PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Μου ανοίγει ο κλιματισμός

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 11:05:54    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Μου ανοίγει ο κλιματισμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει που μου ανοίγει το clima στα καλά του καθουμένου την ώρα που οδηγώ?Στην αρχή νόμιζα πως το πατούσα καταλάθος αλλά γρήγορα διαπίστωσα πως δεν έκανα κάτι εγώ....

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 14:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου ανοίγει το Α/C μόνο του αλλα αυτό όταν κάνει πολύ κρύο/ζέστη και βάλω μπρός...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 14:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου το έκανε τελευταία φορά προχθες βράδυ που δεν είχε το κρύο των προηγούμενων ημερών.Και μάλιστα το έκλεινα και μετά από κάνα τέταρτο ξανά άνοιγε μόνο του....όλο αυτό κράτησε καμιά ώρα..μετά συνήρθε.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 14:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα νομιζω μου το ειχε κανει οταν ειχα διαφορετικη θερμοκρασια στο δυζωνικο αναβε μονο του...οταν εβαλα την ιδια σταματησε.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 14:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
εμενα νομιζω μου το ειχε κανει οταν ειχα διαφορετικη θερμοκρασια στο δυζωνικο αναβε μονο του...οταν εβαλα την ιδια σταματησε.

Θα το δοκιμάσω και αυτό που λες.....αν και γενικότερα μου το κάνει ανά καιρούς και όχι συστηματικά.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
giannhs13 (giannhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6

Ένταξη: 24 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 16:59:57    Θέμα δημοσίευσης: ΗΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το a/c ανοιγει μονο οταν κανει πολυ κρυο η ζεστη.το παθαινα και εγω και το ρωτησα στη λαιον

GIA PANTA PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2010, 13:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΗΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannhs13 έγραψε:
το a/c ανοιγει μονο οταν κανει πολυ κρυο η ζεστη.το παθαινα και εγω και το ρωτησα στη λαιον

Rolling eyes ....δεν το ήξερα αυτό...μακάρι να είναι έτσι.....

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
grpts (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

207gt '08

Ένταξη: 05 Σεπ 2008
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2010, 15:41:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμενα ανοιγει καποιες φορες μονο του με το που βαζω μπροστα , αλλα το γραφω κανονικα . . . (εχω παντα διαφορετικες θερμοκρασιες στο διζωνικο) , μη δινεις σημασια δεν εχει προβλημα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2010, 16:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμπασχον! εμενα μου το κανει στις αρχες που ανοιγω το κλιματισμο το καλοκαιρι και στις αρχες του χειμωνα!! Δεν θα ξεχασω μια μερα στη βουλιαγμενης που ανοιγε μονος του και λεω αποκλειετε κανω κατι στις αλλαγες και το ακουμπαω με το δαχτυλο!! αλλα μπαααα ανοιγε μονος του! επαιζα με τα auto και οτι αλλο κουμπι εχει και συνερχεται

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2010, 10:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Συμπασχον! εμενα μου το κανει στις αρχες που ανοιγω το κλιματισμο το καλοκαιρι και στις αρχες του χειμωνα!! Δεν θα ξεχασω μια μερα στη βουλιαγμενης που ανοιγε μονος του και λεω αποκλειετε κανω κατι στις αλλαγες και το ακουμπαω με το δαχτυλο!! αλλα μπαααα ανοιγε μονος του! επαιζα με τα auto και οτι αλλο κουμπι εχει και συνερχεται

Kαι εγώ κάτι τέτοιο νόμιζα στις αρχές...ότι το πατάω εγώ καταλάθος.Έπειτα κατάλαβα ότι δεν έκανα εγώ κάτι.
Το θέμα είναι ότι δεν έχει λογικά κάποιο πρόβλημα....ή κάποια επιπλοκή...οπότε με καθησυχάσατε.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης