PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - εξόγκωμα στον ουρανό

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 16:24:03    Θέμα δημοσίευσης: 207 - εξόγκωμα στον ουρανό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. Μια μέρα στα καλά του καθουμένου πάω να πάρω το αμάξι και βλέπω ένα εξόγκωμα στον ουρανό, στο πίσω μέρος εκεί που εφάπτεται στο πορτ μπαγκάζ, όπως φαίνεται και στις φώτο.
Λογικά το έκανε κάποιος με κατσαβίδι προσπαθώντας να ανοίξει το αμάξι μου.

Το θέμα τώρα είναι το πως επισκευάζεται αυτή η βλακεία.
Πήγα σε δύο φαναρτζήδες και σε έναν με τοπικές βαφές και μου είπαν πως θέλει βάψιμο όλος ο ουρανός, δε γίνεται κάτι τοπικά.
Όμως δεν έχει φύγει σχεδόν καθόλου χρώμα και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν να το "φέρουν" τοπικά κι έστω να το βάψουν επίσης τοπικά.

Ξέρει κανείς κανενα μάστορα που να εξειδικεύεται σε τέτοιες περιπτώσεις? Γιατί δεν θέλω να βάψω όλο τον ουρανό για κάτι τέτοιο.
Επίσης, αν τελικά βάψω τον ουρανό χρειάζεται βγάλσιμο το εσωτερικό μέρος (όπως γίνεται μερικές φορές σε περίπτωση βαθουλωμάτων)?

Ιδού οι φωτογραφίες:

http://img814.imageshack.us/img814/2307/07112010176.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/8375/07112010177.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/7708/07112010175.jpg

ModTeam
Stevon
Σου έκανα τις φωτο URL , γιατί είχε ξεχηλώσει η σελίδα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 17:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επικοινωνησε μαζι μου με πμ, εχω παρομοιο προβλημα, και εχω βρει την λυση. μου συνεβει και εμενα την περασμενη βδομαδα. τι διαολο μαγνητη εχουμε?

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 17:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είδα Κώστα το θέμα σου. Αλλά απ'ό,τι είδα εσένα ήταν βαθούλωμα κι όχι εξόγκωμα σαν το δικό μου.

Η λύση είναι ίδια λοιπόν?
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 17:34:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρη καλησπερα, εμενα απο το χτυπημα εκτος απο το βαθουλωμα που οπως ειπα δεν ειναι μεγαλο σε βαθος οσο σε εκταση εχει σηκωθει ελαχιστα το μεταλλο καθως εχει βρει στην απο μεσα τραβερσα.
Μου ειπαν οτι ερχεται και εχω δει και δουλεια τους. το βασικο θεμα ειναι να μην εχει φυγει χρωμα, κατα τα αλλα βγαζουν λακουβες και τσακισματα και απο πολυ δυσκολα σημεια, νευρα κλπ.
αν εισαι δυτικα προαστια κανε μια βολτα εδω www.autodent.gr , θα εχεις και εσυ ενα θεμα με το αν χρειαστει να βγει η οροφη σου, που μαλλον θα χρειαστει..αλλα σου εχω λυση και για αυτο..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2010, 18:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκεί που είναι (πίσω πίσω) ελπίζω να μη χρειαστεί να βγει το εσωτερικό του ουρανού γιατί το φοβάμαι λιγάκι. Αν χρειαστεί όμως, θα σου στείλω να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Σ'ευχαριστώ πολύ για το μαγαζί, θα το επισκεφτώ σύντομα κι ελπίζω να τη γλιτώσω χωρίς βάψιμο τελικά!
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Δεκ 2010, 20:09:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα σήμερα στην autodent και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί χρειάζεται φαναρτζοδουλειά.

Η μόνη λύση που μένει λοιπόν είναι το βάψιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης