PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μπουζί για 106 rallye 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 17:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
LIONKING έγραψε:
καλημερα παιδια, εβγαλα εχτες τα μπουζι και μου φανηκαν καπως τα 2 μεσσαια.σαν να ψιλοστεγνωνει ενω τα αλλα 2 ειναι πιο μαυρισμενα.ειναι τα μαμα και δουλευουν 3 μηνες περιπου

Ψιλοβουλωμενα μπεκ; Question

O stelaras "to exei"... Very happy Wink (ayton ton anthropo ton thelo mazi mou sti douleia mou.... Very happy Very happy Very happy )
just for the record...
Ένα θέμα είναι το" ποσό" καλά είναι καθαρισμένα
προσωπικά όταν ζητάω καθάρισμα στα μπεκ, απαιτώ να μετρήσουμε την παροχή πριν και Μέτα, ( έτσι είσαι σίγουρος τι κάνει το κάθε ένα από αυτά)
στη συνέχειά να ξέρεις ότι και καθαρό να είναι ένα μπεκ πάλι μπορει να έχεις πρόβλημά...
τι εννοώ;;;
κάθε φορά που σβήνει το μοτέρ σου οι εσωτερικές αναθυμιάσεις
δημιουργούν κρυσταλλικές επικαθισεις που( κυρίως όταν είσαι μέσα στην πόλη) κάθονται στην άκρη τις nozzlas και αλλάζουν τι γωνία ψεκασμού.
συνήθως λίγο, τόσο ώμος ώστε να σου αλλοιώνει την" ομπρέλα ψεκασμού"
που με τι σειρά του ανεβάζει κατανάλωσή και ρίχνει την απόδοσή.
σε ακραίες και σπάνιες περιπτώσεις( άλλα όχι και τόσο σπάνιες σε μοτέρ με custom μπεκερα) μπορει να" ξεπλένει" το χιτώνιο σε κάποιο σημείο
αυτό με τι σειρά του χανοντας την λίπανσή να κάνει spot overheating
αυτό με τι σειρά του δημιουργεί entoni φθορά στον πείρο του εμβόλου
οπού αυτός κολλάει και σε κάποια δεδομένη στιγμή αν δεν το πάρεις χαμπαρι
είτε θα σου κόψει είτε θα σου λυγίσει το conecting rod...
Εσύ βέβαια δεν έχεις αυτό,
άλλα το ποίο πιθανό σε κόβω να έχεις ανομοιόμορφη παροχή στους άυλους εισαγωγής...
αν όλο το μοτέρ σου είναι karamama θα σου έλεγα να καθαρίσεις τις εισαγωγή σου από πεταλούδα μέχρι πριν τις βαλβίδες εισαγωγής
καθώς έχεις αποκολισι rois...
αν ώμος έχεις προβεί σε βελτιώσεις......
σίγουρα ρίξε ένα καθάρισμα πάλι άλλα σιγουρέψουν ότι έχεις κάνει και τις σωστές κινήσεις/επιλογεσ...
τέλος κρινοντας από τα mpouzi σου
( με την πιθανότητα φυσικά να κανό λάθος μίας και δεν ξερό το μοτέρ σου)
μην το δουλεύεις ψιλά... η τουλάχιστο μην το κρατάς για πολύ ώρα telikasmeno
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 18:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα μαμα δεν ειναι αλλα δε του εχω σκισει και τα ραματα,πεταλουδα κλπ καθαριζω συχνα, ασε που οταν βγηκαν τα μπεκ τα εκανα ολα λαμπικο(πλενουμ κλπ)εκτος τους αυλους που τους αφησα πανω στη κεφαλη.αλα αυτοι να εχουν θεμα..τα ξαναβγαζω σε κανα μηνα αν ειναι και τα κοιταω παλι τα μπουζι:roll: και μετα αν ειναι παιζει σκουπα

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2010, 18:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον απ'οτι ρωτησα τα c61c ειναι 0.7mm και ψυχροτητα σε εκεμ σα να παιρνεις 62 Confused Confused (58 τα μαμα εε).τι λετε συμφωνειτε για χρηση? στελιοοοοοοοοο Razz Razz Razz Razz

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 14:06:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για TU5J4 με συμπίεση κάπου στο 11,2 τι προτείνετε?
Αν θα γίνεται κάθε 10,000χλμ ή 20,000χλμ η αλλαγή δεν μ' απασχολεί.
Ενδιαφέρει κυρίως να υπάρχουν οσο το δυνατόν λιγότερα πυράκια και να μην "πέφτει" το μπουζί με την παρατεταμένη χρήση σε ψηλές στροφές.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 15:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη αλλου ειναι το προβλημα σου,οχι στα μπουζι(αν φορας τα σωστα). Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 15:25:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Γιαννη αλλου ειναι το προβλημα σου,οχι στα μπουζι(αν φορας τα σωστα). Sad

Που πιστεύεις Στέλιο ότι είναι? Δεν θα βοηθήσει ενα λίγο ψυχρότερο?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 15:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι στην τροφοδοσια.
Πειρακια εχεις απο κακη τροφοδοσια ή απο επιπλεον αερα.
Σχεδον απιθανο να εχεις απο κατι αλλο... Confused

Δες αν ο κωδικος των μπουζι σου ειναι σωστος.
Αν ναι,τοτε αρχισε και ψαχνε για προβληματικη αντλια βενζινης,ρυθμιστη στην μπεκιερα και βουλωμενα μπεκ.
Εκτος και αν εισαι τοσο γκαντεμης και ελιωσε κανενας καταλυτης... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 15:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Κατι στην τροφοδοσια.
Πειρακια εχεις απο κακη τροφοδοσια ή απο επιπλεον αερα.
Σχεδον απιθανο να εχεις απο κατι αλλο... Confused

Δες αν ο κωδικος των μπουζι σου ειναι σωστος.
Αν ναι,τοτε αρχισε και ψαχνε για προβληματικη αντλια βενζινης,ρυθμιστη στην μπεκιερα και βουλωμενα μπεκ.
Εκτος και αν εισαι τοσο γκαντεμης και ελιωσε κανενας καταλυτης... Sad

Επιπλέον αέρα, αρχικά να πω πως το αυτοκίνητο δεν εχει καν σκούπα. Μαμά έκκεντρα... Μόνο παραπάνω συμπίεση!

Το κάνει μόνο στις χαμηλές στροφές και μόνο με 95αρα. Καταλύτης είναι σίγουρα ΟΚ, τουλάχιστον βάση καρτας καυσαερίων.

Αν ηταν αντλία πιστεύω θα έδειχνε γενικά σημάδια δυλειτουργίας, όπως και τα μπεκ.

Ο ρυθμιστής στην μπεκιέρα να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω τί είναι. Οπως και δεν θυμάμαι τι μπουζί έχει τώρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 19:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα ρε και εσυ,ανεβασες συμπιεση και κρατησες ολα τα υπολοιπα μαμα; Pale

Οσο αφορα αντλια και μπεκ,δεν δειχνουν καθολου σημαδια.Αν δεν το καταλαβεις απο "νωχελικη" αποδοση,τοτε οι ενδειξεις ειναι ιδιες με αυτες της προαναφλεξης.

Ο ρυθμιστης ειναι το στρογγυλο επιχρυσο βαρελακι με την υποπιεση στην δεξια ακρη της μπεκιερας.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 21:01:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο δεν το εκανα στο δικό μου Smile Ευτυχώς δεν εχει χρειαστεί να ανοίξω μοτερ ακόμα! Razz

Φίλος μου το εκανε σε ραλλάκι, ανοιχτηκε για τσιμουχάκια και βρέθηκε με λεπτότερη φλάντζα! Δεν ξέρει κι ακριβώς την συμπίεση. Παντως τ' αποτελέσματα ηταν θετικά, ειδικα χαμηλομεσαίες.

Ξέρει οτι το πυράκια κελαηδούν! Αν και σ' εμενα που ειναι στοκ κελαηδούν πολλές φορές με 95αρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 21:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συμπιεση του θα ειναι κατι λιγοτερο απο 11,5 και απορω πως δεν το εψαξε ακομα...
Μαλιστα αν το σκηνικο με ταξιδι και 7000 ηταν με αυτο το αμαξι,μαλλον δεν εχει και πολυ συναισθηση του τι ακριβως κανει. Confused

Σχετικα με τα πυρακια παντως,εδω δεν κελαηδουν με τα υβριδια ρε που εχουν 11,1 απο το εργοστασιο και ειναι και θεοφτωχα απο μιγματα,τα δικα σας πως σκaτα χτυπανε πυρακια σε μαμα μορφη; Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 21:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε γιατι εχουν περασει αρκετα χρονια που εχω δωσει το 106 κ δε τα θυμαμαι καλα,οποτε παμε μια(με καθε επιφυλαξη)...
τα περισσοτερα μονοφυσα 106 κ τα πρωτα 3φυσα ειχαν καποιο "προβλημα" στην καλωδιωση,κατω απο την πλαστικη εισαγωγη,κ δεν εστελαν ρευμα στα στα μπεκ.οποτε αλλαζαν κατι στην καλωδιωση(νομιζω εβαζαν απο 3φυσο) κ ολα κομπλε.θυμαμαι ειχε κ ενας φιλος αυτο το προβλημα(το 2003),οπου καθαριστηκαν μπεκ,αλλαχτηκε πολλαπλασιαστης,μπουζι καινουρια,κ εφτασε σε σημειο να δουλευει 3κιλυνδρο το αμαξι.οποτε βρηκαμε οτι εφταιγε κατι στην καλωδιωση,πραγμα που εμφανιστηκε,αργοτερα,σε αρκετα 106-σαξο.
οπως εγραψα κ πανω,δε θυμαμαι πολυ καλα,μιας κ εχει περασει κ πολυς καιρος,αλλα κ επειδη τοτε ημουν μικρο παιδακι κ το μυαλο μου ηταν στα γκομενακια κ οχι στις βλαβες Embarassed

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 21:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν εχω συναντησει ποτε μου αυτο το προβλημα με την καλωδιωση... NodNo
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 21:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Η συμπιεση του θα ειναι κατι λιγοτερο απο 11,5 και απορω πως δεν το εψαξε ακομα...
Μαλιστα αν το σκηνικο με ταξιδι και 7000 ηταν με αυτο το αμαξι,μαλλον δεν εχει και πολυ συναισθηση του τι ακριβως κανει. Confused

Σχετικα με τα πυρακια παντως,εδω δεν κελαηδουν με τα υβριδια ρε που εχουν 11,1 απο το εργοστασιο και ειναι και θεοφτωχα απο μιγματα,τα δικα σας πως σκaτα χτυπανε πυρακια σε μαμα μορφη; Scratch

Δεν ασχολείται πολύ με το αυτοκίνητο, πιο πολύ ασχολούμαι εγώ με το δικό του για να συγκρίνω το δικό μου! Έχει 11,2 ή 11,4 απ' οσο θυμάται, παντως δεν εχει 206 φλάντζα. Εχει καποια αλλη.

Το σκηνικό με την καφρίλα την εκανα εγώ , αλλα το δικό μου είναι στοκ. Την πάτησα απλά με νοθευμένη βενζίνη, δυστυχώς για μένα πραγμα που το κατάλαβα εκ των υστέρων. Εμένα λογικά σαν 2001 μοντέλο, πρέπει να εχει 10,4:1, παραυτά με 95αρα τυχαίνει αρκετές φορές και ακούω πυράκια στις χαμηλές κυριώς οταν εχει ζεσταθεί αρκετά.

Ο αλλος που εχει και συμπίεση έχει φρίξει..., πιστεύω πως με τα 62αρια θα ησυχάσει. Για μένα ίσως πεφτουν αρκετά ψυχρά, σε συμπιεσάτο πιστεύω θα ναι ΟΚ.

Θα κοιτάξω αυτά που εχω τώρα αν ειναι πιο θερμά απο τα 58αρια! Αν ειναι, θα βάλω 58αρια αλλιώς θα κανω μια δοκιμή με τα 62! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 17:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις κωδικο για τα 6αρια ιριδιου της ngk?επισης για μοτερ με πλουσιο μιγμα κανουν η θελει πιο θερμα?

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 23:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BKR6EIX

Για πλουσιοτερο μιγμα,πιο ψυχρα θες,οχι πιο θερμα,αν και ειναι κυριως θεμα συμπιεσης και οχι μιγματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 23:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμπιεση δεν εχω πολυ 11.3 /11.4 το πολυ.με τα μαμα θα εχω προβλημα?

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 23:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουσιαστικο προβλημα οχι,απλα μετα απο λιγο θα "κλανουν" οποτε θα χανεις και σε αποδοση.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 00:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
συμπιεση δεν εχω πολυ 11.3 /11.4 το πολυ.με τα μαμα θα εχω προβλημα?

Γτ δεν δοκιμάζεις τα 62αρια της εκιεμ? Για τα 20€ που κοστίζουν νομίζω εινια καλή περίπτωση με μισο βαθμό ψυχρότερα από τα μαμά.

Θα τα βάλει φίλος σε 106 με συμπίεση σαν εσένα απο τον νέο μηνα και σκέφτομαι σοβαρά να το δοκιμάσω κι εγώ αν και ισως ειναι υπερβολή λόγω 10,4:1
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2011, 14:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς non-projected μπουζί?

Αντί για τα κλασσικά projected που χρησιμοποιούμε?

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης