PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 1.6 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανοτατα δεν θα ειχε καθολου υδραυλικο και επειδη οι κρεμαγιερες απο τα 106 ειναι ακριβες,πηρε μια απο 206/Xsara/κλπ που δεν τις ζηταει κανενας... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε νομιζω οτι μπαινει κιολας απο 106...τα volvane ειχαν υδραυλικο οπως επισης απο 205/309 ειναι ολοιδια.παντως η καλυτερη λυση ειναι αυτη...μονο το δυναμο πανω στην τροχαλια αντε και τον κομπρασορα μη μπλεκεις παραπανω γιατι κοβει αβερτα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

Ένταξη: 28 Απρ 2010
Τόπος: Αθηνα-Αρτα(σπουδες)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2010, 22:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω στο 14αρι ειχα valeo και το 16αρι πανω ειχε το ιδιο αλλα απο την μπροστινη μερια κι εγω το πηγα απο την πισω...υδραυλικο δεν ειχε το ΖΧ ουτε A/C γιαυτο και αναγκαστηκα να κανω πατεντα για να ταιριαξουν αυτα απο το 14αρι...

you know it's like a gift...it's like i can't control it...
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Σεπ 2010, 15:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα παιδια οπως φαινεται την πατησα με το ΖΧ γιατι τα πισω δισκοφρενα ειναι κατεστραμενα...υπολογιζα οτι ηθελαν αλαγμα δισκοπλακες-τακακια αλλα τελικα ανακαλυψα πως οι δαγκανες ειναι κολημενες...το λαστιχενιο κοματι που καλυπτει τον μηχανισμο πισω απο το κεντρικο εμβολο ηταν σκισμενο και μεσα ειχε γεμισει χωμα-λασπη...καθαρισα με βενζινη και πινελο καλα τον μηχανισμο και στην συνεχεια τον λαδωσα αλλα δυστηχως καμια αλλαγη...

Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 10:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειπα να ανεβασω καμια φωτογραφια με το project ολοκληρωμενο...

Μηχανοστασιο1!Μην ψαρωνεται με την μπαρα δεν την εβαλα απλα την ειχα ακουμπησει εκει...την ειχε το ΖΧ πανω αλλα δεν επιανε στους θολους οποτε την αφησα...

Μηχανοστασιο2!

Μηχανοστασιο3!

Τα δισκοφρενα πισω μαζι με τις καινουργιες 16αρες Speedline!

Και μια απεξω να δειτε πως ειναι το αμαξι :p

και μια τελευταια με το τελικο group A!

Τωρα που το εχω μερικες εβδομαδες τελειωμενο, θα ηθελα να πω περιπου τι επιδοσεις προσφερει η μετατροπη αυτη στο αμαξι...να πω αρχικα οτι το σαζμαν ειναι 14Χ60 απο μαμα 14αρι ZX και τελικα δεν ειχε προγραμμα ο εγκεφαλος οπως μου ειχε πει αυτος που μου πουλησε το ΖΧ αρα το μονο που εχει το αμαξι μου ειναι κοντο σαζμαν...ανοιξα με 106 16V απο 2α στις 2 και κατι στροφεσ και απο το πατημα εφυγα μισο αμαξι μπροστα και στην συνεχεια με περασε και μου ανοιξε 3 αμαξια διαφορα.Ο τυπος το ελεγε 150 αλογα(δεν τον ηξερα τον τυπο στον δρομο τον ειδα και του προτεινα να ανοιξουμε να δω την διαφορα...) Ανοιξα με μαμα Fiat Bravo tjet120 απο σταση και εφυγα 3 αμαξια μπροστα...ανοιξα απο σταση παλι με c2 vts φιλτρο-προγραμμα-εξατμιση με μειονεκτημα οτι ειχε ηχο 2 sub,2οβαλ 6 8αρια και 2 ενισχυτες και του εφυγα 4 αυτοκινιτα μπροστα...πιστευω πολυ καλες επιδοσεις για ενα 306 1.6...Επισης να προσθεσω στο τελικο κοστολογιο δισκοπλακες καινουργιες μπρος-πισω που κοστισαν μαζι 100 ευρω...αρα το τελικο κοστολογιο ειναι στα 1300...ευχαριστω και παλι παιδια δεν το χορταινω το αμαξι!

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 10:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mπραβο να το χαιρεσαι παντα με ασφαλεια!
Απο αναρτηση τι εχεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 11:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγειες και καλες βολτες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 11:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολύ παιδια!απο αναρτηση εβαλα bilstein μαυρα με eibach κοκκινα ελατηρια 4ποντα ωστοσο το μετανιωσα να σας πω την αληθεια θα το ηθελα λιγο πιο σκληρο...με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω η τα πιο σκληρα της bilstein η τα κιτρινα της koni που εχω ακουσει πολυ καλες εντυπωσεις...[/img]

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 11:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με γειά και καλοτάξιδο!

Κάτι ΔΕΝ μου πάει καλά...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 11:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε την πρωτη ευκαιρια να βαλεις τα αμορτισερ και ελατηρια του race ή peugeot sport GRN kit και θα εισαι αρχοντας!
Επιστροφή στην κορυφή
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 12:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα παω για αναρτηση...δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος με τα μαυρα...σιγουα πολυ καλητερα απο τα kayaba που ειχα πριν αλλα θα το ηθελα πολυ πιο στιβαρο το αμαξι...τι δεν σου παει καλα Steve?βλεπεις κατι ανυσηχιτικο στο αμαξι?

Επιστροφή στην κορυφή
johnny (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Xsara 1.6 (8v)

Ένταξη: 21 Δεκ 2010
Τόπος: PYRGOS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 01:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

filaraki..geia sou...koitakse na deis...eimai akribws sthn idia katastash me sena...akribws.. omws......thelw na kanw thn metratroph m kai egw...kai oti akribws eggrafes prin tha htan kai mena oi erwthseis mou kai oi apanthseis m....se niwthw apisteyta giati kai egw to zw twra.,...kai dn exw allh ypomonh...pisteyw oti afou me katalabaineis aksizei ton kopo...afou loipon elyses to diko sou problhma thelw na me bohthhseis kai me to diko m....exw xsara 2monofyso 1.6 8.v.kai thelw na tou balw moter apo saxorallo..eimaste akribws ta idia kila..thelw na mou peis entypwseis kai diafores...kai fusika na me bohthhseis na to kanw kai egw Smile

pame gia 16 balbido
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
γιωργος xsara 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 16 Φεβ 2008
Τόπος: κρητη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 01:20:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε και γω εχω xsara πριν μπεις στη διαδικασια κοιτα στο car υπαρχουν 1.6 16v με 2450!!
φιλικα παντα.
Επιστροφή στην κορυφή
johnny (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Xsara 1.6 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 01:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to kserw kai koitaw synexeia sto car....apla dn exw lefta na parw allo...kai basika exw dethei me to amaksaki m...einai to prwto amaksi....kai basika dne xei kamia sxesh to 16v moter to xsara me to saxorallo moter....mera me nuxta

pame gia 16 balbido
Επιστροφή στην κορυφή
γιωργος xsara 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 16 Φεβ 2008
Τόπος: κρητη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 01:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταλαβαινω και γω ετσι την πατησα με το xsara το πρωτο μου και το παντρευτικα!!
παντως αν δωσεις το δικο σου και βαλις και τα λευτα της μετατροπης..
τα μοτερ ειναι ιδια τα xsara εχουν και μεγαλυτερες βαλβιδες στο καπακι αλλα λιγο οι λιγο μμικροτεροι εκκεντροφοροι λιγο η πιο ηπια χαρτογραφηση του εγεφαλου και το μεγαλο του μειον το ηλεκτογκαζο το κανουν πιο αργο αλλα δεν μπλεκεις με πατεντες προβληματα και μαστορια.
Επιστροφή στην κορυφή
johnny (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Xsara 1.6 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 01:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dn aKSIZEI to xsara to moter...pantws einai polu kalo amaksaki...se sxesh me ta saxo kai rally dn einai oyte mikro oute kai terastio einai mesaio kai giayto ta spaei.....tou aksizei ena kalo moter kai prepei na tou to balw...phra tharrros apo to palikaraki ton dukeofdream giati xsara kai 306 einai ta idia aytokinhta akribws...thelw na me bohthsei giati k egw sthn idia katastash me ayton eimai...kai sthn idia hlikia akribws....exw trelathei me to 8v dn paei katholou....me pernaei oti amaksi yparxei ston kosmo...dn antexw allo...file dukeofdream bohthaaaaaaa

pame gia 16 balbido
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 14:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το xcara που λετε ειναι το γνωστο με τα 110?αν ναι τοτε φιλαρακι εισαι πολυυυυυυ λαθος καθως το μετερακι ειναι πολυ καλυτερο και δυνατοτε απο ραλλομοτερ με καποιες συγκεκριμενες βελτιωσεις Wink

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 15:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστα μαλλον εννοει το 8v και οχι το 110αρι. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
dukeofdream (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

306 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 16:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου φιλε μου!καταρχας σου ευχομαι καλη επιτυχια εξαρχης!οσο αφορα το μοτερ...λοιπον η αρχη ειναι να κανεις την αγορα!ψαξε αρκετα...απο φρενα εισαι οκ?αν οχι σκεψου το ενδεχομενο να παρεις αμαξι τρακαρισμεν η χωρις πινακιδες οπως εκανα κι εγω!αν μπορεις να χαλασεις 200 ευρω παραπανω παρε ενα δευτερο μοτερ 1.6 16v της γενιας με το ηλεκτρογκαζο απο 206,307,xsara,c2 κλπ και χρησιμοποιησε αυτο με τα ηλεκτρικα-εισαγωγη-εξαγωγη καθως και τους εκκεντροφορους-ελατηρια απο το ραλομοτερ...μακαρι να το ειχα κανει κι εγω...ο φιλος Pughell μου ειχε πει τοτε οτι θα ειμαι 20 αλογα πιο πανω απο το ραλομοτερο με αυτο το setup και το κυριοτερο ειναι πολυ πιο νεο και ΜΗ-ταλαιπωρημενο μοτερ...για την τιμη που σου ειπα μπορω να σου πω που θα την βρεις...τα ραλομοτερα ειναι τα ακριβα της υποθεσεις μιας και τουλαχιστον οταν εψαχνα εγω κατω απο 8-9 κατοσταρικα δεν εβρισκα τιποτα...αλλα το χρειαζεσαι σαν μοτερ για να παρεις εισαγωγη-εξαγωγη εκκεντρα και τα λοιπα που προανεφερα...οσο αφορα την πλεξουδα τωρα...αν πεσει στα χερια σου μονοφυσο ραλομοτερ θα κρατησεις την πλεξουδα απο το 8v και θα την βαλεις στο 16v με τον εγκεφαλο του 16v εννοειται...στην περιπτωση του μοτερ απο 206 δεν το εχω κανει αλλα φανταζομαι το ιδιο εφωσον χρησιμοποιησεις εισαγωγη κλπ κλπ απο μονοφυσο...Τωρα εαν παρεις τρυφισο χρειαζεσαι ηλεκτρολογο...Μετα την μετατροπη θα σου φαινεται οτι εχεις αλλο αμαξι...τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε οταν εκανα την πρωτη βολτα...Ισως τωρα να το εχω συνιθησει λιγο αλλα δεν το εχω βαρεθει ακομα σε καμια περιπτωση...να ξερεις οτι ο νομος που λεει οσα και αν εχεις παντα θες κι αλλα ισχυει αλλα το εν λογω μοτερακι μπορει να ταξιδεψει το xsara με μεγαλη αξιοπρεπεια και οχι να χρειαζεσαι 3η για να κανεις μια προσπεραση στην εθνικη...πρωσοπικα πλεον δεν κατεβαζω καθολου...με 5η ειμαι συνεχως...οσο για την καταναλωση οταν πηγαινεις νορμαλ καιει λιγοτερο απο το 1.4 8v μιας και το γκαζι που πατας για να τσουλισει ειναι το 1/4 απο αυτο που παταγα με το 1.4 , αν και δεν ξερω τι σου καιει το 1.6 8v που εχει τωρα το xsara σου...Ρωτα με οτι αλλο θες και αν γνωριζω θα σε βοηθησω ευχαριστως!

Επιστροφή στην κορυφή
johnny (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Xsara 1.6 (8v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 03:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

se eyxaristv eksarxeis pou thes na me bohthhseis...apla dne xw lefta mias kai foithths kai katalabaineis....apla thelw na tou balw moteraki apo saxorallo......na ksereis to 306 kai to xsara einai ta idia aytokinhta opote mporw na empisteytw tis kinhseis sou...egw exw ksekihsei ligaki bazontas panw pisw aksona me diskous apo to dilitro....opote apo frena eimai komple...to thema einai oti dn exw polla lefta na parw to saxorallo moter...hthela na se rwthsw an sou xreiatike tipota allo....px ebales kai ta akra h ta aksonia h tipota allo..h mono to moter ebales kai ola ok???koita dn thelw na mpleksw me pleksoudes opote tha brw monofyso 16v moter na eimai ok....to thema einai oti sthn anthna exw akousei oti yparxoun polles eykaries kai se mantres me katasxemena h apo aposyrsh...kserei sna brw kati oikonomiko...eimaikai ligo makrya...opote dn mporw na anebainw synexei aathhna thelw na me bohthhsei sse ayto...

pame gia 16 balbido
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης