PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207...Rallye/GT/RC... vs ...the world...!! "part 2"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 98, 99, 100

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 16:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση.

Αν τα 16αρια μας βγάζουν με 1.2-1.3 περί τα 270, δεν είναι λίγο fail το 18άρι να βγάζει 260 με 1.9? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 17:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Ερώτηση.

Αν τα 16αρια μας βγάζουν με 1.2-1.3 περί τα 270, δεν είναι λίγο fail το 18άρι να βγάζει 260 με 1.9? Twisted evil

Και ποιά 16άρια είναι αυτά που βγάζουν στο 1.2-1.3 τα 270;
Το 1.9 στον 20vt από μαμά k03s είναι κάργα overάτο..
Τα 16άρια που θές να πείς τα άλογα τα βγάζουν με 1.4 ή 1.5ct και πολύ λιγότερη ροπή από τα 18άρια! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 17:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
NoDsl έγραψε:
Ερώτηση.

Και ποιά 16άρια είναι αυτά που βγάζουν στο 1.2-1.3 τα 270;
Το 1.9 στον 20vt από μαμά k03s είναι κάργα overάτο..
Τα 16άρια που θές να πείς τα άλογα τα βγάζουν με 1.4 ή 1.5ct και πολύ λιγότερη ροπή από τα 18άρια! Wink

http://etuners.gr/index.php?s=13&t=204

Παράθεση:
Μόλις αποκαταστάθηκε η τάξη με το σκασμένο κολλάρο, ολοκληρώθηκε η ρύθμιση με το παρακάτω αποτέλεσμα.
Χρησιμοποιώντας μέγιστη πίεση 1.3bar με σταθερή πίεση 1.2bar, ο κινητήρας απέδωσε 271 ίππους στις 5995rpm.
Η μέγιστη ροπή ήταν 346,5Nm.
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 17:35:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό φίλε μου φοράει άλλη τουρμπίνα Exclamation
Για k03s δέν μιλάγαμε πρίν;
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 17:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον δεν κατάλαβα οτι μιλάγατε μόνο για k03s.

Πάω πάσο.
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 17:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Μάλλον δεν κατάλαβα οτι μιλάγατε μόνο για k03s.

Πάω πάσο.

Ok Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 17:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως εγω 1.8Τ με κο3s πανω απο +-240πραγματικα δεν εχω δει ....με οτι περιφερειακα και να ειναι

και ενα απο αυτα ηταν του κρυτωνα με agu και τερμα περιφερειακα

μαχα μιλαω παντα
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 17:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
παντως εγω 1.8Τ με κο3s πανω απο +-240πραγματικα δεν εχω δει ....με οτι περιφερειακα και να ειναι

και ενα απο αυτα ηταν του κρυτωνα με agu και τερμα περιφερειακα

μαχα μιλαω παντα

Αυτό που λές αρκετοί το υποστηρίζουν..ότι δηλάδή με μαμά k03s δέν πάνε πάνω από 245! Πάντως από την άλλη πλευρά, πολλοί προγραμματιστές-μηχανικοί-ιδιοκτήτες λένε πλέον ότι πάει και 265 με stock turbo αλλά όχι και πολύ ζωή να φανταστώ..
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 18:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris_207 έγραψε:
πρωσοπικα εγω απο τα σφυριλατα δεν κερδισα τιποτα(απο αλογα)οπως πηγενε το αμαξι με τα μαμα πιστονια ακριβως το ιδιο πιγενει και με τα σφυριλατα...ο πιστολας μου ειπε εκεινο το βραδυ οτι ηταν γυρω στα 260...

παλι καλα που μας το ειπες φιλε χρηστο,οτι δηλωσε κ σε εσενα 260,μιας κ εδω μας ανεφερε οτι ειχε προβλημα κ δεν εβγαζε αλογα.αλλα μαλλον το προβλημα το ειχε για εδω μεσα,για να δικαιολογησει το αποτελεσμα.
κ παλι καλα που το ποσταρες γιατι αν με προβλημα εβγαλε 260,τοτε χωρις προβλημα ποσα θα βγαζει κ που θα παμε εμεις με τα κακομοιρα τα B.T??θα μας κλαδεψουν Embarassed
με κοροιδεψες φιλε σαλεξ,βγαλαμε 270( Embarassed ) με του κοσμου τα πραγματα,κ αυτα τα αλογα κ περισσοτερα,τα βγαζουν τα rc Crying or Very sad
λελο,αν ερθει κανενας απο τους φιλους σου με rc,προς αθηνα,εχουμε ιμπιζα κουμπρα με 235 αλογα.ελατε κ παρτε κ κυαλια Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 19:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pale χλώμιασα τώρα..

Υ.Γ. ντρέπομαι για το Στάθη που είπε τέτοιο ψέμα Embarassed έχει πολύ θράσος.. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:35:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτό το μάταιο κόσμο όλοι δηλώνουν 260. Το ερώτημα είναι ποιός τα βγάζει.
Ξέρετε τί μηχανολογικές διαφορές έχει μια Κ03 με μία Κ03S, με μια Κ03 από RC? Τεράστιες, υπέρ αυτών που δεν έχουν twin scroll μιας και ροϊκά είναι πολύ καλύτερες!

Το μεγαλύτερο νούμερο που έχουμε δει ποτέ από Κ03Σ σε golf IV gti 1.8T ήταν σε ένα επετειακό που έβγαλε κοντά στα 270 με πολύ καλά περιφερειακά
και όλα τα κρίσιμα ανταλλακτικά σε εξαιρετική μηχανολογική κατάσταση.
Αυτό έγινε πριν από σχεδον 2 χρόνια, εξου και εξαφανίστηκε με την παλιά ιστοσελίδα μας. Δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι σήμερα, αλλά από την άλλη πλευρά το φροντίζει πολύ σχολαστικά ο ιδιοκτήτης του.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:39:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορυ αλλα το επετειακο εχουν ακουστει διαφορα που δε ξερω ποσο αληθεια ειναι. απο το οτι εχει αλλα εκκεντρα και καποιες μικροδιαφορες στο καπακι ως οτι η Κ3 που φοραει ηταν λιγο διαφορετικη....γενικα σε απλο 1.8Τ πχ κρυτωνα ποσα εχετε βγαλει

σηκω το κινητο σου σουργελο. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα είναι ότι πλέον και μετά από τόσα χρόνια που βρίσκεται στην αγορά αυτό το μοτέρ(1.8t 20vt), έχει εξελιχθεί τόσο ο κλάδος της βελτίωσης που να μπορούν ακόμα και με stock turbo k03s να βγούν 270άλογα(κάποτε ούτε στα όνειρα δέν ήταν λογικό)..από μία τουρμπίνα, που όπως λές, μηχανολογικά είναι κατώτερη από τις αντίστοιχες twin scroll των 207 (Embarassed ωχ το ανάποδο είπες)! Οπότε έχει αποδειχθεί ότι πράγματι τα άλογα μπορεί να τα φτάσει, γιατί όχι λοιπόν και στον 1.6 thp..μόνοι σας αποδείξατε ότι αντέχει με κλειστό το μοτέρ!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SαλιγκαρAKIS στις Τρι 04 Ιαν 2011, 21:48:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
σορυ αλλα το επετειακο εχουν ακουστει διαφορα που δε ξερω ποσο αληθεια ειναι. απο το οτι εχει αλλα εκκεντρα και καποιες μικροδιαφορες στο καπακι ως οτι η Κ3 που φοραει ηταν λιγο διαφορετικη....γενικα σε απλο 1.8Τ πχ κρυτωνα ποσα εχετε βγαλει

σηκω το κινητο σου σουργελο. Laughing

Δέν παίζει..ίσα ίσα καλύτερο καπάκι είχε το AGU. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:47:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αααα,τζαμπα σας κατηγορησα δλδ?? Laughing δε πειραζει,αφου μπορουν τα βαγκ,τοτε μπορει κ το pug μου Twisted evil αλλα βγαζουν αλογα,αλλα το δικο μου παιρνει οτι βελτιωση παιρνουν κ τα βαγκ Cool
ρε τακη,ακου τον λελο,εχει βελτιωσει σμαρτ κ ξερει κ απο βαγκ Evil
κ για να σου φυγει η απορια φιλε λελο,κ να μαθαινεις κ κατι,ειχαν κ πιο χοντρες μπιελες Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bagosgt στις Τρι 04 Ιαν 2011, 21:49:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

h KO3S των βαγκ εχει πολυ περισσοτερες ελευθεριεςνομιζωεπειδη δεν ειναι τουιν σκρολ και παιρνει και νομιζω πιο ευκολα σφαξιμο....kai ειναι και λογικο δεν εχεις να μαζεψεις λαγκ και ρυπους χαμηλες στροφες...εισαι παρε κοσμε πιεση κατασταση οπως παλια.

εγω παντως μιλαω για 240αλογα και ΜΑΜΑ Κ03S

Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Τρι 04 Ιαν 2011, 21:50:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
αααα,τζαμπα σας κατηγορησα δλδ?? Laughing δε πειραζει,αφου μπορουν τα βαγκ,τοτε μπορει κ το pug μου Twisted evil αλλα βγαζουν αλογα,αλλα το δικο μου παιρνει οτι βελτιωση παιρνουν κ τα βαγκ Cool
ρε τακη,ακου τον λελο,εχει βελτιωσει σμαρτ κ ξερει κ απο βαγκ Evil

Και σύ έχει βελτιώσει πεζό και ξέρεις επίσης.. Cool
Φάε τη μπανανίτσα σου Λιτσάκι! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
h KO3S των βαγκ εχει πολυ περισσοτερες ελευθεριεςνομιζωεπειδη δεν ειναι τουιν σκρολ και παιρνει και νομιζω πιο ευκολα σφαξιμο....kai ειναι και λογικο δεν εχεις να μαζεψεις λαγκ και ρυπους χαμηλες στροφες...εισαι παρε κοσμε πιεση κατασταση οπως παλια.

εγω παντως μιλαω για 240αλογα και ΜΑΜΑ Κ03S

Το άναποδο κατάλαβα.. Embarassed

Γενικά πάντως οι twin scroll είναι πιό σύγχρονης τεχνολογίας και καλύπτουν άλλες ατέλειες!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 21:54:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λελο,οταν βελτιωνα εγω το 106,εσυ μαλλον επαιζες με κουζινικα.κ οσο βελτιωνω το 207,εσυ ακομα στρωνεις... Laughing οπως καταλαβαινεις εισαι ετη φωτος πισω Wink κ γενικα,οχι δε κατεχεις το αθλημα της βελτιωσης κ του μηχανοκινητου,αλλα δε καταλαβαινεις κ τι λεμε.
μπανανααααα Cool

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 22:00:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
λελο,οταν βελτιωνα εγω το 106,εσυ μαλλον επαιζες με κουζινικα.κ οσο βελτιωνω το 207,εσυ ακομα στρωνεις... Laughing οπως καταλαβαινεις εισαι ετη φωτος πισω Wink κ γενικα,οχι δε κατεχεις το αθλημα της βελτιωσης κ του μηχανοκινητου,αλλα δε καταλαβαινεις κ τι λεμε.
μπανανααααα Cool

Γειά σου ρε μάγκα Βάγγο που με ξέρεις και τόσο καλά..μπράβο στο δυναμίτη τη πεζάρα σου που σε κάνει να έχεις και περισσότερες μηχανολογικές γνώσεις με το που πιάνεις το τιμόνι. Laughing
Πρόσεχε όμως τι λές, γιατί φίλε μου δεν σε προσέβαλλα ποτέ και χαρακτήρα εσύ δείχνεις με το τρόπο σου! Evil
Με τη λογική σου, άποψη έχει μόνο όποιος έχει vag στη προκειμένη περίπτωση και αυτός δέν είναι κανένας μας.. Wink
Είμαι σίγουρος πώς και σύ είσαι του Ε.Μ.Π!

-------------------------------------------------------------------------------
συνεχεια εδω :
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=410956#410956

εκ της MOD Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 98, 99, 100
Σελίδα 100 από 100

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης