PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye/GT vs Alfa Romeo Mito - Multi Air 135
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 12:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιμενουμε νεα κ κανενα βιντεο αν τυχει... Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2011, 01:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα έτυχε να κάνω test drive μια mito QV (170ps) αφου ενδιαφέρεται φίλος μου για αγορά. Το τεστ ξεκίνησε καλά, μιας και ο πωλητής μας έδωσε το κλειδί και μας είπε πηγαίνετε να το δοκιμάσετε και ελάτε αργότερα! Very happy
Οπότε... την κάψαμε Exclamation Laughing
Τα συμπεράσματά μου, συγκριτικά με το 207:

Στα θετικά, το 6άρι φυσικά, με την όχι και καλύτερη αίσθηση στο κούμπωμα, αλλα σίγουρα καλύτερη απο του 207 (αναμαινόμενο) και καλή κλιμάκωση. Το πολύ γραμμικό μοτερ του που θυμίζει μεγάλο ατμοσφαιρικό και δινει καλά μέχρι τον κόφτη, τον απίστευτο ήχο του κινητήρα, που όμως ίσως να είναι κουραστικός σε μεγάλη διάρκεια. Το πολύ διακριτικό ESP τουλάχιστον στην ρύθμιση Dynamic.

Στα αρνητικά, την εμφανή διαφορά σε turbo lag σε σχέση με 207, το κάπως ασαφές τιμόνι παρά τις 18άρες, την ελαστική αίσθηση στο πεντάλ των 4πίστονων brembo, που για να καταλάβεις τι μπορούν να κάνουν πρέπει να φτάσεις το πεντάλ πιο κάτω απ τη μέση...

Πάντως γενικότερα το αυτοκίνητο, έχει αρκετά σπορ χαρακτήρα, αν και δεν δείχνει να πατάει σαν 207, χωρίς βεβαια να μπορώ να πω με σιγουριά, αφού δεν είχα τη δυνατότητα να το στρίψω, ενώ σίγουρα υπολείπεται σε στοιβαρότητα...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2011, 03:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Σήμερα έτυχε να κάνω test drive μια mito QV (170ps) αφου ενδιαφέρεται φίλος μου για αγορά. Το τεστ ξεκίνησε καλά, μιας και ο πωλητής μας έδωσε το κλειδί και μας είπε πηγαίνετε να το δοκιμάσετε και ελάτε αργότερα! Very happy
Οπότε... την κάψαμε Exclamation Laughing
Τα συμπεράσματά μου, συγκριτικά με το 207:

Στα θετικά, το 6άρι φυσικά, με την όχι και καλύτερη αίσθηση στο κούμπωμα, αλλα σίγουρα καλύτερη απο του 207 (αναμαινόμενο) και καλή κλιμάκωση. Το πολύ γραμμικό μοτερ του που θυμίζει μεγάλο ατμοσφαιρικό και δινει καλά μέχρι τον κόφτη, τον απίστευτο ήχο του κινητήρα, που όμως ίσως να είναι κουραστικός σε μεγάλη διάρκεια. Το πολύ διακριτικό ESP τουλάχιστον στην ρύθμιση Dynamic.

Στα αρνητικά, την εμφανή διαφορά σε turbo lag σε σχέση με 207, το κάπως ασαφές τιμόνι παρά τις 18άρες, την ελαστική αίσθηση στο πεντάλ των 4πίστονων brembo, που για να καταλάβεις τι μπορούν να κάνουν πρέπει να φτάσεις το πεντάλ πιο κάτω απ τη μέση...

Πάντως γενικότερα το αυτοκίνητο, έχει αρκετά σπορ χαρακτήρα, αν και δεν δείχνει να πατάει σαν 207, χωρίς βεβαια να μπορώ να πω με σιγουριά, αφού δεν είχα τη δυνατότητα να το στρίψω, ενώ σίγουρα υπολείπεται σε στοιβαρότητα...

Μερικές φορές χάνω λίγο την έννοια του γραμμικού κινητήρα..Διαβάζω πχ περιοδικά και όλους τους κινητήρες γραμμικούς τους βγάζουν..Τι στο καλό, όλοι γραμμικοί είναι πλέον? Laughing Γραμμικός με lag παίζει ε? Smile Το αμάξι ήταν με την ηλεκτρονική ανάρτηση? Το έχει ένας φίλος μου αλλά δεν με έχει πάει ακόμα σβέλτα. Όλο καφεδοβόλτα κάνουμε όταν μπαίνω μέσα.. Rolling eyes

Ο ήχος παίζει να σου φάνηκε καλός γιατί το 207 δεν έχει καθόλου ήχο! Very happy Καλά ακούγεται πάντως η μιτο..

Από ταχύτητα πώς σου φάνηκε? Γρήγορο? Σε σχέση με το 207?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2011, 11:51:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γραμμικός ως προς το οτι δεν έχει ξεσπάσματα, συγκριτικά με ένα 207 1ου σταδίου που έχω εμπειρία, και χωρίς να νιώθεις ότι όσο ανεβαίουν οι στροφές ψοφάει ή δίνει περισσότερο. Το lag αισθητό πάντως σε κάθε πάτημα του γκαζιού.
Ανάρτηση δεν πρέπει να φορούσε την ηλεκτρονική.
Ο ήχος ήταν όντως εντυπωσιακός, σε επίπεδα σαξοραλλου με σκούπα! Το οποίο όπως και να χει, σου πρσθέτει ψυχολογικό συν για τις επιδόσεις του, και αυτός είναι ο λόγος που ενώ πιστεύεις ότι θα έχεις μαζέψει αρκετά χιλιόμετρα, κοιτάζοντας το κοντέρ, μάλλον θα αλλάξεις γνώμη.
207 Rallye/GT μαμά, πιστεύω το έχει (μην ξεχνάμε ότι είναι και 100 κιλά περίπου ελαφρύτερο), 1ο στάδιο όχι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2011, 15:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε είναι και 20 άλογα παραπάνω..Η σύγκριση με το RC θα ήταν ενδιαφέρουσα..Κάνεις δεν έχει ανοίξει με τέτοιο? Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 6 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης