηκε πολυ ανωτερος απο την συγκεκριμενη εταιρια που εχει κ το προσωπικο.επειδη η κοροιδια εχει κ τα ορια της ξερει κανενας που μπορω να απευθυνθω για να κανω μια καταγγελια εναντιον τους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
106PYRGOS (VASILIS) Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)
Ένταξη: 07 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 198 Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2011, 21:04:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστω για την διευκολυνση αλλα τι μου το λες οτι το εχεις ξαναγραψει κ καλα τσαντισμενος,δεν διαβαζω κ την καθε λεξη εδω μεσα.η το κανεις κατι επειδη το θες η δεν το κανεις κ δεν λες τιποτα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|