PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207...Rallye/GT/RC... vs ...the world...!! "part 2"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 98, 99, 100  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 19:55:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό ξεκατίνιασμα Bad talk
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 19:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
bagosgt έγραψε:
δεν απαντω για να μη φανω κακος...εξαλου μας εκαναν συσταση οι mods,εμεναν,του στιβ κ μερικων αλλων,να μη πειραζουμε τα μικρα παιδακια... Rolling eyes

Ok αφού μάλλον ήσουν εκεί, θα ξέρεις καλύτερα. Cool

δεν ημουν εκει,αλλα ημουν πιο κοντα απο εσενα,μιας κ χαλκιδα-λαρισα ειναι η μιση αποσταση αποτι πατρα-λαρισα Wink οποτε ξερω καλυτερα Cool
λελοοοοο....

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 20:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
bagosgt έγραψε:
δεν απαντω για να μη φανω κακος...εξαλου μας εκαναν συσταση οι mods,εμεναν,του στιβ κ μερικων αλλων,να μη πειραζουμε τα μικρα παιδακια... Rolling eyes

Ok αφού μάλλον ήσουν εκεί, θα ξέρεις καλύτερα. Cool

δεν ημουν εκει,αλλα ημουν πιο κοντα απο εσενα,μιας κ χαλκιδα-λαρισα ειναι η μιση αποσταση αποτι πατρα-λαρισα Wink οποτε ξερω καλυτερα Cool
λελοοοοο....

Α γειά σου, στο σφύριξε ο αέρας.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 20:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι εσεναν σε πηραν τηλ κ στο ειπαν???

bagosgt έγραψε:
λελοοοοο....

μπανανα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 20:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
γιατι εσεναν σε πηραν τηλ κ στο ειπαν???

bagosgt έγραψε:
λελοοοοο....

μπανανα!!!

Όχι bago, αλλά ποτέ δέν είπα τίποτα για τη κόντρα..το μόνο που έιπα στο ίδιο το πάλικάρι είναι πώς το αμάξι του πάει πράγματι καλά("240αρίζει σίγουρα" είπα δλδ) εφόσων μάζευε το Στάθη στη τρίτη, τίποτα παραπέρα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 21:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρόνια πολλά και απο μένα!!! Laughing Laughing Laughing
Άνοιξα εγω στα μέρη μου με ένα Golf 4 1,8τ
το παιδί έλεγε 265 άλογα ότι έβγαζε με πρώτο στάδιο
Ανοίξαμε από 2ες και 50χλμ σχεδον και μέχρι
τελειώματα 3ης ήμουνα στην πίσω ρόδα του με την 4η
άρχισε να ανοίγει ώσπου φτάσαμε στα 3 αμάξια σχεδόν
και κόψαμε
Το αμάξι σήκωνε 1,9 όπως μου είπε και ειναι
ρυθμισμένο απο overload

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 22:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβο κωστακη Cool οταν ξανανεβεις πανω να μου το πεις μια βδομαδα νωριτερα,να μαζεψεις κ κανενα ευρω για βενζινη,για να σου δωκω το σουμπαρου να πας Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 22:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα είχα το Subaru ρε θα τους έλανα πλάκα!!!
Θα τους άφηνα και 3 αμάξια να ξεκινήσουνε αυτοί μπροστά!

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 22:34:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παλι μαιμουδιες θα εκανες ρε??μας τα χαλασε κ ο καιρος να κατεβαινα αθηνα την τεταρτη,να βλεπαμε με το κορσα Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
chris_207 (Χρηστος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 14 Ιούλ 2008
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 00:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gνωριζεις κανεναν σπυροπουλο γιωργο απο γιαννιτσα?
Αυτη η μυστικοπαθεια ρε παιδι μου με το σετ απ σας.. Rolling eyes λες και εχετε τπτ ιδιαιτερο και φοβαστε μην το μαθουν..ξυρισμενη 150αρα λιγο μεγαλυτερη απο rc ειναι..δλδ σαν rc περιπου Rolling eyes
O κωλος ειναι ιδιος και στις 2!Τωρα στον συμπιεστη η 150αρα παιρνει μεχρι 42χλσ..για του rc δεν ξερω μεχρι ποσο μπορει να ανοιξει,αν και αλογα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΜΩ(εκτος αν φατε κωλο)

chris_207 την εκανες στον βαγγελη στην τουρμπο ντιζελ(bosch)?
Τι αξονακι εβαλες?απο 1.8τ 20vt?[/quote]

δεν γνωριζω κανεναν απο γιαννιτσα...
εγω την εκανα στον σταυρακογλου εδω θεσ/νικη δεν ξερω απο τι τουρμπινα ειναι το αξονακι που μου εβαλε..
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 00:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris_207 έγραψε:

εγω την εκανα στον σταυρακογλου εδω θεσ/νικη δεν ξερω απο τι τουρμπινα ειναι το αξονακι που μου εβαλε..

Α καλα οκ..καταλαβα! Wink

@σακη αν ειχε 240(που καπου εκει θα ειχε πανω κατω),επρεπε να του ανοιγε ο σταθης με τα ''260'' του

Καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα!!!! Razz

Γεια σου κωστη χρονια πολλα και καλη χρονια!
Γκολφ 4 ειναι 1280 κιλα..τα συμπερασματα δικα σας!!!!!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 01:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Άμα ξυραφιάσω τα 30cm μου, θα βγάζω περισσότερα lt/sec;

Αμα το κάνεις πέρνα τα και με λίγο οινόπνευμα να δείς τι cm/sec θα κάνεις... Τύφλα να έχουν τα fighter jets. Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Τρι 04 Ιαν 2011, 02:01:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 01:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
chris_207 έγραψε:

Α καλα οκ..καταλαβα! Wink

@σακη αν ειχε 240(που καπου εκει θα ειχε πανω κατω),επρεπε να του ανοιγε ο σταθης με τα ''260'' του

Καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα!!!! Razz

Γεια σου κωστη χρονια πολλα και καλη χρονια!
Γκολφ 4 ειναι 1280 κιλα..τα συμπερασματα δικα σας!!!!!

Εκείνη τη μέρα ούτε ο Στάθης όμως ήταν πάνω από 250! Cool

Για το Golf δλδ. τί θές να πείς, ότι παίζει κοντά στα κιλά του rc;
Μιά χαρά είναι το αποτέλεσμα και καλά κάθησε το πεζάκι..άν όντως ήταν και 265 το 4άρι!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 02:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Μιά χαρά είναι το αποτέλεσμα και καλά κάθησε το πεζάκι..άν όντως ήταν και 265 το 4άρι!

Θελω να πω πως ειναι λιγο ελαφρυτερο απο το rc..
θελω να πω πως τα αμαξια που εφαγε ο κωστης ηταν πολυ λιγα σε σχεση με αυτο που επρεπε να φαει με αυτα τα δεδομενα αλογων και κιλων!!!

Καταλαβες???

Για σταθη δεν ξερω πραγματκα ποσα ηταν,αλλα μην δικαιολογειστε οταν κατι δεν ερχετε οπως το περιμενετε και μετα αφαιρειτε αλογα απ αυτα τα πρασινα που εχετε

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 02:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

θελω να πω πως τα αμαξια που εφαγε ο κωστης ηταν πολυ λιγα σε σχεση με αυτο που επρεπε να φαει με αυτα τα δεδομενα αλογων και κιλων!!!

Καταλαβες???

Για σταθη δεν ξερω πραγματκα ποσα ηταν,αλλα μην δικαιολογειστε οταν κατι δεν ερχετε οπως το περιμενετε και μετα αφαιρειτε αλογα απ αυτα τα πρασινα που εχετε

Δηλαδή πόσα είναι το RC; Πιό βαρύ και από GT;
Δέν υπάρχει καμμία διακαιολογία, απλά θυμάμαι πολύ καλά ότι ήδη πρίν τη κόντρα είχε πεί ο Στάθης ότι έπαιζε λιγότερα άλογα απ'ότι κανονικά έπρεπε και αυτό λόγο θέματος με το dp! Ίσα ίσα κ'όλας που παραδέχτηκα ότι ήταν πολύ καλό το rallye του παιδιού μιάς και όπως ο ίδιος είπε, μάζεψε απόσταση στη τρίτη..και μιάς και πιάσαμε το θέμα βάρους με το rc να σου θυμίσω ότι και του Στάθη είναι πιό βαρύ τότες! Wink
Επιπλέον να σου θυμίσω ότι το rallye είναι σφυρί ενώ του Στάθη τσού! Και μήν μου αρχίσετε πάλι ότι τα σφυριά δέν παίζουν ρόλο γιατί αν θές πάρε τηλ. το salex που κάτι παραπάνω ξέρει, να σου πεί άν παίζουν ή όχι..
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 12:15:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Επιπλέον να σου θυμίσω ότι το rallye είναι σφυρί ενώ του Στάθη τσού! Και μήν μου αρχίσετε πάλι ότι τα σφυριά δέν παίζουν ρόλο γιατί αν θές πάρε τηλ. το salex που κάτι παραπάνω ξέρει, να σου πεί άν παίζουν ή όχι..

Θα το πω μια ακομη φορα και αν θες να το καταλαβεις καν το..αν οχι μεινε με την λαθος εντυπωση!
Τα πιστονια και οι μπιελες δεν δινουν αλογα..ισα ισα που ριχνουν γιατι η συμπιεση πεφτει απο το 10.5/1 στο 9.8..
Απλα με αυτα τα μπαρμπαδέλια μπορεις να ''πιεσεις''(και δε μιλαω μονο για πιεση τουρμπινας) παραπανω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
chris_207 (Χρηστος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 14 Ιούλ 2008
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 13:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωσοπικα εγω απο τα σφυριλατα δεν κερδισα τιποτα(απο αλογα)οπως πηγενε το αμαξι με τα μαμα πιστονια ακριβως το ιδιο πιγενει και με τα σφυριλατα...ο πιστολας μου ειπε εκεινο το βραδυ οτι ηταν γυρω στα 260...
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 13:20:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Καταλαβες???

Παιδιά μιλάμε για αμάξι 1,8 και 20v και εμείς παίζουμε στα 1,6 16v
στα κιλά ήμασταν σχεδόν το ίδιο.
Το ότι το δικό του Σάκη σήκωνε 1,9 δεν σου λέει τίποτα σε σχέση με το δικό μου που σηκώνει βαριά βαριά 1,3???
Τι γίνεται όλα τα overload δηλώνουν πάνω από 260
αλλά τελικά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι...

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 13:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Θα το πω μια ακομη φορα και αν θες να το καταλαβεις καν το..αν οχι μεινε με την λαθος εντυπωση!
Τα πιστονια και οι μπιελες δεν δινουν αλογα..ισα ισα που ριχνουν γιατι η συμπιεση πεφτει απο το 10.5/1 στο 9.8..
Απλα με αυτα τα μπαρμπαδέλια μπορεις να ''πιεσεις''(και δε μιλαω μονο για πιεση τουρμπινας) παραπανω Wink

Το είπες και μόνος σου.. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2011, 13:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Καταλαβες???

Παιδιά μιλάμε για αμάξι 1,8 και 20v και εμείς παίζουμε στα 1,6 16v
στα κιλά ήμασταν σχεδόν το ίδιο.
Το ότι το δικό του Σάκη σήκωνε 1,9 δεν σου λέει τίποτα σε σχέση με το δικό μου που σηκώνει βαριά βαριά 1,3???
Τι γίνεται όλα τα overload δηλώνουν πάνω από 260
αλλά τελικά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι...

Σοβαρά; Και επειδή πέτυχες ένα τυχαίο golf στο δρόμο που σου δήλωσε 1.9 και 260ps σημαίνει κ'όλας ότι έτσι είναι; Laughing
Πραγματικά όμως δέν με ένδιαφέρει το αποτέλεσμα..ίσα ίσα κ'όλας που και γώ 207 έχω και χαίρομαι να ακούω καλά σχόλια! Δέν είπα ότι έκατσες άσχημα..και μάλιστα, εάν όντως το golf ήταν 260 όπως σου είπαν, τότε μπράβο για το αποτέλεσμα!
Αυτό που ήθελα να πώ στο recife όμως είναι πώς το golf ελαφρύτερο δέν ήταν!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 98, 99, 100  Επόμενη
Σελίδα 99 από 100

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης